Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Nerminovic » 11 jun 2014, 14:20

Chinaglia je napisao/la:neka ide iz Galate, ako može u Bunesligu :D nisam protiv Galate, Fenera, Besiktasa, al' bolja liga je bolja liga :D
Bundesliga je Bundesliga, kvalitetna liga ali Werder Bremen je ovih dana nula od kluba. Nema zvijezde kao u godinama nazad kad su bili teski sa Frings i Ailton i sve ovih cupavi igraci. Jedan po jedan izlazu iz kluba i to je igracina kao Hunt sto sad ide u Wolfsburg i ovaj stari direktor Klaus Allofs sto je najbitniji bio u klubu. Sto se mene tice samo nemoj u Werder Bremen, vidim bolju priliku kod Galatasaray sad kad je Mancini gotov i ako sto su mi se ovih turski klubovi na *****popeli.

Transfermarkt pise da je Werder Bremen i Getafe favorit za Izeta.
Izet Hajrovic (22) ist Wunschkandidat für die Nachfolge von Aaron Hunt. Der torgefährliche Bosnier von Galatasaray Istanbul soll die Bremer im Sommer verstärken. Die Verhandlungen mit dem WM-Fahrer sind zwar nicht chancenlos, aber Werder hat es mit immer mehr Mitbewerbern zu tun.

Auf der Liste der Interessenten: Russen-Klub Rubin Kasan und der FC Sevilla. Auch Juventus und der große AC Mailand sollen ein Auge auf den Offensiv-Star geworfen haben. Top-Favorit ist jedoch ein anderer Verein: Spaniens Erstliga-Klub FC Getafe!
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 11 jun 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2014, 14:23

Pape će preuzeti Galatasaray nakon SP
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jun 2014, 14:29

Gdje got ovaj igrac ode, a i ako ostane u istom klubu donijet ce nam puno radosti u godinama koje dolaze. Kvalitet koji posjeduje je garancija za to. Ako je izbor los Bundes ligas ili klub kao Getafe, ja sam za ostanak u Galati pogotovo u novonastaloj situaciji. Ne brinite se za Izeta to je igrac za najvece kakav Getafe, kakav Wolsburg i bakraci. Igranje Evrope mora biti uslov.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 11 jun 2014, 14:33

Nemoj u Englesku ni Spaniju nemam sport kluba

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 11 jun 2014, 14:43

NoName je napisao/la:Pape će preuzeti Galatasaray nakon SP
hhehe bravo za ovo nije ti losa ideja,

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 jun 2014, 14:46

ne znam zašto ste svi toliko navrli da izet mora igrati europska takmičenja sljedeće sezone.. mislim, nakon ovako užasne polusezone u galati bio bih sretan da igra u bilo kojem prosječnom klubu njemačke ili engleske..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jun 2014, 14:55

Galata je nogometni gigant i zadnje 2 sezone igra cetvrt finale lige prvaka. Tu igraju svjetske nogometne legende tipa Drogbe ili Snaidera. Igranje Evrope je uslov za veci napredak i upadanje u oci svima na ovoj velikoj nogometnoj pozornici. Vidi sta je bilo sa Rakiticem nakon jedne uspjesne sezone u EL. Izet je upao kao padobranac na pola sezone u klub i nije bilo realno ocekivati cudo od njega. Kada prodje pripreme sa klubom i bude stvarno ukljucen u momcad tko zna gdje ce mu biti kraj. Pa za BIH on zabija kao na pokretnoj traci, a moze biti jos puno bolji. Zato klubovi ko Getafe nisu po meni potrebni u njegovoj karijeri u ovom momentu.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 jun 2014, 15:18

Nista nebi imao protiv da ostane u Galati, sad kad je ovaj idiot Mancini otisao.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2014, 15:51

mujezin je napisao/la:Nemoj u Englesku ni Spaniju nemam sport kluba
:lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 jun 2014, 15:53

Ma eto, možda će i više igrati kako ovaj kloc ode, ali opet, Njemačka je Njemačka. Bolja liga, neka je slabiji klub. Mlad je još uvijek. Nijemci i onako forsiraju igru sa krilima tako da bi trebao se dosta dobro razviti :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2014, 15:55

