FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 24 maj 2018, 05:40

sarajevo46 je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Joj Slaviše bombaša čuj ne može po kafanama (logično da ne može), a on po fb može pisati (isto tako i ovo ne može). Hajde ti Slaviša razguli molim te što dalje od kluba.
Pa na koji ce nacin covjek demantovati da je ponudio svoju viziju i strategiju kako je receno na press konferenciji?

Ne znam sta da mislim o ovom imenovanju Hadzica, mislim cak i da nije los izbor. Sto se Vukicevica tice mene konkretno zanima cime se on bavi zadnjih 10 godina.
Priča kako mu je loše što su se našli u kafani šta li, što i jeste loše i onda se oglasi na fb. Daj molim te. Gdje se to ozbiljni ljudi još oglašavaju ovako preko privatnih profila na fb? Ima bruku načina na koji je mogao reagovati, ali već je pokazao on ko je i šta je. Previše je on imao čudnih izjava.
Koji su to nacini? Jel to trebao organizovati press konferenciju gdje bi dozvolio da novinari zbog ove situacije orgijaju po Klubu? Imao je potrebu da zastiti sebe a i informise javnost koja ga je prizeljkivala da nije ni dobio sansu da prezentuje neki plan vec je haman samo iskoristen za manipulaciju.

Inace ovaj bily ce nas ono bas kostati. Njegov fb je nepresuan izvor gluposti koji mogu samo nanijeti stetu klubu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2018, 06:10

FrancescoTotti je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Doveli skupinu amatera opet,Hadzic da nam pored Milosevica il slicnih vodi sportski segment,majku vam klosarsku,spremite se za jos goru sezonu,bice zadovoljni opet 3 il 4 mjestom klosari
pa kaze nam muhamed hulk bavarac da se naviknemo. kakva ti to imas velika ocekivanja ccc
Nece nama niko govoriti kakva cemo mi ocekivanja imati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2018, 06:12

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Koliko znam, u prelasku Adukora je prste imao upravo Hadzic
Ako jeste svaka mu cast. Jucer sam napisao da je on najmanje kriv sto je tu i da covjek treba pokazati sta moze, iako smo svi skepticni jbg.
Valjda.. spomenuo je to neko na temi prije 2-3 dana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 24 maj 2018, 08:40

Ovo sto je Slavisa uradio, nema veze s onim kako on napisa RADI ISTINE. Jer niko nista nije govorio i na kraju otkud znamo da je istina ovo sto je Slavisa napisao. Ne kazem da nije, ali kako moze biti tako isto i ne mora. Niko Slavisu nije napao a on se vec "brani" statusima, zasto?
Drugo ovo je meni klasicno dizanje preko ledja kluba iz revolta sto nije dobio uslove koje je htio, mozda.
Pregovaralo se hiljadu puta s hiljadu ljudi, pa se nisu svi javljali po fb.
Nije mi to uredu prema ljudima koji su mu ipak htjeli ponuditi nesto.
Generalno osim kada su u pitanju bas neke vece stvari, ovo javljanje po FB mi je odron, pogotovo od ljudi cija rijec ima "tezinu" kada izadje u javni prostor.
Takodjer je i neprofesionalno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 maj 2018, 09:12

Ljudi, shvatite da nije problem u tom što igrač neće da produži ugovor, ne može ga niko puškom natjerat. Problem je što ti igrači igraju do kraja sezone i uzimaju mjesto nekom drugom. A i budimo realni, kad je Sarić ušao u zadnju godinu ugovora bio je mrtva kar.ina, malo proigrao pod Husrefovom palicom. Al lani u ova doba mu ni ja ne bih produžio ugovor. S Duljom ista stvar, realno u onoj sezoni 15/16 se šetao po terenu i mijenjao frizurice, kod nas je na krilu bio statistički užasan. Proigrao kad ga je Čala bacio na prednjeg veznog. I sad kad su se oni pomokrili po klubu, treba qrac oštrit na nekom junioru koji može ić iz ove šugave lige, njega poslat na zapad? Neka, ne treba. Sad je kasno, autoritet nismo pokazali kad smo trebali, sad će nam se ovo non stop dešavat, i nek dešava. Mujakiću, lud si ako produžiš, i ti i ostali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 maj 2018, 09:21

muhamedhulk je napisao/la:Hadzic ima puno veza sa stranim menadzerima, puno je transfera nasih bh igraca 'zavrsio' u neke strane klubove. Ako to iskoristi u dobrom smislu za Sarajevo, onda mozemo puno dobiti u oba pravca - dovodjenjem i prodajom vani. A ako odluci da svake sezone dovodi i raskida ugovore - ustvari nema od toga nista, zna da bi bio otjeran za sekundu.
Milosevicu i dalje treba dati sansu da bude glavni skaut (jer je Hadzic SD samo se ne zove tako) dok ovaj Slavisa je enigma velika. Slusao ga jednom na bht i nije mi dobro sjeo. Moguce da sam to samo ja.. :D Uglavnom mislim da nije steta ako ne bude u Klubu.
Malom Saricu brz i uspjesan oporavak!
Ovo je bila tvoja izjava :
"Nikako da skontate da je SD nebitan jer se ne pita puno"

Sada je postao bitan ? Ili je Hadzija postavljen kao zrtveno jare kada sve opet propadne ?

@Revolt
Jedini nacin da mi saznamo sta se dogadja je FB ili Insta ili nesto slicno. To je koristio i Semjon da objasni situaciju u klubu a sada i Slavisa. Sta bi ti da Sabra jedina obavjestava i nas i Tana kako ona hoce i kreira svoju "istinu". Pljuvalo se Husrefa jer "nije izasao javno i rekao sta se radi u klubu". Sada kada to neko uradi opet ne valja.

Ko je kompetentna osoba u klubu da kaze sa sportskog aspekta da Slavisina ili Semjonova vizija kluba nije najbolja ? Ovo je lakrdija stoljeca.

Slavisa se "brani" jer se sa njim ocigledno razgovaralo reda radi da se smire navijaci a ne iz ozbiljnih namjera. Pa nigdje nema specificirano ni koji su kriteriji i zahtjevi pozicije. Takodje ako neko sa puno slabijim renomeom dobije poziciju time se ugled ostalih degradira i postavlja ispod osobe koja je izabrana. Zato je Slavisa objasnio da njegova ponuda nije bila "slabija" vec da nije dobio ni sansu da je prezentira profesionalno.
Na kraju pricalo se o SD a ponudjena pozicija je KOORDINATOR. Ta je pozicija par nivoa ispod odgovornosti pozicije Sportskog Direktora, vise kao asistent. Hadzija treba poboljsati "komunikaciju" i koordinaciju izmedju dijelova kluba. Ova nova zenska ce da poveca "transparentnost". Sve velike rijeci a velika suplja i nigdje supstance. Sto bi se reklo BS. Naredna rijec (keyword) moze biti ili bezbjednost ili terorizam - nek proberu.

I dalje nemamo vrhovnu osobu odgovornu za sportski segment - nema direktora kao vodece osobe. Hadzija ce povezati sporske dijelove u klubu i to je to. Nece njegova biti zadnja ali je javno prihvatio odgovornost ako se ostvare losi rezultati. Zato je valjda i dobio poziciju.

"Nije mi to uredu prema ljudima koji su mu ipak htjeli ponuditi nesto." - Sta hoces reci da se on treba sageti i popusiti Sabri jer mu je ONA ponudila ipak nesto. Nije on balija i ne treba njemu sadaka. Htio je covjek uraditi ozbiljne stvari a ne treba mu sadaka velikog maga Sabre.

High

Post Postao/la High » 24 maj 2018, 09:28

Ko je pravio somune i ima li i za to neka pozicija?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2018, 09:32

budući da se na Dinamovom radaru nalazi i Emir Dilaver.

Samo Sarajv'o i Dinamo mogu ganjat Dilavere,golemo :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 maj 2018, 09:35

@Zip
"Ajd nadji nesta novo pa pisi, pusti se menadjerove glupe i isfurane price... Nije vise u modi ponavljati..."

