AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma bolje i lom nego misici i ligamenti. S langetom moze igrati vec nakon pauze 
Il Club più titolato al mondo!
Pa jeste bolje, ali problem je sto ce pauzirati neko vrijeme da bi mu na kraju mjesto zauzeo Abate. A taman ga je bilo krenulo. Ovako ce samo stagnirati i izgubiti mjesto u postavi.
Ustvari, poznavajuci mistera, Abate se brzo vraca pa bi ionako letio na klupu.
Ustvari, poznavajuci mistera, Abate se brzo vraca pa bi ionako letio na klupu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tako je.
Mislim nije sad da je WC igrac,ali onog trenutka kad je dosao u Milan meni je postao drag,jer stvarno daje maximum i igra za ekipu,to je u zadnje vrijeme i pokazivao.
EDIT: Good news: No fracture for Urby.

Mislim nije sad da je WC igrac,ali onog trenutka kad je dosao u Milan meni je postao drag,jer stvarno daje maximum i igra za ekipu,to je u zadnje vrijeme i pokazivao.
EDIT: Good news: No fracture for Urby.

- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Galliani: "I spoke with president Berlusconi, and he is satisfied with the performance against Roma. His mood depends on Milan's results." Ma nema nama napretka dok ste vas dvojica tu.
“Mario igra sjajno u poslednje vreme, nadam se da će nastaviti ovako. Očigledno je da sa još jednim napadačem pokazuje mnogo više. Moraću češće da puštam Matrija u igru.” E moj Allegri.
“Mario igra sjajno u poslednje vreme, nadam se da će nastaviti ovako. Očigledno je da sa još jednim napadačem pokazuje mnogo više. Moraću češće da puštam Matrija u igru.” E moj Allegri.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hvala vam11 - Alessandro Matri needed 11' 47" to make his first touch after coming on as a sub vs Roma last night (5 touches for him in total). Ghost
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa je*o majku, ima li kraja ovome vise ? Koga oni budalama prave ?
Kad se sjetim protiv Livorna, mali Niang izdominirao ono malo minuta sto je imao, a njegov komentar na kraju je bio da je imao puno greski. Ali opravdanja za Matrija ne manjka. Je* li mu on kosti, treba ih obadvojicu satrati sto dalje odavde.
Kad se sjetim protiv Livorna, mali Niang izdominirao ono malo minuta sto je imao, a njegov komentar na kraju je bio da je imao puno greski. Ali opravdanja za Matrija ne manjka. Je* li mu on kosti, treba ih obadvojicu satrati sto dalje odavde.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
yebo li mu matri mater,, cuj da ga pusta, pa ko cuku i jest isti vala,,, ajd sad ce pazzo konacno biti kako treba a ovog degenerika da ne gledam vise, i faraon kad se opet oporavi dovidjenja Matri konjino....
a tacno je da je igrao bolje Balonja kada je usao jos jedan napadac, ovoga puta panjina, zamisli samo sta bi bilo kada bi bio Faraon i balo u napadu i u formi a iza Kaka, ili Pazzo i Balo... uh jedva cekam da ih vidim
a tacno je da je igrao bolje Balonja kada je usao jos jedan napadac, ovoga puta panjina, zamisli samo sta bi bilo kada bi bio Faraon i balo u napadu i u formi a iza Kaka, ili Pazzo i Balo... uh jedva cekam da ih vidim
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja samo jedva čekam da ovaj konj ode s klupe, a ostalo je formalnost.
Kako sada stvari stoje gledat ćemo ga do ljeta, a tad pravimo dernek
Kako sada stvari stoje gledat ćemo ga do ljeta, a tad pravimo dernek
- francobaresi
- Kontakt:
Prema svemu sudeći, i dalje su naši zadovoljni ovim 10-im mjestom i ne pada ima na pamet da nešto mijenjaju.
Odavno nisam vidio neambciozniju upravu.
Odavno nisam vidio neambciozniju upravu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jbo mu Matri glupo sve,pa jel on normalan vise,jel iko u upravi vise normalan.
Ajd sve al kako De Jong 5,5 a Matri 6

Ajd sve al kako De Jong 5,5 a Matri 6

Pazi gabriela i De Sciglia, ovaj prvi tako i zasluzuje, De Sciglo mozda i ne, njemu se moze i oprostiti neka losa partija, ali gabriel je razocarao stvarno, pa evo nekoliko utakmica on svaku napravi neku gresku. ne znam, ne mozes biti pametan. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Ma pomalo glupo ocijenjeni igrači, De Jong i Mattia su svakako zaslužili veću ocjenu od mutavog Matrija.
Po meni, Poli, Montolivo i Gabriel su bili najslabiji. Najviše sam razočaran učinkom kapitena, Poli me isto tako sinoć razočarao, što se tiče Gabriela, on je još uvijek dosta neiskusan i njegove greške se dešavaju upravo zbog toga.
Muntari je također bio loš, sve dok nije zabio onaj gol.
Po meni, Poli, Montolivo i Gabriel su bili najslabiji. Najviše sam razočaran učinkom kapitena, Poli me isto tako sinoć razočarao, što se tiče Gabriela, on je još uvijek dosta neiskusan i njegove greške se dešavaju upravo zbog toga.
Muntari je također bio loš, sve dok nije zabio onaj gol.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Više nemam snage ni gledati utakmice, eto dokle je doša situacija. Pogledam CL radi reda, tu ipak igrači budu nabrijani i odigraju barem 1/3 kako znaju. Ybg, ulog je veći, motiv je tu, podrazumijeva se da se neće šetkati i igrati bezmudo 90 minuta.
Što je najgore, upravo ovi neriješeni susreti (+ tandem Berlusconi - Galliani) drži punoglavca na klupi. Ima previše sreće, to se mora reći. Nisam u životu vidio trenera koji je preživio toliko toga kao Allegri.
Glede ocjenjivanja, ma batalite to. Gledali ste utakmicu, znate kako je ko odigrao, kakve koristi od toga kako to vidi neki tamo novinar

Što je najgore, upravo ovi neriješeni susreti (+ tandem Berlusconi - Galliani) drži punoglavca na klupi. Ima previše sreće, to se mora reći. Nisam u životu vidio trenera koji je preživio toliko toga kao Allegri.
Glede ocjenjivanja, ma batalite to. Gledali ste utakmicu, znate kako je ko odigrao, kakve koristi od toga kako to vidi neki tamo novinar
- francobaresi
- Kontakt:
Čudna situacija, Milan više ne gubi ali i ne pobjeđuje.
Allegrija nema više smisla ni komentarisati, čovjek je opušten i nimalo se ne brine, jer zna da mu je posao siguran i da ne može dobiti otkaz do ljeta.
On i dalje trabunja o traženju balansa i o tome kako ekipa napreduje. Očito on vidi nešto što desetine miliona ljudi širom svijeta ne vidi.
Nije ni čudo što su svi protiv Barbare,jednostavno je se plaše.
Jer žena ima veća m*da nego njen stari ili Galliani, ona je spremna sve otjerati iz kluba. Izgleda da je jedina koja vidi realno stanje u Milanu.
Allegrija nema više smisla ni komentarisati, čovjek je opušten i nimalo se ne brine, jer zna da mu je posao siguran i da ne može dobiti otkaz do ljeta.
On i dalje trabunja o traženju balansa i o tome kako ekipa napreduje. Očito on vidi nešto što desetine miliona ljudi širom svijeta ne vidi.
Nije ni čudo što su svi protiv Barbare,jednostavno je se plaše.
Jer žena ima veća m*da nego njen stari ili Galliani, ona je spremna sve otjerati iz kluba. Izgleda da je jedina koja vidi realno stanje u Milanu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Otelo se ovo sve odavno 
Curva Nord will be closed next game for Inter against Milan because of their chants against Napoli.
Curva Nord will be closed next game for Inter against Milan because of their chants against Napoli.
- francobaresi
- Kontakt:

Tačno prije 6 godina Kaka je izabran za najboljeg svijetskog fudbalera, samo par dana nakon toga je predvodio Milan do 4 naslova svijetskog prvaka.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
izgleda da nasi opasno kuhaju sa laziom u vezi hernanesa, cini mi se da slijedi razmjena njima bi isao matri (hvala bogu) hehe,ali ako nesto krene naopako tu je i constant kako pisu (jos bolje) kazu da bi do dogovora moglo lako doci zbog dobri odnosa galianija za predsjednikom lazia

To bi bilo extra, rijesili bi se panja a dobili bi veznjaka koji bi imao pravo nastupa u LP. Eto im i Matri i Constant
Onda bi nam jos trebao jedan stoper (Astori) i jos jefan bek. Da ne zaboravim, i novi trener 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.