FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bajern100
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bajern100 » 02 okt 2012, 23:57

dobro ljudi moji ne paničite ovakav poraz je morao doći bolje sad nego na proljeće,glat prolazimo grupu LP treba se fokusirat na BL to nam je prioritet po meni...usput Miler i Kros napolje ili samo po 20 minuta

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2012, 00:00

Dajte slika od Marie to bi nam bilo ko melem na ranu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2012, 00:01

Bayern@heart je napisao/la:Katastrofa navijac sam Bayerna od kako sam mogao da pratim Bundesligu poslije rata (1996.god) sa svojih 7 godina ali ovakvo ponizenje nisam osjetio Uzas . Ocekujem brzu reakciju zaista nakon onakvih sest kola u Bundesligi.
Evo ja cu ti prvi reci da je bilo vecih katastrofa nego ova vecerasnja, (jos malo sutrasnja :mrgreen: ), kako vrijeme leti kad se dozivi poraz. Za mene su ovakvi porazi laki za zaborav.

Naime, po meni je Bayern dozivio vece razocarenje nakon one blamaze protiv Zenita, neke godine kada se igrao Kup Uefa.
Tada je Bayern bio favorit kao i danas, tada je Bayern smatran finalistom tog takmicenja, ali ne, dozivio je poraz unatoc pricama da se ide oprezno i da se protivnik nece podcijeniti.

Ja sam uvjeren da je Bayern Bjeloruse smatrao kao laku robu, koju ce bez problema oderati, ali to im se obilo od glavu. Najveci dokaz te tvrdnje je igra nakon drugog primljenog gola.
Mogu oni, sve mogu samo kada hoce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 00:53

Klare je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ovaj Shaqiri je qurac od igraca...
He, he, reklo bi se ništa novo od tebe. :roll:

70 minuta - Shaqiri dobija loptu na vrhu 16-erca, oko njega nema nigdje igraca. U toj situaciji bi 90 % fudbalera opalilo loptu direktno po golu, a on pokusava lob udarac.

75 minuta - ide kontra Bayerna, Shaqiri ima loptu na 30 metara od gola, s desne strane mu protrcava Lahm i umjesto da odmah proslijedi loptu ka njemu, on se bezpotrebno okrece i istu dodaje Riberyu koji je udvojen

84 minuta - identicna situacija, samo sto je ovaj put bila slobodna lijeva strana, a isti se ponovo bezpotrebno okrece i dodaje loptu na desnu stranu gdje se nalazi Lahm okruzen dvojcom igraca. Na lijevoj strani je protrcavao Luis Gustavo.

Za mene igrac identican Jansenu sa boljim tehnickim sposobnostima. Igraci tipa koji su naucili da trce linjiom gore-dolje koji rijetko kada podignu glavu da vide imali bolje pozicionirani igrac i ciji se ubacaji svode na moto: Sta dragi Bog da.

Sto se Sammera ima on vise ovlasti u klubu nego sto ti mislis. Pa sta mislis da bi bez garancija napustio mijesto u raju kako bi bio potrcko kao Nerlinger. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 okt 2012, 01:06

@amerosm: Od tebe me iznenađuju ove oštre kritike na račun Shaqirija, jer momak većinu utakmica je bio dobar, ono što je igrao. Pa neki puno više vremena dobiju, pa budu dobri nekad, nekad lošiji. A sad sudit o Xerdanu po večerašnjoj utakmici je baš prestrogo, a ti i pored svojih brojnih dobrih komentara, nekad mi prebrzo osudiš nekog igrača.....

Večeras je više pitanje, ko nije zakazao, ko je dovoljno trčao i ko je shvatio utakmicu od početka ozbiljno.....
Najveća bi greška bila sad se vadit na brojne šanse, pa po neku stopostotnu je imao još i Bate. Ovde sam sa osmijehom reagovao nakon utakmice i naravno da mi je smiješno kad sam večeras vidio čudnu utakmicu, možda sam se zbog neki šansi izjedao, ali nešto da sam zabrinut nisam. Iz ovog poraza ekipa neke stvari mora naučit. Nema se šta puno pričat o večerašnjoj utakmici, neg je treba što prije zaboravit. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 okt 2012, 01:23

Znaci i od bjelorusa ste počeli gubiti i primati po 3 komada , katastrofa. Godinama bez pravog trofeja, a sad kriminalnim igrama dovode u pitanje i nastup u knock out fazi lige prvaka :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 01:25

