Slazem se sa tobom bogami. Ja zivim ovdje u Svedskoj i pratio sam ga i isto tako nevidim taj neki potencijal u njemu, momak jednostavno nema tehnike a i fizicki je slabiji od Pjanica. Marko Maletic je puno veci talenat od njega. Ali ga ipak treba kaparisati ako se moze posto se nikada nezna kako ce se jedan igrac razvijati i explodirati, ali sada to sve veoma tanko izgleda. Onaj nastup za Svedsku sto je odigrao isto sam tako ogledao i komentatori su mu se smijali kako je los bio, jos uvijek on treba puno pure jesti ali nemislim da ce biti nesta od njega ali eto nikada se zna i treba pokusati ga vratiti.adal je napisao/la:Svaki klub iz serie A je jaci od AZ i njihovih poletaraca .. zivim u Holandiji.......Momak ne zna igrat .. gledo sam ga TARABA ja bi vise volio da zna i da igra u nasoj repki ali ne zna!!!Virtu4l je napisao/la:Ne, nego ćemo perspektivom nazivati lika koji ima 24 godine, čiji klub ispada iz Serije A, a on je u dvije sezone zabio desetak golova u više od 70 utakmica, a više od dvije trećine su iz druge i treće lige.adal je napisao/la:Rios po cemu je prespektivan sto je pao doso sa otoka da igra za mlade AZ nazivas prespektivom..De informisite se i dati 5 golova za cjelu sezonu je mizuerno .. Lupate gluposti i ti i virtual
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Muhamedkonjic iz svedske pratim malog Anela Ahmethodzica vec neki 5 godina igra u Malmo beka ....dobro djete nekoliko puta izjavljivo da zeli da igra za BOSNU ali nema poziva tako da je zaigro za Svedsku ali kad bude vrijeme kaze da ce uvjek za BOSNU gledo sam ga u Hanoveru i ovdje u Holandiji evo link ako mogne da se otvori
http://nogolopta.com/?p=5258" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nogolopta.com/?p=5258" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
Ja vjerujem Mesi, mislim da ce on uraditi sve sto je potrebno da igraci, koji zele da igraju, zaigraju za Bih. Konacno mozemo biti relativno mirni, jer ljudi koji trebaju, rade svoj posao.dubrovnik je napisao/la:Ne treba davati nikakve izjave za novine nego ignorirati. Mesa bi mu trebao obecati poziv u tisini ali tek kada potpise promjenu drzavljanatva. Prije nikakve izjave bas kao sto i radi. Treba mu se iskreno reci da mu mi ne zelimo biti reklama za Svedsku ali mu i obecati poziv. A kada potpise nas je ko i Djuka za sva vremena.
Naravno da ne treba dizati frku i uzbunjivati Svedjane. Pametni ljudi prate medije, osluskuju atmosferu, pa reaguju ako je potrebno. Tako su prvi put uradili u slucaju Tankovica. Nazalost, prije je frka bila neophodna da bi se "odgovorni" uopste udostojili da se raspitaju za igraca, a i to se rijetko desavalo. Bagra !
-
Da dodam, ovo drvlje i kamenje na nasu dijasporu u Svedskoj, nije korektno. Kao, u Svedskoj su Bosanci otudjeni, integrisani, ne vole Bih
Mi nismo uspjeli "ukrasti" kvalitetnog igraca nijednioj drzavi osim Njemackoj. Zasto? Pa zato sto Svabe imaju gomilu kvaliteta i u reprezentaciju idu samo extra kvalitet. Doduse, uspjeli smo ukrasti igrace fudbalskim "liliputancima", kao sto su Luxemburg i Kanada, ali to i nije nasa zasluga.
Svedskoj, Svicarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Austriji... dakle zemljama sa osrednjim potencijalom, nismo uspjeli "ukrasti" nijednog igraca koji je imao kvlitet da nastupa za njih.
Nije problem u bosanskim Svedjanima, nego u nasem savezu, koji svjesno tjera dijasporu i uzima samo igrace kojima se nista bolje ne nudi.
Da se razumijemo, da je Njemacka htjela Kolasinca, ne bi nikada zaigrao za nas, ne bi mu dozvolili. Nisu istinite ni price da je Pjana mogao igrati za Francuze, mozda za 2-3 godine, ali onda ne.

Mi nismo uspjeli "ukrasti" kvalitetnog igraca nijednioj drzavi osim Njemackoj. Zasto? Pa zato sto Svabe imaju gomilu kvaliteta i u reprezentaciju idu samo extra kvalitet. Doduse, uspjeli smo ukrasti igrace fudbalskim "liliputancima", kao sto su Luxemburg i Kanada, ali to i nije nasa zasluga.
Svedskoj, Svicarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Austriji... dakle zemljama sa osrednjim potencijalom, nismo uspjeli "ukrasti" nijednog igraca koji je imao kvlitet da nastupa za njih.
Nije problem u bosanskim Svedjanima, nego u nasem savezu, koji svjesno tjera dijasporu i uzima samo igrace kojima se nista bolje ne nudi.
Da se razumijemo, da je Njemacka htjela Kolasinca, ne bi nikada zaigrao za nas, ne bi mu dozvolili. Nisu istinite ni price da je Pjana mogao igrati za Francuze, mozda za 2-3 godine, ali onda ne.
Naravno da su istinite, dok je čekao bh pasoš odbio je mladu reprezentaciju Francuske. Girard je tada bio selektor.SjeverniVjetar je napisao/la:Nisu istinite ni price da je Pjana mogao igrati za Francuze, mozda za 2-3 godine, ali onda ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
De ba Virtu..pa zabio cojk Juventusu,jos prije rodjenja Njemackoj tri komada..dodaj nulu i to je ceteres golova..ne siri dezinformacije po ovom cijenjenom forumu...da te dzaba ljudi ne samaraju,dijele pljuske i sta vec..Virtu4l je napisao/la:Ne, nego ćemo perspektivom nazivati lika koji ima 24 godine, čiji klub ispada iz Serije A, a on je u dvije sezone zabio desetak golova u više od 70 utakmica, a više od dvije trećine su iz druge i treće lige.adal je napisao/la:Rios po cemu je prespektivan sto je pao doso sa otoka da igra za mlade AZ nazivas prespektivom..De informisite se i dati 5 golova za cjelu sezonu je mizuerno .. Lupate gluposti i ti i virtual

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Medunjanin ti ne smeta?Goalgetter je napisao/la:Nema sumnje da je Tankovic perspektivan, ali ove prljave igre koje sada on vodi su dno dna, koristi nasu repku da bi se jos nekako domogao poziva Svedske. Kao ako me pozove Bosna, razmislicu. Ma ja.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Nije, on bi bio naturalizovani Francuz, a kao takav bi morao cekati do 23. godine da nastupi za Francusku.,Virtu4l je napisao/la:Naravno da su istinite, dok je čekao bh pasoš odbio je mladu reprezentaciju Francuske. Girard je tada bio selektor.SjeverniVjetar je napisao/la:Nisu istinite ni price da je Pjana mogao igrati za Francuze, mozda za 2-3 godine, ali onda ne.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A ja se cudim da nisi skontao da tema mog posta nije bio Susic nego svedski selektor koga su pojedini hvalili na sva usta i prizeljkivali da i mi imamo takvog. Vole ljudi ove populisticke poteze. Novine pisu o nekom igracu, on ga odmah pozove. Navijaci kritikuju nekog igraca, on bi ga odmah prestao zvati. Mogao je i Susic tako prestati zvati Avdiju ali koga bi pozvao umjesto njega? Maletica iz Veleza, onog Dilbera iz Madjarske, koji usput nema ni pravo da igra za BiH? Sta bi sa tim dobio?dubrovnik je napisao/la:Nista vezano za Susica nije bilo dobro i smijesno ga je usporedjivati sa ozbiljnim trenerima. Ta taktika je inicirala situaciju da nam je Avdija iskusni reprezentativac. Pa zar jos nisi shvatio da ga niko ne trazi iako je imao dosta dug posao u nasoj repki. Safet nas je ukopao zadnjim dijelom njegovog treniranja. Ali sebe je jos vise unistio. On nije covjek za strucni rad u nogometu i cudim se da ti to jos uvijek nije jasno.calcio je napisao/la:Kad se sjetim hvalospjeva na racun svedskog selektora a covjek na putu da izgubi igraca kojeg je imao u ruci i koji je jedva cekao da zaigra za njih. Oni populisticki fazoni sa posmatranjem treninga izgleda da nisu bas garancija uspjeha na duze staze.. Pozvao ga jednom, nezasluzeno, i onda ga sutnuo. Pa se Mujo naljutio. Ona Susiceva taktika "ko jednom udje u ekipu tesko ispada iz nje" mozda i nije tako losa kao sto ljudi misle.
Tankovicu
Sikter papcino uhljupska sto dalje od svetinje!
Koji ba Tanksson? Je li onaj koji nas je izigrao kao niti jedan , a jos iz Srebrenice?
Je li to onaj , kojem je vrijedniji poziv zvalje od posjete najsjajnijeg bosanskog dijamanta, koji mu je dosao na noge?
Je li to onaj koji nam je poslao finu poruku sa priprema iz Turske?
Bosnjo imas li ponos ili ces i dalje da budes samo otirac?

Koji ba Tanksson? Je li onaj koji nas je izigrao kao niti jedan , a jos iz Srebrenice?
Je li to onaj , kojem je vrijedniji poziv zvalje od posjete najsjajnijeg bosanskog dijamanta, koji mu je dosao na noge?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Potpis.emir79 je napisao/la:Tankovicu![]()
Samo da nadodam za ovo što je porijeklom iz Srebrenice. To dovoljno govori o njemu kakva je gnjida.
I ja vjerujem Mesi care i mogu reci da sam miran jer vidim da covjek radi. Ali se nekako ne mogu oteti utisku da je vecina onih koji su podrzavali prijasnju selektorovu politiku protiv poziva Muameru Tankovicu. Nista nama nije nastetio Djuric a nece ni Tankovic. Lako je ne zvati ako ne igra kako treba ali Seferovica mi sada ne mozemo zvati jer se prije radilo naopako. Uzeti sve sto se moze a onda birati. Sjecam se kao da je juce bilo kada su pojedinci pisali da je Seferovic truba. Ali bi nam sada ta truba lijepo godila uhu. Ali ne moze nema pravo da nam svira. Zato Mesa kupi sve sto mozes a onda biraj.SjeverniVjetar je napisao/la:Ja vjerujem Mesi, mislim da ce on uraditi sve sto je potrebno da igraci, koji zele da igraju, zaigraju za Bih. Konacno mozemo biti relativno mirni, jer ljudi koji trebaju, rade svoj posao.dubrovnik je napisao/la:Ne treba davati nikakve izjave za novine nego ignorirati. Mesa bi mu trebao obecati poziv u tisini ali tek kada potpise promjenu drzavljanatva. Prije nikakve izjave bas kao sto i radi. Treba mu se iskreno reci da mu mi ne zelimo biti reklama za Svedsku ali mu i obecati poziv. A kada potpise nas je ko i Djuka za sva vremena.
Naravno da ne treba dizati frku i uzbunjivati Svedjane. Pametni ljudi prate medije, osluskuju atmosferu, pa reaguju ako je potrebno. Tako su prvi put uradili u slucaju Tankovica. Nazalost, prije je frka bila neophodna da bi se "odgovorni" uopste udostojili da se raspitaju za igraca, a i to se rijetko desavalo. Bagra !
U ekipi gdje igraju Medunjanin, Begovic, Hajrovic, Mujdza, Sunjic, gdje su igrali Hrgovic, Supic, i mnogi drugi kojima je BiH bila rezervna opcija ili koji su se predomisljavali 20 puta ili imali ispada na racun drzave, pricat o nekom patriotizmu i principima je komedija ziva.
Tankovic ako je se predomislio, treba da dobije poziv. Nista gore nije uradio od Hajrovica recimo. I ovi isti sto sad trube ce prvi zaboravit da nas je odbio. Svaki kvalitet nam je potreban. Ja bi licno stavio granicu kod nacionalistickih ispada protiv BiH, ali eto mi i to prihvatamo. Vise puta dokazano.
Tankovic ako je se predomislio, treba da dobije poziv. Nista gore nije uradio od Hajrovica recimo. I ovi isti sto sad trube ce prvi zaboravit da nas je odbio. Svaki kvalitet nam je potreban. Ja bi licno stavio granicu kod nacionalistickih ispada protiv BiH, ali eto mi i to prihvatamo. Vise puta dokazano.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo mi reci jesi li i protiv Hajrovica i Medunjanina? Obojica su odbili BiH pa se predomislili kad su uocili da nemaju kvalitet za tu drugu drzavu, ovaj prvi cak javno vrijedjao Edina Dzeku. Samo mi to reci. Ako jesi, nema problema, onda se drzis istog principa. Ako nisi onda tvoj stav nema apsolutno nikakve logike.emir79 je napisao/la:Tankovicu![]()
Tankovic kao vecina fudbalera nije bas bistar. Zato radi i govori glupe stvari. Isto kao Izet i mnogi drugi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nema tog gola ili poteza s kojim me ovaj Tankovic moze kupiti. Koja gnjida od momka i koje perfidne igre igra ...
Pa prije bi dao onome malom iz Zelje deset tekmi da se steli u repci nego ovome wanna be skandinavcu. Ovaj nit valja nama nit valja Svedjanima .. zovnes ga i srozas sav moral u wkipi da ne kazem kako bi ga dijamant docekao
I naravno primjer za buducnosr il hoces il neces nema igranja sa domovinom !
Pa prije bi dao onome malom iz Zelje deset tekmi da se steli u repci nego ovome wanna be skandinavcu. Ovaj nit valja nama nit valja Svedjanima .. zovnes ga i srozas sav moral u wkipi da ne kazem kako bi ga dijamant docekao

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
I to sve da je neki igrac pa hajde.kimbo je napisao/la:Nema tog gola ili poteza s kojim me ovaj Tankovic moze kupiti. Koja gnjida od momka i koje perfidne igre igra ...
Pa prije bi dao onome malom iz Zelje deset tekmi da se steli u repci nego ovome wanna be skandinavcu. Ovaj nit valja nama nit valja Svedjanima .. zovnes ga i srozas sav moral u wkipi da ne kazem kako bi ga dijamant docekao![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Necu da branim ovog Tankovica previse jer mu je Dzeko fakat otisao na noge, al nismo mi drzava koja ima kadar poput velikih reprezentacija.
Sto Cartman rece.. i Begovic je srao (sjecam se dobro kada je na radiju govorio da mu nije u planu braniti za BiH nego samo za Kanadu, pa se onda predomislio kada se narod digao protiv njega, ukljucujuci njegovu rodbinu. Znam da je cak postojala neka grupa na Fejsu gdje su se okupili Begovici sirom svijeta da se javno 'odreknu Asmira Begovica' ) pa poslije ispade da je nas najbolji golman. Haris Medunjanin se isto tako nadao da ce igrati za Holandiju pa na kraju dodje 'kuci'. Mujdzin' buraz je igrao za BiH al Mensur je mlade dane proveo sa susjesdnom repkom. Za Hajrovica se sve zna.. vecinom je covjek sebican i nije bas timski igrac ali opet radi njega odosmo u Brazil.
Ljudi prvo gledaju svoj licni interes pa onda sve ostalo. Sjetite se da je Tankovic onaj isti momak sto je silovao mladu repku kada je igrala protiv Svedske. Isti momak koji se nakon tekme emotivno ponio i rekao da mu je zao sto je morao dati golove Bosni i Hercegovini. Vezan je on za BiH emotivno cak vise nego Hajrovic pa ne vidim zasto nebi i Muameru mogli progledati kroz prste.
Nisu svi istinske patriote i sinovi Bosne poput Pjanica, Besica, Rušilaca (mislim na Sea), Ibisevica, Salihovica, Hadzica.. al treba i ovim dijasporcima dati podrsku kolko god da su srali.
Sjetite se da je Ciro isto govorio da Bosne nece biti pa je poslije dosao nazad i pravio se ko maksuz-Bosanac (moj Travnik ovo-ono, moja Bosna, mi Bosanci!!, kupujte-mikado-$$$, bla bla). Nije Tankovic jedini koji je napravio greske. Jos je mlad i dobro bi nam dosao jer Dzeko i Vedo u sebi imaju eventualno jos 5 godina.
Sto Cartman rece.. i Begovic je srao (sjecam se dobro kada je na radiju govorio da mu nije u planu braniti za BiH nego samo za Kanadu, pa se onda predomislio kada se narod digao protiv njega, ukljucujuci njegovu rodbinu. Znam da je cak postojala neka grupa na Fejsu gdje su se okupili Begovici sirom svijeta da se javno 'odreknu Asmira Begovica' ) pa poslije ispade da je nas najbolji golman. Haris Medunjanin se isto tako nadao da ce igrati za Holandiju pa na kraju dodje 'kuci'. Mujdzin' buraz je igrao za BiH al Mensur je mlade dane proveo sa susjesdnom repkom. Za Hajrovica se sve zna.. vecinom je covjek sebican i nije bas timski igrac ali opet radi njega odosmo u Brazil.
Ljudi prvo gledaju svoj licni interes pa onda sve ostalo. Sjetite se da je Tankovic onaj isti momak sto je silovao mladu repku kada je igrala protiv Svedske. Isti momak koji se nakon tekme emotivno ponio i rekao da mu je zao sto je morao dati golove Bosni i Hercegovini. Vezan je on za BiH emotivno cak vise nego Hajrovic pa ne vidim zasto nebi i Muameru mogli progledati kroz prste.
Nisu svi istinske patriote i sinovi Bosne poput Pjanica, Besica, Rušilaca (mislim na Sea), Ibisevica, Salihovica, Hadzica.. al treba i ovim dijasporcima dati podrsku kolko god da su srali.
Sjetite se da je Ciro isto govorio da Bosne nece biti pa je poslije dosao nazad i pravio se ko maksuz-Bosanac (moj Travnik ovo-ono, moja Bosna, mi Bosanci!!, kupujte-mikado-$$$, bla bla). Nije Tankovic jedini koji je napravio greske. Jos je mlad i dobro bi nam dosao jer Dzeko i Vedo u sebi imaju eventualno jos 5 godina.
shandrlike-tandrlike
Sve te igrače koje nabrajate, Begović, Medunjanin, Hajrović itd tačno je da smo im bili opcija B. To sve zavisi, bilo je ili mi ili zemlja u kojoj žive. Ne sjećam se da su Medunjanin, Begović pravili razne spletke i radili upravo ovo što ovaj Tanksonn radi. Bukvalno preko naših leđa, nazor poziv želi da dobije.
Znači mi mu nikada nismo ni bili opcija, nego samo pomoćno sredstvo s kojim će postići svoj cilj.
Što se Hajrovića tiče, tu 100 % da je htio za Švicarsku igrati ali eto, na kraju je ipak naš.
Ali bilo je dosta jednostavnije, ipak se odlučio za Švicarsku, ovi ga nisu pozvali i došao je nama. Nije više nazor pokušavao iznudit poziv.
Još sve to da začini stvari, momak vodi korijene iz Srebrenice i opet nema nimalo obraza, poštovanja da barem ne koristi našu repku za vlastitu korist.
Znači mi mu nikada nismo ni bili opcija, nego samo pomoćno sredstvo s kojim će postići svoj cilj.
Što se Hajrovića tiče, tu 100 % da je htio za Švicarsku igrati ali eto, na kraju je ipak naš.
Ali bilo je dosta jednostavnije, ipak se odlučio za Švicarsku, ovi ga nisu pozvali i došao je nama. Nije više nazor pokušavao iznudit poziv.
Još sve to da začini stvari, momak vodi korijene iz Srebrenice i opet nema nimalo obraza, poštovanja da barem ne koristi našu repku za vlastitu korist.
Od prvog dana sam govorio svima da ce se u slučaju tankovic ponovit "hajrovic" tako mislim i dan danas .... Muamer je potencijal Ali očigledno kroz svoju bahatnost pokvario je sve i tako sve manje Igra u AZu .... Vidicemo sta ce bit al ne treba ga odpisat tako je bar moje misljenje kao sto je gore vec navedeno mnogo igraca je prvo odbilo igrat za BiH pa ondak su ipak pristali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Momak je mlad,ne može se ni očekivati od njega da sa devetnaest godina ima već izgrađen stav i karakter. Ako u budućnosti iskaze želju da zaigra za nas treba mu pružiti priliku. Treba razumjeti i ovu djecu iz dijaspore, otišli su iz Bosne sa dvije -tri godine,živjeli u drugoj zemlji, školovali se, ta zemlja im dosta toga omogućila normalno je da ih vuče i na jednu i na drugu stranu.
Medunjanin, Begovic, Hajrovic... sve su to naša djeca, dvoumili se jesu ali danas su tu, igraju za nas,poštuju državni dres i apsolutno zaslužuju da se zovu Bosancima i Hercegovcima.
I oni su nekad imali 19 godina, i razmišljali kao Muamer ali sigurno se nijedan od njih nije pokajao sto je izabrao BIH.
Ko garantuje da i tankovic neće doći tobe kao Asmir, Haris, Izet i ostali.
Medunjanin, Begovic, Hajrovic... sve su to naša djeca, dvoumili se jesu ali danas su tu, igraju za nas,poštuju državni dres i apsolutno zaslužuju da se zovu Bosancima i Hercegovcima.
I oni su nekad imali 19 godina, i razmišljali kao Muamer ali sigurno se nijedan od njih nije pokajao sto je izabrao BIH.
Ko garantuje da i tankovic neće doći tobe kao Asmir, Haris, Izet i ostali.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.