NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
@GEC Nesto se sjecam onih silnih internet prijetnji , onog kamenovanja pa bjezanja na ormanici. Problem je bio sto nas je preko 100 bilo pa ste se usutili. Ovo za gracanicu pa skakanje na sudije po ogradama , hinjski uzete pare od nas i povaljali nas. Imamo mi i vama puno toga naplatit. Polako docete svi na red 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Hvala...Vijadukt je napisao/la:Omalovazavati svakog protivnika i onda ocekivati gostoprimstvo. Ma bravo.
Malo se ugledajte na momka koji ima Barbareza na profilnoj pa onda pricajte o gospodi.
O čemu ti paša moj dobriNah1d je napisao/la:@GEC Nesto se sjecam onih silnih internet prijetnji , onog kamenovanja pa bjezanja na ormanici. Problem je bio sto nas je preko 100 bilo pa ste se usutili. Ovo za gracanicu pa skakanje na sudije po ogradama , hinjski uzete pare od nas i povaljali nas. Imamo mi i vama puno toga naplatit. Polako docete svi na red

Sta diramo ljude sa TK svi su nas pustili osim Lukavca gore , najbolje da sjedu ekipe sa TK da dogovore imal ko ambicije da ulazi da se ne krvimo dzaba
Novi-stari premijerligasi. Pozzzzz
To je neki malac 19 godina, u kadetima bio standardan ali davno 2012-13 sezona. U juniore nije prešao, pa malo šutao futsal, i sad ga dovelo Jedinstvo.carli22 je napisao/la:Taj nikad nije krocio u Zvijezdu, jedino ako se radi o nekom junioru, al mislim da nije ni to jer sam pratio juniore i kadete i siguran sam da takvog nemaMaxi je napisao/la:Jedinstvo iz Brčkog je od danas brojnije za dva nova fudbalera.
Brčacima su pristupili Hamdija Čavalić, doskorašnji igrač “Čelića”, te Sabahudin Isanović, koji je nastupao za Zvijezdu iz Gradačca.
Zadnu utakmica za Zvijezdu igrao 11.11.2012 (Kadeti) 13.Kolo protiv Leotara. onda igrao Futsal za MNK Klanac.
A za lešinare , malo pročačkaj po yt detaljnije pa ćeš pogledat snimke sa tribine ne sa FTV . A nemaš mi potrebe pričat , sve se zna prodane duše i vi i oni. Lukavac , gračanica meni je to isto. Ko vas j. i jedne i druge , manijaci lukavac , horde gracanica , a nedjeljom marokanci i siuksi. Ajd ćao od klinca.GEC je napisao/la:O čemu ti paša moj dobriNah1d je napisao/la:@GEC Nesto se sjecam onih silnih internet prijetnji , onog kamenovanja pa bjezanja na ormanici. Problem je bio sto nas je preko 100 bilo pa ste se usutili. Ovo za gracanicu pa skakanje na sudije po ogradama , hinjski uzete pare od nas i povaljali nas. Imamo mi i vama puno toga naplatit. Polako docete svi na redkakve prijetnje kakva crna Ormanica
![]()
![]()
Ti si očigledno pohlupao lončiće
Ako se ložiš na na huligane imao si priliku da se dokazuješ protiv "LEŠINARA"Ja sine imam više staža u sportu nego ti godina
što se tiče utakmica Zvijezde i Bratstva mogu ti puno toga reći iz prve ruke što sigurno neznaš u pp ili na kafi u čaršiji jer sam često tamo.Pozdrav
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Druže, kad Željo igra u Tuzli, prethodnih nekoliko godina se potrefi da u isto vrijeme bude kad i Radnički igra neku utakmicu znaj da su SIOUXI tu na jugu Jošika. Prošle godine istina da su vam svi sa TK dali osim Radnički, ali s nama ste igrali odmah u 4. kolu tako da je bila neizvijesna sudbina i jednih i drugih dok su vam ostali prodali jer su bili u dobroj poziciji i prodali bi bilo kome drugom, marke su iste od Orašja do Gabele, od Bihaća do Jajca.. Dobili ste besplatan ulaz u Lukavcu, fer i korektno suđenje koje vam je išlo u korist, imali ste vodstvo i na kraju izgubili. Sa tribine nije dobačena niti jedna jedina ružna riječ. Od svih timova najviše gotivim Zvijezdu i volio bih da uđu u PL ali kad vidim komentar kao tvojNah1d je napisao/la:A za lešinare , malo pročačkaj po yt detaljnije pa ćeš pogledat snimke sa tribine ne sa FTV . A nemaš mi potrebe pričat , sve se zna prodane duše i vi i oni. Lukavac , gračanica meni je to isto. Ko vas j. i jedne i druge , manijaci lukavac , horde gracanica , a nedjeljom marokanci i siuksi. Ajd ćao od klinca.GEC je napisao/la:O čemu ti paša moj dobriNah1d je napisao/la:@GEC Nesto se sjecam onih silnih internet prijetnji , onog kamenovanja pa bjezanja na ormanici. Problem je bio sto nas je preko 100 bilo pa ste se usutili. Ovo za gracanicu pa skakanje na sudije po ogradama , hinjski uzete pare od nas i povaljali nas. Imamo mi i vama puno toga naplatit. Polako docete svi na redkakve prijetnje kakva crna Ormanica
![]()
![]()
Ako se ložiš na na huligane imao si priliku da se dokazuješ protiv "LEŠINARA"Ja sine imam više staža u sportu nego ti godina
što se tiče utakmica Zvijezde i Bratstva mogu ti puno toga reći iz prve ruke što sigurno neznaš u pp ili na kafi u čaršiji jer sam često tamo.Pozdrav

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
iraola nije do njega,loš spid došo u Gradačac 

Kakav pacenik 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jest vama dosadno xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Žalosno je da najmnogoljudniji kanton i kanton sa najviše klubova ne može dati premijerligasa .treba se dogovoriti ove godine ako hoće i budućnost ili Gračanica trebamo ih svi pogurati.bilo bi dobro sjesti i napraviti plan,malo je reći da svake godine možemo dati prvaka.zvijezdA vjerovatno neće moći iako ima bolju ekipu po igračima od prošle sezone ali manje para. Tenzije ne treba dizati komšije smo trebamo biti zajedno i složni.prosle godine je zvijezda povaljena sutra će neko drugi.
Evo ja želim sreću svim našim klubovima u novoj sezoni i radujem se našim utakmicama. Nemojmo se svađati i prepucavati bezveze fudbal je lijep sport nemojmo ga kvariti
Evo ja želim sreću svim našim klubovima u novoj sezoni i radujem se našim utakmicama. Nemojmo se svađati i prepucavati bezveze fudbal je lijep sport nemojmo ga kvariti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jest vala, meni se evo svidjaju ovi naši novi dresovi, pravo momački. 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Bilo je vrijeme da se vrate klasicni crveno-bijeli dresovi. Tradicija je tradicija.
⭐
-
- Kontakt:

Dobri su i oni nike
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Imas od mene karton banana.. A sto se tice Manijaci i Horde Lukavaca ima ih i uvijek ce ih biti ali vjeruj mi to se moze nabrojati na saku jedne ruke samo sto ti sto idu imaju para pa su si obezbjedili transparent i gostuju svaku njihovu tekmu prse se vise nego i jedan pravi hordas ili manijak... Svi mi Sodjani znamo ko su oni i ja sam ih slabo kad vidio na jugu kada igra Radnicki, pojedince ne znam da sam ikada vidio...Ljudi navijaju za te sarajevske klubove i imaju pravo na to i prema tome mene boli qita za njih...Sramota je da proslogodinji neuspjeh trazis kod komsija koji su vam redom POKLONILI bodove, osim nas , jer smo igrali na pocetku sezone i pobjedili vas na apsolutno posten nacin bez pola mrlje,...Nek' se tvoji sugradjani stide takvog kao ti jer lupas gluposti ovde i dizes tenzije gdje ih nema...Pozdrav za prave zvjezdase a ovog domuza ne uzimamo za ozbiljno....Nah1d je napisao/la:A za lešinare , malo pročačkaj po yt detaljnije pa ćeš pogledat snimke sa tribine ne sa FTV . A nemaš mi potrebe pričat , sve se zna prodane duše i vi i oni. Lukavac , gračanica meni je to isto. Ko vas j. i jedne i druge , manijaci lukavac , horde gracanica , a nedjeljom marokanci i siuksi. Ajd ćao od klinca.GEC je napisao/la:O čemu ti paša moj dobriNah1d je napisao/la:@GEC Nesto se sjecam onih silnih internet prijetnji , onog kamenovanja pa bjezanja na ormanici. Problem je bio sto nas je preko 100 bilo pa ste se usutili. Ovo za gracanicu pa skakanje na sudije po ogradama , hinjski uzete pare od nas i povaljali nas. Imamo mi i vama puno toga naplatit. Polako docete svi na redkakve prijetnje kakva crna Ormanica
![]()
![]()
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta ste se usutili, imal kakvih prijateljskih, pojacanja? 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
27.07Borac Samac-Zvijezda 1:2(Jaranovic,Abid Mujagic)..Nedjelja u 17.30 protiv Buducnosti iz Banovica...Pisko pisi i ovdje rezultate,neki od nas nemaju naviku pratiti zvanicnu stranicu 

-
- Kontakt:
Ma reko sam necu da pisem jer pojedinci pljuvaju rad moj, pisite p.p sta god vas zanima rado.xu odgovoriti. Inace pregovara se sa jos jednim.igracem sutra cemo znat jel dolazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.