Bez obzira, nek se zna pravo stanje posjete na svim stadionima a ne ovako kad je nekom qrcu cejf stavi da je bilo vise ili manje od stvarnog broja.zamorano je napisao/la:Koga da broje ti brojaci? pa sto raje dodje na stadion mogu im se imena i prezimena zapamtitiSamoTravnik je napisao/la:Ove brojke cu cista sprdnja i odokativno lupanje. Nadam se da ce se u skorije vrijeme postaviti uslov da svi imaju brojace kao sto je Siroki ubacio i da se uvijek zna brojka do zadnje karte....
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledaj poteza kola, lik predribl'o 2 igrača i nabacio... 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Uljepsavaj ti brate koliko hoćeš, ali grad od po miliona u kojem drzite carsiju i dobar dio grada, vrlodobra pozicija na tabeli, fino vrijeme i vikend ..MortemHz je napisao/la:Bojkot a kada dodje Sarajevo onda bude preko 4.000 ljudia brkas finansije i rezultate,rezultati su nam jadni i imamo mnogo poraza a to utice na posjetu a ne isplacen dug i solidno finansijsko stanje kako si ti zamislio
Mi pred gasenjem, 20 godina praznih vitrina, ipak bi trebala bit neka razlika sto se entuzijazma u gradu tice
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nije to to u zadnje vrijeme kod nas i posjeta je takva kakva jeste. Na kraju mi smo zadnji koje bilo ko odavde moze prozivati za to, u zadnjih par godina sve sto vrijedi kako od domace do gostujuce posjete u BIH a i u Evropi je doslo od nas.
Gledam pregled kola i nije mi jos jasno gdje je krenuo Antolovic u 95 minuti
Ali teren u Zvorniku je dno dna,srecom momci su uspjeli doci do pobjede..
Ali teren u Zvorniku je dno dna,srecom momci su uspjeli doci do pobjede..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hahaha koji amteri na BHTV ... isto Top lista nadrealista ... gospođa ni kriva ni dužna u eteru 
Steta za celik,zivota mi.taj bojkot ocigledno nepije vode.
Ljudi i dalje vedre i oblace.ovaj celik sigurno zasluzuje podrsku.i njima sigurno odgovaraju prazne tribine.
Ljudi i dalje vedre i oblace.ovaj celik sigurno zasluzuje podrsku.i njima sigurno odgovaraju prazne tribine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Divim se Celi iz Bijeljine.. 
da li neko pouzdano zna ko je najplaćeniji igrač u ligi i kolika mu je plata
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
naravno da se zna...kako se nece znatChinaglia je napisao/la:da li neko pouzdano zna ko je najplaćeniji igrač u ligi i kolika mu je plata
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Vjerovatno Delac.. 15 000 eura koliko sam citaoChinaglia je napisao/la:da li neko pouzdano zna ko je najplaćeniji igrač u ligi i kolika mu je plata
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- invincible1921
- Kontakt:
Sloboda veliko iznenadjenje i svaka im cast
na stranu sve ...
Ako se ovaj bojkot pojaca Celik ce u LP
Vitez, Drina, Rudar, su jednom nogom u drugoj ligi, a i dalje stojim pri stavu da ce pored njih sto posto ispasti Mladost.
Velez izuzetno teska situacija. Ne sumnjam da ce se pojacati i zaganjati opstanak, ali kao sto sam napiso za opstanak će trebati 33 boda ili bod goe dole. Proljetni dio ima 12 kola? znaci da ce im vjerovatno trebat nekih 8-9 pobjeda. Ne vidim kakva pojacanja mogu dovest da to ostvare.....ogromna steta ako takav klub opet ispadne....
Sto je najgore bas su mi djelovali zadnjih godina da su se konacano stablizovali.
Mislim da ce se Borac izvuci iz ove krize, tako oni vazda. Olimpic nakon jedne dobre sezone se vratio starim navikama....dobar tim, dobra igra nidje bodova
Sto se tice nase utakmice sa Zrinjskim sami smo krivi. Jednostavno po ko zna koji put u ove dvije godine dobijene tekme gubimo....Antolovic cisto sumnjam da je prodo mada jest bilo cudnih poteza. Ja ipak mislim da je smao lose branio.....
Sto se posjete tice nista se tu ne moze napravit za makar narednih 20 godina. Napiso sam na nasoj temi gdje se potegla rasprava stadiona jednostavno da imas ne znam kakve stadione i cijene karata raja nece da dolazi. Bolje gledat Real...a ova raja 96+ da im je lajk, spucat se "jao pi.cke brate" , od sporta znaju bacit drki.cu na ronaldov go i mesijev prodor i to je otpr to.
Za igrace...Benko ili Delac sto posto. Prosle godine sam iz dosta pouzdanog izvora dobio info da ih Kradif placa a ne sarajevo taok da....vjerovatno 10 + milja eura
Ako se ovaj bojkot pojaca Celik ce u LP
Vitez, Drina, Rudar, su jednom nogom u drugoj ligi, a i dalje stojim pri stavu da ce pored njih sto posto ispasti Mladost.
Velez izuzetno teska situacija. Ne sumnjam da ce se pojacati i zaganjati opstanak, ali kao sto sam napiso za opstanak će trebati 33 boda ili bod goe dole. Proljetni dio ima 12 kola? znaci da ce im vjerovatno trebat nekih 8-9 pobjeda. Ne vidim kakva pojacanja mogu dovest da to ostvare.....ogromna steta ako takav klub opet ispadne....
Mislim da ce se Borac izvuci iz ove krize, tako oni vazda. Olimpic nakon jedne dobre sezone se vratio starim navikama....dobar tim, dobra igra nidje bodova
Sto se tice nase utakmice sa Zrinjskim sami smo krivi. Jednostavno po ko zna koji put u ove dvije godine dobijene tekme gubimo....Antolovic cisto sumnjam da je prodo mada jest bilo cudnih poteza. Ja ipak mislim da je smao lose branio.....
Sto se posjete tice nista se tu ne moze napravit za makar narednih 20 godina. Napiso sam na nasoj temi gdje se potegla rasprava stadiona jednostavno da imas ne znam kakve stadione i cijene karata raja nece da dolazi. Bolje gledat Real...a ova raja 96+ da im je lajk, spucat se "jao pi.cke brate" , od sporta znaju bacit drki.cu na ronaldov go i mesijev prodor i to je otpr to.
Za igrace...Benko ili Delac sto posto. Prosle godine sam iz dosta pouzdanog izvora dobio info da ih Kradif placa a ne sarajevo taok da....vjerovatno 10 + milja eura
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 okt 2015, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ne vjerujte svemu sto procitate.vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno Delac.. 15 000 eura koliko sam citaoChinaglia je napisao/la:da li neko pouzdano zna ko je najplaćeniji igrač u ligi i kolika mu je plata
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema se tu sta vjerovat, plata je vjerovatno i veca jer je pod ugovorom sa Chelsea, a ima par hiljada funti sedmicno 
Jes kase vratiBadrHari je napisao/la:nama je bojkot, a vama klub nikad boljiRN87 je napisao/la:Alije ova brojkaConvicts1988 je napisao/la:Inače, jadna posjeta na Koševu ..
btw. Bgm, Velež i Borac teška situacija, dosta
Iz zence
Pristojna
Sesto dusa
Guzva
100 robova
Bice razuzdane mase
Kona hadzu
Inache delach
Ubire 50 milja evra
Mesecno
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
Convicts1988
- Kontakt:
RN87@, tišina maleni ..
Čelik opet oštećen, 2 penala i čist crveni karton nije pokazan Vitezu, i nikom ništa opet ?
Svako kolo naš klub bude drastično oštećen i to se skoro nikako ne spominje. Ovaj savez kazni sudije a Čelik nema ništa od toga, mi gubimo bodove i zakidaju nas brutalno. Mogu misliti kako će se suditi sada na Grbavici u nedelju, i koliko će navlačiti Željezničaru. Fuuj
Čelik opet oštećen, 2 penala i čist crveni karton nije pokazan Vitezu, i nikom ništa opet ?
Svako kolo naš klub bude drastično oštećen i to se skoro nikako ne spominje. Ovaj savez kazni sudije a Čelik nema ništa od toga, mi gubimo bodove i zakidaju nas brutalno. Mogu misliti kako će se suditi sada na Grbavici u nedelju, i koliko će navlačiti Željezničaru. Fuuj
Stvarno neobnjasnivo da ovoliko sudije kradu Celik .. Nista mi nemamo sto se kazne sudije po 8 utakmica ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sad gledam na youtube pregled kola. Jesam ja pobudalio ili ovaj Igor rekao strijelac za Zeljeznicar je bio OK Tiago

Evo sad gledam i jeste to je rekao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad gledam na youtube pregled kola. Jesam ja pobudalio ili ovaj Igor rekao strijelac za Zeljeznicar je bio OK Tiago![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trener Veleza je rekao nesto kao ucitelj mora malo da iskara svoje ucenikearelinho je napisao/la:Evo sad gledam i jeste to je rekao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad gledam na youtube pregled kola. Jesam ja pobudalio ili ovaj Igor rekao strijelac za Zeljeznicar je bio OK Tiago![]()
![]()
![]()
![]()
strijelac je bio OK Tiago HAHAHAHAHAHA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.