PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 12:26

Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 16 maj 2016, 12:34

IlProfessore je napisao/la:Poginuli za klub na putu prema mostaru :mrgreen:
Husic otisao za Mostar, a zaboravio ostaviti pare.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 maj 2016, 12:36

Muerte je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Poginuli za klub na putu prema mostaru :mrgreen:
Husic otisao za Mostar, a zaboravio ostaviti pare.
:lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 16 maj 2016, 12:45

High je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća. :puke:
Sportski pozdrav za takve. :rol:
Zabrinjavajuće je da su ih napali na "njihovoj" teritoriji u Potocima koji je čitav rat kontrolisala ARBIH. :facepalm: :plac:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 16 maj 2016, 12:53

Chinaglia je napisao/la:iskren da budem, poslije Drine i prve tekme Kup-a protiv Radnika, imam isto misljenje kao Juka, gledao sam svojim ocima i vidio sam sta sam vidio.. smatram da nisam glup, ono nisu cista posla

do sada nisam to pisao, ali evo sada kazem, e evo sta sam napisao poslije tekme s Radnikom:
Chinaglia je napisao/la:ovo je smijesno, to je sve sto imam za reci
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

High

Post Postao/la High » 16 maj 2016, 13:09

7aprildomemoj je napisao/la: Zabrinjavajuće je da su ih napali na "njihovoj" teritoriji u Potocima koji je čitav rat kontrolisala ARBIH. :facepalm: :plac:
Ohrabrio ih Čovke, pa su krenuli sa bacanjem kamena sa Starog mosta i udaranjem djece.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 maj 2016, 13:20

Hum94 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća. :puke:
Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!
Ultras nikada ne ostavlja druga.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 13:24

Jel navijaci Sarajeva imaju neku modu da imaju ljude s natpisom ODLAZI preko?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 maj 2016, 13:33

Thetraphak1921 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska
Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..
Aj jos jednom napisi foru nismo je skontali prva dva puta hahaha.idi umusavi se sutlijasem

SuljoNezirovic
Kontakt:

Post Postao/la SuljoNezirovic » 16 maj 2016, 13:40

Hum94 je napisao/la:
Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!
Sta ima ujko?
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 maj 2016, 13:41

jubitubi je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska
Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..
Aj jos jednom napisi foru nismo je skontali prva dva puta hahaha.idi umusavi se sutlijasem
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=84 :thumbup: :wave:

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 13:51

Kako nesretan dan za navijače Selje, prvo ostadoše bez Evrope, a sad im i Leotar ode u 3 ligu

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2016, 13:57

SuljoNezirovic je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko i nadam se da cu uci sa vama u fazon. Posto sam novi kolac, nadam se da cete mi dozvoliti vremena da se adaptiram. Nemojte po bubrezima :)
Ne brini, Pastrmka ima novu trebe....onu bogatu sa ostrva i Krmka u zapadnom.....nema nas ko zicagu ;) .....
🔴⚫️

High

Post Postao/la High » 16 maj 2016, 14:05

Gledaj bivših s novim nickovima. :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 14:08

High je napisao/la:Gledaj bivših s novim nickovima. :rol:
Ja sam novi pa ne kontam analogiju, možeš mi objasniti

tripice
Kontakt:

Post Postao/la tripice » 16 maj 2016, 14:22

WolfOfWallStreet je napisao/la:Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.
pisanje poluretardiranih postova ovdje zamjeni hvatanjem lebdećih čestica. pozdrav za tuzlansku sirotinju :kafa:
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 14:26

tripice je napisao/la:
WolfOfWallStreet je napisao/la:Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.
pisanje poluretardiranih postova ovdje zamjeni hvatanjem lebdećih čestica. pozdrav za tuzlansku sirotinju :kafa:
Ljubavi jesi se to vratio na forum :ljepota: :ljepota: :ljepota: Jel mislis na hvatanje lebedecih cestica ustima? Kao ono kada ja ejakuliram a ti hvatas ustima, licem pa se onda smijemo?

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 14:57

Jel bio Čova sjeban što je Velež isp´o ipak je on bubanj nosio, eto MŠK se Kroatizira

SuljoNezirovic
Kontakt:

Post Postao/la SuljoNezirovic » 16 maj 2016, 16:49

Gdje su Muha, Pipa i ostala ekipa? :mrgreen:
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek

High

Post Postao/la High » 16 maj 2016, 16:51

SuljoNezirovic je napisao/la:Gdje su Muha, Pipa i ostala ekipa? :mrgreen:
Odlučili su ne praviti novi profil, za razliku od tebe. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], HyperOS, Mocvara1991, samirr i 29 gostiju.