FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako su svi slatkorječivi kad se dokopaju fotelje. Senad "otprilike" Jahić. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo Krste, nema trofeja-neuspješna sezona.
Husref zadovoljan, e moj Husrefe, padaš u očima navijača brzinom svjetlosti.
Husref zadovoljan, e moj Husrefe, padaš u očima navijača brzinom svjetlosti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba njemu uzeti od plaće za onaj javašluk na derbiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
“Mislim da bismo svakako trebali porazgovarati sa predstavnicima navijača, vidjeti šta su razlozi njihovog nedolaska na utakmice. Ne možemo riješiti problem ako ne znamo šta je tačno u pitanju."
Ako ovo pitas onda nisi ni ti za uprave. Pogledaj tabelu i sve ce ti se kazati vec 2 godine zaredom. I sada svi izbjegavaju pricu o trofejima nego da ce se puno raditi i to je to. I na kraju za godinu bez trofeja i 3 poraza od uzasnog sastava komsija - i niko iz uprave nije odgovarao za to.
"Direktor sportskog segmenta Emir Hadžić" - ovdje hebe lud zbunjenog - da li je Hadzic koordinator ili direktor, dogovorite se vec jednom.
Ova ce nas uprava u crno zaviti. Cim ne dozvoljavaju da Slavisa i Semjon udju u klub, sve je jasno. Novi planovi ce kao da gledam biti - razvoj mladih i borba za plasman u ligu-6.
Ako ovo pitas onda nisi ni ti za uprave. Pogledaj tabelu i sve ce ti se kazati vec 2 godine zaredom. I sada svi izbjegavaju pricu o trofejima nego da ce se puno raditi i to je to. I na kraju za godinu bez trofeja i 3 poraza od uzasnog sastava komsija - i niko iz uprave nije odgovarao za to.
"Direktor sportskog segmenta Emir Hadžić" - ovdje hebe lud zbunjenog - da li je Hadzic koordinator ili direktor, dogovorite se vec jednom.
Ova ce nas uprava u crno zaviti. Cim ne dozvoljavaju da Slavisa i Semjon udju u klub, sve je jasno. Novi planovi ce kao da gledam biti - razvoj mladih i borba za plasman u ligu-6.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 24 maj 2018, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Poslat mu Janjoša na vrata da prelista malo ZK papire.High je napisao/la:Treba njemu uzeti od plaće za onaj javašluk na derbiju.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- StariGrad071
- Kontakt:
Husref moze pasti u ocima samo kod debila.
Rekao je da je zadovoljan sobzirom kako je bila turbulentna sezona. Ulazak u prvi i drugi dio sezone ocajan.
Rekao je da je zadovoljan sobzirom kako je bila turbulentna sezona. Ulazak u prvi i drugi dio sezone ocajan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nam se ljudina fino zarumeniskoroalen je napisao/la:Kako su svi slatkorječivi kad se dokopaju fotelje. Senad "otprilike" Jahić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaze Jahic :
"Direktorica je ponovo razgovarala sa njim i ponudila mu nove uslove ostanka".
Evo ko je vodio sportski dio kluba zadnje 2 godine i jos uvijek ona vodi sve, samo je nasla "koordinatora" da preuzme odgovornost za ubuduce. A Ema i Potura su joj za zabavu.
"Direktorica je ponovo razgovarala sa njim i ponudila mu nove uslove ostanka".
Evo ko je vodio sportski dio kluba zadnje 2 godine i jos uvijek ona vodi sve, samo je nasla "koordinatora" da preuzme odgovornost za ubuduce. A Ema i Potura su joj za zabavu.
ukratko nije prošao prvi krugmiky_hz je napisao/la:Slavisa
”
Tačno je da me je navijač FK Sarajeva, cijenjeni advokat, član novog UO FK Sarajeva kontaktirao i zakazao sastanak koji se dogodio dva dana poslije mog dolaska iz Francuske, 15.05.2018 ,gdje inače živim i radim u fudbalu već 30 godina. Odgoj i vječna ljubav prema mom klubu mi nalaže da ispoštujem poziv za vjerovatno bolje sutra mog kluba. Uz prijatnu kafu i elociranje navijačkih uspomena nekadašnjeg, velikog, FK Sarajeva, sa cijenjenim advokatom Senadom Bilićem dotakli smo se sadašnjeg FK Sarajeva i dešavanja u i oko kluba. Na moja pitanja oko načina funkcionisanja kluba, sportskog organima,vertikale odgovornosi i obaveza,donošenja sportskih odluka…itd…naravno odgovora nisam dobio!!! Pošto sam uvijek bio profesionalac u životu, a pogotovo u fudbalu, nikada ne pričam o ozbiljnim stvarima u kafani!!!
Moj prijedlog je bio da me zvanično pozovu gdje bi detaljno predložio plan i program za bolje sutra mog i vašeg kluba!!!
”

meni je Hadžić ok jer zna završit i mimo terena stvari ko je pratio Olimpik zna o čemu pričam, koga i kakve će dovesti ostaje da vidimo, i koliko će slobode dobiti da radi te stvari vidjećemo....Sabra je sebi dobar gromobran postavila...najviše bi volio još par igrača a la Adukor, koji je odličan momak i na terenu i van njega....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sarajevo u potrazi za golmanom: Mladi reprezentativac prva želja Bordo tima
Sezona u Premijer ligi BiH je okončana, ali za klubove nema puno pauze, jer će morati na vrijeme početi razmišljati o sklapanju igračkog kadra za novu sezonu, kako bi spremni dočekali nove izazove. FK Sarajevo sezonu počinje u prvom pretkolu Evropske lige, a već je sada jasno da će mu biti potrebna pojačanja da naredne sezone ostvari svoje ambicije. Adi Adilović je sa okončanjem minule sezone i zvanično završio igračku karijeru, pa je Bordo klub brzo krenuo u potragu za novim golmanom, a kao prva meta se nameće mladi reprezentativac Azir Muminović. Golman Slobode iza sebe ima jako dobru sezonu u kojoj se etablirao kao jedan od najboljih golmana u državi i u kojoj je stekao status mladog reprezentativca BiH. Sa Slobodom ima ugovor do januara 2020. godine, pa će Sarajevo morati pregovarati sa njegovim klubom i agencijom koja ga zastupa prije nego što sa njim postigne eventualni dogovor o transferu.
Sezona u Premijer ligi BiH je okončana, ali za klubove nema puno pauze, jer će morati na vrijeme početi razmišljati o sklapanju igračkog kadra za novu sezonu, kako bi spremni dočekali nove izazove. FK Sarajevo sezonu počinje u prvom pretkolu Evropske lige, a već je sada jasno da će mu biti potrebna pojačanja da naredne sezone ostvari svoje ambicije. Adi Adilović je sa okončanjem minule sezone i zvanično završio igračku karijeru, pa je Bordo klub brzo krenuo u potragu za novim golmanom, a kao prva meta se nameće mladi reprezentativac Azir Muminović. Golman Slobode iza sebe ima jako dobru sezonu u kojoj se etablirao kao jedan od najboljih golmana u državi i u kojoj je stekao status mladog reprezentativca BiH. Sa Slobodom ima ugovor do januara 2020. godine, pa će Sarajevo morati pregovarati sa njegovim klubom i agencijom koja ga zastupa prije nego što sa njim postigne eventualni dogovor o transferu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mlađi i bolji od Velića, bilo bi dobro ako bi njega uspjeli angazovati ali ugovor..Zukanovic je napisao/la:Sarajevo u potrazi za golmanom: Mladi reprezentativac prva želja Bordo tima
Ne moram ni citat ko je pisao post odma znam da je to Denci. Daj budi malo objektivan ja sam branio upravu i davao im priliku jer nista preko noci ne moze,a sad su svaku mjeru svojim amaterizmom prekrsili,a ti opet vidim po starom branis svaki izbor uprave,a pljujes Slavisu i omalovazavas a Hadzica dizes smjesan si decko. Slavisa je i za vrijeme igracke karijere i sadasnje gigant za sve ove u klubu zajedno,a to nije tesko jer sve da ih skupis osim Husrefa niko lopte nije sutnuo,Slavisa je da ti skratim muke INSTITIUCIJA u svakom pogledu za ovog,uostalom ima veza,konekcija its sto ovaj nece za 20 zivota
Napali su nasi ove igrace koji imaju aktivne ugovore,mimo Azira ganjaju jos neke koji nisu cisti sa papirima,dali to znaci da imaju love za placanje obestecenja ,vjerovatno da da.Nevjerujem da bi i pocinjali da se interesuju ako vec znaju da ih veze ugovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
koga dižem? fakt je da je Hadžić više radio u fudbalu od Slaviše jer isti nema nikakav trag ni u jednom uefinom takmičenju, kao uposlenik nekog kluba, u zadnjoj deceniji!!! fakt je isto da Hadžić zna završit stvari u BiH ligama....fakt je da Slaviša da ima zaista neke veze, da bi ih koristio za sebe i svoju agenciju, logika nalaže....Slaviša je imao lijepu igračku karijeru, ove druge nema dosad...a blećak je neviđeni uostalom ljudi sami mogu donijeti sud po njegovim izvalama po fb gdje u 2 rečenice sam sebe "demantira" da tako kažem...meni lično se ne sviđa lik i mislim da je ublehaš koji živi od stare slave i evociranja uspomena....jer na pitanje šta si uradio ove godine ili prošle i nema baš odgovor.....zagor1987 je napisao/la:Ne moram ni citat ko je pisao post odma znam da je to Denci. Daj budi malo objektivan ja sam branio upravu i davao im priliku jer nista preko noci ne moze,a sad su svaku mjeru svojim amaterizmom prekrsili,a ti opet vidim po starom branis svaki izbor uprave,a pljujes Slavisu i omalovazavas a Hadzica dizes smjesan si decko. Slavisa je i za vrijeme igracke karijere i sadasnje gigant za sve ove u klubu zajedno,a to nije tesko jer sve da ih skupis osim Husrefa niko lopte nije sutnuo,Slavisa je da ti skratim muke INSTITIUCIJA u svakom pogledu za ovog,uostalom ima veza,konekcija its sto ovaj nece za 20 zivota
što se tiče uprave i tu sam jasan bio , Sabrina, njuška, skaut, a i ovi novi ne donose apsolutno ništa klubu jer nemaju traženu stručnost za pozicije, međutim ja se tu ne pitam kao navijač nego Tan...rekao sam da su bukvalno zamjenili imena na vratima i to je to...Emir je Gromobran Sabrine ali nije isključeno da ipak odradi neke dobre stvari za klub....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
zavisi šta tražimoMortemHz je napisao/la:Mlađi i bolji od Velića, bilo bi dobro ako bi njega uspjeli angazovati ali ugovor..Zukanovic je napisao/la:Sarajevo u potrazi za golmanom: Mladi reprezentativac prva želja Bordo tima

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa čekaj, turbulentna sezona zbog loših startova?? Pa on je kriv za loš start. Svaka sezona će biti turbulentna dok su nam nezamjenjivi igrači kao što su Hebibović, Bekić u prvih 11, dok god imamo ne popunjenu ekipu i mentalne patuljke u njoj. U kontinuitetu smo igrali loše uz par bljeskova, i da se sada nastavi prvenstvo, mi ništa bolje rezultate ne bi imali i "turbulencija" bi se nastavila.StariGrad071 je napisao/la:Husref moze pasti u ocima samo kod debila.
On je kriv za "turbulenciju", on je krenuo u drugi dio sezone sa jednim stoperom, jednim napadacem, katastrofalnim bekovima i lošim krilima.
To sto on naziva turbulencijom je NE KVALITET, LOSA I NE POPUNJENJA EKIPA, AMATERSKO VOĐENJE KLUBA BEZ PLANA I VIZIJE..
Da su navijači izazvali par prekida i da su ti prekidi dovodili do gubitka bodova za zelenim stolom, ili velikih sudijskih krađa..onda bi to mogli nazvati TURBULENCIJOM.
Mi smo konstantno igrali loše od prvog do zadnjeg kola uz par bljeskova, eksperimentisali, popunjavali, mučili se i kod kuce i na strani jer nismo imali kvalitetnu ekipu, i to nije turbulencija.
Sezona je katastrofalna i sramotna, ko misli drugacije, neka se dobro zapita.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. Dupla kruna, pa preko toga Europa
2. Titula, pa preko toga Europa
3. Kup, pa preko toga Europa
4. Europa preko drugog, trećeg ili četvrtog mjesta
5. Ništa
6. Ispadanje iz lige
2. Titula, pa preko toga Europa
3. Kup, pa preko toga Europa
4. Europa preko drugog, trećeg ili četvrtog mjesta
5. Ništa
6. Ispadanje iz lige
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 maj 2018, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dupla kruna?MortemHz je napisao/la:1. Titula, pa preko toga Europa
2. Kup, pa preko toga Europa
3. Europa preko drugog, trećeg ili četvrtog mjesta
4. Ništa
5. Ispadanje iz lige
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Meni je totalno neozbiljno da uprava ili clan uprave u kafani sjedi, prica i dogovara sa bilo kim. Jednostavno to za mene nije nivo kluba kakav je FK SARAJEVO.
Imas prostorije kluba, imas visoko-moderni montazni objekat u kampu pa sjedi dogovaraj i budi gospodin. Amaterizam nam je u klubu od cistacice do uprave!!!
Imas prostorije kluba, imas visoko-moderni montazni objekat u kampu pa sjedi dogovaraj i budi gospodin. Amaterizam nam je u klubu od cistacice do uprave!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo sam kopirao od @sarajevo46 ali da..zlo87 je napisao/la:Dupla kruna?MortemHz je napisao/la:1. Titula, pa preko toga Europa
2. Kup, pa preko toga Europa
3. Europa preko drugog, trećeg ili četvrtog mjesta
4. Ništa
5. Ispadanje iz lige

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Direktorcic, Google [Bot], mire971, NazorUso, nedimmmm1337, sarajevo19461987 i 47 gostiju.