Iduce kolo Vitez ceka Rudar iz Prijedora, Olimpik Drinu. Kiksate li a oni upisu pobjede eto vas na bod-dva od mjesta koje vodi u nizi rang. Sretno.Ajzea je napisao/la:Eno ga na krovu tunela, sere se Ješiću po glavi, još uvijek..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Prava pitarska računica.. Ovako ste i titule osvajali sve do prethodne sezone
.. U trećem kolu se uvijek počinjali baviti računicom
Koji je prosjek posjete na Tušnju? S obzirom da su toliko godina tavorili po sredini i dnu tabele, a kao šlag na tortu došlo je i ono ispadanje iz lige, koliko sam vidio posjeta i dalje nije zadovoljavajuća uzimajući u obzir da su prvi na tabeli i da dosta dobro igraju. Mozda ja i griješim, zato vas i pitam
Koji je prosjek posjete na Tušnju? S obzirom da su toliko godina tavorili po sredini i dnu tabele, a kao šlag na tortu došlo je i ono ispadanje iz lige, koliko sam vidio posjeta i dalje nije zadovoljavajuća uzimajući u obzir da su prvi na tabeli i da dosta dobro igraju. Mozda ja i griješim, zato vas i pitam
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cuj 5 maraka puno nemozes ni cevape pojest.A hoce pune stadione i skupe igrace.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Cijene ulaznica su poskupile za 100% i mnogo raje bojkotuje domace utakmice zbog toga. Uprkos tome posjeta je vise nego zadovoljavajuca s obzirom na tu okolnost.Ajzea je napisao/la:Prava pitarska računica.. Ovako ste i titule osvajali sve do prethodne sezone.. U trećem kolu se uvijek počinjali baviti računicom
![]()
samo Sloboda
Pa kolike su vam cijene ulaznica sada?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Realno, sve preko 6-7 KM je skupo..
Normalna cijena ulaznica treba da bude 5KM, i to govorim za Sarajevo i Zelju.
10KM je skupo za kvalitet koji se nudi.
Normalna cijena ulaznica treba da bude 5KM, i to govorim za Sarajevo i Zelju.
10KM je skupo za kvalitet koji se nudi.
JEsiii too odradioooo opkladuuuu Zipeeeee 
Ocm proslo 15 danaAjzea je napisao/la:JEsiii too odradioooo opkladuuuu Zipeeeee
Prvi sam se oslobodio lanaca
-
Convicts1988
- Kontakt:
Meni je smiješno ćuti da navijači kluba koji redovno osvaja neki trofej, koji ide svake godine u evropu, da kuka na neku cijenu karte koja uopšte nije toliko visoka 
5 KM nije puno, tekma je svake dvije sedmice domaca. Jbg kantonalne lige ulaz 2-3 KM. Ne moze vala nize, jedino ako klub zeli da ima vecu posjetu a los termin i neatraktivan protivnik kao sad ova situacija u kupu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To je praksa samo kod naših trenera, kojima je filozifija sto više to bolje.staragarda je napisao/la: ...sjecam se prosle godine kad nas hladno uzese,odsvira sudija kraj a nasi popadase po terenu...Celo svoje posla da trce oko stadiona![]()
![]()
![]()
![]()
..nisam mogao sebi doc do Tuzle
![]()
Najbolji primjer je Amel Tuka koji je kod našeg trenera(primjenivao filozofiju sto više to bolje) imao vrijeme 1:47 , da bi ga pod svoje uzeo stranac i ubrza covjeka za 5 sekundi.
I sam je dao izjavu da kod novog trenera trenira puno manje ,a rezultati bolji.
Ajzea je napisao/la:Pa kolike su vam cijene ulaznica sada?
7 KM Sjever
10 KM Zapad
Ali sezonska ulaznica je koštala samo 50 KM, što te izađe 3,33 KM po domaćoj utakmici...
Dosta faktora utiče na slabiju posjetu, duga priča, al iz kola u kolo sve je više publike bez obzira na cijenu karata.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Imas 15 domacih utakmica u godini, po 5KM te izadje 75KM. Onaj tko nema treba ga razumjeti, covjek krpa kraj s krajom, ali takav nikad nece kukati jer on bi vjerojatno tesko izdvojio i 2KM. Najvise kukaju oni koji imaju, 75KM u godini, jbt pa to je jedan pisljivi izlazak, toliko trosis skoro svaku subotu vecer, a tesko ti dati 5KM svaku drugu subotu. Ako je tako onda ne treba ni govorit da si navijac, nit ici na utakmice.
Mogu nekako i razumit ove sto se bune za 10KM i vise, mada 10KM isto nije puno za nekog tko radi i ima, ali recimo 15KM, mislim jednostavno da ova liga najvise zbog infrastrukture nije vrijedna 15KM iako se tih 15KM placa uglavnom na nekim boljim tribinama i uvijek imas izbora da uzmes onu s manje komfora i prodjes za 5-10KM.
Mogu nekako i razumit ove sto se bune za 10KM i vise, mada 10KM isto nije puno za nekog tko radi i ima, ali recimo 15KM, mislim jednostavno da ova liga najvise zbog infrastrukture nije vrijedna 15KM iako se tih 15KM placa uglavnom na nekim boljim tribinama i uvijek imas izbora da uzmes onu s manje komfora i prodjes za 5-10KM.
Mislim da ste pogresno shvatili ovo oko cijena ulaznica.
Sa moje strane, tesko je dati 10KM za utakmicu gdje pokisnes ko kita, gdje su prljave stolice, gdje moras od kuce ponijeti deterdzent da bi obrisao stolicu i da bi mogao da sjednes. Gdje je fudbal jako los, gdje je teren u katastrofalnom stanju, gdje se na svakom koraku naziru pljuvaci i yebaci, koji yebu samo na utakmici.
Onaj ko zeli da dodje na utakmicu, doci ce bilo 5 il 10KM.
Sa moje strane, tesko je dati 10KM za utakmicu gdje pokisnes ko kita, gdje su prljave stolice, gdje moras od kuce ponijeti deterdzent da bi obrisao stolicu i da bi mogao da sjednes. Gdje je fudbal jako los, gdje je teren u katastrofalnom stanju, gdje se na svakom koraku naziru pljuvaci i yebaci, koji yebu samo na utakmici.
Onaj ko zeli da dodje na utakmicu, doci ce bilo 5 il 10KM.
- invincible1921
- Kontakt:
Kao sto sa napiso i na nasoj temi prije nekoliko dana,,,,cijena ulaznica i uslovi na stadionu su zadnj problem kad je upitanju posjeta. Raja nece da dolazi i to je to....
=\_1921_/=
Slazem se da ne zele, al kako cemo ih privuci?
Ne sigurno visokim cijenama karata.. mada i to je nebitno, ako je kvalitet fudbala na visokom nivou.
Ne sigurno visokim cijenama karata.. mada i to je nebitno, ako je kvalitet fudbala na visokom nivou.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Privatizacija klubova ulazak privatnog kapitala, izgradnja infrastrukture su prvi i sa ostojanjem najvazniji koraci.Zip je napisao/la:Slazem se da ne zele, al kako cemo ih privuci?
samo Sloboda
- invincible1921
- Kontakt:
Nikako brate boli ih kara za sport i nasu ligu....Mi smo mahalska drzava intersuje nas samo senzacijaZip je napisao/la:Slazem se da ne zele, al kako cemo ih privuci?
=\_1921_/=
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
infrastruktura, cijene i kvalitet fudbala..dobro neko rece, ne znam kakav da je kvalitet fudbala razumijem nekog ko ne da 5, a da ne govorim 10 KM za ulaznicu, a na stadionu stolica i tribina nije oprana od 96., u wc-ima (ako ih i ima uopce) koleru zaradit itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Za 10 KM na Tusnju gledas dobru igru i dobijes sansu za novi Citroen 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.