ma brate ,nema sanse da izdrzi sada na pocetku u jakom tempu 90 minuta ,i vjeruj mi da je u njemu veliki strah nakon te povarede jer ta povreda (ma koliko se cuvao) veoma lahko obnovi...eh to je problem ..nije problem niti u godinama niti u njegovim kvalitetima...ugl nismo se skontali ,ja sam htjeo reci da trenutno nije spreman za prvih 11,a naravno bice mi drago ako sam se zajebao ehehheDirk je napisao/la:Hadzija nije za prvih 11 a bas me zanima ko to zasluzuje i zna igrati bolje od njega pa je njemu mjesto na klupi ... vjerovatno nisi bio jucer na tekmi gdje si mogao vidjeti da se covjek i sa teskom povredom poslije iste ne cuva vec i dalje srcem igra za nas klub i sto neko rece da se ostali bore na pravim ko Hadzija na prijateljskim bili bi ubjedljivo najbolji ... nekako ga lako otpisujete spominjete da je u godinama covjek sa 30 u godinama to samo u BiH moze da se kaze , dok u ostalim ligama ljudi i sa 40 igraju na velikom nivou kao sa 25 i slicno ...mma_hz je napisao/la:ma neka hadzije ...mislim da trenutno ipak nije za prvih 11 ...a dobro i sada moze posluziti ,ako se beli povrijedi moze i tu uskociti ,a moze hadzija i na stoperu biti ako treba, jer hadzija kada je kod nas dosao bio je lijevi bek a na kraju je sve pozicije isprobao..Dirk je napisao/la:Hadzija je i u poznim godinama igracina za Harisa , i dao je FKS toliko da ovaj mali slino za 50 godina igranja nece dostici na njegov nivo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vidio sam jucer kako je njega strah da se povreda ne obnovi 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidjecemo za Hadziju, sigurno da treba vremena da udje u takmicarsku formu, a i sigurno da postoji bojazan od neke nove povrede, nedo Bog.
Ali, sto @Dirk kaze, stvarno nisam mogao vjerovati koliko je beskompromisan u duelima, bez straha, bezrezervno...jbt ko da nije imao onaku povredu.
Ma mislim, cast svima, ali meni daleko najdrazi igrac Sarajeva kojeg sam gledao. Jos tek kad je u klub dosao uzeo sam autogram
Moze pomoci sigurno, Boze mu zdravlja.Sad u kojoj mjeri i koliko, vidjecemo, ali legenda u punom smislu te rijeci.
Ali, sto @Dirk kaze, stvarno nisam mogao vjerovati koliko je beskompromisan u duelima, bez straha, bezrezervno...jbt ko da nije imao onaku povredu.
Ma mislim, cast svima, ali meni daleko najdrazi igrac Sarajeva kojeg sam gledao. Jos tek kad je u klub dosao uzeo sam autogram
Moze pomoci sigurno, Boze mu zdravlja.Sad u kojoj mjeri i koliko, vidjecemo, ali legenda u punom smislu te rijeci.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vala vise je nas sa tribina bilo strah nego samog njega,na svaki kontakt protivnickog igraca s njim svi smo skakali,a Hadzija nista sto kazu glavom na kopackuDirk je napisao/la:Vidio sam jucer kako je njega strah da se povreda ne obnovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vidjeo sam i ja brate,sto kazes vise nas bilo strah ,al ajde vidjecemo ...sto kaze @ZLI PLISEK ZNA HAHAHHAAHmiky_hz je napisao/la:Vala vise je nas sa tribina bilo strah nego samog njega,na svaki kontakt protivnickog igraca s njim svi smo skakali,a Hadzija nista sto kazu glavom na kopackuDirk je napisao/la:Vidio sam jucer kako je njega strah da se povreda ne obnovi
FK SARAJEVO.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nek nam dovedu Skoru i dobrog desnog beka. Nek zadrze Haskica,Smigalovica,Begica i Kojica i ove igrace kojima su istekli ugovori(Lede,Torlak,Hadzija isl), TO SE PODRAZUMJEVA. Nek malo selektiraju igracki kadar, mislim na zahvaljivanje onima koji nisu potrebni(Cizmic,Cakal,Becirevic,Kadic,Sehovic,Campara,Peljto,Hodzic). Iz ove zagrade izabrati 2 najboljih. Kazu da se Cizmic puno poravio na mjestu stopera,mozda njega i jos jednog. Ostaloj sestorci se zahvaliti, ili poslati na posudbu. Ako bi sve to odradili a ostane im para i zelje za jos mi se nebi ljutili ni da dovedi ljevog beka i Vidovica 
Hadjija nece sigurno konkurisati za prvih 11 u evropi,i to je ok jer se momak tek lagano vraca sa utakmicama.Dugo je odsustvovao.Za nekih 20-30 min je tu i uvijek moze uskociti.Vidjecemo kako ce sve to izgledati,i za ovoga momka sto dize u zvijetde harisa handjica-ohladi malo covjece sa njim,decko je prosjecan igrac ili ti ga talenat.Pa samo pogledaj osnovne stvari u fudbalu sa kojima hare tako reci nema blage veze.Stopanje lopte,primanje iste i gradjenje.Cirkus zivi.Ima momak strasnu lijevicu i njoj hvala.
mana su zadovoljili jucer na obe utakmice ovi novopridosli iz banovica ovi ostali onako treba jos pure kakva je povreda kod handzica
- molotovljev
Prvo stvarno ne znam, a druga stvar je po meni super ako bi se zatvorio zapad istok i sjever bi bili krcatimolotovljev je napisao/la:1.TV prenos?
2.Zapadna tribina?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
zapad ce biti zatvoren.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- molotovljev
...da,koliko bi bilo super u slucaju prolaska u 3.pretkolo ili eventualno prvo kolo...mislim da je malo 16.000...
F.K.SARAJEVO
16:30h Örebro - IF Elfsborg (Allsvenskan),potrebna registracija
http://www.balkansport.info/schedule/16 ... 011-a.html
http://www.balkansport.info/schedule/16 ... 011-a.html
Mozemo i na jug jer gostujucim navijacima prema pravilima je dovoljo 5% samo ih ogradit a najvjerovatnije nece ni dolazit..Dirk je napisao/la:Prvo stvarno ne znam, a druga stvar je po meni super ako bi se zatvorio zapad istok i sjever bi bili krcatimolotovljev je napisao/la:1.TV prenos?
2.Zapadna tribina?
Nece nam trebati realno gledaj Helsinborg pa ce ti biti jasno da nam ne treba veca tribina osim sjevera i istoka, jer ljepsa je atmsofera kada je to puno i mogu misliti istok i sjever kako grme zajednoMr.Casual je napisao/la:Mozemo i na jug jer gostujucim navijacima prema pravilima je dovoljo 5% samo ih ogradit a najvjerovatnije nece ni dolazit..Dirk je napisao/la:Prvo stvarno ne znam, a druga stvar je po meni super ako bi se zatvorio zapad istok i sjever bi bili krcatimolotovljev je napisao/la:1.TV prenos?
2.Zapadna tribina?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zar niste prosle godine te stolice trebale postavit,pa nije skupa ona plasticna stolica 5-10 KM pa bar pola zapada.
svoj ti pos'o !
Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar niste prosle godine te stolice trebale postavit,pa nije skupa ona plasticna stolica 5-10 KM pa bar pola zapada.
puna su vam usta toga da nije to nas stadion nego gradski pa neka grad i stavi stolice
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa bila je prica koliko se sjecam,ili je savez to obeco.hordas'87 je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar niste prosle godine te stolice trebale postavit,pa nije skupa ona plasticna stolica 5-10 KM pa bar pola zapada.
puna su vam usta toga da nije to nas stadion nego gradski pa neka grad i stavi stolice
svoj ti pos'o !
Tender je ponovo objavljen pa cemo vidjeti,bio je i prosli put tj prosle godine kad je vec bila ova ista prica,da ce zapad biti zatvoren,pa se isto bio raspisan tender za ugradnju tih stolica,pa nebi nista od toga,nisu se dogovorili sa ovim sto su trebali postavljati,al eto na kraju zapad ostao otvoren,vidjet cemo sta ce sad biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jest' vama lijepo gledati kako ovo "Rebro" pada iz kola u kolo..Ja se nadam da cete ih proci,realno,kvalitetniji ste..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Inspiracija, juka55, jurisicduska, Morpheus, NazorUso, nedimmmm1337, PingoFTW, Vanja8 i 70 gostiju.