Garant onaj Hajdukov.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- f0rest1946
- Kontakt:
Vala bas i prosle sedmice pisao da ce doci igrac pa nigdje ga ..Evander je napisao/la:E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.![]()
Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.
da objave raskid sa novakovićem,saidom i parmakom bar.... i to bi bilo za uharfks74 je napisao/la:Garant onaj Hajdukov.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
joker90 je napisao/la:Azmir ce biti **** ako dovede Amara da namjestaju i kupuju. Jedan ima pare, drugi prevarant Ivanov! Kako se mi pojacavamo, mogla bi nas Sloga samarati i to ne sto ce oni biti sila, nego sto smo mi tarabe! Nek makar **** ovu djecu ubace u prvi tim, yebo li ih Altiparmakovski koji je uzeo pare za odigranih 10 minuta!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
da ne povjerujesegocentrik je napisao/la:Letargija
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sada znam, koji igrac je zavrsen, Dupovac.
joj kad se sjetim sreće kad je otiš'ofks74 je napisao/la:Sada znam, koji igrac je zavrsen, Dupovac.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HordashBistrik
- Kontakt:
Hoce li neko bar upozoriti ovu glavusu evandera koji svako malo dijeli banane ljudima koji pisu normalne postove. Ako ga necete ban bar ga upozorite.
Dupovac je jako blizu, komso Uscuplic zadaje zadace sa djecom. Bravo
Dupovac je jako blizu, komso Uscuplic zadaje zadace sa djecom. Bravo
Nekadašnji kapiten Sarajeva se vraća na stadion Asim Ferhatović Hase
FK Sarajevo će 16. juna početi sa pripremama za narednu sezonu.
Bordo tim će tako prozivkom i treningom otpočeti pripreme za iskušenja koja ih očekuju u evropskim takmičenjima, ali i na domaćoj sceni. Dosta imena se povezuje sa dolaskom u Bordo tim, a jedan od onih koji je najbliže povratku je bivši kapiten tima sa Koševa Amer Dupovac. Dupovac je za Sarajevo nastupao u više od 120 službenih utakmica, a sa timom sa Koševa je i osvojio dva trofeja. U svojoj karijeri je nastupao i za Sheriff Tiraspol u Moldaviji, RNK Split u Hrvatskoj, a u posljednjoj sezoni igrao je za ekipu Borca iz Čačka, za koju je nastupio u 30 utakmica u posljednjih godinu dana.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dupovac kao zamjena Sofrancu i Mujakicu DA, Dupovac u prvih 11 NE.
Mada poznavajuci Usrefa, Nihad ce biti klupiran da bi Amer igrao...
Mada poznavajuci Usrefa, Nihad ce biti klupiran da bi Amer igrao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
03.06f0rest1946 je napisao/la:Vala bas i prosle sedmice pisao da ce doci igrac pa nigdje ga ..Evander je napisao/la:E jesi rekao, svaka cast. Evo ti bananaZukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.![]()
Bolje ne pisi nista, ako vac nemas sta napisati.
Sofranac i DupovacZukanovic je napisao/la:Ovi dana dolazi 2 SMS jedan novi igrac i jedan ostaje.
Dupovac pojacanje ? Recite mi da je ovo zajebancija neka molim vas ... svaki prelazni rok idemo stepenicu nazad...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Dupovac aman nikakvo pojačanje nije, ali baš nikakvo. U Moldaviji skoro da nije ni igrao, a u Osijeku i Borcu onako...
Svaka Cast za Musemica. sada Nihada prodati za 100.000 € i nek igra Dupovac 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahah, pa ove u klubu treba linčovat, pu majku vam yebem, svima najtežu bolest želim!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ne treba ni na Evropske ici oca mi. Ovi se bas dobro zezaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Za rotacije i više nego dobar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako smo samo jaki sestre mi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Taman za rotacije ekstra. Sigurno je bolji igrac nego kad je ovdje bio. Ovim sto jedu **** ovdje nw bi valhalo da je nesta potpiso. Ali to ste vi.
Treba ih zapaliti ako ne bude Mujakic igro zbog Dupovca ili ako ga prodaju. Dupovac ko rezerva je ok ili na mjesto Aduke ako bude povreda itd.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 07 jun 2018, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool