FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 08 jun 2018, 18:29

Klub mu je platio operaciju i lijecenje, valjda nije pakasinac.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 18:34

bihuzur je napisao/la:
Kokteli3 je napisao/la:Ceka se sluzbena potvrda crepulja odbio ugovor napusta zapelo i s dupovcem LJUDI NEMAMO ZA KIFLE to je nasa realnost sace prosuti pricu trazili ste akademiju evo mi izveli te akademce popusicemo ga i to je to a oni ustvari nemaju za Hljeba
jes to ti najdrazi? :lol: :lol:
Da nije ovo onaj Molotovljev? Koktel, ima mi logike. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 18:36

Pozitivno:
- otisao Said (stetocina)
- otisao Parmak (parmak)
- Njuskin uticaj donekle minimiziran
- produzili Hebib i Sofranac
- novi covjek u klubu (Hadzic)

Negativno:
- ispalio nas Halil
- Kuzmanovic vuce upravu za nos
- stice se utisak da je trazimo igrace za prvih 11
- nagomilavanje igraca na pozicijama koje su dobro popunjene, dok se novi igraci za pozicije koje vec dugo skripe i ne spominju
- nedefinisana situacija sa juniorima
- i dalje nemamo sistem i viziju
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 18:39

Pozitivno:
/

Negativno:
-nazadujemo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 18:42

BordoSarajevo je napisao/la:Pozitivno:
/

Negativno:
-nazadujemo
Ako ovo znači da se mijenja formacija, da imamo neku novu ideju u glavi i zato trpamo veznjake, nek idu sva krila. Ostavit Hebiba i Anđušića za ne daj Bože, a igrat bez krila. Zadnji vezni Adukor, ispred Stanojević i Crepulja/Dujaković ako dođe, ispred njih Rahmanović, u napadu Velkoski i Ahmetović. Puno bolje nego dovest sad tri krila upitnog kvaliteta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 jun 2018, 18:47

Sabinho je napisao/la:Pozitivno:
- otisao Said (stetocina)
- otisao Parmak (parmak)
- Njuskin uticaj donekle minimiziran
- produzili Hebib i Sofranac
- novi covjek u klubu (Hadzic)

Negativno:
- ispalio nas Halil
- Kuzmanovic vuce upravu za nos
- stice se utisak da je trazimo igrace za prvih 11
- nagomilavanje igraca na pozicijama koje su dobro popunjene, dok se novi igraci za pozicije koje vec dugo skripe i ne spominju
- nedefinisana situacija sa juniorima
- i dalje nemamo sistem i viziju
Karine smo, tako se to kaze. Kratko i jasno. :?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 18:59

Hahahahahahahah, pa jesul normalni, yebem li im najmilije?!! Pa njih treba polomit sve.. sve pare od kluba na lijekove trosili, majku vam yebem..

Pa svima hoće smanjiti plate....

Kako sada stvari stoje, Halilović je bliže odlasku nego ostanku s obzirom da navodno nije prihvatio smanjene uslove koji su mu ponuđeni, mada nije isključeno ni da se desi preokret u narednim danima i još je nemoguće isključiti takvu opciju.

Što se tiče Crepulje, ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri su, prema njihovim riječima, bili prethodno dogovorili sve sa Sarajevom, ali nekoliko dana kasnije pregovori su obustavljeni. U Sarajevu insistiraju na tome da njegova primanja budu smanjena, te da se u aktuelni ugovor ugradi klauzula produženja saradnje na još godinu dana, što Crepuljini zastupnici ne žele prihvatiti.

Ostaje da vidimo kako će se razvijati situacija i hoće li spomenuti igrači i dalje nositi dres Sarajeva. Zanimljivo je da je u oba slučaja na insistiranje Sarajeva u ugovorima predviđeno da nakon šest mjeseci boravka na Koševu ili klub ili sam igrač mogu otkazati saradnju.
FK Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jun 2018, 19:04

A fakat kako neko moze pregovarati i dati covjeku manju platu,zamisli ti hoces da napustis firmu i sef ti kaze neka te bit ce ti manja plata :rol: Ja nemogu da vjerujem majkemi :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 jun 2018, 19:08

Amaterizam, neprofesionalizam, mjere stednje,a tzv. insistiranje na uspjehu! GAMAD JEDNA!
Koga lazete? Gdje su pare od transfera? Pa ni djeca od 10g ne bi ovako sklapali ugovore. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 19:09

