FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2018, 08:56

joker90 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Jest, jest, Stanojevic legenda kluba, on Pape i Hase tu negdje.
Nema potrebe za šprdanjem, momak je jedan od boljih igrača koje imamo u klubu trenutno. Husref ga je izjebao sa rotacijama, igranjem po odbrani i slično, nije ni čudo da je imao pad u odnosu na onu formu od prije.
Uvijek smo se u svemu slozili osim onda oko Hodžića.. :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 10:13

I to mi je sega cuj izjebo rotacijama. Pa valjda se obavi rqzgovor sa igracem, pa se uigrava na treningu. Nevjera sta pisu pojedini.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jun 2018, 10:20

Porediti Stanojevica i Rustemovica je u najmanju ruku degutantno.Mozete Rustemovica komotno porediti i sa Pogbom kad se vec zaje.bajemo
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2018, 10:21

StariGrad071 je napisao/la:I to mi je sega cuj izjebo rotacijama. Pa valjda se obavi rqzgovor sa igracem, pa se uigrava na treningu. Nevjera sta pisu pojedini.
Normalno da će svaki igrač pristat na ono što trener traži od njega, niko neće nekom autoritetu iznad sebe reći "e slušaj, nemoj mene tamo, nisam ti ja za tog". Fazon je koliko će kvalitetan igrač bit kao na svojoj poziciji. Eto je kod Murinja igrao beka, Ibrahimović krilo kod Guardiole, David Luiz zadnjeg veznog kod Beniteza, Azpilikueta od desnog beka postao lijevi, pa sad stoper. Pitanje je koliko će ti igrači bit učinkoviti na poziciji koju igraju na zadnja 2-3 treninga, a cijelu karijeru proveli na drugom mjestu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jun 2018, 10:27

Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje. i uskoro intervju za jednim iz klubom. ako smije na moja pitanja odgovor dati. :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jun 2018, 10:29

Zukanovic je napisao/la:Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje. i uskoro intervju za jednim iz klubom. ako smije na moja pitanja odgovor dati. :D

Auuu guza nas ostajee :opaopa: :tokralju: i da ima 300 kila zabit ce ga said njima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2018, 10:30

Zukanovic je napisao/la:Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje. i uskoro intervju za jednim iz klubom. ako smije na moja pitanja odgovor dati. :D
Vjerovatno Šofranac/Crepulja a dolazi novi golman?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 10:38

skoroalen je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:I to mi je sega cuj izjebo rotacijama. Pa valjda se obavi rqzgovor sa igracem, pa se uigrava na treningu. Nevjera sta pisu pojedini.
Normalno da će svaki igrač pristat na ono što trener traži od njega, niko neće nekom autoritetu iznad sebe reći "e slušaj, nemoj mene tamo, nisam ti ja za tog". Fazon je koliko će kvalitetan igrač bit kao na svojoj poziciji. Eto je kod Murinja igrao beka, Ibrahimović krilo kod Guardiole, David Luiz zadnjeg veznog kod Beniteza, Azpilikueta od desnog beka postao lijevi, pa sad stoper. Pitanje je koliko će ti igrači bit učinkoviti na poziciji koju igraju na zadnja 2-3 treninga, a cijelu karijeru proveli na drugom mjestu.
Nece svaki igrac pristati.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2018, 10:40

StariGrad071 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Nece svaki igrac pristati.
Veliki broj hoće. Ti koji ne pristaju su il teške klase na svojoj poziciji da imaju sigurno mjesto u ekipi bez obzira na sve, a la Messi, il su teške ljenguze koji nikakvu karijeru neće ostvarit jer "imaju muda" da idu treneru u kontru.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 jun 2018, 10:44

treba vidjeti bil said pristo da bude rezervni golman.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 jun 2018, 10:49