Bolje mu je ostati u Galati, nego otići u raspali Werder.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 jun 2014, 16:02

dubrovnik je napisao/la:Galata je nogometni gigant i zadnje 2 sezone igra cetvrt finale lige prvaka. Tu igraju svjetske nogometne legende tipa Drogbe ili Snaidera. Igranje Evrope je uslov za veci napredak i upadanje u oci svima na ovoj velikoj nogometnoj pozornici. Vidi sta je bilo sa Rakiticem nakon jedne uspjesne sezone u EL. Izet je upao kao padobranac na pola sezone u klub i nije bilo realno ocekivati cudo od njega. Kada prodje pripreme sa klubom i bude stvarno ukljucen u momcad tko zna gdje ce mu biti kraj. Pa za BIH on zabija kao na pokretnoj traci, a moze biti jos puno bolji. Zato klubovi ko Getafe nisu po meni potrebni u njegovoj karijeri u ovom momentu.
galata nije klub za igrača koji još nije totalno afirmisan poput hajrovića.. galata je za one matore igrače koji hoće da zarade koju paru više nego što im drugi nude.. mislim, pogledajte situaciju.. lik nije 3 mjeseca dobio platu, jel vam trebam šta još reći? dobro je netko ovdje napisao, turska liga nije ništa drugačija od naše, samo što klubovi poput galate imaju puno para koje troše na igrače ne gledajući kako će i hoće li se igrač uklopiti u ekipu..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jun 2014, 16:46

viKK je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Galata je nogometni gigant i zadnje 2 sezone igra cetvrt finale lige prvaka. Tu igraju svjetske nogometne legende tipa Drogbe ili Snaidera. Igranje Evrope je uslov za veci napredak i upadanje u oci svima na ovoj velikoj nogometnoj pozornici. Vidi sta je bilo sa Rakiticem nakon jedne uspjesne sezone u EL. Izet je upao kao padobranac na pola sezone u klub i nije bilo realno ocekivati cudo od njega. Kada prodje pripreme sa klubom i bude stvarno ukljucen u momcad tko zna gdje ce mu biti kraj. Pa za BIH on zabija kao na pokretnoj traci, a moze biti jos puno bolji. Zato klubovi ko Getafe nisu po meni potrebni u njegovoj karijeri u ovom momentu.
galata nije klub za igrača koji još nije totalno afirmisan poput hajrovića.. galata je za one matore igrače koji hoće da zarade koju paru više nego što im drugi nude.. mislim, pogledajte situaciju.. lik nije 3 mjeseca dobio platu, jel vam trebam šta još reći? dobro je netko ovdje napisao, turska liga nije ništa drugačija od naše, samo što klubovi poput galate imaju puno para koje troše na igrače ne gledajući kako će i hoće li se igrač uklopiti u ekipu..
Ima i u ovome sto si napisao istine ali razlozi su ja ipak mislim providniji. Nisu godine igraca, vec je zbog neatraktivnosti lige vrlo tesko dovesti top igraca u naponu snage u Tursku cak iako imas novac kao Galata. Ipak kvalitet na kraju po meni ne moze biti zaustavljen i zanemaren. Baljic je posao u Real iz Fenera gdje je stigao sa 23 godine i samo je povreda sprijecila njegov dalji razvoj. Znaci ako imas kvalitet nema zime gdje igras na kraju ipak prodjes dalje.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 19:48

nek je sa srećom! na Bicinoj stranici pise da je potpisao
[youtube][/youtube]
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 11 jun 2014, 21:05

Potpisao za koga??

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 22:09

jasko__ je napisao/la:Potpisao za koga??

Werder Bremen
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jun 2014, 22:16

Kaunas je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Potpisao za koga??

Werder Bremen
Ima li sta na stranici Werder Bremenu? Kako ja vidim niko nista pise da je potpisao. :hmmmm:

BackSpace United

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jun 2014, 22:19

-------------------------Manchester City-----------------------------
----Lazio Rom----------Guizhu Renhe--------Werder Bremen-----
-----------------AS Rom---------------Ferencvaros-----------------
--Schalke-Bayer Leverkusen-TSG Hoffenheim-- SC Freiburg---
---------------------------Stoka City---------------------------------

Pa Bogami na papiru ovo ne izgleda lose. English Premier League, Seria A, Bundesliga.

Dakle jedino Muhamed Besic, ali to cemo rijesiti nakon SP-a kvalitetno :cool: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jun 2014, 22:22

DonCorleone je napisao/la:-------------------------Manchester City-----------------------------
----Lazio Rom----------Guizhu Renhe--------Werder Bremen-----
-----------------AS Rom---------------Ferencvaros-----------------
--Schalke-Bayer Leverkusen-TSG Hoffenheim-- SC Freiburg---
---------------------------Stoka City---------------------------------

Pa Bogami na papiru ovo ne izgleda lose. English Premier League, Seria A, Bundesliga.

Dakle jedino Muhamed Besic, ali to cemo rijesiti nakon SP-a kvalitetno :cool: .
Guizhu Renhe. :facepalm:

BackSpace United

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jun 2014, 22:22

:lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.