Messi se sinoć ovdje izgubio...SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Messi se sinoć ovdje izgubio...SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
Cini mi seda je posjed lopte bio 66% - 34%.SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
na rezultatima je 73% - 27%, a na soccer way 72% - 28%kad_kako je napisao/la:Cini mi seda je posjed lopte bio 66% - 34%.SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
Imali su i više pasova.KapioFootball je napisao/la:na rezultatima je 73% - 27%, a na soccer way 72% - 28%kad_kako je napisao/la:Cini mi seda je posjed lopte bio 66% - 34%.SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
Sad bio pregled utakmice na AS, i na kraju statistika, i stoji 70%-30% posjed lopte. hahaha. Sve razlicito. A onih mojih 66-34%, sinoc vidio na CNNu, kad je bio sportski pregled.KapioFootball je napisao/la:na rezultatima je 73% - 27%, a na soccer way 72% - 28%kad_kako je napisao/la:Cini mi seda je posjed lopte bio 66% - 34%.SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
SPY je napisao/la:To je najgore, kažu imali posjed lopte. Real s' 27% posjeda lopte, zabio dva gola i napravio još dosta izglednih prilika. Grandee Mou!
Trebali bi pobijediti, ali ipak moramo zapamtiti Njemci su to!Edin TM87 je napisao/la:Treba dobiti sve do kraja, da bi imali tacno 100 bodova, i napravili jos jedan rekord i izdominirali Primeru za sva vremena. Protiv Bayerna ne vidim kako mozemo ne pobijeditiJaca smo ekipa, samo da ne bude 3:2
Biće sličan scenario kao u Minhenu.Realu ipak ostaje samo Primera.Edin TM87 je napisao/la:Treba dobiti sve do kraja, da bi imali tacno 100 bodova, i napravili jos jedan rekord i izdominirali Primeru za sva vremena. Protiv Bayerna ne vidim kako mozemo ne pobijeditiJaca smo ekipa, samo da ne bude 3:2
Pa ako su Nijemci, nisu TalijaniKapioFootball je napisao/la:Trebali bi pobijediti, ali ipak moramo zapamtiti Njemci su to!Edin TM87 je napisao/la:Treba dobiti sve do kraja, da bi imali tacno 100 bodova, i napravili jos jedan rekord i izdominirali Primeru za sva vremena. Protiv Bayerna ne vidim kako mozemo ne pobijeditiJaca smo ekipa, samo da ne bude 3:2
jel to rodjo milan vidoviti kroz tebe predvidja il nam samo ser.ešSaurman je napisao/la:Biće sličan scenario kao u Minhenu.Realu ipak ostaje samo Primera.Edin TM87 je napisao/la:Treba dobiti sve do kraja, da bi imali tacno 100 bodova, i napravili jos jedan rekord i izdominirali Primeru za sva vremena. Protiv Bayerna ne vidim kako mozemo ne pobijeditiJaca smo ekipa, samo da ne bude 3:2
Real me uopšte nije impresionirao u prvoj utakmici uvjeren sam da će ih Bayern izbaciti.madridist je napisao/la:jel to rodjo milan vidoviti kroz tebe predvidja il nam samo ser.ešSaurman je napisao/la:Biće sličan scenario kao u Minhenu.Realu ipak ostaje samo Primera.Edin TM87 je napisao/la:Treba dobiti sve do kraja, da bi imali tacno 100 bodova, i napravili jos jedan rekord i izdominirali Primeru za sva vremena. Protiv Bayerna ne vidim kako mozemo ne pobijeditiJaca smo ekipa, samo da ne bude 3:2
´os se kladit ako si siguran ?Saurman je napisao/la:Real me uopšte nije impresionirao u prvoj utakmici uvjeren sam da će ih Bayern izbaciti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.