AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

enzo777
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la enzo777 » 08 jun 2025, 23:11

Adi33 je napisao/la:
08 jun 2025, 21:48
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/h ... 5e7eb772c4

Poslušati od 2:45. U kakvom smo mi Qrcu malo je reci. Dvoumi se svako od neki dan
Hahahaha prejako
Bas sto kažeš, eto kakva smo mi momčad postali, svakom smo treći ili četvrti izbor.
I onda kreneš čitat Gazzettu kako navodno Retegui bi došao u Milan 😂🤣😂🤣 ne igra mu se Ch. Liga sa Atalantom vec bi radije kup Italije I borbu za 5to mjesto s Milanom.

Eto stim u vezi, možemo skontat zašto Mike i ostali žele da napuste ovu ekipu.

Dobro finale, ovaj mendes je ludilo na lijevom beku, podsjeća na Theo kad je tek stigao u Milan

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 09 jun 2025, 12:33

Evo novine pišu da je Tare bio na utakmici Albanija - Srbija. Vjerovatno da vidi kojeg šiptara da nam dovede u ekipu za masne pare za svoj džep. Znacibtransfer će biti minimalan, al vamo iza će se obrnut pare po kovertama. Eto počeli smo sa Xhakom iz Leverkusena, idemo dalje. Jedva čekam da vidim šiptarski AC Milan, da me jos više otjeraju od sebe

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 14:19

enzo777 je napisao/la:
09 jun 2025, 12:33
Evo novine pišu da je Tare bio na utakmici Albanija - Srbija. Vjerovatno da vidi kojeg šiptara da nam dovede u ekipu za masne pare za svoj džep. Znacibtransfer će biti minimalan, al vamo iza će se obrnut pare po kovertama. Eto počeli smo sa Xhakom iz Leverkusena, idemo dalje. Jedva čekam da vidim šiptarski AC Milan, da me jos više otjeraju od sebe
Druze komentar ti je nidje veze. Novine pišu da je bio ali da su igrači u fokusu bili Vlahovic i Mitrovic, tako da hoće li te onda ovi Srbi otjerati od Milana? Zašto odmah generalizujemo stvari? Ok mrzite Albance ali ti isti Albanci imaju svoju državu i ne dozvoljavaju da im se vrslja po državi. Da ne skrenemo s temen nego malo bolje istrazi sljedeći put prije nego što napišeš komentar

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2025, 14:44

Brate nek' je marsovac, samo da valja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 16:02

rope11 je napisao/la:
09 jun 2025, 14:44
Brate nek' je marsovac, samo da valja.
Tacno tako. Neka je igracina i Neka nas digne na Level iznad, pa makar to bio najcrnji Rom, Afrikanac, Azijac ili sta ti ja znam. Frajer napisao post kao ispasti cu ja duhovit a sutra da mu neko plati All inclusive ljetovanje u Albanije, ne bi oklijevao

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 09 jun 2025, 16:19

enzo777 je napisao/la:
09 jun 2025, 12:33
A jasmo se usrecili sa hrvatima i srbima u Milanu, aman. Osim Bobana i donekle Šimića sve ostalo zgrni lopatom. Radije bih gledao Xhaku nego ovog matuzalema kojeg hoce da dovedu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 09 jun 2025, 16:39

Kao prvo ne idem u Albaniju, kao drugo ne vidim ni jednog njihovog dobrog igrača.
Sad nesto spominjete mene, a donedavno ste krvili Jovica jer je Srbin, a i Strahinja vam ne valja jer je pogrešne nacionalnosti.
Nemam ja ništa protiv Albanaca, al do dana današnjeg nije igrao šiptar u Milanu, i Tare prvi se nađe da ide tamo da gleda. Sta kažeš,Mitrovic, Vlahović hahaha daj ba nek budi smiješan druže. Kakav ba Mitrovic, kakav ba Vlahović. Ne lupetaj. Ne tražimo mi ništa što valja, vec sto se moze zavrnut u džepu. Al dobro, vi ste inače sve svjetski znalci, ubiste se analizama sa Arena i Sport kluba.
Gora ja budala ovdje nesto i pišem.

Znas sta, aj sretno vam, gasim se

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 jun 2025, 18:45

Evo jos jedne uvrijedjene tetkice kojoj ne smijes nista napisati, evo gasi se lik, tacno cemo svi kolektivno plakati.

Ja nekad stvarno ne kontam ljude jel oni uopste znaju sta su forumi i cemu sluze?

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 20:28

enzo777 je napisao/la:
09 jun 2025, 16:39
Kao prvo ne idem u Albaniju, kao drugo ne vidim ni jednog njihovog dobrog igrača.
Sad nesto spominjete mene, a donedavno ste krvili Jovica jer je Srbin, a i Strahinja vam ne valja jer je pogrešne nacionalnosti.
Nemam ja ništa protiv Albanaca, al do dana današnjeg nije igrao šiptar u Milanu, i Tare prvi se nađe da ide tamo da gleda. Sta kažeš,Mitrovic, Vlahović hahaha daj ba nek budi smiješan druže. Kakav ba Mitrovic, kakav ba Vlahović. Ne lupetaj. Ne tražimo mi ništa što valja, vec sto se moze zavrnut u džepu. Al dobro, vi ste inače sve svjetski znalci, ubiste se analizama sa Arena i Sport kluba.

Kao prvo nije Šiptar vec Alabanac. Postoji li nacionalnost Šiptar? Drugo, ja ne lupetam već citam svaki mogući sajt kada je Milan u pitanju pa tako i La Gazzetu i Tuttomercato, koji su i objavili pomenuto. I na kraju pod 3, ja niti sam svetski znalac niti sam gdje to pomenuo.

Sretno i tebi, i neka si se ugasio

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 09 jun 2025, 20:43

Žele da prodaju Maignana i objavili su nekih 7 imena koji bi ga zamijenili. Odaberi jednog, objavi ga i dovedi ga. Ali ne, oni ne znaju ništa jednostavno da obave. Eto ko vodi ovaj klub.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 jun 2025, 20:44

Adi33 je napisao/la:
09 jun 2025, 20:28
enzo777 je napisao/la:

Kao prvo nije Šiptar vec Alabanac. Postoji li nacionalnost Šiptar? Drugo, ja ne lupetam već citam svaki mogući sajt kada je Milan u pitanju pa tako i La Gazzetu i Tuttomercato, koji su i objavili pomenuto. I na kraju pod 3, ja niti sam svetski znalac niti sam gdje to pomenuo.

Riječ “Šiptar” (albanski: Shqiptar) u svom izvornom značenju na albanskom jeziku znači “Albanac”, odnosno pripadnik albanskog naroda. Albanci sebe nazivaju Shqiptarë, a svoju zemlju Shqipëria (Albanija).

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 21:08

ronaldo99 je napisao/la:
09 jun 2025, 20:44
Adi33 je napisao/la:
09 jun 2025, 20:28
enzo777 je napisao/la:

Riječ “Šiptar” (albanski: Shqiptar) u svom izvornom značenju na albanskom jeziku znači “Albanac”, odnosno pripadnik albanskog naroda. Albanci sebe nazivaju Shqiptarë, a svoju zemlju Shqipëria (Albanija).

Termin "Šiptar" se široko smatra uvredljivim kada ga koriste Srbi ili drugi za označavanje Albanaca. Iako riječ potiče od albanske riječi "Shqiptar", što znači "Albanac", s vremenom je na Balkanu, posebno u Srbiji i nekim dijelovima bivše Jugoslavije, dobila pogrdno značenje.

