FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mago » 17 nov 2014, 18:36

Tuzlaci (a i svi ostali koji mogu) ajde da se pokušamo okupit u nedjelju pa da gledamo tekmu skupa ?
P.S. bentornato Mancio :thumbup:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 17 nov 2014, 23:40

Dobra ideja Mago. Ja bih rado dosao, ali necu biti kuci za vrijeme tekme tj. necu biti u Tuzli.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 17 nov 2014, 23:42

Meni je daleko.. da je u Sarajevu recimo, dosao bih.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 nov 2014, 00:31

Odlicna ideja :thumbup: ja sam u Srebreniku pa ako bude kakvog okupljanja doso bi

Bonazzoli posto najmladji igrac koji je zaigrao za Italiju U21(do sad je bio Crisetig)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 nov 2014, 00:36

Ako ikad bude iko iz Sarajeva isao na kakva okupljanja nek slobodno zove. :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 18 nov 2014, 01:14

Ako bude kakvog okupljanja u Sarajevu (mislim da nas ima više nego u Tuzli), zovite :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2014, 12:30

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 nov 2014, 14:19

Kako pisu bivsi predsjednik Pellegrini bi mogo kupit dionice Intera kako bi pomogo finansijski klubu.

Hernanes poceo trenirat sa ekipom i mogo bi bit spreman za derbi.

MVila i DAmbrosio su se oporavili i trebali bi bit u konkureciji za derbi. Jonathan je jos uvijek povrijedjen

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2014, 15:45

Misljenje o prodaji Icardija na ljeto?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 nov 2014, 18:09

Ja ga ne bi nikako prodavo. Ali mislim da nece dugo ostat kod nas bas zato sto nam treba para, a mislim da ce se moc dobra lova uzet.

Ako izborimo Ligu Prvaka ne treba ga prodavat to ljeto, nego iduce jer bi mu porasla cijena poslije sezone u LP. Ako ne izborimo i ako mogu uzet dobru lovu, prodat ga sad i dovest dva, tri pojacanja i probat onda uc u top 3.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2014, 19:43

Tako nekako i ja mislim.Ako se izbori LP nema potrebe za prodajom odmah prve godine,a ako ne pustanje za 35+ m bi se moglo preboljeti i tim novcem dovesti dva,eventualno 3 kvalitetna igraca.Jer morat ce se nesto napravit da se ojaca ekipa,a zrtvovanje igraca bi bilo nesto slicno onome sto su Roma i Napoli radili.
Prodaja Kovacica ne dolazi u obzir jer bi njega puno teze bilo zamijeniti i oko njega ce se graditi ekipa.
Tko zna,mozda i Guarin odradi dobru polusezonu pa neka naivcina istrese 15-20m za njega.

Nego,gotovi svi ofenzivni igraci u klubu vole loptu u nogama imat,treba dovest jos nekoga tko je dobar i u igri bez lopte pa taman to Borini bio.I opcenito igru bez lopte,kretanja treba popravit i ubrzat igru ako se misli u LP jer ovo do sada je bilo presporo i prestaticno.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 20 nov 2014, 06:48

Nakon duze vremena, ja sa nestrpljenjem ocekujem utakmicu ( i da nije derbi bio bi isti osjecja) ne sto sam odusevljen dolaskom Mancinija, nego sto sam svjestan da odlaskom Mazzarija i najretardiranije formacije u istoriji/historiji/povijesti ovog divnog sporta 3-5-2 ne moze gore !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 nov 2014, 17:55

http://www.sempreinter.com/2014/11/19/g ... -paradigm/
Vrlo dobra analiza/predviđanje Mancinijevog Intera
Baresi then talks about his future:
“I’m at Inter’s disposal, a club that I have been working with for almost all my life. Soon I will meet with Fassone and Ausilio to define the details about my new role in the club.”
http://inter1908blog.com/primavera-spot ... a-palazzi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 nov 2014, 09:18

Što se tiče toga bil prodali Icardija, moje je mišljenje da njega, Kovu i Jesusa ne treba prodavati ni po kojoj cijeni. Važno je imati stabilan kostur ekipe za duže vrijeme tako da se na njega može dodavati i oduzimati igrače a da se održi stabilnost igre i rezultata (npr. kao što ima Bayern i Barca, kao što je imao United do skora, dok Real npr. nikad nije imao neki stabilan kostur i zato evo do prošle godine nisu mogli gotovo ništa osvojit uprkos ogromnim ulaganjima). A Jesus-Kova-Ikac bi trebali činiti kostru ekipe Intera za narednih 10-ak godina :pray:.

P.S. Znal se ko će biti Manciovi pomoćnici, čini se da ga niko neće :mrgreen:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 21 nov 2014, 12:36

Jedva cekam tekmu (napokon bez retardirane taktike), sto se vise blizi tekma ja sve ubijedjeniji da cemo ih dobiti dva tri razlike(Palacio dva gola abd)...FORZAAAA INTERRRRR!!!!! :clap: :clap:
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2014, 15:04

Some interesting news regarding Roberto Mancini’s return to Inter arrives from La Repubblica. The contract between the two parties is agreed through 2017 with a couple of notable exceptions. If the move doesn’t benefit either Inter or Mancini himself there is an opt-out clause inserted for the summer of 2015. This is there in case Mancini himself gets a fantastic offer or that Inter aren’t satisfied with his work.
Tak :kafa: Sad nemam nista protiv Mancinija u ovo doba sezone.

http://mondonerazzurropod.podomatic.com ... 2_02-08_00
Studio Inter #39: “Roberto Mancini Is A Winner”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 nov 2014, 12:51

No Serie A player has created more chances this season than Kovacic.

[29] Kovacic
[29] Tevez
[28] Valdifiori
[25] Cassano
[25] Pjanic
[25] Cigarini
11-08-2010: Crisetig becomes the youngest ever debutant for Italy U21 team.

17-11-2014: Bonazzoli becomes the youngest ever debutant for Italy U21 team.
Icardi is the season’s topscorer among Italian teams’ players in all competitions (11 goals)
slika
Youngest Inter debutants under Mancini:

[17yrs 29 days] Slavkoski
[17yrs 3m 4 days]F. Mancini(Roberto's son)
[17yrs 4m 4 days]M. Balotelli
slika
Kad je Olsen debitirao pod Mazzarrijem? :?

Bomber da derby!
slika

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 nov 2014, 21:01

Sa Manciove presice:

Jeli cilj trećeg mjesta pritisak ili motivacija? "Demoralizirajuće, jer nisam se navikao boriti za treće mjesto." :kralj: To je pravi mentalitet koji treba imati trener velikog kluba kao što je Inter, a ne kao onaj provincijalac Mazzari koji je mislio da se Inter vodi na isti način kao i Sampdoria. I dok se Mancio nije navikao boriti za 3. mjesto jer se zadnjih 10 godina uvijek borio za 1. mjesto, a s druge strane ni Mazzari se nije navikao boriti za 3. mjesto jer je njemu 5. mjesto max domet :damn: .

"Mi svakako želimo igrati nogomet i u završnicu dolaziti sa Guarinom, Hernanesom i Kovačićem, uz dva napadača naravno." :thumbup: To je pravi pristup Mancio, hoćemo da uživamo u utakmicama ne da se uspavamo kao što je bilo u 90% Mazzarijevih utakmica.

"Kažu li mi igrači da bi željeli igrati 3-5-2 onda ćemo tako igrati. Moraš biti fleksibilan prema željama svakog igrača, ali i znati procijeniti njihove karakteristike. Mislim da formacija nije problem." :clap: Mora se bit fleksibilan, kad vidiš jednog Guardiolu koji vodi najjaču fudbalsku mašineriju današnjice i čovjek se svakom protivnicku prilagođava i stalno mijenja formacije i taktike a Mazzari bi s jednom (i to davno prevaziđenom) formacijom igrao sve utakmice i onu protiv Sassuoloa i onu protiv Juveta. Ne ide to tako Mazza, idi vodi Cesenu za boljeg i nisi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Interista02
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista02 » 23 nov 2014, 08:55

Sinoć sam sanjao da ga JJ zabija :o

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 23 nov 2014, 11:45

Sve mi mirishe na 2:2 ceveras, ne znam zasto, mada se nadam pobjedi i pocetku dominacije pod mancinijevom palicom. :)

BTW ovo s Beppeom nismo smjeli dopustiti nikako.
Amar Osim selektor BiH

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []