Sve receno od prve do zadnje rijeci. Sjetite se samo sredine terena nekada sa Tomicem, Blagojevicem, Sabanadjovicem, i jos mnogim mladjim igracima, ta sredina terena je imala MOTORIKU a mi je u danasnje vrijeme nemamo. Nemamo igraca koji ce trzajem tijela i u par koraka prenijeti loptu i kreirati novi napad. Stilic i Alispahic dok se pokrenu lopta je na drugom dijela terena, dok se ovo ne promjeni mi cemo gledati ovakav fudbalnekadafanatik je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:27Ovako..Ajde da ja kao stara kost, koja nema ovdje poznanika i kojoj je svejedno kako ce ko prokomentarisati ovo sto cu napisati jer imam previse navijackog stzaa i znao sam i za gore situacije u klubu,da ja kazem ono sto bode oci i sto svako ko voli fudbal - vidi. NE MOZE SE NAPARAVITI IGRA OKO NAJSPORIJIH IGRACA U TIMU. A Stilic i Alispahic to jesu. Oni (pogotova na terenima u BiH koji ne lice ni na sta) niti mogu da pokriju postor niti mogu da trce niti mogu da pretrce. A oni su dvije trecine vezog reda danas (plus Čeliković). Ta nemoc u oganizaciji igre, ili bolje receno SPORA LOPTA, ubija i obsmisljava svaki pokusaj da se izvrsi bilo kakav pritisak na potivnika ili odigraju brzi i tacniji pasovi, a u odbrani imas po 2 igaca manje.
Bolje da igraju trkaci i Bojo i Mujezinovic i ko god, ali da TRCE, od sacekuse i igranja na kontre i polukontre i tako vec dugo (i prije povatka Amara). Zadnji smisleni fudbal igrao se u Zelji u doba Ode sezonu prije Ferencvarosa i Standarda. Ovdje ljudi, pa i na forumu, non stop kritikuju halfove i bekove umjesto glavni problem, a to su oganizacija igre i spicevi /takodje spori jer su nam u spicu igraci koji igaju samo u sesnaestecu, pa i za jih neko mora da radi/.
Ne pamtim nekog Zeljinig spica koji moze da udje u prostor iz potivicke odbrane ili da pretrci potivnickog halfa ili beka. SPORI SMO. Treba nam svjeza krv. Trebaju nam oni koji mogu i hoce da trce . To je Zelji problem . Stilic moze, da aigra ali od 70 do 90 minute . Kao i par ostalih Zeljiih nekadaznjih zasluznih igraca. ****, takav je zivot! Necu pomijeniti misljenje cak i da ga bas oni daju u srijedu. Treba nam brz tim i do tada nikakvu titulu vidjeti necemo.
Da ne bude zabune, ovo nije pljuvacina Amara Osima. On je imao ideju da parira parama Sarajeva i Zrinjskog (kao Patizan u Srbiji ) veteranima na kraju karijere i njihovim iskustvom. Ali, to na duze staze ne ide. Vijeme je za promjenu nacina igre i po cijenu da budemo 4 ili 5 a kaju sezone. A svakako nam prijeti ta opasnost. Mislim da je vrijem da Amar, kao racionalan tip, promijeni pogled na sistem i nacin Zeljine igre. Nisam protiv njega, napotiv, bez obzira sto ovo sada smatram fudbalom iz sedamdesetih godina proslog vijeka. Jer je spor do zla boga. On je tip koji moze da pokrene novi sistem ako to hoce...Usput, Amar je Zeljina karika koja povezuje generacije kluba.
Napisao sam ovo jer je vec smijesno da analizoramo igu tima kritikujuci bekove, halfove i golmane, mada su oni u ovakvom Zelji cak stabilniji dio tima...Bolje da gledam trcanje Boje i Hajdarevica nego jalovo "umiranje u ljepoti". Takav je fudbal danas. Ocekujem da Osim napravi zaokret, pogotovo od naredne sezone..
Sacekusa nece donijeti rezultat. U ovoj ligi Zeljo mora biti napadacki tim. Ok, nema para, shvatam,ali dajte bar da vidimo namjeru da se pravi takva igra. Ko ne moze da trci - ne moze ni da igra. U Zelji je bas to poblem.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
a sve se to desava jer je sve manje navijaca Zelje,imas navijace Misimovica i navijace Amara..evo imas ti ovog bojamora on navija za Amara,on ne navijaa za Zelju,tako nikad necemo naprijed,ne kazem da je los decko i ne poznajem ga,mozda je momcina ali vidi se da tu nema Zelje 2 %..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Problem je sto su okruzeni ocigledno Amar i igraci ljudima koji im u glavu usadjuju da je sve top uradjeno prosle polusezone, maksimum klinac palac.
Sinisa neku noc za Face kaze da misli da je drugo mjesto odlican rezultat s obzirom na te financijske probleme koje su imali prosle polusezone. To je i Lendric rekao. Provlacilo se to i po forumu. I eto koji smo sad? Treci sa mogucnoscu da budemo 4. sto je fijasko. Na dva zadnja kola se zazmirilo i imas posljedice toga sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
[=delinjo post_id=8182365 time=1615044788 user_id=37500]
a sve se to desava jer je sve manje navijaca Zelje,imas navijace Misimovica i navijace Amara..evo imas ti ovog bojamora on navija za Amara,on ne navijaa za Zelju,tako nikad necemo naprijed,ne kazem da je los decko i ne poznajem ga,mozda je momcina ali vidi se da tu nema Zelje 2 %..
[/quote]
Vobra

[/quote]
Vobra

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 06 mar 2021, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da ,bicu otvoren skroz ,ovi likovi kao ovaj su najjveci krivci uz Amara i Megamixa sto nasm se ovo desava,prosto navijaci persona koji ce im dati vjetar u ledja da rade sta zele,tako se ponasao i Rajlovacki biznismen a isto se tako ponasa i nas najjtrofejniji trener trenutno,i jeda ni drugi su na racun takvih likova ovaj klub prisvojili kao da je njihov.LjoZee je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:35Problem je sto su okruzeni ocigledno Amar i igraci ljudima koji im u glavu usadjuju da je sve top uradjeno prosle polusezone, maksimum klinac palac.
Sinisa neku noc za Face kaze da misli da je drugo mjesto odlican rezultat s obzirom na te financijske probleme koje su imali prosle polusezone. To je i Lendric rekao. Provlacilo se to i po forumu. I eto koji smo sad? Treci sa mogucnoscu da budemo 4. sto je fijasko.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Amare,nije ti ovo trebalo.Prvi sam te branio zbog nekih prošlih vremena,ali dosta je,podnesi je više **** li ti lutvo majku!
Joj majku im **** u **** svima,kakva skupina idiota!
Joj majku im **** u **** svima,kakva skupina idiota!
1921
-
- Kontakt:
Kakve veze imaju Senadovi i Amarovi s tim što Veseli i Kosorić moraju početi svaku.delinjo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:33a sve se to desava jer je sve manje navijaca Zelje,imas navijace Misimovica i navijace Amara..evo imas ti ovog bojamora on navija za Amara,on ne navijaa za Zelju,tako nikad necemo naprijed,ne kazem da je los decko i ne poznajem ga,mozda je momcina ali vidi se da tu nema Zelje 2 %..
Zato nam i jeste ovako,jer ne kontate šta je momak htio reći,a u pravu je milion posto!Manijakdolopate je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:40Kakve veze imaju Senadovi i Amarovi s tim što Veseli i Kosorić moraju početi svaku.delinjo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:33a sve se to desava jer je sve manje navijaca Zelje,imas navijace Misimovica i navijace Amara..evo imas ti ovog bojamora on navija za Amara,on ne navijaa za Zelju,tako nikad necemo naprijed,ne kazem da je los decko i ne poznajem ga,mozda je momcina ali vidi se da tu nema Zelje 2 %..
**** li vam i amar i senad najmilije svima kojima su oni ispred Želje!
Fuj gadi mi se sve,svega mi hoće srce da iskoci
1921
Stvarno me ovo pitas ?Manijakdolopate je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:40Kakve veze imaju Senadovi i Amarovi s tim što Veseli i Kosorić moraju početi svaku.delinjo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:33a sve se to desava jer je sve manje navijaca Zelje,imas navijace Misimovica i navijace Amara..evo imas ti ovog bojamora on navija za Amara,on ne navijaa za Zelju,tako nikad necemo naprijed,ne kazem da je los decko i ne poznajem ga,mozda je momcina ali vidi se da tu nema Zelje 2 %..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Podnese Bazdak ostavku.
-
- Kontakt:
Nakon poraza od Tuzla Cityja na Tušnju (2:0), potpredsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Jasmin Badžak odlučio je podnijeti ostavku na tu funkciju.
Ovu informaciju u izjavi za **** potvrdio je upravo Badžak, naglašavajući da su uzrok loše igre i nezalaganje ekipe na stoti rođendan klub s Grbavice.
“Volio bih da mi Amar (Osim, op. a.) i igrači objasne zašto da ostanem u klubu, ostali su druga tema. Privrednicima nemam razloga reći da ulazu u iskreni sport”, kratko je kazao Badžak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Avaz objavio
Ja sam rekao odmah maloprije ili će Amar podnijeti ostavku ili će Badžak zavrnuti pipu tek sad ide ****
Fala ti Amare za futbol
Fala ti što si otjero i jedinog predsjednika koji nije pitao koliko treba koji je dijelio i šakom i kapom tek sad ide krah i raspad
Hvala ti Jasmine za sve !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Potpredsjednik FK Željezničar najavio ostavku: Volio bih da mi Amar i igrači objasne zašto da ostanem u klubu.
Svaka cast legendo i tebi hvala za sve a ove pickice na terenu zajedno sa trenerom neka je stid
Svaka cast legendo i tebi hvala za sve a ove pickice na terenu zajedno sa trenerom neka je stid
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Eto potrosili su jednu takvu ljudinu...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bravo Jasko i hvala za sve makar vise nikad ne pomogao klubu ni s jednom markom
Nije stid brkatu spodobu uzimati pare od covjeka da nam servira ovo sto gledamo na terenu.
Odlazi ubleho imas li bar malo obraza?

Nije stid brkatu spodobu uzimati pare od covjeka da nam servira ovo sto gledamo na terenu.
Odlazi ubleho imas li bar malo obraza?
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Jasko hvala !