Lose skroz bez sanse citavo poluvrijeme, Sloboda puno bolja pored gola jos nekoliko cistih sansi, golman dobar skino je par zicerafender13 je napisao/la:Kakva je igra imal sta od nas
NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
2:0 Zec
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
S obzirom da je Sloboda pripreme pocela davno uz evropu dobar broj utakmica odigran i to jakih, dok je Zvijezda pripreme pocela prije par sedmica, moze se rec ocekivan rasplet na terenu, drugo poluvrijeme Sloboda jos dominantnija ulaskom Zeca, sve u svemu dinamicna utakmica, brz tempo na obe strane, puno trke i startova, skoro pa kao prvenstvena sa tog aspekta.
Kolak dobro branio, bice pojacanje na golu to je sigurno, Mujcic solidno odigrao samo je nezgrapan i spor, puno puta su ga igraci pretrcavali dok je glavom sve cistio, Moranjkic solidan, Doljancic katastrofa na desnom beku definitivno nije rjesenje za tu poziciju, dok je Dzeno Mujagic na lijevom beku odigrao maestralno, nismo boljeg lijevog beka dugo imali i veliko je pojacanje. Savic i Islamagic standardno na svom nivou odigrali, Jaranovic i Music bezveze totalno , po meni ne opravdavaju epitet pojacanja barem po ovome do sada pokazanome, Brzom je mrsko igrat, korak mu skup ko da je Ronaldo, ali zato kad krene pokaze svoju klasu i kakav talenat posjeduje, mozda je i udarac na pocetku uticao da se kasnije izgubi malo ali sve u svemu za Isana je svemirski brod i na toj smo poziciji duplo jaci i Abid standardan nista posebno, rezerve nisu puno igrale mozda.zadnjih 20 min tako da nista vise vrijedno spomena. Ekipa ima potencijala to se vidi, ima se ideja i zelje ali fali uigranosti i igra bez napadaca nam ne odgovara nikako jer ko god je krpio od veznjaka mjesto napadaca je bio igrac manje na terenu.
Suma sumarum, najveci propuh na pozicijama na koje se ukazuje vec dugo vremena ali jos uvjek ne nalazimo igraca a to su desni bek i napadac i bez pojacanja na tim pozicijama imat cemo ozbiljnih problema sto se danas i potvrdilo.
Kolak dobro branio, bice pojacanje na golu to je sigurno, Mujcic solidno odigrao samo je nezgrapan i spor, puno puta su ga igraci pretrcavali dok je glavom sve cistio, Moranjkic solidan, Doljancic katastrofa na desnom beku definitivno nije rjesenje za tu poziciju, dok je Dzeno Mujagic na lijevom beku odigrao maestralno, nismo boljeg lijevog beka dugo imali i veliko je pojacanje. Savic i Islamagic standardno na svom nivou odigrali, Jaranovic i Music bezveze totalno , po meni ne opravdavaju epitet pojacanja barem po ovome do sada pokazanome, Brzom je mrsko igrat, korak mu skup ko da je Ronaldo, ali zato kad krene pokaze svoju klasu i kakav talenat posjeduje, mozda je i udarac na pocetku uticao da se kasnije izgubi malo ali sve u svemu za Isana je svemirski brod i na toj smo poziciji duplo jaci i Abid standardan nista posebno, rezerve nisu puno igrale mozda.zadnjih 20 min tako da nista vise vrijedno spomena. Ekipa ima potencijala to se vidi, ima se ideja i zelje ali fali uigranosti i igra bez napadaca nam ne odgovara nikako jer ko god je krpio od veznjaka mjesto napadaca je bio igrac manje na terenu.
Suma sumarum, najveci propuh na pozicijama na koje se ukazuje vec dugo vremena ali jos uvjek ne nalazimo igraca a to su desni bek i napadac i bez pojacanja na tim pozicijama imat cemo ozbiljnih problema sto se danas i potvrdilo.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
To Dzeno samo deri.. nista vam nismo slagali za njega 

This time next year we'll be millionaires.
Nije , ali tebi je neko očito slagao za šijeMomciluk je napisao/la:To Dzeno samo deri.. nista vam nismo slagali za njega

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ja zadovoljan.sloboda ce ove sezone biti jaca nego prosle.branili smo se dobro dok prema naprijed nismo bas nesto pokazali.fali napadac to je ocito.
Ekipa dobra za opstanka.bice zanimljivo vidjeti kako cemo se nositi sa losijim ekipama. Sloboda je u ovom momentu top 3 ekipe u bih
Ekipa dobra za opstanka.bice zanimljivo vidjeti kako cemo se nositi sa losijim ekipama. Sloboda je u ovom momentu top 3 ekipe u bih
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne znam druze kakve sije su te spopale, ako mi imas nesto pametno reći reci u pp, ali obrati paznju na tu rijec koju sam ti podvukao.Nah1d je napisao/la:Nije , ali tebi je neko očito slagao za šijeMomciluk je napisao/la:To Dzeno samo deri.. nista vam nismo slagali za njega
This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Zatislje pred burucrvenobijeli je napisao/la:Imal sta novo,jel doso koji igrac..

Ma nebitno , nisi adekvatan za raspravu čim na sportskom forumu koristiš te avatare. Da pročitaj dobro šta sam podvukao.Momciluk je napisao/la:Ne znam druze kakve sije su te spopale, ako mi imas nesto pametno reći reci u pp, ali obrati paznju na tu rijec koju sam ti podvukao.Nah1d je napisao/la:Nije , ali tebi je neko očito slagao za šijeMomciluk je napisao/la:To Dzeno samo deri.. nista vam nismo slagali za njega
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Marković iz Jedinstva Bihac dobro riješenje za desni bok hamza reagiraj
U srijedu na banji sa bratstvom
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobar onaj sto dobi crveni u tuzli pojacanje **** on vas ko inas
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jaranovic, dobar jeste, ali od njega se ocekuje jos puno puno vise s obzirom da je medju najzvucnijim pojacanjima ove sezoneMAGIRUS je napisao/la:Dobar onaj sto dobi crveni u tuzli pojacanje **** on vas ko inas

ne sikirajte se za jaranovica.lik je mašina sto posto.kad ja kazem znajte da je tako.rekao sam vam i za mujagica.sto posto glavu na panj sttavljam za ta 2 igraca.isto kao roben i riberi u bajernu sto posto provjerenoDevilsAdvocate je napisao/la:Jaranovic, dobar jeste, ali od njega se ocekuje jos puno puno vise s obzirom da je medju najzvucnijim pojacanjima ove sezoneMAGIRUS je napisao/la:Dobar onaj sto dobi crveni u tuzli pojacanje **** on vas ko inas
-
- Kontakt:
Imal ko da kaze sta o igri zvijezde,imal napredka
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Dok su igrale prve postave imali smo jedan dio u kojem smo igrali dobro stvorili par šansi poveli a onda gracanica pokazuje bolju igru i okreće rezultat iz dvije odlične akcije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Realno ova ekipa je za sredine dolaskom Stjepanovica brzi je dobio kolegu za alkohol i mnogo gore to znaju ovi iz Gracanice jucer se vidjelo da ova postava tacnije prvih jedanest je solidna ali klupa je katastrofa nasa djeca i igraci sumljivih kvaliteta molit boga da se niko ne povrijedi ali koliko para toliko i muzike valjda nekad se pojavi i kod nas neki gigant pa da sanjamo neke vece stvari ovako samo nas 200 ludjaka koji prate tu su non stop zanimanje je opalo totalno kako i nebi sta bi od evropske Zvijezde velikog projekta ...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ovo trenutno nit smrdi nit mirise, ali tek se pocelo s pripremama, do sezone ima jos vremena da se uigramo, nesto laksi zdrijeb u pvrom dijelu nam takodjer ide na ruku, skupila se pristojna prva postava ali treba tu jos par igraca , nadam se da ce ih uprava uspjet nac i platit naravno inace, mrka kapa...
NK Zvijezda Gradačac
Jedinstvo iz Brčkog je od danas brojnije za dva nova fudbalera.
Brčacima su pristupili Hamdija Čavalić, doskorašnji igrač “Čelića”, te Sabahudin Isanović, koji je nastupao za Zvijezdu iz Gradačca.
Brčacima su pristupili Hamdija Čavalić, doskorašnji igrač “Čelića”, te Sabahudin Isanović, koji je nastupao za Zvijezdu iz Gradačca.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.