FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nail for Real » 02 okt 2012, 23:12

Pazite da ne ispadnete.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:14

Poraz kao i svaki je gorak al ovaj nije mogao doc u boljem trenutku 8-)

Sramota je mozda sto je BATE a ne LIl ili Valencia al eto

Cak mi je u neku ruku i draze sto smo izgubili nego da smao kod 2-0 izjednacili :x

Eh sad ovo ce dobro razdrmati ekipu koja ce biti jos jaca i efikasnija jer nam je bilo potrebno ovo da nas neko naguzi

Uostalom bolje i sad sto smo izgubili nego tamo nekad u Maju na Wembleyu :D
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 okt 2012, 23:17

Teska, strasno teska noc, poraz mozda u pravo vrijeme, mozda ne, s obzirom da se ganjao taj rekord one starosne generacije.

Veceras jednostavno nista nije islo a tako nesto se dalo naslutiti nakon one Kroosove stative, koji osim toga nista narocito nije napravio.

Falilo je te povezanosti u sredini koju Schweini najbolje radi, falilo je prodora po bokovima jer su se Bjelorusi strasno branili i kontrama ubijali nasu odbranu koja usput nikad losije nije izgledala. Ispadalo se u skoro svakom napadu Bate-a a oni su takve poklone znalacki iskoristili.

Ne treba tugovati, poraz je morao kad tad doci, a ja velim da je isti dosao u pravo vrijeme.
Protiv Bremena se isto ovako moglo zavrsiti, ali su zeleni bili slabi u realizaciji, inace ne sumnjam da bi i oni uzeli puni plijen u onom srazu od prije neki dan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 okt 2012, 23:17

bordo je napisao/la:Do tada gledat ce mo ovog rumenog klempu,sto mlatara obrvama u nervozi kada nema izlazne situacije!!!
:lol:
A da klempo bio, il' ne bio, vala ga je poslije ovog i red tako nazvati. :D
Bi li bilo bolje da umjesto obrvama mlatara šamarima? :lol:
effe_sa je napisao/la:Hoćemo da ispadnemo u Ligi prvaka da bi se skoncentrisali na prvenstvo.........
Kakav nesmisao za humor.
I can't believe. :mrgreen:

Samo eto valjalo bi da je taj niz išao do 10, no stadošmo, tako da sad valja opet ispočetka. :mrgreen:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 okt 2012, 23:20

S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa šta je ovo sad, do juče smo bili nezaustavljivi i najbolja ekipa na svijetu a sad pljuvanje nakon "zajebavanja" u Bjelorusiji. :?: :?
Jedna lošija utakmica i odma im treba plate oduzeti :lol: :lol: smiješno... u najmanju ruku.
Neka bolje i sada nego nekad kasnije.Ovakva utakmica u Knock-out fazi može biti presudna, ovako je "odlično".
Meni je pomalo "drago" zbog ovoga, već nekoliko utakmica opušteno igraju, ovaj šamar ih valjda vrati na zemlju. ;)
P.S. Posebno mi drago zbog ovih "kladioničara" , daBoda svaki put pali na Bayernu 8-) :twisted:

Opet mogu samo reci nije problem izgubiti,ali kada izades na teren i mislis da si utakmicu dobijo samom pojavom,
eh tu si se zajebao!!!! To ne podnosim,i zato sam uvijek cijenio njemce!!! Ali danas nije bilo njemaca na terenu!
Vidi se kada ulazis u start koliko ti je stalo,a oni drkaju!! Eh sada neka ih drka stampa koja ih je cekala ko ozeblo
sunce!!! A opet ponavljam to je po najveca greska Klempe!!! Moze se desiti da po neki igrac nije u formi,ali veceras
po meni nije niko bio!! Eh tu se vec radi o sistemo, lahko ce mo!! Pa onda Kroos fulio 100000000%,i opet lako ce mo!!
Pa nam ga rujo zabiberio!!!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 okt 2012, 23:23

glas dijaspore...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 okt 2012, 23:24

Svi koji pokusavate da ublazite ovu sramotu tezama bolje sad nego kasnije,nista strasno,itd.dajte ljudi da se ne lazemo sprdat ce se s nama svimjesec dana najmanje.

Htjeli mi to priznati ili ne Robben je 50% Bayerna.Pokazalo se to protiv Werdera a veceras da ne govorim.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 okt 2012, 23:26

@Klare zato sto je Bayernu trebao jedan ovakav poraz. Jos protiv valencije sam zapazio da ne ulaze u neke meceve dovoljno ozbiljno sto je opet trenerova krivica. Mislim da i Matthias Sammer ne upozorava na te stvari tek onako bez razloga i da svaki mec moraju uzeti sa ogromnom dozom opreza.

