FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BTX
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BTX » 07 jun 2018, 22:45

DenchiNL je napisao/la:
BTX je napisao/la: ne izmisljam ali amer nije los igrac, taman za nase lige i da se tu vrti
sa taktičke strane je sranje na vidiku, doveden je iz 2 razloga: 1 - da zamjeni Mujagica nakon što ga prodaju ili 2 - da zamjeni Mujagica odmah,
nijedno od tog ne valja....nije doveden da sjedi na klupi, u to sumnjam duboko...sljedeći akademac stoper će kao od njeg nešto naučiti??? nemoj života ti eto....
mislis na mujakica
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 jun 2018, 22:47

BTX je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
BTX je napisao/la: ne izmisljam ali amer nije los igrac, taman za nase lige i da se tu vrti
sa taktičke strane je sranje na vidiku, doveden je iz 2 razloga: 1 - da zamjeni Mujakica nakon što ga prodaju ili 2 - da zamjeni Mujakica odmah,
nijedno od tog ne valja....nije doveden da sjedi na klupi, u to sumnjam duboko...sljedeći akademac stoper će kao od njeg nešto naučiti??? nemoj života ti eto....
mislis na mujakica
ma ja :D eto ispravio
muhamedhulk je napisao/la:Ako je istina, Dupovac je dobro rjesenje za stopera; ima kontinuitet igranja zadnjih sezona, bivsi igrac, onako pomalo nasljednik Torlaka :D
Sto se mene tice dobar potez.
Golman, l. bek, krilo, napadac. :kafa:
Hus ne pomenu ni beka ni golmana :think:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 jun 2018, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2018, 22:48

Golman Bosanac, bilo ko na planeti umjesto Bekića, krilo, vezni i napadač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jun 2018, 22:49

MortemHz je napisao/la:Golman Bosanac, bilo ko na planeti umjesto Bekića, krilo, vezni i napadač.
AMIN!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 07 jun 2018, 22:55

Ima prilicno pameti na ovom forumu, reklo bi se. Uglavnom, u vezi Dupovca je generalno sve jasno. Dobro ce nam doci kao solidna rezerva, sto znaci da NIJE pojacanje za prvih 11 odmah. I to je jedina istina. Toliko o radu novih koordinatora i pojačanjima. Ko je slijedeći za klupe da ce ga dovesti, ne dirati ove iz prosle sezone i sigurna nam pozicija od 4 do 6 mjesta.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2018, 22:57

Znaci vecina se slozila oko jednoga: Dupovac je sasvim ok ako Mujakic ne bude trpio zbog njega. Sad nek dovedu l.beka i golmana. Moze i napadac. Ali ova tri za prvih jedanaest.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2018, 22:57

BordoSarajevo je napisao/la:
BTX je napisao/la:dupovac nije igrao lose u Sarajevu
Kad se spomene Dupovac, odma mi u glavi onaj nesporazum sa Adilovićem protiv Veleža, kad dade sam sebi go glavom u 90oj minuti za 1:1
Meni je jedino na pameti njegova sporost i izgubljenost kad ima loptu... sta smo samo golova primili zbog njegovog sporog izlaska iz 16. prvi mi na pameti protiv borca u gostima dok nas je kodro jos vodio...
Kao klupa ok, al ako bude u prvih 11 nek se nose u i husref, i emir hadzic, i sabrina i svi bordovi lordovi u neku stvar!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jun 2018, 23:03

Ako Mujakić nastavi gdje je stao, neće moći niko njega izbaciti iz prvih 11.
Ako Mujakića planiraju prodati i na njegovo mjesto postaviti Dupovca, onda treba svima u klubu noge polomiti.
Ali vjerujem da ga neće prodat, s obzirom da je Husref rekao da planira Adukora koristiti u veznom redu, logično je da se dovede novi stoper.

Ako Šofranac nastavi sa upalama pluća, gledat ćemo mi Amera u prvih 11.
Prednost je što je naše dijete, što je kulturan i fin momak i što je igrao standardno u klubovima.
Mana je što je igrao u ubjedljivo najlošijim ekipama u Hrv. i Srp. ligi i što kvalitetom nije pojačanje već alternativa.

Ako dođe, neka mu je sa srećom!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 jun 2018, 23:25

BordoSarajevo je napisao/la:Ako Mujakić nastavi gdje je stao, neće moći niko njega izbaciti iz prvih 11.
Ako Mujakića planiraju prodati i na njegovo mjesto postaviti Dupovca, onda treba svima u klubu noge polomiti.
Ali vjerujem da ga neće prodat, s obzirom da je Husref rekao da planira Adukora koristiti u veznom redu, logično je da se dovede novi stoper.

Ako Šofranac nastavi sa upalama pluća, gledat ćemo mi Amera u prvih 11.
Prednost je što je naše dijete, što je kulturan i fin momak i što je igrao standardno u klubovima.
Mana je što je igrao u ubjedljivo najlošijim ekipama u Hrv. i Srp. ligi i što kvalitetom nije pojačanje već alternativa.