Najbolji jaran navija za Bayern, sutra ćemo zajedno tugovati. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 okt 2012, 01:26

GaziHusrevbeg je napisao/la:Najbolji jaran navija za Bayern, sutra ćemo zajedno tugovati. :mrgreen: :lol:

Ja vec imam proliv od one kafe sto cu sutra popiti :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 01:34

effe_sa je napisao/la:@amerosm: Od tebe me iznenađuju ove oštre kritike na račun Shaqirija, jer momak većinu utakmica je bio dobar, ono što je igrao. Pa neki puno više vremena dobiju, pa budu dobri nekad, nekad lošiji. A sad sudit o Xerdanu po večerašnjoj utakmici je baš prestrogo, a ti i pored svojih brojnih dobrih komentara, nekad mi prebrzo osudiš nekog igrača.....
Slazem se da sam mozda malo pretjerao sa kritikama na osnovu ove utakmice, ali mene jednostavno nerviraju igraci koji glume zvijezde i koji ne vide svog saigraca koji se nalazi u boljoj poziciji.

Utakmica bila i prosla, Hoffenheim ce nazalost platiti ceh u Subotu poslijepodne, i mislim da je Heynckes napravio gresku sto je veceras krenuo sa dva defanzivno orijentisana igraca u veznom redu.

Takodjer ne valja izjava Heynckesa za SKY prije utakmice kada je rekao da je Sammerova kritika bila preostra i da to trebaju raditi interno, a ne preko medija i da mu je to odmah sutradan rekao. Nije se dugo moralo cekati na odgovor Sammera koji je izjavio da ovo nije bilo nista kakav on zna biti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2012, 02:30

Pogledao sam ponovo cijelu tekmu od veceras i ne mogu da vjerujem kako smo igrali bezidejno,sporo,bezvoljno bez prave energije,imali smo posjed lopte cijelu utakmicu ali nam to nije donijelo apsolutno nista,izgledalo je kao da cijelu utakmicu imamo igraca manje,nase kretanje je bilo nikakvo.Ubijeden sam da Kroos nije ono fulao da bi smo im dali najmanje 3 komada.Al hajd sta je tu je ne moze se iz ove koze,trebamo se oporavit od ovog soka i vec protiv Hoffenheima pokazati karakter,i dokazati da je ovo bio samo los dan i nista vise.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 okt 2012, 02:48

Izjava Yuppa (klempe)poslije utakmice: "Wir häten unsere Chancen nutzen müssen.In einigen Situationen haben wir auch in der Abwehr nicht gut ausgesehen.Wir haben permanent Druck gemacht,müssen aber den Sieg des Gegners anerkennen".

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 03 okt 2012, 03:15

Jesu ovo oni @antonovi, pa s obzirom da je Bate skoro u rangu sa Dinamom iz Zagreba nije ovo tako ni los rezultat za Bajern, jedva sa hendikepom izgubili :lol:
P.S.
Moram malo, i on visi na Milanovoj temi ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 okt 2012, 03:44

to je jedan takticki poraz !!!! lahko moguce da ce mo kikst i u BL,sve je pod kontrolom,ali treba da se osjeti i poraz,
VOLIM BAYERN

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 okt 2012, 08:14

Bayo odigrao za kladionice ;)

Vole oni ovako protiv ovih Sovjeta , neocekivano izgubiti.kad se Plinari i Švabe udruze , spoje ugodno s korisnim.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 okt 2012, 09:26

Ne treba zaliti niti tugovati za porazom,morao je doci. Vidim da ste se neki obrusili na Xerdan-a.. zasto na njega,a ne na Boatenga, Dantea i ostalu kompaniju koja je bila totalno ukocena?
Vidite jednu stvar,ukoliko Bayern nastavi sa igrama koje je pruzao do ove utakmice,ovaj poraz nece imati nikakvog znacenja skoro,a vi se nasli odmah kritikovati.

Sto niko Kroosa ne kritikuje? Mandzukica? Pa jbg izuzev par igraca treba citavu ekipu kritikovat!!!
Nismo odigrali na nivou i gotova stvar!!!

@anelbavarac
aj ziv bio stavi kakav avatar,kad vidim neki post bez avatara naprosto se najezim!!!
Genghis je napisao/la:Znaci i od bjelorusa ste počeli gubiti i primati po 3 komada , katastrofa. Godinama bez pravog trofeja, a sad kriminalnim igrama dovode u pitanje i nastup u knock out fazi lige prvaka :lol:
Imas pozdrav!!!
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 okt 2012, 13:00

Svaka cast za pocetak sezone ali brate jeste se podigli to je strasno...kao da ste vec sve trofeje u sezoni osvojili.

Dobro ce vam doci ovaj poraz koji u konacnici nece imati veliku ulogu na sam prolaz a malo ce se ekipa spustiti na zemlju pred nastavak sezone.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 okt 2012, 15:26

Krepat ću od smijeha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 okt 2012, 15:45

Alo ba ljudi,cujete li vi sebe? Ja sam morao pacijente u drugu sobu da odvedem da ovo ne citaju... Sto odmah dizete paljbu i bacate drvlje i kamenje??? Zar tako rade istinski navijaci?Zar niste taj isti Bayern vec vidjeli okicen sa sve tri pehara i govorili da smo najbolji, najljepsi, najkrasniji, nejsexy i sta sve ne... Istinski se navijaci ne mijenaju poslije jednog poraza. Sjetite se samo Gaalove prve LP sezone i gdje smo dogurali... Sjetite se Gaalove druge LP sezone i dokle smo dosli...

Ako je poraz mogao doci u bolji vrijeme, to je bilo sinoc. Sasvim dovoljno vremena da se sve ispravi i na pravi kolosijek dovede. Zato zacepite gubice i pustite ove letece provokatore nek lijece svoje frustracije na temi Bayerna,a mi cemo nadtaviti tamo gdje smo stali - nizati pobjede :-)

Losa noc i nista drugo i tisu misu!!!

Jedan bavarska polu-ikona je objavila kraj karijere...
Danke für alles :-)
slika
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 okt 2012, 16:59

ja stvarno ne znam zasto pojedinci napadaju igrace kad i dr. adini pacijenti znaju da je usljivi jup hejnkes jedini krivac za sinosnji poraz.
svak ziv zna da maleni bate borisov igra teski katenacio - stil u kojem se ekipa brani sa najmanje 8 igraca + dvojica nesto isturenijih, brzih krila koja su tu da istrce kontru.
sve u svemu, radi se o malom klubu koji nema snage a bome ni znanja da igra ofanzivni fudbal.
dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
sta je uradio hejnkes? naredio je totalnu ofanzivu u kojoj je 6, 7, pa cak i 8 igraca permanentno pritiskalo protivnicki gol ostavljajuci sve samo ne brze boatenga, dantea i ponekad badstubera na milost i nemilost ultra-mega brzim krilnim igracima borisova.
od bezbroj mogucih kombinacija orangutan hejnkes bira jedan, jedini stil koji odgovara borisovu.
umjesto da svoje igrace poduci mudrosti pa da znaju odglumiti slabost na koju ce protivnik nasjesti a koju bi kasnije hladno kaznili, pavijan naredjuje totalni napad u kojem su igraci bezglavo jurisali ka golu protivnika.

ustvari, gori sam ja sto pisem i dzabe se nerviram kad znam da nema tog covjeka koji ce otjerati babuna hejnkesa - ulijevog najboljeg prijatelja. umjesto da se dovede trener koji bi sa ovim predobrim kadrom pokorio bundesku a mozda i evropu, gura se ishlapljeli hejnkes koji konstantno ponavlja greske kakve se ne potkradaju ni mnogo mladjim strucnjacima.
ps.
martinez :?
samo lud covjek moze skrsiti 40 miliona za malo okretniju verziju gustava ali bez truna iskustva u velikim utakmicama na int. sceni.
klasicni destruktivac kojem moras dodati ofanzivniju sesticu koja ce biti zaduzena za upravljanje igrom.
gledao sam ga i slobodno mogu reci da nije bolji od npr. brace bender.
od yaye je udaljen kao sto je tomica udaljen od riberija.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 03 okt 2012, 17:33

secer je napisao/la: dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
sta je uradio hejnkes? naredio je totalnu ofanzivu u kojoj je 6, 7, pa cak i 8 igraca permanentno pritiskalo protivnicki gol ostavljajuci sve samo ne brze boatenga, dantea i ponekad badstubera na milost i nemilost ultra-mega brzim krilnim igracima borisova.
od bezbroj mogucih kombinacija orangutan hejnkes bira jedan, jedini stil koji odgovara borisovu.
umjesto da svoje igrace poduci mudrosti pa da znaju odglumiti slabost na koju ce protivnik nasjesti a koju bi kasnije hladno kaznili, pavijan naredjuje totalni napad u kojem su igraci bezglavo jurisali ka golu protivnika.
Bravo !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []