FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
J*** ti vise i tribinu,i parking,i fanshop,i fasadu daj mi fudbalera da zna igrat baluna.Nemogu vise Remze mi da gledam amatere na Grbavici.Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
Ne znamo, mi smo gledali Stanića i mislim da je isti osjećaj.Alipasino je napisao/la:Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
joj jesam nervozan
-
samoposmatram
- Kontakt:
Predivan dan za veliki derbi dviju najboljih ekipa i drzavi. Sretno momci, dajte sve od sebe, pa kako god nam bude sudjeno.
Nedaj se Zeljo!
Nedaj se Zeljo!
da, pravi dan sa opisom: "danas igra željo!"
Ako onaj opet bude u prvih 11,zavrsio sam z ovu sezonu.Virtu4l je napisao/la:Ne znamo, mi smo gledali Stanića i mislim da je isti osjećaj.Alipasino je napisao/la:Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
💩💩
ma kakvi balja i nešo .... u poređenju sa ovima bi i ratko ninković izgledao ko alaba ili marcelo!
ali nema veze .... utakmica godine je (do sada barem) .... lijepo je kada do toga dođe .... a vidjećemo kako će biti poslije!
ali nema veze .... utakmica godine je (do sada barem) .... lijepo je kada do toga dođe .... a vidjećemo kako će biti poslije!
Zavrsi odmah drug, igra 100%.Goosman je napisao/la:Ako onaj opet bude u prvih 11,zavrsio sam z ovu sezonu.Virtu4l je napisao/la:Ne znamo, mi smo gledali Stanića i mislim da je isti osjećaj.Alipasino je napisao/la:Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
1921
- invincible1921
- Kontakt:
E bas valaAlipasino je napisao/la:**** ti vise i tribinu,i parking,i fanshop,i fasadu daj mi fudbalera da zna igrat baluna.Nemogu vise Remze mi da gledam amatere na Grbavici.Pa znate li kakav je osjecaj onog ko je gledo Starovlaha i Baljica na beku a sad gleda Mehremica.Strasan.
=\_1921_/=
Sretno danas,vrijeme je da dobijete i vi jedan derbi u proljetnom djelu..
Samo jedno ime
- invincible1921
- Kontakt:
Ma mene ne brine ova tekma toliko jer mislim da cemo dobit dok izgubit necemo sigurno, a i vala sa Xom nije sve izgubljeno nego je problem sto mi sa ovom igrom tesko mozemo u mecevima sa sirokim radnikom i pitarima uzet vise od 5 bodova....i tu je titula cao.
=\_1921_/=
Nemam ni osjecaj da je tekma. Sve su syebali svojim bezobrazlukom. Mozemo mi dobiti danas, ali sanse da sve dobijemo do kraja su ravne nuli + ako Zrinjskom ne ide na terenu moze van njega bez problema. Sami smo sebi napravili problem i sad ispastaj drugu godinu zaredom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pored svega toga, mogu li pitari i Siroki pobjediti ili odigrati nerjeseno sa Zrinjskim ?
Opet ni Sirokom ni Sarajevu nije sigurno hocemo li mi uzeti kup, pa to mozda bude razlog da zapnu, iskreno se nadam da hoce, najvise se bojim da se hrvati ne dogovore u derbiju a da li ce ce Beus poslati sudije po zadatku vidjet cemo.
Opet ni Sirokom ni Sarajevu nije sigurno hocemo li mi uzeti kup, pa to mozda bude razlog da zapnu, iskreno se nadam da hoce, najvise se bojim da se hrvati ne dogovore u derbiju a da li ce ce Beus poslati sudije po zadatku vidjet cemo.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 27 apr 2018, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- invincible1921
- Kontakt:
Ma to je glupo vise i spominjati...mislim prosle godine trebaju ti dva boda u dvije utakmice nisi ih u stanju osvojit i onda ti sudija kriv sto je sviro penal zrinjskom. Eo sad imas 0:3 u mostaru 5 minuta do kraja imas gotovo od pocetka bodovnu prednost i onda ti opet neko drugi kriv.LjoZee je napisao/la:Nemam ni osjecaj da je tekma. Sve su syebali svojim bezobrazlukom. Mozemo mi dobiti danas, ali sanse da sve dobijemo do kraja su ravne nuli + ako Zrinjskom ne ide na terenu moze van njega bez problema. Sami smo sebi napravili problem i sad ispastaj drugu godinu zaredom.
Isto kad smo mi "izbacili" slobodnu nismo ustvari to mi uradili nego ta ista sloboda koja je izgubila svaku mogucu utakmica od direktnog konkurenta racunajuci i Slavije protiv koje je trebalo samo da ne izgube 2 razlike...
=\_1921_/=
Danas dobijamo, ali ne dobijamo Radnik. Poznavajuci ovog trenera i ovu ekipu, to se cini kao najrealniji scenario.
1921
Zenzo je napisao/la:Pored svega toga, mogu li pitari i Siroki pobjediti ili odigrati nerjeseno sa Zrinjskim ?
Kakvo dogovaranje kad i nama visi europa zbog golova u 85+
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
kakva je ovo invazija kockastih, heno hin dio na ivan sedlu drže a evo i na portalu slike ostatka, rekao bih ne očekivano
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- plavousrcu
- Kontakt:
Kurcu mogu svirati. Dobijamo bez problema i onda ko prezivi zadnja tri kola pricat ce.
To je samo Zenzo.sb1996 je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Pored svega toga, mogu li pitari i Siroki pobjediti ili odigrati nerjeseno sa Zrinjskim ?
Kakvo dogovaranje kad i nama visi europa zbog golova u 85+
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović