Lakoste je napisao/la:Sta ovaj napisa, mozak mi se preznojio![]()
![]()

Lakoste je napisao/la:Sta ovaj napisa, mozak mi se preznojio![]()
![]()
Meni je strasno zanimljivo pitanje pod broj 10. Molim nekoga da to malo pojasni, na svoj nacin.narodniheroj je napisao/la:Molim uvažene forumaše da nam elaboriraju tačku 6 iz Jukine odbrane doktorata na temu "Husref Musemić heroj ili zločinac"![]()
Kod nas kisa ne padanarodniheroj je napisao/la:I prije nego što probamo dokučiti sve poruke iz ovog epohalnog statusa gosp Juke, ja pozivam uvažene forumaše sa teme PL Prepucavanja da se u naprijed zahvalimo gosp. Juki što nam je uljepšao i vrlo vjerovatno skratio ovaj kišni i depresivni Ponedjeljak.
Juka hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska
Lakoste je napisao/la:Fukare se nisu pojavile u Zapadnom Mostaru jer je dosadasnji autoprevoznik otkazao prevoz u četvrtak, a ostali koji su kontaktirani nisu htjeli voziti zbog dobro poznatog sukoba Ultrasa i Fukara prije par godina kada je izgorio bus kompanije Ljaljic tours, a MUP HNK ne dozvoljava dolazak kombi i privatnim vozilima i vraćaju nazad kao što je bio slučaj s Fukarama i prošle godine pri dolasku u Vrapčiće i Zapadni Mostar.
![]()
Nije valjda da se nisu pojavili..Koje iznenadjenjeLakoste je napisao/la:Fukare se nisu pojavile u Zapadnom Mostaru jer je dosadasnji autoprevoznik otkazao prevoz u četvrtak, a ostali koji su kontaktirani nisu htjeli voziti zbog dobro poznatog sukoba Ultrasa i Fukara prije par godina kada je izgorio bus kompanije Ljaljic tours, a MUP HNK ne dozvoljava dolazak kombi i privatnim vozilima i vraćaju nazad kao što je bio slučaj s Fukarama i prošle godine pri dolasku u Vrapčiće i Zapadni Mostar.
![]()
Koji je ovo jezik ?Lakoste je napisao/la:Sta ovaj napisa, mozak mi se preznojio![]()
![]()
Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
Ja sam Danijel iz Mostara, navijam za ZrinjskiEvolution87 je napisao/la:Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
jel ovaj DanijelWolfOfWallStreet je napisao/la:Ja sam Danijel iz Mostara, navijam za ZrinjskiEvolution87 je napisao/la:Koji si ti od pale brace?WolfOfWallStreet je napisao/la:Horde prekucale paša moooooi![]()
![]()
Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
Sportski pozdrav za takve.wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 21 gost.