Ja ne pisem narucene tekstove kao ti pa da nadjem "nesta novo", vec komentarisem aktuelne dogadjaje kako se koji pojavi. Do sada se nije pricalo o zahtjevima pozicije SD-a tako da nema sanse da se tema ponavlja. Ali guraj ti svoje, tebi obraz nije bitan samo nek kapa.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 24 maj 2018, 09:58

bordobijeli je napisao/la:ja sam znao da nece doci Slavisa a ni Sapahic jednostavno nije realno . isto tako nece doci neki extra igraci u ovom prelaznom roku . al na sve to ako poslozimo ekipu kako treba mozemo proci 2 kola u europi i boriti se za titulu u premijer ligi to je nasa realnost oppet kazem ako se pogodi s igracima i dobro odrade pripreme . ko misli da ce dovoditi spektakluarna pojacanja ,da cemo igrati grupnu fazu europe ili da cemo u prvenstvu imati 15 bodova vise od drugog taj se debelo zeznuo .

Po cemu slavis aima bolje reference od emira? To sto zivi u francuskoj kao penzioner se ne pika.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 maj 2018, 10:21

I to sto je.hraknuo javno, kao javna ličnost i bivši igrač po fks! Ja mu neću halaliti onaj intervju, i.da je.došao meni bi to bilo bezvrijedno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 24 maj 2018, 10:39

Meni je ovaj Slavisa totalno bezveze lik za ovaj posao. Ne znam sto su ga navijaci toliko prizeljkivali. Ovdje mora radit covjek koji zna kako liga nasa dise, savez,mora znat sve igrace iz nase lige a sumnjam da Slavisa zna lik zivi u Francuskoj i zivi po njihovom bontonu. Imam neki dobar osjećaj za Hadzica mislim da zna raditi ovaj posao, a vidjecemo koliko ce to bit uspjesno sve ce pojačanja kazati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2018, 11:04

I Ofusua je Hadzic "doveo" ali sad drugi par cipela je sto klub nije postigao dogovor.Cak koliko znam on je i zastupnik njegov.

I Samir Radovac je pod njegovom palicom pa cemo vidjeti hoce li to utjecati na minutazu istog :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 24 maj 2018, 11:10

Sretno Emiru Hadjicu :thumbup: Moj mu je savjet ako misli napravit nesto u klubu prvo treba nogirat strucni stab na celu sa strucnjakom, Njusku iz Visokog, sve skaute skautice na celu sa parazitom Avdicem i 70% posla je odradio :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 maj 2018, 11:14

Hadzija mora otvoriti oci Husrefu i pokazati mu da je ova ekipa odron i da su potrebna dva krila, dva beka, stoper i napadac.
2-3 pojacanja nece puno promjeniti, ako idalje Hebibibovici, Bekici i ostali budu nezamjenjivi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 24 maj 2018, 11:32

Ofosu dobio bolju ponudu i otisao. Sarajvo se izulo koliko je moglo u datom momentu.

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 24 maj 2018, 11:43

Pozitivno je sto je on vec poceo raditi,veliki pomak ce biti ako budemo imali sastavljenu ekipu do pocetka priprema i da je ekipa podjednako popunjena na svim mjestima,sad sami kvalitet tih pojacanja nece zavisiti samo od Hadzije,valjda nam i trener preuzme odgovornost za rezultate prvog tima,red bi nio???

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 maj 2018, 11:51

Kaze Hadzic :
"Sigurno da ćemo u narednom periodu da vidimo neka imena, već neka imamo, ali sve u dogovoru sa stručnim štabom i skauting službom."

Zar nije skauting sluzba ukinuta kad smo otjerali Semjona ? Kad je ta sluzba ponovo uspostavljena ili se to onako improvizuje u hodu ?
Ima li neko vise info oko ovoga ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2018, 11:51

Bordo vremeplov objavi danas iz 2002 utakmicu posljednje kolo top ekipa kod nas Obuca,Osmanhodzic,Krupinac,Berberovic,Ihtiarevic ,Nadarevic,Duro . a opet treci zavrsili :hmmmmm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2018, 11:54

kengur je napisao/la:Kaze Hadzic :
"Sigurno da ćemo u narednom periodu da vidimo neka imena, već neka imamo, ali sve u dogovoru sa stručnim štabom i skauting službom."

Zar nije skauting sluzba ukinuta kad smo otjerali Semjona ? Kad je ta sluzba ponovo uspostavljena ili se to onako improvizuje u hodu ?
Ima li neko vise info oko ovoga ?
Pa receno je da ce oformiti novu skauting sluzbu ali nece imena iznositi u javnost sto mi je ok . ima Hadzic on ce snositi svu odgovornost oko tog dijela

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.