FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 05 jun 2018, 16:16

Mislim da imamo juniore za cetvrtfinale LP sledece godine. Iz ove generacije ce izaci 5 dobrih igraca minimalno..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jun 2018, 16:17

Pitar6785 je napisao/la:SABRINA SHOW ME THE MONEY BUY 4 good players pleas or just find new job. I hope you understood bich

:mrgreen: :urnebes: :lol: :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 jun 2018, 16:21

SarajevoJeBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad pričamo već o djeci i vizijama kluba, uopšte ne treba izmišljati toplu vodu ni biti David Coperfield. Buraz, nije sramota prepisati. Odeš u Eindhoven i pitaš ljude iz PSVa kako od 27 igrača mogu imati 18 mlađih od 23god, od tog većinu iz svog pogona i pri tom biti prvaci. Ili isto to pitati ljude u Ajaxu, čija B ekipa do 21/23 god redovno bude prva u drugoj ligi. Onda se vratiš ovdje i za šefa akademije postaviš Sakiba Malkočevića, ujedno može i juniore trenirat, čovjek koji 3x zaredom vodi kadete na EURO i zna s djecom. Otjeraš polupismene neradnike poput Uščuplića koji je reko neću ja licencu. Jel nećeš? Zdra'o! U sve selekcije dovedeš izuzetne trenere s licencama, pedagoge, psihologe, nutricioniste, fizioterapeute, doktore! U statut staviš da iz kluba ne može otići prije 21god i posereš se menadžerima u usta! Al jok, Bošnjo zna ima miljardera iza leđa, pa daj nam kakvih para da to rastalimo, daj nam kakvih menadžera da nam naplate imena svojih pulena od 30+ godina...
pogleda roster igraca psv i ajaxa po nekih 26 je u rosteru u psv 12 stranaca u ajaxu 15 . ipak je to masinerija dovode mlade igrace iz cijelog svijeta .
Ti stranci, posebno iz africkih zemalja su uglavnom doseljenici, poput nase dijaspore i to su prakticno njihova djeca. Dobra skauting mreza je ono sto svakako ide uz ove sve iznad sto sam napisao. I garantujem da mi imamo mnogo dobre i talentovane djece koja propadaju zbog nestručnih i nepismenih trenera!
Puno si finih stvari naveo. Ovo bi znacilo da se komplet promjeni nasa uprava, sve do zadnjeg covjeka.
Samo da dopunim da umjesto "pitati" treba ili platiti ili im poslati par akademaca po popustu a da oni dodju u nase prostorije i prenesu znanje na izabranu grupu nasih ljudi koji ce biti uz akademiju. Nije sramota uciti od Holandije i Portugala kako se radi sa mladima.
Problem je sto je Sabrini i ostalima draze njena plata plus ostala mesetarenja nego da se radi u korist kluba. Kako ce nasi tu omastiti brke ?

Takodje legalno bi bilo tesko nekome ograniciti vrijeme odlaska (kao sto je nekad bilo 28god) ali to je zapad ukinuo (human rights, blabla..) da bi za sicu dobijao mlade igrace iz siromasnih zemalja. Mozes ti dati jake ugovore koji vaze duze ali onda moras biti siguran da to dajes najboljima inace ce te skupo doci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 16:21

Pogledaj kornera **** ti zivot.. ovakav korner nasi prvotimci nisu izveli jedno 3 godine

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2018, 16:31

kako nismo kad je Herić igrao, ovako ga izvede pravilno, čak smo i gol tako dali ako se ne varam....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 16:31

Dolazi li na Koševo igrač Hajduka? "Otac mi navija za Sarajevo"

Kontakti su uspostavljeni

Kako bi naredna sezona bila uspješnije od protekle u FK Sarajevo su zasukali rukave i krenuli u potragu za pojačanjima.

U notesu koordinatora za sportski segment Emira Hadžića se nalazi nekoliko igrača, a jedan od onih koje je kontaktirao je Edin Šehić, bivši mladi reprezentativac BiH koji je pod ugovorom s Hajdukom.

Zagrepčanin je u Hajduku od prošlog ljeta, međutim za mjesto u timu se nije izborio, pa je u protekloj polusezoni minutažu sakupljao u Sloveniji igrajući za Rudar Velenje. Naredna njegova stanica bi mogla biti Premijer liga BiH, tačnije Sarajevo, a da su uspostavljeni kontakti potvrdio je i sam Šehić za SportSport.ba.

"Upoznat sam sa interesom Sarajeva, kontakti su upostavljeni, ali još ne znam da li će nešto biti od svega toga. Vidite, ja imam ugovor s Hajdukom do 2020. godine i potrebno je najprije vidjeti na koji način bi se to moglo izvesti", kazao je Šehić, koji se potom rekao par riječi o Sarajevu.

"To je veliki klub, suvišno je pričati bilo šta. Čak i moj otac navija za Sarajevo", otkrio je Šehić.

Šehić je inače rođen 1995. godine u Zagrebu, gdje je i započeo svoju profesionalnu karijeru, a po vokaciji je desni krilni igrač.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 16:34

DenchiNL je napisao/la:kako nismo kad je Herić igrao, ovako ga izvede pravilno, čak smo i gol tako dali ako se ne varam....
Ma dobro, kontas poentu.. sve i da smo direkt dali 3 iz kornera

High

Post Postao/la High » 05 jun 2018, 16:40

Da biste završili u FKS, izgovorite magične riječi: "Otac mi navija za Sarajevo" ili "Odmalena navijam za Sarajevo".
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2018, 16:50

High je napisao/la:Da biste završili u FKS, izgovorite magične riječi: "Otac mi navija za Sarajevo" ili "Odmalena navijam za Sarajevo".
samo me strah da ne bude Hebib beka igro....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jun 2018, 16:52

Ovaj Šehić je bar bio standardan u Rudaru iz Velenja, ekipi koja je završila na četvrtom mjestu u slovenskoj ligi. Možda će nama na posudbu, obzirom da se skoro pisalo da će se neka saradnja uspostaviti sa Hajdukom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

High

Post Postao/la High » 05 jun 2018, 16:55

DenchiNL je napisao/la:
High je napisao/la:Da biste završili u FKS, izgovorite magične riječi: "Otac mi navija za Sarajevo" ili "Odmalena navijam za Sarajevo".
samo me strah da ne bude Hebib beka igro....
Kakav strah?! Pa na njeg si se davno trebao navići. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 05 jun 2018, 17:37

bordo cirkus se nastavlja
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 17:40

BordoSarajevo je napisao/la:Ovaj Šehić je bar bio standardan u Rudaru iz Velenja, ekipi koja je završila na četvrtom mjestu u slovenskoj ligi. Možda će nama na posudbu, obzirom da se skoro pisalo da će se neka saradnja uspostaviti sa Hajdukom.
Pa ja, to je i plan jer ima vazeci ugovor jos 2 godine sa Hajdukom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2018, 17:45

BordoSarajevo je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:SABRINA SHOW ME THE MONEY BUY 4 good players pleas or just find new job. I hope you understood bich

:mrgreen: :urnebes: :lol: :mrgreen:
Kakva je ovo trolcina jbt :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 05 jun 2018, 18:05

Da posudimo iz Hajduka neke sto su bili povrjedjeni pa da ih vratimo u formu, samo jos to fali.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2018, 18:22

Za Bordo-Bile za Bordo-Bile samo za nasu ljubav najvecuuu :opaopa: :opaopa:
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2018, 18:44

Hajdukova filijala :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2018, 18:45

**** im hajduk sve

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2018, 18:48

Nedavno Chelsea i Köln a sada je to Hajduk

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jun 2018, 18:52

MortemHz je napisao/la:Nedavno Chelsea i Köln a sada je to Hajduk
Ocigledan napredak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], HyperOS, JavierBosnia, mnon46, vedinjo98 i 90 gostiju.