FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mozemo li do punog plijena danas 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Ovi se zajebavaju po Banja Luci i slikaju ispred banskog dvora

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
s ovom ekipom i pojedincima u njoj, covjek (barem je kod mene taj slucaj) nikako ne moze biti nacisto koje su im krajnje mogucnosti i dometi. u praksi, pokazali su da mogu dobiti svakoga u ovoj ligi, ali, isto tako i da ih moze napatiti, pa, i povaliti ekipa koju bi trebali "pregaziti k'o plitak potok".
zasto, zbog cega, koga je tako, nemam pojma, a, najbliza mi je teorija da su, jednostavno, ostali bez samopouzdanja i pobjednickog mentaliteta. cinjenica je da smo najbolje igrali i imali serije pobjeda kada smo nekoga "ganjali". ne samo sada, nego je to slucaj par posljednjih sezona. cim dodju u situaciju da se najvise pitaju i sami o sebi odlucuju "useru se do uzavrat" i sve dobro odradjeno, sami sebi, bace pod noge. na to, dodas teret "moranja" uzimanja titule i dodjemo u trenutnu situaciju.
mislim da bi, sa strane navijaca, najkorisnije i najproduktinije bilo dati podrsku do kraja, bez bilo kakvih imperativa i uslova. svi smo se, nekada, nasli u situaciji da nesto moramo i trebali bi znati koliko su teske takve situacije. kad nesto moras, pokusavas i glavom kroz zid, a, unaprijed znamo da ce nas glava 100% boliti, a zid tesko da cemo probiti.
od mene, kao i uvijek, imaju podrsku, bez bilo kakvog imperativa ili moranja. jedino sto trazim je da pokazu volju i zalaganje, jer, obicno, kada to i urade rezultat ih proprati i nagradi.
na kraju, placeni su da treniraju, igraju, oznoje dres kroz pruzanje max zalaganja i borbenosti... kroz takav pristup se nadoknadjuje i manjak kvaliteta, sto,u konacnici, moze biti i presudno u borbi za titulu. naredne utakmice ce pokazati imamo li ratnike ili svilene akademce.
zasto, zbog cega, koga je tako, nemam pojma, a, najbliza mi je teorija da su, jednostavno, ostali bez samopouzdanja i pobjednickog mentaliteta. cinjenica je da smo najbolje igrali i imali serije pobjeda kada smo nekoga "ganjali". ne samo sada, nego je to slucaj par posljednjih sezona. cim dodju u situaciju da se najvise pitaju i sami o sebi odlucuju "useru se do uzavrat" i sve dobro odradjeno, sami sebi, bace pod noge. na to, dodas teret "moranja" uzimanja titule i dodjemo u trenutnu situaciju.
mislim da bi, sa strane navijaca, najkorisnije i najproduktinije bilo dati podrsku do kraja, bez bilo kakvih imperativa i uslova. svi smo se, nekada, nasli u situaciji da nesto moramo i trebali bi znati koliko su teske takve situacije. kad nesto moras, pokusavas i glavom kroz zid, a, unaprijed znamo da ce nas glava 100% boliti, a zid tesko da cemo probiti.
od mene, kao i uvijek, imaju podrsku, bez bilo kakvog imperativa ili moranja. jedino sto trazim je da pokazu volju i zalaganje, jer, obicno, kada to i urade rezultat ih proprati i nagradi.
na kraju, placeni su da treniraju, igraju, oznoje dres kroz pruzanje max zalaganja i borbenosti... kroz takav pristup se nadoknadjuje i manjak kvaliteta, sto,u konacnici, moze biti i presudno u borbi za titulu. naredne utakmice ce pokazati imamo li ratnike ili svilene akademce.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ja sam siguran da su i do igraca dosle ove montirane price, plasirane od onog glavatog Bordo Pedofila. Ako ih to ne motivise, onda govorimo o kastriranim ljudima bez imalo casti. To su njihove pobjede, pobjede koje im smetljari obezvrjedjuju radi svojih sitnih interesa i iz kompleksa i zavisti. Uvreda za sport i svakoga ko je ucestvovao u tim pobjedama. Zivo me zaboli i da je Real premirao krupu, a ne Zrinjski. Mi moramo da ih iskarindjamo danas.
1921
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
klix za kaznu mora drzati cijeli dan demant clanak na naslovnici
0:3
0:3
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Teško je predvidjeti šta će biti danas, ali vjerujem da će Radnik ići na pobjedu protiv Zrinjskog, jer oni imaju realne šanse da budu četvrti na kraju i sa našim osvajanjem kupa igraju u Evropi. Sutra bi nam odgovarala pobjeda Širokog
Mi svakako moramo ići na tri boda,
Mi svakako moramo ići na tri boda,
Evo ga gol.
I to kakav gol.
Sad prečka.
I to kakav gol.
Sad prečka.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ubiše zrinjski 
- MocMahale444
ko zna-znaMocMahale444 je napisao/la:Gledaj istih 11 kao proslu tekmu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Stream?
daleko najgori teren u ligi, da je normalan savez, ovdje se ne bi smjelo igrat
Kakav je ovo ubačaj Adi dragi
zar te iznenadjuje ovo?braco je napisao/la:Kakav je ovo ubačaj Adi dragi
- MocMahale444
Preskocila mu lopta , nego hajde Zaimaga cekamo tvoju asistenciju ili gol.
- MocMahale444
Vranješ nije bio u ofsajdu ali ništa novo
90% meca se svodi na primirivanje lopte na ovoj podloziMocMahale444 je napisao/la:Gumeni teren.
- MocMahale444
A znalo se to vec, onda taman dodjes do gola i sudija svira ofsajd koji nije postojao, nije cak ni u liniji.irfo je napisao/la:90% meca se svodi na primirivanje lopte na ovoj podloziMocMahale444 je napisao/la:Gumeni teren.
ajjj sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.