Pa ne mogu da vjerujem kakvi su to bezobraznici, baš svakom, al baš svakom igraču nude manje nego što je imao, pokazao se ili ne, jesul oni normalni?!!
FK Sarajevo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jun 2018, 19:12

miky_hz je napisao/la:A fakat kako neko moze pregovarati i dati covjeku manju platu,zamisli ti hoces da napustis firmu i sef ti kaze neka te bit ce ti manja plata :rol: Ja nemogu da vjerujem majkemi :facepalm:
Umjesto da podsticu igrace sa vecim platama, to jest da jim daju dodatnu motivaciju, oni hoce da smanje platu :tokralju:
Dok nam klub nespadne da niske grane ovi ce uhljebi biti u klubu, kakav olos u upravi sjedi nevjerovatno. Jedan Simin Han nudi bolje uslove nego mi :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 jun 2018, 19:14

Cestitam upravi na svemu, ostaje jos samo da promijene ime kluba u FK Lakrdija...cega su se god dohvatili ruke ubili su....od kluba do nas navijaca.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 jun 2018, 19:18

Mozda da sacekamo malo za ovu pricu, bas mi djeluje nerealno, jest da smo s ovim nesposobnim uhljebima na dnu al to smanjivanje zgovora bi bilo ispod dna
Meni djeluje da ovo nije istina, pogotovo sto su Hebibu dali extra primanja koliko ja znam (6-7 milja)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 08 jun 2018, 19:21

Djeca nam se smiju moj reufe :plac:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jun 2018, 19:27

Haj za Halila me boli tuki i nije nesto posebno, ali za Crepulju mislim da jos nije pokazao sve sto zna (a ovo do sad je bio sasvim korektan).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 08 jun 2018, 19:35

ha ne znam gdje su te legende Sarajeva da se jave svi zajedno kazu da je ovo vise smjesni. Pa tri godine parodije , aji nemaju para onda sacuvat isjusnija 3 4 ii dat velike ugivore mladima ba 3 4 god i pravi ekipu al sa nekim ko zna radit sa mladima , pa mi ne mozemo 11 poluigraca zadrzat 2 sezone
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 jun 2018, 19:41

Kako je samo utopijski zvučalo "igrači će prvo potpisivati ugovor na 6 mjeseci, ukoliko zadovolje, onda će potpisati novi ugovor na 1/2 godine." Samo što debili nisu rekli tada da novi ugovor ne zavisi samo od kluba. E aferim vam. Života mi meni ovo presmiješno postaje. Bukvalno da sjediš, čitaš i smiješ se koliko neko može biti glup i nesposoban. Ne znam odakle im više inspiracija za ovoliku količinu debilizma. Živaca svakako više nemam, a ni emocija me ne vadi. Priželjkujem da nam upravu pošalju u neki reality show, da se uklope sa svojim nivoom razuma.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jun 2018, 19:51

Sa igračke strane Halilović nije nešto posebno, tehničar dobar, al lik ima 29 godina, za krilnu poziciju je spor. Treba tu eksplozivan igrač, mlađi, prodorniji, ljevak po mogućnosti. Meni iskreno nije toliko mrsko što ide. Crepulja ovo što je odigro nije loše, al je brate lik lohotan izgleda.
Treba i uzet u obzir da su predhodnici u upravi postavljali visoke standarde oko plata. Pa svako traži više nama, nego drugim klubovima.
Pa jbte onaj mali Lelić je trebo davno da se ustali na lijevoj strani, ne znam koji k.urac momak ne igra. Ne miriše na dobro ako već ovi idu, valjda će dovesti bolje. Ako....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jun 2018, 19:53

Ovo sto pisu i nije bas za povjerovati, kada nudis produzenje saradnje normalno je da das bolje uslove. Ja ne vjerujem u ove natpise. :nene:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 jun 2018, 20:03

fks74 je napisao/la:Ovo sto pisu i nije bas za povjerovati, kada nudis produzenje saradnje normalno je da das bolje uslove. Ja ne vjerujem u ove natpise. :nene:
Ma moguce je da daju manje para, radi profi ugovora. Mozda nisu imali do sada profi ugivore, al sad moraju pa radi tog.
Prerpostavka samo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.