Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
2025. godina ljudi i dalje krivca nalaze samo u treneru. Kakva naopaka sekta vela havle
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nisam upratio. Drago mi je kad većina vidi jasno problem. A postoje uvijek pacijenti.

Inace, danas mi naleti klip gdje Schweinsteiger prica kako je otišao Flicku pred mec s Barcom jer je imao traume od 5-0 poraza prije i rekao mu da samo matchira broj veznjaka s Barcom, da ne pocinju s 2 nego tri kao i oni jer iako su nadareniji ipak fizikom i svim ostalim cim mogu parirati će nadoknaditi. I dobise ih. A mi jos od debakla s Realom gdje je ono govedo izvelo dvojicu na Modrica, Krossa i Casemira ne razumijemo nista.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ne može se sa ovim Homo Erektusom nikako. Rekao sam neću gledati utakmice dok nastavi sa dva veznjaka igrati.
Čim sam vidio sastav odustao sam od gledanja. Homo Erektusov fudbal 3-4-3 sa izmišljenim pozicijama igrača koji to ne igraju je za zatvora.
Treba nas Viljareal nakantati pa da debilu otkaz daju.
Daj Paladina do ljeta slobodan je.
Čim sam vidio sastav odustao sam od gledanja. Homo Erektusov fudbal 3-4-3 sa izmišljenim pozicijama igrača koji to ne igraju je za zatvora.
Treba nas Viljareal nakantati pa da debilu otkaz daju.
Daj Paladina do ljeta slobodan je.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Atalanta bez pola tima (Ederson, Lookman, Kolasinac), igrač više i mi spašavali bod...sta vise dodati?
Koliko lose izgledalo bilo je dosta prilika da se ovo dobije cal i s vecom razlikom. Bilo bi drugacija Prica sada
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne razumijes ti nista i prije tog perioda da se razumijemo.Pogba je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:30Nisam upratio. Drago mi je kad većina vidi jasno problem. A postoje uvijek pacijenti.
Inace, danas mi naleti klip gdje Schweinsteiger prica kako je otišao Flicku pred mec s Barcom jer je imao traume od 5-0 poraza prije i rekao mu da samo matchira broj veznjaka s Barcom, da ne pocinju s 2 nego tri kao i oni jer iako su nadareniji ipak fizikom i svim ostalim cim mogu parirati će nadoknaditi. I dobise ih. A mi jos od debakla s Realom gdje je ono govedo izvelo dvojicu na Modrica, Krossa i Casemira ne razumijemo nista.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovim ostalim oprastam sve jer se trude i nevsjesno grijese. Nekada u prevelikoj zelji, nekada jer ne znaju ali Cambiaso je najvece nosalantno govedo. Ne bih zalio sekunde da ode za 50-60 miliona jer se i nakon promjene trenera ponasa kao sirovina.
A sto se tice bodova itd. Nije kasno, tek je pocelo svako takmicenje ali treba se sabrati i dozvati.
Najgora je opcija ako se pokaze da Tudor ne zna pratiti tim. Ovako kada gledam tim, sasvim je ok.
Zao mi je Kola jer mislim da je bolji fudbaler i od Opende i od Davida, mozda fali stoper jak kao Bremer i to je to. Ekipa je iznad prosjecna. Ali mislim da ako imas Zhergovu, Davida, Opendu, Yildiza, Conceicaoa, Thurama, Adzica onda ti treba neko inovativniji.
A sto se tice bodova itd. Nije kasno, tek je pocelo svako takmicenje ali treba se sabrati i dozvati.
Najgora je opcija ako se pokaze da Tudor ne zna pratiti tim. Ovako kada gledam tim, sasvim je ok.
Zao mi je Kola jer mislim da je bolji fudbaler i od Opende i od Davida, mozda fali stoper jak kao Bremer i to je to. Ekipa je iznad prosjecna. Ali mislim da ako imas Zhergovu, Davida, Opendu, Yildiza, Conceicaoa, Thurama, Adzica onda ti treba neko inovativniji.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da vas pitam...kad dovedemo tog "stopere"...ko ce igrati u odbrani??
Stoper-???-???
Nama nije potreban jedan vezni...najmanje dva nam trebaju...od ovih sto imamo, jedino Thuram vrijedi..
Koop je najveci promasaj u historiji kluba...koje razocarenje...dzaba mu trcanje okolo, kad nista ne napravi...
Sturaro je bolji od njega...brat je ubijao..
Stoper-???-???
Nama nije potreban jedan vezni...najmanje dva nam trebaju...od ovih sto imamo, jedino Thuram vrijedi..
Koop je najveci promasaj u historiji kluba...koje razocarenje...dzaba mu trcanje okolo, kad nista ne napravi...

Sturaro je bolji od njega...brat je ubijao..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa danas je najbolji bio od veznjaka i najbolje ocijenjeni. Kop je najbolji kada igra s još dvojicom u vezi kao u Atalanti, nadam se da će normalan trener doći i igrati s trojicom u veziJuventinisimo je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:38Da vas pitam...kad dovedemo tog "stopere"...ko ce igrati u odbrani??
Stoper-???-???
Koop je najveci promasaj u historiji kluba...koje razocarenje...dzaba mu trcanje okolo, kad nista ne napravi...![]()
Sturaro je bolji od njega...brat je ubijao..![]()
MANIJACI JUG 1987
tutor krampa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.