Nemaju oni sta ginut ako misle u Evropu trebaju pobjedivati do krajaAlipasino je napisao/la:Analiza.Pitari ce ginut da nas sjebu,Zrinjski
igra sa njima 2 puta,Krupa vjerovatno finale
kupa,istorijska sansa da izadju u Evropu,igraju
2 puta sa Zrinjskim o Radniku da nepricam znamo sta se desilo prosle godine,dakle moramo uzet 5 tekmi jednu nerjeseno sa njima i onda
mozemo jednu i zijanit.Dakle 5 pobjeda recimo
Siroki Pitari Krupa Radnik to su 4 znaci Jos jedna
fali ove 4 su realne.Gutavo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Sarajevo mora igrati radi sebe, još uvijek imaju dobre šanse za Europu preko lige tako da neće oni baš skidati gaće kao što vlada mišljenje među navijačima.
A ako ne uspiju u Europu preko lige, jedina šansa im je da Željo uzme Kup, tako da oni vrlo dobro znaju kako trebaju igrati do kraja.
A ako ne uspiju u Europu preko lige, jedina šansa im je da Željo uzme Kup, tako da oni vrlo dobro znaju kako trebaju igrati do kraja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma najjednostavnije je samo da nastavimo pobjeđivati i onda bole nas kurci kako će ostali igrati.Raonffa je napisao/la:Ma Sarajevo mora igrati radi sebe, još uvijek imaju dobre šanse za Europu preko lige tako da neće oni baš skidati gaće kao što vlada mišljenje među navijačima.
Istinabraco je napisao/la:Ma najjednostavnije je samo da nastavimo pobjeđivati i onda bole nas kurci kako će ostali igrati.Raonffa je napisao/la:Ma Sarajevo mora igrati radi sebe, još uvijek imaju dobre šanse za Europu preko lige tako da neće oni baš skidati gaće kao što vlada mišljenje među navijačima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
samoposmatram
- Kontakt:
Od dana, do dana sa mogucnosti da se vrati u omladinski pogon.braco je napisao/la:Na koliko je Adžem potpisao sa Željom?
A kad osvoji duplu, ponude ce same natjerati upravu da mu ponude jaci kontrakt.
Ipak je on tek poceo profesionalnu karijeru.
Sutra, 16:30
Srijeda, 18
Nedjelja, 16:30
Željo nas treba!
Srijeda, 18
Nedjelja, 16:30
Željo nas treba!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kolezeljovac
- Kontakt:
SVE VAM OVO PADA U VODU, ZADNJIH 4, 5 POSTOVA. Horde Zla vise nece dolaziti na utakmice Sarajeva kako kuci, tako na strani. Evo mediji javili objavu sa onog njihovog UNFS kako im vec ide stranica....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
E jesu ih zajebali
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zao mi je hordi i fks. Ovakve stvari se desavaju sve vise. I kod nas ima ovoga, ali zbog dobrih rezultata je mir u kuci. Fudbal sve vise pada u ralje svijetu kriminala.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za sve si u pravu, ali za ovo kod nas za upravu nisi. Savrseno znam sve sta se radi u upravi i u Administraciji Zeljeznicara. O cemu ti pricas????samoposmatram je napisao/la:Zao mi je hordi i fks. Ovakve stvari se desavaju sve vise. I kod nas ima ovoga, ali zbog dobrih rezultata je mir u kuci. Fudbal sve vise pada u ralje svijetu kriminala.
- MocMahale444
Karma kara Hz.
Odrekli se kluba fuj
sto nisu prosle godine za derbi odlucili ostaviti svoj tim? Sad kad su u minusu kuknjava izvlakuša.
Odrekli se kluba fuj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije mi ih zao - nema nam vecih dusmana od njih, a sto se tice nas istina da rezultati prave mir u kuci kao u svakom klubu. Nasa uprava je zlatna i sportski segment treba da bude zahvalan obzirom koliko je dobio a koliko daje.samoposmatram je napisao/la:Zao mi je hordi i fks. Ovakve stvari se desavaju sve vise. I kod nas ima ovoga, ali zbog dobrih rezultata je mir u kuci. Fudbal sve vise pada u ralje svijetu kriminala.
To sto u nasim redovima imamo dusmana kojima ova uprava idalje ne valja iako su u tri godine uradili vise nego sve bivse uprave zajedno je posebna prica.
- Zeljeznicar -
Ma tesko mi o njima mozemo pricati, em je to stvar njihove borbe em je nasa tribina takva kakva jest, pustite ih neka se bore za sebe a mi trebamo gledati svoja posla
Ko u nasoj upravi vidi problem dusman je kluba, trude se, ispravljaju greske, nasli su generalnog nakon dugo vremena i stvarno treba biti supak pa prigovarati za bilo sta, bolje se mobilizujte i podrzite klub u predstojecim utakmicama, svaka je bitna
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo je njihova borba protiv Uprave i ni u kojem slučaju se ne treba naslađivati, niti ih ismijavati. Čak naprotiv, treba podržati svaku navijačku skupinu koja se bori protiv kriminala u svojim redovima. To je teška tema, kojom se mi u ovom trenutku ne trebamo zamarati.
Naša misija je trenutno Široki Brijeg i to je sve što treba da nas zanima, a Hordama sretno u borbi protiv onih koji im uništavaju klub.
Naša misija je trenutno Široki Brijeg i to je sve što treba da nas zanima, a Hordama sretno u borbi protiv onih koji im uništavaju klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nepricam o klubskoj strukturi. Horde spominju prvobitno sta se desava na tribini.kolezeljovac je napisao/la:Za sve si u pravu, ali za ovo kod nas za upravu nisi. Savrseno znam sve sta se radi u upravi i u Administraciji Zeljeznicara. O cemu ti pricas????samoposmatram je napisao/la:Zao mi je hordi i fks. Ovakve stvari se desavaju sve vise. I kod nas ima ovoga, ali zbog dobrih rezultata je mir u kuci. Fudbal sve vise pada u ralje svijetu kriminala.
Pricam da i mi imamo nase koji su preselili na tragican nacin.
Zbog toga mi je zao njih a i nas. Nikome nezelimo tragediju ili u najgori slucaj smrt. Svi smo mi tu radi ljubavi prema klubovima.
haj ti sutra malo navijaj i na lavoru kad odes. Nemoj da mi ih zalite i pm. Dok se nasladjuju svemu sto se Zelji desi. Da.se hoce ugasiti ko grupa i ispasti iz lige. Nabijem ih na tuki. Siluj ih Željoooo 5:0
ŽELJEZNIČAR 1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi na Jug, Svi U KOP! Subota 16:30!
- kontrasviju
- Kontakt:
Protiv Radnika je bilo 4.155 gledalaca, tako piše na zvaničnoj.S obzirom na to da je bilo dosta lošije vrijeme i "neatraktivniji protivnik", sutra očekujem barem 6.500-7.000.
1921
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nesumnjam u posjetu danas, jos ako se bolje razvjedri. Zajmovic danas nastavlja golgeterski niz. Teren ce biti bolji, sa tim i bolji posjed. Daj Adzeme false nine opet!
OLE OLEO LEO LEEEE TI GAZI SVE DO TITULEEEEE....OLE OLEO LEO LEEE TI GAZI SVE DO TITULEEEEE

ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, OzmoodPinglewood i 33 gosta.