Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ima li adidasa momci?
Kazem ja,jedan Munja otisao a drugi ostali.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemamo mi para da nam Adidas bude sponzordrummer je napisao/la:Ima li adidasa momci?
ovo nije lose

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Proklete parePonos Torina je napisao/la:Nemamo mi para da nam Adidas bude sponzordrummer je napisao/la:Ima li adidasa momci?
Kazem ja,jedan Munja otisao a drugi ostali.![]()
ovo nije lose
Pitanje je imamo li mi para i za Nike
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne znam kako se nekome moze svidjati ono Legeino smece kao da ljudi nikad nisu vidjeli ili obukli originalni dres neke jace ekipe/reprezentacije,ne znam odakle Legei ideja da napravi onakvo smece,vrece obicne...
Valjda cemo se obradovati uskoro
Valjda cemo se obradovati uskoro
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ne trebaju nama pare da bi imali adidas ili nike dresove. ovdje je situacija obrnuta.drummer je napisao/la:Proklete parePonos Torina je napisao/la:Nemamo mi para da nam Adidas bude sponzordrummer je napisao/la:Ima li adidasa momci?
Kazem ja,jedan Munja otisao a drugi ostali.![]()
ovo nije lose
![]()
Pitanje je imamo li mi para i za Nike
ko ce nama dati vise para da nam pravi dresove?
Šalimo se malo drug,neki su pisali da mi nemamo para za adidas i nike
Ma tesko da ima ista od novih dresova,šema s Legeom je uhodana,malo meni,malo tebi i mozete ostati sponzori,znas nas.
Ma tesko da ima ista od novih dresova,šema s Legeom je uhodana,malo meni,malo tebi i mozete ostati sponzori,znas nas.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Ovdje čovjek tačno ne zna kome da vjeruje i šta je tačno.
Imali negdje službene informacije,ili neke naznake da saznamo više hoćemo li obući Adidas ili Nike,ili ostajemo na legei.
Jedna stranica - Legea nas oblači,druga stranica - u Aprilu saznajemo ime-jel Nike il Adidas.
Imali negdje službene informacije,ili neke naznake da saznamo više hoćemo li obući Adidas ili Nike,ili ostajemo na legei.
Jedna stranica - Legea nas oblači,druga stranica - u Aprilu saznajemo ime-jel Nike il Adidas.
Keep walking.
- DonCorleone
- Kontakt:
wow, wow i wow. Ispadose mi prsti sa tastature tipkajuci, kako jednostavno i kako mocno ovo izgleda. Fenomenalno, prelijepo, fascinanto! Ko god da je ovo dizajnirao, svaka mu cast, jos da je slim fit bilo bi mrak, ali izgledea nista od toga.Ponos Torina je napisao/la: ovo nije lose
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo Don@ ako razumijes prevedi nam
ovdje sam nasao
http://football-uniform.seesaa.net/arti ... 62490.html
http://football-uniform.seesaa.net/arti ... 62490.html
nije mi jasno što ovo ovoliko odugovlače 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo je najbitnije....
Now we have the confirmation from the Bosnia FA that they won’t sign a contract with Legea for World Cup 2014 kits, which comes as a pleasant surprise for Bosnian football fans as they were not happy with their current kits. Now the question is which company will take over ? The race is between Adidas/Nike for sure.
Now we have the confirmation from the Bosnia FA that they won’t sign a contract with Legea for World Cup 2014 kits, which comes as a pleasant surprise for Bosnian football fans as they were not happy with their current kits. Now the question is which company will take over ? The race is between Adidas/Nike for sure.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Samo da dresovi budu malo ljepsi nego njemackih i ja prezadovoljan.
Ja bi bio zadovoljan kad bi bio neki unikatni izgled pa kakav god bio. samo nek nije neki iz serije.
Evo ko zeli neka vjeruje ko nece sta mu mogu.Adidas ce 100% oblaciti nasu reprezentaciju.Ugovor se potpisuje 1.6.2014 jer Legea ima sa nama ugovor do 31.5.2014.E sad sto se to ne smije objelodaniti nisam siguran valja ima neka klauzola u ugovoru sto je Munib i Legea potpisali.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- maxuz baxuz
- Kontakt:
E ti onda nikad neces biti zadovoljan.AlenHalilovic je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Samo da dresovi budu malo ljepsi nego njemackih i ja prezadovoljan.
Ja bi bio zadovoljan kad bi bio neki unikatni izgled pa kakav god bio. samo nek nije neki iz serije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako sekretar tako kaze, onda vjerujem.123456 je napisao/la:Evo ko zeli neka vjeruje ko nece sta mu mogu.Adidas ce 100% oblaciti nasu reprezentaciju.Ugovor se potpisuje 1.6.2014 jer Legea ima sa nama ugovor do 31.5.2014.E sad sto se to ne smije objelodaniti nisam siguran valja ima neka klauzola u ugovoru sto je Munib i Legea potpisali.
Pa nisu ni u Adidasu vesla sisali da predstave dresove 10 dana prije poceta SP
Ako im je ugovorom zabranjeno da objave prije, onda nema druge.Mozambik je napisao/la:Pa nisu ni u Adidasu vesla sisali da predstave dresove 10 dana prije poceta SP
Nad tobom sunce najljepše sja
ako je iko gledao press konferenciju sa naslovne, dobra ona majica u medunjanina!!
pa moja legea sta ste cekali dok raskinemo sa vama da nam napravite nesto da valja...
pinoglavi je napisao/la:Ako im je ugovorom zabranjeno da objave prije, onda nema druge.Mozambik je napisao/la:Pa nisu ni u Adidasu vesla sisali da predstave dresove 10 dana prije poceta SP
Ja reko ko zeli vjerovati neka vjeruje.I ja sam cuo to od druge osobe.No toj osobi vjerujem 100%.On tu informaciju ima od prva 3-4 saveza.Cak je Adidas nudio Legei lovu da raskine ranije ugovor al ovi ne zele to i nesto stalno razvlace.Moguce da zele vise lowe od Adidasa zaista ne zman no to je ono sto ja znam.Ako pogrijesim i sutra Nike objavi nas dres
Necu ovdje voditi raspravu vise o ovome.Nadam se da ce 1.6. Adidia izaci sa bijelim dresovima bez nekakve zute na istima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Definitivno im je ovo najbolja garnitura koju su nam postali od kako nas oblače. Doduše možemo izuzeti od toga onaj piđama dres i onaj jadni šuškavac koji Pape nosa, tačno bode oči. A sve ostalo im je super stvaro, šteta pa su čekali kraj da ponude najbolje od sebe...mikki21 je napisao/la:ako je iko gledao press konferenciju sa naslovne, dobra ona majica u medunjanina!!pa moja legea sta ste cekali dok raskinemo sa vama da nam napravite nesto da valja...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Lavcina, travuljasSs i 44 gosta.