FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Olise mi je izgledao umorno, potroseno, dosta losih odluka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prije da je igrao dzunup jer je imao najvise slobodnih minuta u zadnjih 15 dana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Završi se bolje nego šta sam mislio. Nije Bayern bio u top izdanju, može to mnogo bolje. Ipak je ovo derbi, protivnik dao sve od sebe, mi u nekoj trećoj brzini.
Bila bi veća uživancija da je bilo manje prekida, pogotovo one scene sa Canom.
Bila bi veća uživancija da je bilo manje prekida, pogotovo one scene sa Canom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Dobra utakmica, treba nam ih što više ovakvih u prvenstvu. Zutima je ovo bila utakmica za spas sezone tako da su dali 110% sebe.
Bilo je u nas danas i loših i dobrih stvari, krila tanka skroz posebno Olise, ali je Musiala zato dao naznake one stare forme. Kane po običaju neumoljiv, čovjek trpa i ne staje, stoperski par isto dobar iako su se primila 2 gola.
Na +11 teško da se moze ispustiti, prošlo bez ozljeda iako nisu ovi nimalo nježni bili, idemo dalje
Bilo je u nas danas i loših i dobrih stvari, krila tanka skroz posebno Olise, ali je Musiala zato dao naznake one stare forme. Kane po običaju neumoljiv, čovjek trpa i ne staje, stoperski par isto dobar iako su se primila 2 gola.
Na +11 teško da se moze ispustiti, prošlo bez ozljeda iako nisu ovi nimalo nježni bili, idemo dalje
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Ma to je tuto finito što se tiče Bundeslige, ostalo je to samo još matematički potvrditi. Jako dobra utakmica, naročito u drugom poluvremenu, puna tempa, brzine i žestine, gdje sam i nagovijestio da bi ih na svježinu, a naravno i kvalitetu trebali u drugom dijelu slomiti.
Dosta su nam razbijali ritam u prvom dijelu, ali ovo je njima bila i jedina preostala 'spas' utakmica, kojom su htjeli spasiti sezonu. Ne čudi da su onda to pokušavali na raznorazne načine ostvariti.
Mi dobri, u drugom dijelu još bolji, bilo je oštrih startova srećom bez težih posljedica. Pored Kane, Kimmicha, pohvalio bih također Taha, bio je fantastičan u odbrani večeras.
Ima naravno prostora za poboljšati neke stvari, radujemo se martu mjesecu, slijedi druga Borussia kući i onda Liga Prvaka
Dosta su nam razbijali ritam u prvom dijelu, ali ovo je njima bila i jedina preostala 'spas' utakmica, kojom su htjeli spasiti sezonu. Ne čudi da su onda to pokušavali na raznorazne načine ostvariti.
Mi dobri, u drugom dijelu još bolji, bilo je oštrih startova srećom bez težih posljedica. Pored Kane, Kimmicha, pohvalio bih također Taha, bio je fantastičan u odbrani večeras.
Ima naravno prostora za poboljšati neke stvari, radujemo se martu mjesecu, slijedi druga Borussia kući i onda Liga Prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.