Domaci veceras zasluzeno slave jer ostavili su srce na terenu protiv jednog velikog kluba koji je pomalo neozbiljno usao u utakmicu. Nakon postignutog gola mogli smo vidjeti sliku koju smo vec vidjali.
Ovaj Bate Borisov me u mnogo cemu pocjetio na Inter Milan u finalu protiv Bayerna. :shock:
Kompaktna odbrana i snazan kontranapad je tada razorilo Bayern. A Heynckes je upao u slicnu zamku kao sto je tada Louis van Gaal.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 okt 2012, 23:27

Prema Goal.com portalu, Javi Martinez flop of the match!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 okt 2012, 23:31

Ozren je napisao/la:Prema Goal.com portalu, Javi Martinez flop of the match!
Zar se uopste neko moze smatrati flopom nakon jedne ovako lose utakmice?
Po meni svi zasluzuju tu cast, jer niko nije odigrao onako kako se od njega trazi, osim izmjena, jer nisu dovoljno dugo igrali da bi se mogao sud donositi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 02 okt 2012, 23:34

Sramota da jedan golman odnosno Manuel Neuer ima vise kontakta sa loptom nego igrac na terenu koji je igrao 70 minuta.

Mario Mandzukic je imao nejvjerovatnih 17 kontakata sa loptom za 70 minuta igre. Dok je Manuel Neuer imao 19 iako se vecinu utakmice igralo na polovici Borisova. Takodje Mandzukic je imao samo nevjerovatnih 5 tacnih pasova danas. Za nepovjerovati..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:39

Sta ste odmah poceli paniciti

Los dan , meleki , polozaj zvijezda u Andromedi , dobar BATE a los totalno los Bayern

Mora se svakoj ekipi desiti ovako nesto jeste malo glupo sto ce BATE uklesat grba Bayerna i datum na ulaz u stadion al takav je zivot

Posle Finala Dahoam nista ama bas nista me vise ne moze razocrati u vezi Bayerna

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 okt 2012, 23:42

don_burza je napisao/la:Sta ste odmah poceli paniciti
:mrgreen:
Jest da bi bilo svega, ali bi mogli komotno sa Juventinima na piće da se izjadaju, oni moji počeli i remije doživljavati kao poraze, zabrinut sam. :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 okt 2012, 23:45

Katastrofa navijac sam Bayerna od kako sam mogao da pratim Bundesligu poslije rata (1996.god) sa svojih 7 godina ali ovakvo ponizenje nisam osjetio Uzas . Ocekujem brzu reakciju zaista nakon onakvih sest kola u Bundesligi.
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 02 okt 2012, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:45

Ma ja ba

Odmah ovaj los , onaj los trener **** i tako to .

nego ja vam garantujem da ce Bayern dati SEDAM KOMADA Hofenhajmu u Subotu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2012, 23:50

Veceras je dobro legao ovaj samar za indolentno ponasanje igraca, sad ocekujem sankcije od uprave da igraci shvate da se ne mogu poigravati sa ugledom kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 okt 2012, 23:50

Ma ovo je stvar obraza sada, :lol: :lol:
Bate od Borisa kada dodje u Munchen siguran sam da ce biti debela naplata :lol:
i jedva cekam da vidim Hoenessa i njegovu reakciju na ovu sramotu :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 okt 2012, 23:51

Osim sto sam masio na kladionici ovaj par,nish me nije uzrujao ovaj poraz... morao je kad - tad doci i mozda je dosao u pravo vrijeme... U svakom slucaju nije strasno izgubiti jednu utakmicu u ligi prvaka,idemo dalje!!!
Sad ce bundesliga,idemo po nove pobjede!
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:55

Jos jedna stvar koja mora biti jasna je ta da mi nismo izveli drugi tim i izgubili

Mozda samo Basti al eto igrao je covjek od 40 Miliona na njegovom mjestu

Nego kad budemo pisali o utakmici u finalu ima da bude pravo smijesno kad se spomene ovaj BATE :D

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 okt 2012, 23:56

Saurman je napisao/la:Veceras je dobro legao ovaj samar za indolentno ponasanje igraca, sad ocekujem sankcije od uprave da igraci shvate da se ne mogu poigravati sa ugledom kluba.
Fino smo se zabrinuli za tebe :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []