FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 23 maj 2018, 02:36

ubij se husrefe, ja cu ti spomenik podici.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 02:37

Nece nama niko odredjivati koliko juniora stane u 200.000 eura!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 maj 2018, 02:39

Sabinho je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja negative i nervoze :D :D . sabur ljudi ramazan je . skoro koliko imas clanski svako malo pocjepas :rol:
Ne moze vise ni sabur prijatelju, lezba ce nas do suicida dovest'.
ma ja nista bolje nisam ni ocekiva ,ne znam otkud prica o Spahicu i nekim velikim pojacanjima .dok je ovaj vecinski vlasnik mi cemo ovako funkcionisati ,ja nemam drugog kluba osim fkS radujem se kad pobjedimo tugujem kad izgubimo i tak . tesko da mozemo nesto specijalno uticati to je pokazao i ovaj bojkot niko nista oni odgovarnost imaju prema Tanu nas ne šljive .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2018, 02:40

Sabinho je napisao/la:Nece nama niko odredjivati koliko juniora stane u 200.000 eura!
Nek! Nek su ih sve rasprodali! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 maj 2018, 02:46

bordobijeli je napisao/la:ja negative i nervoze :D :D . sabur ljudi ramazan je . skoro koliko imas clanski svako malo pocjepas :rol:
Sad nemam nijednu. :mrgreen: Prošli put sam rekao da ću je bacit na početku sezone ako Husref bude trener, al nisam mogao čekat, daleko je početak sezone. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 02:46

Resic, Mehuljic, Klaric, vi ste na redu! Neophodno je 200.000 KM za plate administrativnim radnicima u klubu!

@bordobijeli i sa ovim budzetom i pravilnom organizacijom, planiranjem i upravljanjem mi mozemo biti na celu lige. Medjutim nesto nas sprjecava da tu budemo, sta li je to? To je nesposobno rukovodstvo kluba, odnosno nesposobni ljudi na pozicijama od krucijalne vaznosti za funkcionisanje sportskog segmenta. Evo ovaj Heric ti je najbolji indikator zasto smo u ovolikoj rupi; momak ima predispozicije da bude dobar veznjak, odlicno je odradio dobijene minute, imas mogucnost da ga koristis i u naredne dvije sezone, uigras ga u protekloj polusezoni jer se odmah na pocetku iste vidjelo da se nemamk vise za sta boriti i da zaradis na njemu fin novac. Ne, mi koristimo lika koji nece biti tu iduce sezone, novi igrac ce se uigravati sa Stanojevicem na vrat na nos odmah od pocetka sezone, necemo zaraditi na marke i na to sve mi sa tim likom nismo nikakav rezultat napravili. Dakle klub je direktno ostecen kako financijski tako i u smislu kvaliteta i uigranosto prve ekipe za narednu sezonu. Sjajno nema sta.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2018, 02:48

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sjecanje na vrijeme kad nam je brat mjakl bio najveci belaj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 02:50

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nece nama niko odredjivati koliko juniora stane u 200.000 eura!
Nek! Nek su ih sve rasprodali! :lol:
Saaddd Hus, tako je, tako je, pa da tebe nema Leixoes ne bi imao juniorsku selekciju, tako je!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 maj 2018, 02:55

Sabinho je napisao/la:Resic, Mehuljic, Klaric, vi ste na redu! Neophodno je 200.000 KM za plate administrativnim radnicima u klubu!

@bordobijeli i sa ovim budzetom i pravilnom organizacijom, planiranjem i upravljanjem mi mozemo biti na celu lige. Medjutim nesto nas sprjecava da tu budemo, sta li je to? To je nesposobno rukovodstvo kluba, odnosno nesposobni ljudi na pozicijama od krucijalne vaznosti za funkcionisanje sportskog segmenta. Evo ovaj Heric ti je najbolji indikator zasto smo u ovolikoj rupi; momak ima predispozicije da bude dobar veznjak, odlicno je odradio dobijene minute, imas mogucnost da ga koristis i u naredne dvije sezone, uigras ga u protekloj polusezoni jer se odmah na pocetku iste vidjelo da se nemamk vise za sta boriti i da zaradis na njemu fin novac. Ne, mi koristimo lika koji nece biti tu iduce sezone, novi igrac ce se uigravati sa Stanojevicem na vrat na nos odmah od pocetka sezone, necemo zaraditi na marke i na to sve mi sa tim likom nismo nikakav rezultat napravili. Dakle klub je direktno ostecen kako financijski tako i u smislu kvaliteta i uigranosto prve ekipe za narednu sezonu. Sjajno nema sta.
mislim da su ove stvari oko sastava i ko igra do Husrefa a ne do sistema . on odlucuje hoce li staviti Herica ili Mustafica ili Stanojevica .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 maj 2018, 02:56

