Sigurno ce "nesto " dovesti....u to ne sumnjamronaldo99 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 12:51Ma dobro ovdje kod Thea, Majka je jednostavno nece im dati ugovore koje hoce i zele uzeti na njim neku paru.
Kazem golman manje vise lako se zamjeni, kod Thea je vec teze, jedan od boljih igraca koje smo imali zadnjih 10-15 godina.
Vidjecemo sta ce biti po pitanju dolazaka, za sada se samo rasprodaje pa ce se valjda onda nesto dovesti.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Naravno da ce se dovesti igraci, naravno da mediji uvijek nagadjaju i lupetaju jer ne znaju, samo je vazno da ne ponove proslosezonsku gresku sa ishitrenim kamaranjem igraca i nepopunjavanjem gorucih pozicija.
Treba opet brstiti po Man City, Chelsea, Lpool, Realu i sl gdje ima uvijek solidnih igraca koji ili nemaju minutazu ili se nisu snasli. Uz par italijana mladjih.
Treba opet brstiti po Man City, Chelsea, Lpool, Realu i sl gdje ima uvijek solidnih igraca koji ili nemaju minutazu ili se nisu snasli. Uz par italijana mladjih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: ↑11 jun 2025, 16:34Naravno da ce se dovesti igraci, naravno da mediji uvijek nagadjaju i lupetaju jer ne znaju, samo je vazno da ne ponove proslosezonsku gresku sa ishitrenim kamaranjem igraca i nepopunjavanjem gorucih pozicija.
meni je to fascinantno da debili ne mogu isposlovati neke pozajmice i slicno, pa ko da se radi o NK Mramoru, a ne Milanu. More je takvih igraca i koje mozes dovesti na pozajmicu, sjetite se samo Brahima. Ali jedno je Paolo dodje po tebe, a drugo je Igli Tare

Jucer sam vidio prejak klip, otvaraju sarkofag u Egiptu i pise ispod ´Modric stize u AC Milan´

Nešto malo info:
-Rabiot ne napuštaju Marsej
-Novi kontakti za Zinchenka i Reteguia
- Dusan Vlahovic i Darwin Nunez mete
Gore nabrojani teške mete, pogađate, prevelika primanja.
P.S. Leroy Sane prešao u Galatu -godišnja plata 10 mil eura. Dovoljan dokaz gdje je Milan sa platežnom moci
-Rabiot ne napuštaju Marsej
-Novi kontakti za Zinchenka i Reteguia
- Dusan Vlahovic i Darwin Nunez mete
Gore nabrojani teške mete, pogađate, prevelika primanja.
P.S. Leroy Sane prešao u Galatu -godišnja plata 10 mil eura. Dovoljan dokaz gdje je Milan sa platežnom moci
Kostas Tsimikas, vjeruj bratu. Lego bi vam ko budali samar ako vec Theo ide.Beduin je napisao/la: ↑11 jun 2025, 16:34Naravno da ce se dovesti igraci, naravno da mediji uvijek nagadjaju i lupetaju jer ne znaju, samo je vazno da ne ponove proslosezonsku gresku sa ishitrenim kamaranjem igraca i nepopunjavanjem gorucih pozicija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Napoli sve pokupovao, a Milan sve rasprodaje.

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 13 jun 2025, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Transfer Thea propao. Maignanov propao, a po svemu sudeci i Musahov u Napoli. Da li su nasi tvrd pazar pa zacijenili igrace pa ih ne daju iz principa ili ne znaju prodati, vrijeme će pokazati. Sve se vise pominje Osimhen kao moguće pojačanje, ali ne vidim kojom logikom ce Milan probiti barijeru od 70 mil, jedino uz novac nekog igrača da proslijedimo. Ostalo, ništa vrijedno pomena. Sve ista imena, malo modifikovani tekstovi i to je to
Nema šale sa Igli Tare.Adi33 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 00:02Transfer Thea propao. Maignanov propao, a po svemu sudeci i Musahov u Napoli. Da li su nasi tvrd pazar pa zacijenili igrace pa ih ne daju iz principa ili ne znaju prodati, vrijeme će pokazati. Sve se vise pominje Osimhen kao moguće pojačanje, ali ne vidim kojom logikom ce Milan probiti barijeru od 70 mil, jedino uz novac nekog igrača da proslijedimo. Ostalo, ništa vrijedno pomena. Sve ista imena, malo modifikovani tekstovi i to je to

Možda se probudio i neki inat pa sad malo prcaju ove "superzvijezde koje bježe sa broda koji tone".

U fazonu: Hoćete da idete? Okej, ali po našim uslovima

U međuvremenu, Kristijan Pulišić: Vrlo sam motivisan, jedva čekam da radim sa Alegrijem!

- Beduin
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Ricci biti nase prvo pojacanje (Modrica ovdje ne ubrajam kao gotovu besplatnu akviziciju).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo kazu hoce dati za ovog nekog svicarskog albanca 35 mil. Pa onda kaze kontak sa Xhakom uspostavljen, znao sam da ce nas albanizirati 
Jashari? Kamo sreće da ga dovedu ali teško jer već ga traži PSG.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
Može Xhaka zajedno sa Modrićem u vezni red. Što da ne.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jeste, iskreno njega nisam upratio sad sam malo pregledao, vidim da je vec upao u repku svice i da je imao zapazenih partija u Lp.
Al ja bi najvise volio da dovedemo de cuypera kao zamjenu za Theo, ovaj momak je meni cak bolji od Theo
Dobar je Jašar, ali nije se lako izboriti za igrača kojeg mnogi traže dok ti ne igraš ni u jednom evropskom takmičenju niti si klub koji trenutno ima ikakve realne šanse za trofeje. Jedino što mu garantuješ je velika minutaža i jedina stavka koja ga može privući iako ga npr. želi i Dortmund koji mu to isto može ponuditi uz LŠ.
Tako da ono, neće biti lako iako bi uz Riccia i Modrića to već ličilo na nešto ozbiljniji vezni red.
Tako da ono, neće biti lako iako bi uz Riccia i Modrića to već ličilo na nešto ozbiljniji vezni red.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Longo je objavio da pregovaraju i za De Cuypera. Ne želim da se nadam previše ali bi dovođenje ova dva mlada igrača popravilo depresivan početak mercata.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Vec se prijavio, treba nas sto vise pa da se na sto vise tekmi ode kolektivno
Moza i memagu upoznam
Moza i memagu upoznam
Na putu kad čuješ da neko spominje kardan a ne odnosi se na autobus, znaj da je Memaga u pitanju.
Malo mi cudno da nema licitacije ko dā vise za "najboljeg lijevog beka". I njemu se obila o glavu ku***bolja zadnje dvije godine. Eh, sad to poslati na tribinu za godinu dana, kao vaktile De Laurentiis Schicka, pa nek ide dzaba.
Malo se je preracunala ova nasa zvijezda.
Malo se je preracunala ova nasa zvijezda.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nece ga niko osim arapa,a on nece arape. A nasi izgleda odlucni ako ne ode da ga posalju na tribine, bas cudna situacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.