Nevjerovatno je koliko ovde likovi ne citaju nesto sa razumijevanjem, nego vade iz konteksta kako im odgovara, niko ne kaze, bar ja ne mislim da je Rustemovic bolji igrac od Stanojevica (odigrao lose ovu polusezonu), ali ni jedan igrac naseg kluba nije popljuvan vise od tog Rustemovica, a evo i u trenutnom timu imas boliqrca Hodzica koji nista vrijedno nije napravio za citavo vrijeme koliko igra kod nas pa ne vidim da ga se toliko pljuje, da ih ne nabrajam dalje bilo ih je hrpa koji su zalutali u nas klub. Kako su pojedinci pisali mislio sam taj Rustemovic kad ode od nas sve cemo pregaziti, a ono jedva treci zavrsili uz izgubljena 3 derbija. Problem je kod nas sto mi nemamo taj neki sistem u koji bi se i ti prosjecni igraci uklopili, eto ako i doticni ode tamo kod mostaraca ne bi me cudilo da im bude jedan od boljih igraca.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2018, 10:51

bihuzur je napisao/la:treba vidjeti bil said pristo da bude rezervni golman.
slika

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 jun 2018, 11:05

Ova tema je dotakla dno kad se Rustemovic poceo spominjat u kontekstu "dobrog" igraca :facepalm: ...
Postujem svacije misljenje fkt al ovo je bas apsurd...isto me iznenadilo koliko vas ima pozitivno misljenje o njemu kao "igracu" .... zabrinjavajuce fkt.... :hmmmmm:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 11:07

Niko ne kaze da je dobar igrac, ali vala nije tolika ni talasika. Ifralo je i gorih igraca od njega.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 jun 2018, 11:18

StariGrad071 je napisao/la:Niko ne kaze da je dobar igrac, ali vala nije tolika ni talasika. Ifralo je i gorih igraca od njega.
E vidis tu ja vidim i naj veci problem trenutno ..... TOLIKO NAS JE OVA KRIZA SROZALA DA LJUDI ZALE ZA OSREDNJIM KRAMPAMA :plac: :plac: :plac:
Haj sto je klub odavno ispao iz kolosijeka nego sto smo i mi grohnuli ko kolektiv zbog njih ... nekad je Jajalo bio mjerilo... Cimi ...Benko...Delac...
Sad je Stanojevic obecavajuci kontas sta hocu da kazem...( po meni je fkt zadovoljavajuci i zna nesto pokazat ja bi ga ostavio ) spustilii smo se 5 nivoa kvalitetom ... i ne treba da se horde vrate na sjever dok se ovo ne poboljsa .... idemo sve dublje ... stas se vracat ako ces pravit bojkot opet nakon 10 kola ... moraju se napravit drasticne promjene jer ovo je *urac ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jun 2018, 11:21

Osttribine je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ovde likovi ne citaju nesto sa razumijevanjem, nego vade iz konteksta kako im odgovara, niko ne kaze, bar ja ne mislim da je Rustemovic bolji igrac od Stanojevica (odigrao lose ovu polusezonu), ali ni jedan igrac naseg kluba nije popljuvan vise od tog Rustemovica, a evo i u trenutnom timu imas boliqrca Hodzica koji nista vrijedno nije napravio za citavo vrijeme koliko igra kod nas pa ne vidim da ga se toliko pljuje, da ih ne nabrajam dalje bilo ih je hrpa koji su zalutali u nas klub. Kako su pojedinci pisali mislio sam taj Rustemovic kad ode od nas sve cemo pregaziti, a ono jedva treci zavrsili uz izgubljena 3 derbija. Problem je kod nas sto mi nemamo taj neki sistem u koji bi se i ti prosjecni igraci uklopili, eto ako i doticni ode tamo kod mostaraca ne bi me cudilo da im bude jedan od boljih igraca.
glupost je dovoditi takve igrače iz manjih klubova nakon što su se afirmirali i proigrali u manjoj sredini, rijetko se koji može nositi sa većim očekivanjima igrački a onda i pritiskom psihičkim...i Hebib i Bekić iz ove ekipe su previše hafifni i nemaju neki prihvatljiv konstantan nivo(pozitivan)igre iako su u poznim godinama karijere...naravno ako odu u sredinu tipa Sloga, Sloboda, ili neki od Hercegovačkih klubova ne bi se začudio da pođu igrati strašne partije neopterećeni zadatcima na terenu i očekivanjima publike...

