Kako je dotični poštovani pokojnik bio na Koševu mi nemamo sreće , možda poslije Marije bude bolje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kad se kosevom zaorijoker90 je napisao/la:Teško vama pljuvači, nova sezona kad nastupi!!
Ko da je bitno,igrace mu Ahmetovic do 50 te il ce dovest novog Parmakovskogskoroalen je napisao/la:Kakav je onaj Klarić, hoće l' bit šta od momka? Kod mene na FMu izgur'o Hadžića iz prve postave.zagor1987 je napisao/la:Joj vizije kluba to je ocaj. Ako vec dovodis Dilavera nemoj ga dovoditi gurni nase djete nece bit gori,jos ces ga unovciti
Feđu Dudića obavezno dovest kao igraca trenera tamam zamjena Ahmetu u napadu.zagor1987 je napisao/la:Ko da je bitno,igrace mu Ahmetovic do 50 te il ce dovest novog Parmakovskogskoroalen je napisao/la:Kakav je onaj Klarić, hoće l' bit šta od momka? Kod mene na FMu izgur'o Hadžića iz prve postave.zagor1987 je napisao/la:Joj vizije kluba to je ocaj. Ako vec dovodis Dilavera nemoj ga dovoditi gurni nase djete nece bit gori,jos ces ga unovciti
High je napisao/la:Dadu Glišića na grb!
Pojebasmo sezonu a ni počela nije!
**** VAM I OCA I MAJKU!
Sa tendencijom jos veceg srozavanja.Sabinho je napisao/la:Mastali o Europi, titulama, Sharbiniju i Sammiru,
dobili trece mjesto, Parmaka i qarinu.
Depresija bratovajoker90 je napisao/la:Kažete da Dilaver ima problema sa viškom kilograma, još ako mu je jedno koljeno razmonitrano, eto nama novog babuke!Jedan ode, uhljebi se drugi! Pisat ćemo mi opet "još jedne pripreme i bit će onaj pravi". ZAAAAA BOOORDO BIJEEEELE!!
![]()
Nemoj tako druze pa zar Saric treba ici u novi klub bez utakmica u nogama?skoroalen je napisao/la:Elvedine, daBogda ti nama u Želju il' Zrinjski prešao, i tricu nam spakov'o u prvoj utakmici. Idi i ti Vladane, nećeš branit, prije će Đorđe Pantić opet dobit "jedinicu" nego ti. Nihade, ti posebno treba da raspališ, vidjeli smo te kakav si, idi i spasi se.
MAJKU VAM SELJAČKU UHLJEBSKU, ODLAZI HUSREFE I NEKOM DRUGOM SLIJEŽI RAMENIMA, IDI U TRI PM RETARDIRANE, YEBO TI SARIĆ SVE ŽENSKO ŠTO IMAŠ.
Kad ja u ovim mubarek mjesecima moram psovat zbog debila. Člansku sam sad u 40 komada isjek'o, novu vadit' neću, što se mene tiče bojkot do Sudnjeg dana može potrajat. Qarina smo od kluba, kone i Mađari su nas prekucali, Lištica je tu negdje, prosjek smo usr.ane 150. svjetske lige i to je to, sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Ostalo je samo ime od jednog velikog kluba. Odoh na igrici prekucavat ligu sa Sarajevom kakvo sam sanjao, ovo s Dilaverom i Sarićem ostavljam Husrefu i klubu slijegača ramenima.
Ne moze vise ni sabur prijatelju, lezba ce nas do suicida dovest'.bordobijeli je napisao/la:ja negative i nervoze![]()
. sabur ljudi ramazan je . skoro koliko imas clanski svako malo pocjepas