Korištenje takvih izraza može doprinositi etničkim tenzijama i vrijeđanju ljudi. Uvijek je bolje koristiti termine koje ljudi koriste za sebe, u ovom slučaju "Albanci" ili "Shqiptarët" (na albanskom), posebno u razgovorima koji žele biti korektni i s poštovanjem.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 jun 2025, 21:13

Ovaj de cuyper je stvarno zanimljiv igrac, ako bi vec trazili zamjenu za Theo mogo bi se ovaj mali zaganjati.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2025, 21:32

Puno bolja a vjerovatno i jeftinija opcija od ovog iz Juventusa, al džaba, jbat će nas Alegri opet svojom selekcijom igrača
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 jun 2025, 21:35

Pa vjerujem da bi ga se moglo dovesti 20-25mil , a stvarno momak izgleda top lijevi bek, a imao je i odlicnu sezonu.

Al kao da sam negdje citao da ga Inter hoce tako da nista od nas :)

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 21:45

TommyHilfiger je napisao/la:
09 jun 2025, 21:35
Adi33 je napisao/la:
09 jun 2025, 21:08
ronaldo99 je napisao/la:
09 jun 2025, 20:44

Termin "Šiptar" se široko smatra uvredljivim kada ga koriste Srbi ili drugi za označavanje Albanaca. Iako riječ potiče od albanske riječi "Shqiptar", što znači "Albanac", s vremenom je na Balkanu, posebno u Srbiji i nekim dijelovima bivše Jugoslavije, dobila pogrdno značenje.

Korištenje takvih izraza može doprinositi etničkim tenzijama i vrijeđanju ljudi. Uvijek je bolje koristiti termine koje ljudi koriste za sebe, u ovom slučaju "Albanci" ili "Shqiptarët" (na albanskom), posebno u razgovorima koji žele biti korektni i s poštovanjem.
Kakvi ste vi debilkosi. :yawn:
Sta ima levatu?

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 09 jun 2025, 23:20

Evo nova ponuda od 21 mil Chelsija za Mikea. Ja mislim da je to to. Možda se uključe neki bonusi i to je to. Do sutra do 00:00 klubovi mogu registrovati igrace za SP klubova. Chelsi navodno zeli do sutra do 19h da sve završi. U protivnom odustaju od posla.

Mislim da je sljedeći Theo po istoj sumi novca.

7 jula okupljanje u Milanelu a možda bez trojice prvotimaca tj najkvalitetnijih pojedinaca (uključujući Lea). Kakve li su tebi Alegri dali garancije pa si izabrao Milan?

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 jun 2025, 01:41

Nisu mu dali nikakve garancije. Niko ga drugi nije ni želio. Došao je sa Tareom da uništi Milan.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 jun 2025, 04:35

Ni jedna ozbiljna povreda u 24/25 ali objektivno i dosta slabija izdanja u odnosu na proslu sezonu.
slika
Ovaj cijeli fijasko sa kontraktom uzasno podsjeca na Gigia i Hakana pa i to treba uzeti u obzir. Na polusezoni prica kako su pregovori pri kraju i da produzuje do '29, i onda na brzinu ode sve niz brdo.

Svilar i Chevalier su odlicne alternative, a i golmani slicnog profila. Oko prvog mozes i smisliti nesto kad ubacis Saleta u mix, ali onda istovremeno gubis i vrlo dobru rezervu koja moze pokriti oba krila

Ne svidja mi se sto se Suzuki ovako ozbiljno spominje. Na njegove greske je Parma u prvom dijelu sezone izgubila fin broj bodova. Istina da je osjetno bolji u zavrsnici sezone ali jednostavno momak ocigledno nije spreman za ovako ogroman iskorak u karijeri.
Unico amore sei!
❤️🖤

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 10 jun 2025, 14:52

Propali pregovori (bar za sada) izmedju Chelsija i Milana vezano za Mikea.

Napoli hoce Yunusa Musaha.

Theo dogovorio lične uslove sa Atletico Madridom, i nada se dogovoru izmedju klubova.

Ponudjen nam Zinchenko

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.