Wow, kakav glas.ado-hz je napisao/la:Ja bih pokupio u paketu i ovog rodjaka od ovog Dilavera valjo bi nam pravo
Da nam sta prouci i skine sihre
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Glede Herica i RASKIDA, nekome se dobro nayebati mame !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- egocentrik
- Kontakt:
Ne znam bez rijeci sam, ako decko napusti klub uz raskid ugovora a ima vazeci do 2020te, treba se zapitati ima li smisla pratit ovaj cirkus vise i kako se rijesiti skalamerije u klubu.. garant ce u zrinjski, ja cu dobit nervni slom
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sorry na upadu kao prvo.
Sto se tice Velica mislim da je kvalitetan golman, nas je vadio u bezbroj utakmica. Oldican u istrcavanju i bas dobar refleks za udarce iz blizine. Def Vam moze valjati.
Sto se tice Dilavera. Ako ste spali na to da vam on bude pojacanje onda ste i vi nisko palil. Lik manje vise guzelja po terenu. Nije bas i da ima osjecaj za gol. Gradi se dobro i dobar u vazdusnim ali sigurno ne kvaltit za Sarajevo.
Pozz
Sto se tice Velica mislim da je kvalitetan golman, nas je vadio u bezbroj utakmica. Oldican u istrcavanju i bas dobar refleks za udarce iz blizine. Def Vam moze valjati.
Sto se tice Dilavera. Ako ste spali na to da vam on bude pojacanje onda ste i vi nisko palil. Lik manje vise guzelja po terenu. Nije bas i da ima osjecaj za gol. Gradi se dobro i dobar u vazdusnim ali sigurno ne kvaltit za Sarajevo.
Pozz
Pa ako ima vazeci ugovor zasto ga prosto ne posaljes na pozajmicu?? Ako se pokaze odlicno, vratis ga, i imas odlicnog igraca, ako ne, raskines ugovor i neka ide svojim putem, ovako vrlo moguce pravimo ogromnu gresku...

- egocentrik
- Kontakt:
a opet u drugu ruku dijete je upravu hoce da igra, A ZASTO MU NISI DAO HUSREFE, idi skupa s buljavim yebo te on u pakas
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Husref mi je mnogo pao u očima, samo ga titula može izvući na ljeto.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Ovo je pokazatelj rada i Uprave i trenera, po meni Herić je bio jedan od perspektivnijih i uglavnom je dobar posao odrađivao na terenu. Ovo pokazuje da Husref nema smisla za omladince i da vjeruje samo ublehašima kao što je Sarić. Juniori, kadeti i pioniri haraju ligom , a mi dovodimo polovnjake koje boli racku za Sarajevom. Heriću i svim našim omladincima hajirli da bude , a nama neka je bog na pomoći i s trenerom i s Upravom. 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
op opFrancescoTotti je napisao/la:
Neko je nama sihre bacio na ovaj klub.. ja ne vidim drugo objasnjenje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- f0rest1946
- Kontakt:
Uzas Hera majstore sretno ti gdje god odes.
Husrefu veliki minus yebo li ga Saric
Husrefu veliki minus yebo li ga Saric
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nikako mi nije jasno zašto Herić nije dobio šansu, nikako mi to u glavu ne ide.. Momak kad god je dobio šansu, imao je zapaženu ulogu. Pogotovo dobar kod prekida, odličan udarac i pravi moderni veznjak, ali džaba. Greška ogromna je bila što mu se nije dala šansa, malo je nešto igrao kod Čale, odličan bio protiv Borca u Banja Luci, ali opet zavaren za klupu. Dobijem krvarenje mozga kad probam shvatiti Husrefovu logiku nestavljanja Herića u zadnja dva meča.. Eto, ako ga već nisi koristio tokom sezone, pa daj mu šansu na te dvije zadnje revijalne utakmice, nećeš izgubiti 10:0. Po meni, momak je bio materijal za prvih 11.. Bolje je onog mutavog Rahmanovića izostavljati, nego Herića.
Žao mi je što nije dobio šansu, ali za njega je najbolje da ide, jer će mu karijera proći u zaebavanju s ovim trenerima ovdje. Dobar je momak, profesionalan i pravi sportista, tako da se nadam da će uspjeti u nekoj normalnoj sredini.
Žao mi je što nije dobio šansu, ali za njega je najbolje da ide, jer će mu karijera proći u zaebavanju s ovim trenerima ovdje. Dobar je momak, profesionalan i pravi sportista, tako da se nadam da će uspjeti u nekoj normalnoj sredini.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 maj 2018, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Izgibismo Herica tako lahko... Mislim da ćemo se pokajati za njega. Meni je dosta bolji od mustafica, a Husref mu nije dao da igra iz njemu znanih razloga. Sramota!
Mene je Heric odusevio kako je odigro ono sto je dobio prilike, pogotovo protiv Borca u bl, npr puno mi je bolji igrac od Mustafica al hajd ovaj je mladji pa cemo vidjet i njega
Ovo je odron , al nije da nismo navijli
Sretno ti sine Hericu, dabogda do bundeslige doguro, ne okreci se
Ovo je odron , al nije da nismo navijli
Sretno ti sine Hericu, dabogda do bundeslige doguro, ne okreci se
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A mi napadali Hadzica, Veladzica i ostalu djecu sto su htjela da idu sto prije... i treba da idu, sve sto imalo valja u akademiji treba da ide za svojom nafakom vani prije nego sto ih ove neznalice vezu ugovorom na tri godine pa ih onda husref prikuje na klupu iako uvijek pokazu kvalitet kad dobiju priliku.
Idite mi cemo se zadovoljit sofrancima i altimapraameakovskim
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ali opet mu se dopusta da rastjera po volji i onda ako mu ne dovedes sve sto je zapiko slijegace ramenima i izmisljat izgovore...a mogu mu zatrebat isti ovi igraci...hajde dovedi prvo pa se rjesi viska....koja logika.... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jedina istina je ta da je heric bio igrac koji nema menadzera!
momak je produzio ugovor a da nije postavio ni jedan jedini uslov! Bukvalno potpisao a da nije procitao ugovor!
Samo je trazio da igra i ovi su mu to i obecali. Na treninzima ga trener hvalio da se ponajvise trudi i da je najbolji ... kad oddje utakmica klupa i tribine.... kad ulaze zamjene oni koji nece da potpisu ugovor udju ..... a ti Hericu sto si popisao bez ikakvih zahtjeva sjedi na klupi....
nadam se da ce momak doci pameti, naci meandzera, naci klub i pokazati ono sto u sebi ima.... bio je , garantujem, najolji vezni u ekipi (najkopletniji)
momak je produzio ugovor a da nije postavio ni jedan jedini uslov! Bukvalno potpisao a da nije procitao ugovor!
Samo je trazio da igra i ovi su mu to i obecali. Na treninzima ga trener hvalio da se ponajvise trudi i da je najbolji ... kad oddje utakmica klupa i tribine.... kad ulaze zamjene oni koji nece da potpisu ugovor udju ..... a ti Hericu sto si popisao bez ikakvih zahtjeva sjedi na klupi....
nadam se da ce momak doci pameti, naci meandzera, naci klub i pokazati ono sto u sebi ima.... bio je , garantujem, najolji vezni u ekipi (najkopletniji)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mnogi odu i ništa ne pokažu, a mi samo napadamo i napadamo.FrancescoTotti je napisao/la:A mi napadali Hadzica, Veladzica i ostalu djecu sto su htjela da idu sto prije... i treba da idu, sve sto imalo valja u akademiji treba da ide za svojom nafakom vani prije nego sto ih ove neznalice vezu ugovorom na tri godine pa ih onda husref prikuje na klupu iako uvijek pokazu kvalitet kad dobiju priliku.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Drag si mi Husrefe ali bgm si se pogubio, vakat je Bordo brate kani se stresa i svoga i našeg s tobom, otiđi dok još nije kasno molim te kao najrođenijeg.
Zadnja izmjena: HzHercegovac, dana/u 23 maj 2018, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
♥1946♥
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Onda sve ovo sto nam se desava ima tako fino objasnjenje. nisu sihri vec je karma. na koliko momaka se ovako ogrijesilo to samo Bog znaPantelija je napisao/la:jedina istina je ta da je heric bio igrac koji nema menadzera!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- HzHercegovac
- Kontakt:
Sigurno jedan od boljih , baš mi je žao što idePantelija je napisao/la:jedina istina je ta da je heric bio igrac koji nema menadzera!
♥1946♥
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, zagorski i 55 gostiju.