FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jebote kako odlaze igraci iz ovog kluba , ko da smo u kantonalnoj , kako oce .
Ja sam za to da se zadrzi starije sta valja da se sa mladima potpisu tupavi ugovori na 3 god najmanje i igraj sa mladim , prvi smo u svim mladjim selekcijama , samo otrpi sezonu da s to uhoda i nema vise kupovanja polovmjaka.
Dosta ba ovog , nakav Kuzmanovic nas pravi budalama , I ti sto oce da dodju u Sarajevo , ti mladji , mogu doc al da potpisu ugovor na 3 i vise godina . Pa bolje sa tom akademijom bit 4 znas da radis na necemu nego sa ovim nakim nikqkve lojalnosti ode odma
A nAS amidza krsi tamo milione 200 miliona je dobio sto je uso u PL . sa pisanih 5- 10 MIliona mozes dovest po lige HNL A.
Nismo mogli dobit goreg vlasnika , da imas covjeka koji ima 4 5 klubova da ima stotine i stotine miliona i mi ne mozemo dominirat ovim jadom od lige . Pa Mamic dominira Hnl om 15 god . Ne znam vise , i ovo sto su doveli ovog je samo ako ne budu valjali rezultati da se ima oprat ova banda sa njegovim otkazom.
Zato ako Tan nece da ulozi pravi novac , ne trosite pate na polovnjake , par ok al osnova iz akademijee pa koji god budu , i dat im ugovore od 3 do 5 god i nek igraju , to je recept jedini za uspjeh . Bez velikih para a mi ih nemamo , nema instant uspjeha
Ja sam za to da se zadrzi starije sta valja da se sa mladima potpisu tupavi ugovori na 3 god najmanje i igraj sa mladim , prvi smo u svim mladjim selekcijama , samo otrpi sezonu da s to uhoda i nema vise kupovanja polovmjaka.
Dosta ba ovog , nakav Kuzmanovic nas pravi budalama , I ti sto oce da dodju u Sarajevo , ti mladji , mogu doc al da potpisu ugovor na 3 i vise godina . Pa bolje sa tom akademijom bit 4 znas da radis na necemu nego sa ovim nakim nikqkve lojalnosti ode odma
A nAS amidza krsi tamo milione 200 miliona je dobio sto je uso u PL . sa pisanih 5- 10 MIliona mozes dovest po lige HNL A.
Nismo mogli dobit goreg vlasnika , da imas covjeka koji ima 4 5 klubova da ima stotine i stotine miliona i mi ne mozemo dominirat ovim jadom od lige . Pa Mamic dominira Hnl om 15 god . Ne znam vise , i ovo sto su doveli ovog je samo ako ne budu valjali rezultati da se ima oprat ova banda sa njegovim otkazom.
Zato ako Tan nece da ulozi pravi novac , ne trosite pate na polovnjake , par ok al osnova iz akademijee pa koji god budu , i dat im ugovore od 3 do 5 god i nek igraju , to je recept jedini za uspjeh . Bez velikih para a mi ih nemamo , nema instant uspjeha
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
PITARSKI NAROD NECE NESTATI!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da neces nozda iz Barse igracaStariGrad071 je napisao/la:Pa tek je poceo prelalzni, bolje da niko ne potpise neyo ovi nekakvi kurcevi igraci iz hajdukove skole. Igraci koji iole vrijede nece sigurno poptisati iz nase lige sada.

pocela utakmica na SK
p.s. 1-0 dervisagic
p.s. 1-0 dervisagic

- StariGrad071
- Kontakt:
Ti bas ogranicen. Benku si doveo u septembru, komqzec u augustu, puzigaca sept, bilbija sept, jajalo heftu pred pocetak proljetnog dijela, delaca isto tako oba puta. Eto, nacrto sam ti.zagor1987 je napisao/la:Da neces nozda iz Barse igracaStariGrad071 je napisao/la:Pa tek je poceo prelalzni, bolje da niko ne potpise neyo ovi nekakvi kurcevi igraci iz hajdukove skole. Igraci koji iole vrijede nece sigurno poptisati iz nase lige sada.svasta covjek da procita,ovaj lik nije iz Hajduko e skole
imal link kakav
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta će Zvezea?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Nismo povezali dva pasa, Salčin, dribling nije napravi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo Salcine, au kako ih pobaca. 2 0 vodimo
FK Sarajevo
ahahahha dajte nam tog 23-godsinjeg iz hajduka
kakva ova djeca nemaju pojma

kakva ova djeca nemaju pojma
Sisaj, Zvezdo!
I Željo!
I Željo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj koliki je ovaj Berin Alić
FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- muhamedhulk
- Kontakt:
'ta ce Salcin.
Inace mali je (prednji) vezni koji ima tehniku do bola. Ne znam dje sad igra, koju poziciju?
Inace mali je (prednji) vezni koji ima tehniku do bola. Ne znam dje sad igra, koju poziciju?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ta će naši, treba dovoditi ove sto su prosli zvezdinu skolu (to je kao nesto veliko)
- Burberry46
- Kontakt:
Ovi momci zasluzuju da igraju za prvi tim, bolje njih gledati nego polovnjake iz regiona.
Salcin majstorski zabio
Salcin majstorski zabio
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Salčina pratim vec neko vrijeme, meni lično najdrazi i daleko najbolji u ovoj novoj generaciji. (ne smijem previse da ga hvalim, isto sam se kleo u Farisa Handžića pa znamo kako je to završilo
)

- ThrillerHz
- Kontakt:
Kae zvezdina skola, partizanova... Nismo mi ni svjesni sta je ova nasa akademija! Dajte nam jos polovnjaka, nek ova djeca idu u Bosnu Visocku, Semu Bosnu, Famos, Igman...
1946~
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Aduka87, bavaracmujo, Rodman i 60 gostiju.