Ako dođe, neka mu je sa srećom!
Najbolje objašnjeno :salut:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2018, 23:28

Pa hebem ti drzavu moramol se vazda vracat na staro. Daj gurnite juniora kao rezervnog stopera il dovedite kvalitet neki a ne Dupovca. Sto se zice Dujakovica dobar igrac al ko i vecina kod nas ce propast,zato treba gurat nasu djecu sto vise

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 jun 2018, 23:41

Mujakica ceka sudbina Mihojevica, nakon prve epizode za repku odlazi iz Sarajeva..
Sabrine mi moje!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 07 jun 2018, 23:59

Dujaković ako dođe neće propasti, taj momak mi je poznanik, trening mu je ispred svega. Vjerujte mi na riječ da će biti dobro pojačanje ako dođe.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 jun 2018, 00:00

Iskreno drago mi je da je Dupovac došao , čisto zato da se Adukor pomjeri u vezni red i da imamo ko ljudi 3 izvorna štopera i jednog po potrebi za nedo Bog kartona, povreda itd :bih: Dujakovića nisam nešta upratio ali eto znam otprilike da se uvijek spominjao kao top 3 igrača Krupe , nadam da je igrač vezni ala Sarić da nije klasični CDM
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 jun 2018, 00:05

BosnianKingdom je napisao/la:Mujakica ceka sudbina Mihojevica, nakon prve epizode za repku odlazi iz Sarajeva..
Ako će neko ponuditi dobre pare za Mujakića i ako si siguran da ćeš te pare usmjeriti negdje gdje će se viditi rezultat na kraju godine to bi bila sasvim logična opcija. Ako će to biti nešto sitno, nema potrebe za tim. On tek treba ovdje da odigra cijelu jednu sezonu finu, pa da razmišlja o nekom klubu vani. Na dobrom je putu da napravi finu karijeru, solidnu za uslove dječaka iz BiH. Na kraju ćemo vidjeti kako će to izgledati.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jun 2018, 00:15

Mi zelimo pojacanja, a kad se dovede neko onda drvlje i kamenje jer ce neko ostati bez mjesta. Pa zasto bi Mujakic ostao bez mjesta u ekipi? Svako vidi da je izuzetan potencijal i konkurencija je zdrava, a duga je sezona, mnogo utakmica ima. Dujakovic ako dodje, to ce biti odlican posao. Mlad igrac i veliki potencijal. Meni su bili zelja ili on ili Redzic. Bolje dovoditi nase mlade igrace nego bacati pare na strance. Dupovac i Dujakovic su po meni odlicni za pocetak prelaznog roka. Nije kraj prelaznog roka pa da se otpisuje sezona koja nije ni pocela. Previse je ovdje negative.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 08 jun 2018, 00:17

Neka igraju najbolji, nemoj da se sili niko kosto se silio radovac. Duga sezona, jaka.konkurencija.

Komazec raskinuo ugovor u indoneziji :hmmmmm:
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 08 jun 2018, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 08 jun 2018, 00:19

FrancescoTotti je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Taman za rotacije ekstra. Sigurno je bolji igrac nego kad je ovdje bio. Ovim sto jedu **** ovdje nw bi valhalo da je nesta potpiso. Ali to ste vi.
poselami babu, vojnicinu nasu.
BordoSarajevo je napisao/la:
BTX je napisao/la:dupovac nije igrao lose u Sarajevu
Kad se spomene Dupovac, odma mi u glavi onaj nesporazum sa Adilovićem protiv Veleža, kad dade sam sebi go glavom u 90oj minuti za 1:1
Meni je jedino na pameti njegova sporost i izgubljenost kad ima loptu... sta smo samo golova primili zbog njegovog sporog izlaska iz 16. prvi mi na pameti protiv borca u gostima dok nas je kodro jos vodio...
Kao klupa ok, al ako bude u prvih 11 nek se nose u i husref, i emir hadzic, i sabrina i svi bordovi lordovi u neku stvar!
.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 00:27

Realno nije nam štoperska pozicija toliko deficitarna koliko recimo bek ili krilo. Šofranac je ono malo minuta što je odigrao, odigrao sasvim dobro, dok Mujakića sad ne bi Varane izbacio iz ekipe. Dobar transfer, neka Amera za klupe, bio nam je i kapiten onu polusezonu kad smo titulu uzeli, a je l' me sjećanje dobro služi, da je uzeo i Ismirov trofej u sezoni 13/14, il' sam ja pomiješ'o nešta?
Za Dujakovića, onako, nije loš igrač al me duša boli kad skontam da je Herić svaku minutu savršeno odigrao. I pored toga ubija prekide, jedini je znao centrirat kako treba u ekipi. Zbog tog poteza mi sad Pogba ne bi legao da ga dovedu, jer smo naše dijete tek tako prokockali a momak zna lopte.
Karačić mi je OK golman ako je o njemu riječ, iskreno za mene bolji izbor nego Velić. Njega yebe što je zamjena najboljem golmanu lige, inače mislim da je odličan golman i još vrlo mlad. Ako ga možemo dovest super, Vladana na klupu i bilo bi dobro.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jun 2018, 00:32

Po meni je Dupovac sasvim oke igrač, ima on mnogo utakmica ''jakih'' u nogama, vjerujem da je sad malo i iskusniji i da ima samopuzdanja. Mislim da će on i Mujakić(ako ostane) biti prvi izbori, jer onaj Đetić kad neko kihne u Doboju on se prehladi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jun 2018, 00:34

Ovi ce samo dovoditi nekakve alternative i igrace za rotacije,sto znaci da su zadovoljni 'prvotimcima',a nase dokazane omladince ce pustati da bi onda doveli neke druge i to na istim pozicijama.
Bas nam se fina sezona sprema :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Haksss, MaroonBjelave, Venom i 43 gosta.