FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stojcev ce primat 15 milja, plus ce dobiti i nesto na ruke. Po meni previse.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako vrijeme odmiče, bit će nam previše i treće mjesto..StariGrad071 je napisao/la:Stojcev ce primat 15 milja, plus ce dobiti i nesto na ruke. Po meni previse.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Moguce. Ali po meni niti jedan fudbaler ovdje u BiH ne zasluzuje vecu platu od 5 milja.BordoSarajevo je napisao/la:Kako vrijeme odmiče, bit će nam previše i treće mjesto..StariGrad071 je napisao/la:Stojcev ce primat 15 milja, plus ce dobiti i nesto na ruke. Po meni previse.
Šta ima poznavaocStariGrad071 je napisao/la:Rustem je kloc samo nepoznavaocima ove plemenite igre.
Bit ce **** sad kako namq tqko i drugimq dovoditi igrace, Husic ce se izuvati opasno. Placat ce 3 4 puta igrace vise nego drugi.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Utorak 05.06.u 11 sati KUP PRIJATELJSTVA
C. Zvezda -SARAJEVO na SK 1
C. Zvezda -SARAJEVO na SK 1
-
- Kontakt:
Radi li Hadzic sta ?? ili ceka SP pa tu da trazimo neko pojacanje .
Nista ne radi. Za desetak dana koliko je bio na poslu, nikog nije doveo. Sram ga bilo. Jos su za to isto vrijeme svi nasi konkurenti u ligi doveli super pojacanja.bordobijeli je napisao/la:Radi li Hadzic sta ?? ili ceka SP pa tu da trazimo neko pojacanje .
Ti moraš mrenu skidat pod hitno...Osttribine je napisao/la:Bas tako, ne pamtim fkt da je i jedan igrac vise od njega popljuvan koji je igrao za nas, frajer je cisti prosjek PLBiH to stoji, ali ovde su mu strucnjaci za sve pripisivali krivicu, Evo realno ako pogledamo ovu minulu polusezonu Stanojevic nista bolje partije nije pruzio od Rustemovica onda, a ni blizu taj Stanojevic nije kritikovan kao ovaj doticni.StariGrad071 je napisao/la:Istog tog rustemovica kojeg ste ovdje ismijavali i takmcili se ko ce mu dati pogrdniji nqdimak.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zivi bili pa vidjeli,ali 4.-5. mjesto ce nam biti realnost naredne sezone.
Cinjenica je da je igracki kadar samo jedan od faktora uz : trenera, navijaca, atmosfere, priprema, uslova, pritiska, itd.bordobijeli je napisao/la:Cinjenica je da je zrinjski 3 tri puta prvak s igracima koje smo mi otpustili jer su klocevi . toliko o strucnosti u nasem klubu a Bgm i mi navijaci smo prvi ove igrace klocevima nazvali Baric,Todorovic,Bilbija,Handzic,Rustemovic samo fali Čomor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
zagorski je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli,ali 4.-5. mjesto ce nam biti realnost naredne sezone.