FrancescoTotti je napisao/la:
slika

One noći na proslavi, raja bakljama gađala onu reklamu "Ko će da vas voli kao ja?". Ove godine gađamo Sabrinu sliku, uz opis "Ko će da vas ... kao ja?"
Zovi Zorku opet, izgidosmo. :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 02:57

bordobijeli je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Resic, Mehuljic, Klaric, vi ste na redu! Neophodno je 200.000 KM za plate administrativnim radnicima u klubu!

mislim da su ove stvari oko sastava i ko igra do Husrefa a ne do sistema . on odlucuje hoce li staviti Herica ili Mustafica ili Stanojevica .
Pa napisao sam sportski segment, dakle dio uprave i strucni stab. Dalje, znas da ti nema ko dovesti ekstra iqraca na tu poziciju, Njuska jos uvijek pokusava savladati upotrebu meila i vibera, za Emira eto necemo jos nista reci.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2018, 02:59

skoroalen je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
slika

One noći na proslavi, raja bakljama gađala onu reklamu "Ko će da vas voli kao ja?". Ove godine gađamo Sabrinu sliku, uz opis "Ko će da vas ... kao ja?"
Zovi Zorku opet, izgidosmo. :lol:
jedna od najljepsih noci u zivotu, jos sam tad imao i djevojku. ah sretni dani. a sad ja ubodem ko i sejfudin u vrijeme polena... :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 maj 2018, 03:02

FrancescoTotti je napisao/la: jedna od najljepsih noci u zivotu, jos sam tad imao i djevojku. ah sretni dani. a sad ja ubodem ko i sejfudin u vrijeme polena... :urnebes:
Ja nisam imao onda, a vidiš, nemam ni sad. Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije. :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2018, 03:07

skoroalen je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: jedna od najljepsih noci u zivotu, jos sam tad imao i djevojku. ah sretni dani. a sad ja ubodem ko i sejfudin u vrijeme polena... :urnebes:
Ja nisam imao onda, a vidiš, nemam ni sad. Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije. :rol:
Neka sad ce novi koordinator da iskoordinira sve to. ima da osvojimo duplu, ima da se hiljade i hiljade navijaca vrate na kosevo, ima da nam nadje i djevojke, ima da nam u saradnji s hilmom i iftar iskoordinira inshallah. samo treba saburat i vikat sta je tu je :mrgreen:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 maj 2018, 03:09

Gdje je Dino da nam zapjeva Lazu lazu me....

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 maj 2018, 04:35

Neće tebi niko govoriti... :urnebes:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Dino da nam zapjeva Lazu lazu me....
Za ovu situaciju prije će otpjevati "Umri prije smrti".
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2018, 05:05

Derdiyok je napisao/la:
:kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 maj 2018, 06:20

zlo87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sta se bumite, ionako ste govorili ko god dodje da nece imati nikakbog uticaja na dovodjenje igraca... Ds je to jos jedna ubleha..

Pa eto, znali ste sve.. sto se sad nervirate sto nije neko drugi, poznatiji, mozda onaj drugi Emir?

Sretno Hadzicu, pa kako god...
Koje je tvoje misljenjeno Hadzicu?
Ne znam sta bi ti rekao..
Sacekacu prelazni rok, pa da vidim kakav je i da dam neko misljenje..
Moze biti da ima u sebi nesto da bude vrh, a i obratno..
Dobra stvar je sto je vec obnasao slicnu ili istu poziciju u Olimpiku.
Nista se ne zna u ovoj nasoj Ligi, ja vjerujem da ukoliko je u ekipi dobra atmosfera, i ako ce se boriti u svakoj tekmi kao da im je finalna, ubjedjen sam da mozemo uzeti neki trofej naredne sezone...

Kad bi svako radio svoj posao u klubu, mislim da bi bili puno bolji rezultati.

Husref je najvece zlo trenutno u ekipi!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2018, 07:26

Ovi hoce da sjebu sezonu i prije nego sto ona zapravo krene
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 07:34

Derdiyok je napisao/la:
Neće tebi niko govoriti... :urnebes:
Bravo Ranko! :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 63 gosta.