Alipasino je napisao/la:Zaimaga aga bolji si od blaga,Zaimaga ti si nase cvjece,niko te niko te prodati nece,Zaimaga je otkrice sezone,zadnje kolo najebace kone,nesto me boli vrat Zaimaga igra ko sat,hop hop hopa Zaimaga trci ko antilopa,ko mi ovo vratima lupi uvalice Zaimaga 2 komada Krupi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Zaimaga aga bolji si od blaga,Zaimaga ti si nase cvjece,niko te niko te prodati nece,Zaimaga je otkrice sezone,zadnje kolo najebace kone,nesto me boli vrat Zaimaga igra ko sat,hop hop hopa Zaimaga trci ko antilopa,ko mi ovo vratima lupi uvalice Zaimaga 2 komada Krupi.
Kralju
- kolezeljovac
- Kontakt:
SVI U KRUPU
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Necemo zaboraviti da nam je Krupa izbila titulu. Oprezno s njima.
Poslat punca da to odradi.
Baš zato treba ići maksimalno protiv njih u tri naredne tekme, zbog prošle sezone i zbog onakve igre protiv Zrinjskog.MocMahale444 je napisao/la:Necemo zaboraviti da nam je Krupa izbila titulu. Oprezno s njima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Polako druze ako nekad glumimo budale ne znaci da jesmo. Necemo grlom u jagode.Raonffa je napisao/la:Baš zato treba ići maksimalno protiv njih u tri naredne tekme, zbog prošle sezone i zbog onakve igre protiv Zrinjskog.MocMahale444 je napisao/la:Necemo zaboraviti da nam je Krupa izbila titulu. Oprezno s njima.
Umorni smo i polako. Samo
Ovo govorim u kontekstu komentara da bi trebali pustiti gas u Kupu protiv njih, kako bi u ligi bilo jednostavnije. To nikako ne treba raditi, prvo zbog ova dva razloga koja sam naveo, a drugo sve dok mi možemo osvojiti Kup imamo Sarajevo ili ŠB koji će zavisiti od Želje, te zbog toga nema sklanjanja Zrinjskom što bi vjerovatno uradila oba kluba da su osigurani.MocMahale444 je napisao/la:Polako druze ako nekad glumimo budale ne znaci da jesmo. Necemo grlom u jagode.Raonffa je napisao/la:Baš zato treba ići maksimalno protiv njih u tri naredne tekme, zbog prošle sezone i zbog onakve igre protiv Zrinjskog.MocMahale444 je napisao/la:Necemo zaboraviti da nam je Krupa izbila titulu. Oprezno s njima.
Umorni smo i polako. Samoi ostalo ce biti
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
+1 jos pritom su sad premirani protiv nas e sad laz istina vidjecemoMocMahale444 je napisao/la:Necemo zaboraviti da nam je Krupa izbila titulu. Oprezno s njima.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ako bude sve kako treba ove sezone, volio bih da se pojača stručni štab za narednu sezonu. Mislim da ovo sa Džafićem i Karićem kao trenerom golmana je premalo i sigurno da bi godio još koji čovjek u staffu. Imate li vi neke ideje ili želje koga bi trebalo pridodat stručnom štabu?
Ako ostane Adzem, prikljuciti mu Odu, ako je u stanju. Naci boljeg trenera golmana od Karica. Mozda se i Bogi prikljuci kad ode u penziju.braco je napisao/la:Ako bude sve kako treba ove sezone, volio bih da se pojača stručni štab za narednu sezonu. Mislim da ovo sa Džafićem i Karićem kao trenerom golmana je premalo i sigurno da bi godio još koji čovjek u staffu. Imate li vi neke ideje ili želje koga bi trebalo pridodat stručnom štabu?
1921
Teško je naći "školovanog" čovjeka za pozicije pomoćnika, imam osjećaj da u našem fudbalu te funkcije može obavljati svaki fudbalski radnik.braco je napisao/la:Ako bude sve kako treba ove sezone, volio bih da se pojača stručni štab za narednu sezonu. Mislim da ovo sa Džafićem i Karićem kao trenerom golmana je premalo i sigurno da bi godio još koji čovjek u staffu. Imate li vi neke ideje ili želje koga bi trebalo pridodat stručnom štabu?
Definitivno bih najviše volio Odovića, ne znam je l' on još uvijek u klubu, ima li tog B tima? Mada, pitanje je koliko bi Oda pristao da bude član stručnog štaba.
Ako ne on, onda bih vratio Dinu, meni je on simpa lik a i veliki je Željovac
- MocMahale444
Nije tesko naci pomocnika, tesko je naci solidnog a jeftinog pomocnika/pomocnike.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
kakav smo strucni štab imali nekada davno Amar trener pomocnici Alispahić i Djurbuzovic, trener golmana Eso Ibrahimovic 
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dino Djurbuzovic bi sigurno prihvatio tu poziciju.. Sto da ne pokusati sa njim... Covjek je skolovan, a sjecate se sta je radio sa Osimom u tandemu, pa cak i kao sef struke je dobro vodio one jedne sezone Zelju kada je dobio rasprodan tim 2013/14.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Možda Starovlah Nenad? Mada prema ovome on je više zainteresovan za rad u omladinskom pogonu.
Kako kaže, ne nameće se, ali tvrdi da bi, kada bi u Želji dobio priliku da radi sa mladim igračima, za pet godina stvorio 20 vrhunskih nogometaša.
- Garantiram da mogu napraviti 20 igrača. Samo, ne bih dao da mi se miješaju roditelji, to je najveće zlo. Roditelji hoće da se obogate preko djece. Nudili su i meni suho meso, jaja, čokolade... ali kod mene se znalo, roditeljima nije bilo mjesta na stadionu. Ima u Želji potencijala, Željo sada može biti kao kiparski APOEL, samo mu trebaju pravi ljudi, a čini mi se da su ovi sadašnji u upravi pravi – rekao je Starovlah, koji trenutno piše knjigu, koja će svjetlost dana ugledati za šest mjeseci.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
star i bolestan, ipak su mu 63. ima svoj biznis na kipru, mnogo je dao klubu u svakom smislu dok je bio trener, sjecam se kako je sa igracem jednim pricao ko sa djetetom svojim obojica maltene zaplakali na kraju
Amar trener, Dino i Juka Jusuf treneri, trener golmana Efendic
Amar trener, Dino i Juka Jusuf treneri, trener golmana Efendic
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
Ne mogu vala više ni oko Mehremića, uprave, Adžema, igre, Zeca, titule, duple, Kupa i ostalih stvari od kojih su mi oči krvarile kad bi ušao na temu u zadnjih 20ak dana.MocMahale444 je napisao/la:Neka se sezona zavrsi, ko ce sada oko toga.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Ahrefs [Bot], Harinho97, Lokomotifa, ultra1987, zeljojedanjedini i 59 gostiju.