Placali smo obestecenja samo za vecinom pogresne igrace, za saida, krstu, travancica, kovacevica....itd.zbog toga vjerovatno i nismo vise....a sasvim je normalno da se psuje igracima, psovalo se Papetu Susicu, bas je nedavno slavisa to pricao u intervjuu, i onda majstor ode i zabije gol i zacepi svima usta, psovanje je filter , ako ne mozes podnijet psovanje ovdje neces uspjeti sigurno na vecoj sceni, zasto se psuje? Jer je igrac los i radi pogresne stvari na terenu...nije tesko skontati, juniori imaju kredit povelik od navijaca i oni generalno dobiju aplauz....bordobijeli je napisao/la:Pa imam svoje misljenje i iznosim ga ovdje , ne svidjami se generalno misljenje . jest izniio sam da nisam zadovoljan Tanom stalno pricamo kako nasi kradu Tana pa hajde vise da otkrijemo ko sta kako . mi posljednje Tri godine nismo platili obestecenje a pricamo o ulaganjima .MortemHz je napisao/la:Netacno. Kadušić je tek nedavno dosao u Zrinjski, njega niko nije prozvao klocem vec pojedinim ljudima kao i meni je bio bolji od Hodžića, na kraju je ispao bezobrazan. Barić se nije puno zadrzao u Zrinjskom, korektan igrac i to je sve. Handžić je isto tako tek dosao, nije nikakav kloc i u Sarajevu je igrao prije 6 godina. Rustemović nikada nije igrao u Zrinjskom. Bilbija i Todorović su tu koji su konstantni i to je sve, cak i pored toga nijedan od njih dvojice nije bio najbolji u Zrinjskom jer ih je Miloš Filipović nosio do titule pa onda svi ostali. Znaci 2 igraca od 25 u komplet Zrinjskom. Da ti odgovorim i na ono od jucer posto sam zaboravio. Druze, ako ti nesto zamislis u glavi to ne znaci da tako trebas nama prezentovati ovdje. Spomenuo si da velika vecina nasih navijaca misli da nama Tan daje milione? Konstantno izmisljas iz nekog razloga. Sam Tan je izjavio kako mu je zelja da Sarajevo postane stabilan klub koji ce sam sebe finansirati, upravo ta ogromna vecina navijaca i zna da ne daje nista jer nismo u stanju nikoga kupiti, ono, bas me zivo zanima odakle tebi takva generalizovanja i to totalne suprotnosti.bordobijeli je napisao/la:Cinjenica je da je zrinjski 3 tri puta prvak s igracima koje smo mi otpustili jer su klocevi . toliko o strucnosti u nasem klubu a Bgm i mi navijaci smo prvi ove igrace klocevima nazvali Baric,Todorovic,Bilbija,Handzic,Rustemovic samo fali Čomor
A ovo sto si za Benku spomenuo da podnosi pritisak pa da o tome i ja pricam Benko je podnosio a sta je s Bilbijom,Baricem,Mustaficem,Sabanovicem,Rustemovicem kako oni podnose psovanje . ja opet kazem meni nije normalno da navijac Sarajeva konstantno vrjedja igraca Sarajeva i kao taj igrac treba to da podnese .
Ima i bruku poljaka kod svaba , od klosea, pa Lewandowski, pa onaj dortmundov bek...mma_hz je napisao/la:Pa sta hoces reci??Da nismo??Pa STA hoces od ove bijede covjek,u ratu STA je narodu izginulo,infrastruktura unistena,sve pokidano.Ne razumijem vas nikako,pa nas ima 3 milijona i opet imamo igrace u vrhu.Da si ti rekao Rusi,Kinezi,ili STA ti ja vise znam drzave sa ogromnom bazom i perfektnim uslovima u odnosu na nase.imas Dzeku,Viscu,Duljevica,Cimirota,Vranjesa,Zukanovica itd itd svi izasli iz ove male bare iz nikakvih uslova.Itekako smo fudbalska nacija.Eto Englezi su fudbalska nacija a koliko imaju titula?? U odnosu na sve uslove,broj igraca i klubove.Kojeg bi to igraca Francuzi imali da nije bilo robova i kolonizacije.Nigdje ih bez stranih igraca nebi bilo a sad su najjaci.a kakvu oni tek bazu imaju i uslove Pa imas i Nijemce.U prvih 11 evo sad protiv Austrije Kedira,Ozil i Gindogan.Njemci aha jasta,a opet se vracam na njihove uslove i bazu.ElCartel11 je napisao/la:Po cemu smo to mi kao drzava fudbalska nacija? Seniorska repka samo jednom u historiji izborila veliko takmicenje, od klubova niko nikad nije zaigrao u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja

- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro nisu nam ni klubovi ni savez bogati, rat je unistio na ovim prostornina sve pa tako i fudbal. Pustimo rezultate onda pa pogledajmo fudbalsku kulturu navijaca . Evo prije par dana u Zenici igra repka prijateljsku oprastaju se 3 istinske legende bh fudbala i sta se desi? Ne mozemo napuniti stadion od jedva 13k koliko prima vec. Nas najveci derbi polako gubi car svoj, sve manje ljudi na tribinama, da ne govorim o ostalim utakmicama. Danasnja omladina ce prije napuniti Kosevo, Grbavicu, Bilino kad dolazi Dino Merlin, Zeljko Joksimovic, Mile Kitic... nego kad se igraju tekme. Zalostno ali to je nasa realnost.mma_hz je napisao/la:Pa sta hoces reci??Da nismo??Pa STA hoces od ove bijede covjek,u ratu STA je narodu izginulo,infrastruktura unistena,sve pokidano.Ne razumijem vas nikako,pa nas ima 3 milijona i opet imamo igrace u vrhu.Da si ti rekao Rusi,Kinezi,ili STA ti ja vise znam drzave sa ogromnom bazom i perfektnim uslovima u odnosu na nase.imas Dzeku,Viscu,Duljevica,Cimirota,Vranjesa,Zukanovica itd itd svi izasli iz ove male bare iz nikakvih uslova.Itekako smo fudbalska nacija.Eto Englezi su fudbalska nacija a koliko imaju titula?? U odnosu na sve uslove,broj igraca i klubove.Kojeg bi to igraca Francuzi imali da nije bilo robova i kolonizacije.Nigdje ih bez stranih igraca nebi bilo a sad su najjaci.a kakvu oni tek bazu imaju i uslove Pa imas i Nijemce.U prvih 11 evo sad protiv Austrije Kedira,Ozil i Gindogan.Njemci aha jasta,a opet se vracam na njihove uslove i bazu.ElCartel11 je napisao/la:Po cemu smo to mi kao drzava fudbalska nacija? Seniorska repka samo jednom u historiji izborila veliko takmicenje, od klubova niko nikad nije zaigrao u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- dynamodresden1

Šta trepćeš klokane,nije to daleko od istine.fks74 je napisao/la:zagorski je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli,ali 4.-5. mjesto ce nam biti realnost naredne sezone.![]()
![]()
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma kakva Bosna i Hercegovina i fudbal, sve na amaterskom nivou. Podatak da nismo imali predstavnika u Evropi još je za plakat', a reprezentacija je priča za sebe. Busamo se da smo neki bitan faktor u fudbalu, a sve što smo uradili jednom turistički otišli na SP. Kad se sve to sagleda još je gore što u ovako užasnom mjestu za fudbal nisu u stanju osvojiti titulu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Play-off 0, grupne faze 7 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
A evo jos jednog strucnjaka, zar je problem priznati da je Stanojevic imao losu proljetnu polusezonu, u jesen je bio dobar nema govora, na proljece ni sjena toga, ali on ima tu srecu da ga "strucnjaci" sa ss.ba foruma nisu "nacepili", bar jos ne.DenchiNL je napisao/la:Ti moraš mrenu skidat pod hitno...Osttribine je napisao/la:Bas tako, ne pamtim fkt da je i jedan igrac vise od njega popljuvan koji je igrao za nas, frajer je cisti prosjek PLBiH to stoji, ali ovde su mu strucnjaci za sve pripisivali krivicu, Evo realno ako pogledamo ovu minulu polusezonu Stanojevic nista bolje partije nije pruzio od Rustemovica onda, a ni blizu taj Stanojevic nije kritikovan kao ovaj doticni.StariGrad071 je napisao/la:Istog tog rustemovica kojeg ste ovdje ismijavali i takmcili se ko ce mu dati pogrdniji nqdimak.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, propoklopac, Tarapi i 70 gostiju.