Osttribine je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ovde likovi ne citaju nesto sa razumijevanjem, nego vade iz konteksta kako im odgovara, niko ne kaze, bar ja ne mislim da je Rustemovic bolji igrac od Stanojevica (odigrao lose ovu polusezonu), ali ni jedan igrac naseg kluba nije popljuvan vise od tog Rustemovica, a evo i u trenutnom timu imas boliqrca Hodzica koji nista vrijedno nije napravio za citavo vrijeme koliko igra kod nas pa ne vidim da ga se toliko pljuje, da ih ne nabrajam dalje bilo ih je hrpa koji su zalutali u nas klub. Kako su pojedinci pisali mislio sam taj Rustemovic kad ode od nas sve cemo pregaziti, a ono jedva treci zavrsili uz izgubljena 3 derbija. Problem je kod nas sto mi nemamo taj neki sistem u koji bi se i ti prosjecni igraci uklopili, eto ako i doticni ode tamo kod mostaraca ne bi me cudilo da im bude jedan od boljih igraca.
glupost je dovoditi takve igrače iz manjih klubova nakon što su se afirmirali i proigrali u manjoj sredini, rijetko se koji može nositi sa većim očekivanjima igrački a onda i pritiskom psihičkim...i Hebib i Bekić iz ove ekipe su previše hafifni i nemaju neki prihvatljiv konstantan nivo(pozitivan)igre iako su u poznim godinama karijere...naravno ako odu u sredinu tipa Sloga, Sloboda, ili neki od Hercegovačkih klubova ne bi se začudio da pođu igrati strašne partije neopterećeni zadatcima na terenu i očekivanjima publike...
Hodžić je igrao dobro prvu sezonu nakon što je došao(borio se za mjesto) i onda nakon novog ugovora isto ko da ga je ubio neko...stao momak skroz...nevjerovatna šteta za njega samog prvenstveno da je nastavio igrati kao u prvoj sezoni, sigurno bi dosad dobio poziv i u repku....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače