To neko samo priprema teren za put u Banovice, pa nece da posalje svoj pravi account hahahahaha.raul-zakon je napisao/la:Prvo, dobrodošao na forum, a drugo:i ja sam druže @madridista ali, uživaj u pobjedi i ne provociraj bezze(ne mene al svejedno), ne provociraj !jazzone je napisao/la:e jeste vidili malog mesija sto je drzak kad gubi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ako ti imaš više accova ne mora značit da svi imajuadriano_leite je napisao/la:To neko samo priprema teren za put u Banovice, pa nece da posalje svoj pravi account hahahahaha.raul-zakon je napisao/la:Prvo, dobrodošao na forum, a drugo:i ja sam druže @madridista ali, uživaj u pobjedi i ne provociraj bezze(ne mene al svejedno), ne provociraj !jazzone je napisao/la:e jeste vidili malog mesija sto je drzak kad gubi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bgm samo jedan, ali ukaljase ga dusmaniLBJ MVP je napisao/la:Ako ti imaš više accova ne mora značit da svi imajuadriano_leite je napisao/la:To neko samo priprema teren za put u Banovice, pa nece da posalje svoj pravi account hahahahaha.raul-zakon je napisao/la: Prvo, dobrodošao na forum, a drugo:i ja sam druže @madridista ali, uživaj u pobjedi i ne provociraj bezze(ne mene al svejedno), ne provociraj !

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Titula je u Madridu.

- anonymousHD
- Kontakt:
Halali, nije titula u Madridu, u Barceloni je još uvek... 

Da li je ovo Barceloni prvi poraz nakon onog protiv Herkulesa tamo 2010 ? Neka me neko demantuje ako sam u krivu.
PS: Upravo pocinje snimak na areni 1.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jeste. I prvi put da je uvezala dva poraza jos od 2008.ek0 je napisao/la:Da li je ovo Barceloni prvi poraz nakon onog protiv Herkulesa tamo 2010 ? Neka me neko demantuje ako sam u krivu.
Don't hate what you don't understand.
I njihova era uspjeha nakon četiri godine lagano ide silaznom putanjom.xaviesta je napisao/la:Jeste. I prvi put da je uvezala dva poraza jos od 2008.ek0 je napisao/la:Da li je ovo Barceloni prvi poraz nakon onog protiv Herkulesa tamo 2010 ? Neka me neko demantuje ako sam u krivu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Madriđani,cestitke na zasluzenoj tituli.Ipak,sve bi to "nekako" propalo u vodu ukoliko sada ne prođete Bayern.
Chelsea F.C.
ima li onog romaria il se povuko u svoj krticnjak? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma najviše mi je drago zbog njega što je Real, dobio, pa nek izgube titulu, samo da ga malo spuste na zemljuLenBias je napisao/la:ima li onog romaria il se povuko u svoj krticnjak?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ljudi ja nevjerujem,svaka cast jos uvijek sam u euforiji.Momci su me veceras demantovali totalno niti su bili grubi niti je bilo rupa u odbrani jedna perfektna utakmica,prezadovoljan sam.Hvala bogu napokon pokoren camp nou

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Zalijte ko ljudi i proslavite ovu historijsku pobjedu, šta ste se navalili na kosti onom glasnogovrniku Romariju
Raždego, zar i ti sinko

Raždego, zar i ti sinko

tech je napisao/la:Zalijte ko ljudi i proslavite ovu historijsku pobjedu, šta ste se navalili na kosti onom glasnogovrniku Romariju![]()
Raždego, zar i ti sinko

Goraždanin nam uvijek govori kako smo najgori,a on najviše zajebava

Koji ste vi od onih sa ****

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma treba ovo da zaliju, Lebron, Nail, i ova mlađa raja, oni slabo pamte pobjede Real, ja sam se nagledo pobjeda, moj Izonitech je napisao/la:
Raždego, zar i ti sinko

A Romariu je samo cilj, na svakoj temi od Mourinha napraviti amater, a od Reala nižerazrednu ekipu

Sa drugog forumaBarcelona Real jedan dva
Placem ti od srece ja
Teku suze niz lice
Novinari slazu price
Barsa nema para
Sudija ih kara
Ronaldo utera jedan
Utisa celi kamp nou
hvala na svemu nas mou!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kanarinac "a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina"
drug pa jesmo li mi gledali istu utakmicu, cuj Ronaldo nije bio na nivou

drug pa jesmo li mi gledali istu utakmicu, cuj Ronaldo nije bio na nivou

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 apr 2012, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Za mene su večeras najbolji bili Arbelo i Coentrao, svi su ih kudili protiv Baya večeras su bili maestralni, iako nisu oni bili loši ni protiv Baya, nego ostalo svima u sjećanju ono uklizavnje Lahmu 

Čestitke na velikoj pobjedi....Real je odigrao dobro, pametno, iskoristio je svoje prilike i tako došao do vrijedne pobjede. Ključ je faktički bio jednostavan, bolje su iskorištene prilike , nego u nekim ranijim El clasicima. Sad ispadne to tako jednostavno, ali eto nekako je večeras probijen leg, probijena ta barijera o kojoj sam nekad prije govorio.
Real je bio opasan iz kontri, pogotovo brza realizacija cjelokupne akcije kod 2-1. Ronaldo i Ozil dosta dobri, odbrana kompletna djelovala dosta dobro. I zaista me večeras iznenadio Arbeloa sa dobrom partijom, možda nekad stvarno bude na njegov račun previše kritika. Dobro zna on često i biti ta slabija karika, ali večeras je bio zaista dobar.
Tituli ste jako blizu, ali to volim tek čestitat kad zaista bude definitivno, iako su šanse veće od 90 % da je Real Madrid novi prvak Španije.
U srijedu naravno očekujem veliku utakmicu, s ishodom nepovoljnim po vas
. Utakmica će biti paklena i žestoka, a i govorio sam svo vrijeme da je ovaj duel Reala i Bayerna tijesan i da će do kraja biti neizvjestan.
Real je bio opasan iz kontri, pogotovo brza realizacija cjelokupne akcije kod 2-1. Ronaldo i Ozil dosta dobri, odbrana kompletna djelovala dosta dobro. I zaista me večeras iznenadio Arbeloa sa dobrom partijom, možda nekad stvarno bude na njegov račun previše kritika. Dobro zna on često i biti ta slabija karika, ali večeras je bio zaista dobar.
Tituli ste jako blizu, ali to volim tek čestitat kad zaista bude definitivno, iako su šanse veće od 90 % da je Real Madrid novi prvak Španije.
U srijedu naravno očekujem veliku utakmicu, s ishodom nepovoljnim po vas

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- VolimLiverpool
- Kontakt:
http://****/world/74-vijesti-iz ... gradu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volio je fudbal,a posebno Real Madrid.
Vjerovatno iščekivao veliki derbi ,nadajući se pobjedi Reala ,koja se desila ,ali je on nije vidio

Vjerovatno iščekivao veliki derbi ,nadajući se pobjedi Reala ,koja se desila ,ali je on nije vidio

You'll never walk alone.
- adriano_leite
- Kontakt:
Neka mu dragi Allah podari vjecni rahmet. Tuga, tugaVolimLiverpool je napisao/la:http://****/world/74-vijesti-iz ... gradu.html
Vjerovatno iščekivao veliki derbi ,nadajući se pobjedi Reala ,koja se desila ,ali je on nije vidio![]()
![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.