Hodžić je igrao dobro prvu sezonu nakon što je došao(borio se za mjesto) i onda nakon novog ugovora isto ko da ga je ubio neko...stao momak skroz...nevjerovatna šteta za njega samog prvenstveno da je nastavio igrati kao u prvoj sezoni, sigurno bi dosad dobio poziv i u repku....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jun 2018, 11:30

Ne bi Rustemović bio ovoliki problem da je igrao za vrijeme Hiroša, Čomora, Karamatića, u doba viršli... al kad smo u veznom redu sa Jajala i Cimirota spali na Rustemovića, raja je pukla skroz. Najlošija zamjena u rosteru nakon šampionske sezone. Svi drugi su donekle zamijenili prethonike, Rustemoviću su Cimijeve kopačke bile prevelike.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 11:50

Procitajte husrefom interviju sve je coek rekao. Ne moze kuzmanovic u mlqdosti igrati za 2 milje a u sarajevu traziti 10, lupam sad imena i cifre ali je to poenta.
Onda mi konstantno zivimo u proslim vremenima, ta su vremena prosla, okrenimo se danas a jucer je proslo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jun 2018, 12:03

DenchiNL je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ovde likovi ne citaju nesto sa razumijevanjem, nego vade iz konteksta kako im odgovara, niko ne kaze, bar ja ne mislim da je Rustemovic bolji igrac od Stanojevica (odigrao lose ovu polusezonu), ali ni jedan igrac naseg kluba nije popljuvan vise od tog Rustemovica, a evo i u trenutnom timu imas boliqrca Hodzica koji nista vrijedno nije napravio za citavo vrijeme koliko igra kod nas pa ne vidim da ga se toliko pljuje, da ih ne nabrajam dalje bilo ih je hrpa koji su zalutali u nas klub. Kako su pojedinci pisali mislio sam taj Rustemovic kad ode od nas sve cemo pregaziti, a ono jedva treci zavrsili uz izgubljena 3 derbija. Problem je kod nas sto mi nemamo taj neki sistem u koji bi se i ti prosjecni igraci uklopili, eto ako i doticni ode tamo kod mostaraca ne bi me cudilo da im bude jedan od boljih igraca.
glupost je dovoditi takve igrače iz manjih klubova nakon što su se afirmirali i proigrali u manjoj sredini, rijetko se koji može nositi sa većim očekivanjima igrački a onda i pritiskom psihičkim...i Hebib i Bekić iz ove ekipe su previše hafifni i nemaju neki prihvatljiv konstantan nivo(pozitivan)igre iako su u poznim godinama karijere...naravno ako odu u sredinu tipa Sloga, Sloboda, ili neki od Hercegovačkih klubova ne bi se začudio da pođu igrati strašne partije neopterećeni zadatcima na terenu i očekivanjima publike...

Hodžić je igrao dobro prvu sezonu nakon što je došao(borio se za mjesto) i onda nakon novog ugovora isto ko da ga je ubio neko...stao momak skroz...nevjerovatna šteta za njega samog prvenstveno da je nastavio igrati kao u prvoj sezoni, sigurno bi dosad dobio poziv i u repku....

Hodzic nikad nije odigrao dobro za FKS, u odnosu na ono sto je dobip od istog.

Sevap mu je onu ruku istetoviranu slomiti, cisto da ima oziljak za zivota sta mi navijaci mislimo o njemu i njegovim igrama....

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 jun 2018, 12:18

Hodžić je jedan od najgorih igrača u historiji kluba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, iliyaa8, Uvijeknapravojstrani i 49 gostiju.