PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.
Husic otisao za Mostar, a zaboravio ostaviti pare.IlProfessore je napisao/la:Poginuli za klub na putu prema mostaru
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Muerte je napisao/la:Husic otisao za Mostar, a zaboravio ostaviti pare.IlProfessore je napisao/la:Poginuli za klub na putu prema mostaru

- 7aprildomemoj
Zabrinjavajuće je da su ih napali na "njihovoj" teritoriji u Potocima koji je čitav rat kontrolisala ARBIH.High je napisao/la:Sportski pozdrav za takve.wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Chinaglia je napisao/la:iskren da budem, poslije Drine i prve tekme Kup-a protiv Radnika, imam isto misljenje kao Juka, gledao sam svojim ocima i vidio sam sta sam vidio.. smatram da nisam glup, ono nisu cista posla
do sada nisam to pisao, ali evo sada kazem, e evo sta sam napisao poslije tekme s Radnikom:
Chinaglia je napisao/la:ovo je smijesno, to je sve sto imam za reci

Ohrabrio ih Čovke, pa su krenuli sa bacanjem kamena sa Starog mosta i udaranjem djece.7aprildomemoj je napisao/la: Zabrinjavajuće je da su ih napali na "njihovoj" teritoriji u Potocima koji je čitav rat kontrolisala ARBIH.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ultras nikada ne ostavlja druga.Hum94 je napisao/la:Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Jel navijaci Sarajeva imaju neku modu da imaju ljude s natpisom ODLAZI preko?
Aj jos jednom napisi foru nismo je skontali prva dva puta hahaha.idi umusavi se sutlijasemThetraphak1921 je napisao/la:Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
Sta ima ujko?Hum94 je napisao/la:Ocekivo sam to od susjeda placi.piz.da,al od vas famoznih navijaca Slobode,koji naravno i jucer nisu dosli u Mostar,pravo da se javljate na navijacke teme i obracune,pa bolje da si sebi ku.rac otkino!wobly92 je napisao/la:Gledaj Ultrasa napadaju RA, i to djecu, u noći kada slave titulu. Koja smeća.
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=84jubitubi je napisao/la:Aj jos jednom napisi foru nismo je skontali prva dva puta hahaha.idi umusavi se sutlijasemThetraphak1921 je napisao/la:Ovo su prepucavanja, pazi sada, Premijer lige BiH. Predji na prepucavanja jedan ili dva podforuma nize..jubitubi je napisao/la:Java ne daju mi vizu java porazi u nizu java prijave mi stizu java Borac igra drugu ligu na na na.. A jes mi krivo **** ti sve dobra ce biti ta liga 12 prstace perje. A mi ganola u focu visegrad gradiska

-
- Kontakt:
Kako nesretan dan za navijače Selje, prvo ostadoše bez Evrope, a sad im i Leotar ode u 3 ligu
Ne brini, Pastrmka ima novu trebe....onu bogatu sa ostrva i Krmka u zapadnom.....nema nas ko zicaguSuljoNezirovic je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko i nadam se da cu uci sa vama u fazon. Posto sam novi kolac, nadam se da cete mi dozvoliti vremena da se adaptiram. Nemojte po bubrezima

🔴⚫️
Gledaj bivših s novim nickovima. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ja sam novi pa ne kontam analogiju, možeš mi objasnitiHigh je napisao/la:Gledaj bivših s novim nickovima.
pisanje poluretardiranih postova ovdje zamjeni hvatanjem lebdećih čestica. pozdrav za tuzlansku sirotinjuWolfOfWallStreet je napisao/la:Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
-
- Kontakt:
Ljubavi jesi se to vratio na forumtripice je napisao/la:pisanje poluretardiranih postova ovdje zamjeni hvatanjem lebdećih čestica. pozdrav za tuzlansku sirotinjuWolfOfWallStreet je napisao/la:Interesantna angdota, kako je moj Krmak dobio nadimak. Jednom prilikom je za vrijeme naseg snosaja izdrzao oko pola sata, mene rasturio pa sam mu rekao da je kao Krmak, tako je ostalo krmak. Vas D.B.

-
- Kontakt:
Jel bio Čova sjeban što je Velež isp´o ipak je on bubanj nosio, eto MŠK se Kroatizira
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
Gdje su Muha, Pipa i ostala ekipa? 

"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
Odlučili su ne praviti novi profil, za razliku od tebe.SuljoNezirovic je napisao/la:Gdje su Muha, Pipa i ostala ekipa?

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], HyperOS, Mocvara1991, samirr i 29 gostiju.