U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Rekao bih da je bolje da je došao u Dinamo nego sto je otišao u Den Hag.
Pa ne bi nikad zaigrao, bosanci i dinamo nije to bas neka dobra prica....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Salcin dobio bonus isto ko Djokanovic, Cipetic, Zakaric, Sadikovic, Danilovic svi su osli na 500.000 ali samo smeta igraci Sarajeva. 
Pa sad si se glupko još više ukopao, baš eto Đani zaslužuje da bude među tim igračima, a pogotovo što mu još nije ni određena primarna pozicija, protiv Mladosti beka igrao. 
Momak osvojio titulu, igrao redovno u formi i evropske tekme, imao asistencije, njegovi driblinzi se vrtili po portalima protiv jakih ekipa...stvarno sta je trebo oborit mu cijenu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gazibegović je jučer bio najgori igrač na terenu bukvalno su ga prolazili kada god su htjeli,ali on je rođen u Austriji što odmah znači da je igračina.
Ovo je logika pojedinih forumaša,Vladan je jučer sasvim solidno branio imao je par kikseva ali to je sasvim normalno za mladog golmana.
I odmah je proglašen rupetinom,ne smijem ni zamisliti šta bi se ovdje pisalo da je Vladan rođen i odrastao u Austriji ovdje bi ga pojedini opisivali kao novog Begovića ali pošto je rođen i odrastao u Banja Luci odmah je rupetina.
Ovo je logika pojedinih forumaša,Vladan je jučer sasvim solidno branio imao je par kikseva ali to je sasvim normalno za mladog golmana.
I odmah je proglašen rupetinom,ne smijem ni zamisliti šta bi se ovdje pisalo da je Vladan rođen i odrastao u Austriji ovdje bi ga pojedini opisivali kao novog Begovića ali pošto je rođen i odrastao u Banja Luci odmah je rupetina.
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Od igrača Sarajeva Đokanović je talenat, agresijom i trkom je sličan mladom Bešiću. Salčin je igrač nedefinisane pozicije, viška poteza, sklon simuliranju i valjanju, za tri godine igrat će u Olimpiku.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 14 okt 2020, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Niko ne spominje Mustafića iz Nitre?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:11Igrao je 4 utakmice za Ado Den Haag. Dinamo bio zainteresovan da ga dovede, on odlučio ostati u Holandiji..
Igra standardno, ekipa mu dobro stoji...valjda mu je slaba štela.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišuDrFilgud je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:41Niko ne spominje Mustafića iz Nitre?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:11Igrao je 4 utakmice za Ado Den Haag. Dinamo bio zainteresovan da ga dovede, on odlučio ostati u Holandiji..
Igra standardno, ekipa mu dobro stoji...valjda mu je slaba štela.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bez problema bi mogo u prvih 11 na def. veznom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:43Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišuDrFilgud je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:41Niko ne spominje Mustafića iz Nitre?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 15:11Igrao je 4 utakmice za Ado Den Haag. Dinamo bio zainteresovan da ga dovede, on odlučio ostati u Holandiji..
Igra standardno, ekipa mu dobro stoji...valjda mu je slaba štela.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gazibegović je bio solidan, jedan od boljih na terenu.Spahic98 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:38Gazibegović je jučer bio najgori igrač na terenu bukvalno su ga prolazili kada god su htjeli,ali on je rođen u Austriji što odmah znači da je igračina.
Takvo argumentovanje da je ovaj ovo, onaj ono je samo vrsta projekcije.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 14 okt 2020, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
On nije imao mjesto u Sarajevu, kakva je to liga u kojoj je dobar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:43Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišu![]()
znaci i duljevinho austrijanac:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
⚜️~⚜️~⚜️
i dzeko je otisao za klikere iz nase lige:-)Drape je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:45On nije imao mjesto u Sarajevu, kakva je to liga u kojoj je dobar.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:43Spominjao sam ja Mustafića, redovan je, dao je gol ja msm u kupu. Čudno sto ga ignorišu![]()
Ma nema napadanja od strane realista - fakt je da nije odigrao bas na zavidnom nivou. Plus, nikad se ne sudi po samo jednoj utakmici, pogotovo mladim momcima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:48Čudno mi je ovo napadanje Gazibegovića, nije još materijal za A repku, ali on i Hasić će biti glavni igrači u21 u sljedećem ciklusu, bolje bi im bilo da se na to priviknu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Stipu specijalne pitarske jedinice za veličanje Tatara, Kovačevića i pljuvanje dijaspore. To je taj nivo, dogovaraju se po forumuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 17:44Gazibegović je bio solidan, jedan od boljih na terenu.
Takvo argumentovanje da je ovaj ovo, onaj ono je samo vrsta projekcije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 14 okt 2020, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, Mostarska i 19 gostiju.