Cleveland Cavaliers

adriano_leite
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la adriano_leite » 06 nov 2014, 14:25

lumani je napisao/la:Napisao sam ti neki dan,James je James,on ne propada nakon 3 utakmice ;) Adriano doveli ste Lovea i Jamesa a ostali su da popune ekipu..No,idemo redom kako igraju oni sto su ostali :?: Ja nemam nista protiv Blatta,ja samo pricam o izjavama koje sam citao na stranici Cavsa.Vama treba vremena da se uigrate,ali je glupost kriviti Jamesa za poraze a isto tako njega dizati kada se pobjedi.
Koliko si utakmica gledao od ove 4? Do utakmice sinoc, ponavljam ti, a to ti je rekao i najveci fan Jamesa na forumu, James je bio los, neprepoznatljiv, u odbrani katastrofa, nezainteresovan i cinio je saigrace losijim nego sto jesu. Pitao si za ove sto su ostali? Tristan igra jako dobru kosarku u ovom momentu, Waiters je los jer igra malo, Kyrie je ni tamo ni ovamo, mora da povuce i zabija poene kad niko drugi to ne radi, a Andy je Andy i zadovoljan sam njegovim partijama. Dellavedova je solidan, zna se sta se od njega ocekuje, a to je defanziva i poneka trica. To ti je to sto je ostalo od prosle sezone...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 nov 2014, 14:26

zanimljiv ti je moj navijacki talenat,jbga brate :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 nov 2014, 14:29

adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:Napisao sam ti neki dan,James je James,on ne propada nakon 3 utakmice ;) Adriano doveli ste Lovea i Jamesa a ostali su da popune ekipu..No,idemo redom kako igraju oni sto su ostali :?: Ja nemam nista protiv Blatta,ja samo pricam o izjavama koje sam citao na stranici Cavsa.Vama treba vremena da se uigrate,ali je glupost kriviti Jamesa za poraze a isto tako njega dizati kada se pobjedi.
Koliko si utakmica gledao od ove 4? Do utakmice sinoc, ponavljam ti, a to ti je rekao i najveci fan Jamesa na forumu, James je bio los, neprepoznatljiv, u odbrani katastrofa, nezainteresovan i cinio je saigrace losijim nego sto jesu. Pitao si za ove sto su ostali? Tristan igra jako dobru kosarku u ovom momentu, Waiters je los jer igra malo, Kyrie je ni tamo ni ovamo, mora da povuce i zabija poene kad niko drugi to ne radi, a Andy je Andy i zadovoljan sam njegovim partijama. Dellavedova je solidan, zna se sta se od njega ocekuje, a to je defanziva i poneka trica. To ti je to sto je ostalo od prosle sezone...

gledao sam prve 2 tekme.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 nov 2014, 14:32

lumani je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

gledao sam prve 2 tekme.
I ko je bio najgori u prve dvije tekme? 8 gresaka James imao, 8, 8, 8 u prvoj utakmici, a toliko se kurcio... U drugoj ofanzivno dobar, defanzivno rupetina ziva...

Mes Que Un Club!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 nov 2014, 14:39

lumani je napisao/la:@kk bosna,

James da je egoista uzimao bi po 35 suteva,kao neki drugi igraci ;) Nego reci mi ti kao navijac L.A koji je trener smio nesto Kobeu reci :?: Kada vec spominjes Browna,pa Bron je od njega napravio trenersko ime. :mrgreen: ako se tako moze nazvati...David Blatt :!: :?: malo su ga pretjerali kada su ga doveli sa izjavama :arrow: ali to smo mi Adrianu vec objasnili.

ne pricam o toj vrsti egoizma, vec o tome da igra po svom sopstvenom nahodjenju, a ne prema shemama nekim (lijepo si rekao da j eon napravio browna "trenerom", kao i spoelstru uostalom)... ali on da hoce uzimao bi po 35 suteva kod bilo kojeg trenera koji se ne zove phil ili gregg...

zar sam se ja ikada slagao sa kobajinim silovanjem lopte? ove sezone se slazem sa tim, nek covjek ganja cifre kao u onom periodu kad je igrao sa smushom, ali sam uvijek bio protiv njegovog silovanja kad su tu bili shaq i kompanija... uostalom, ako te bas zanima, ja kobaju uopste ne volim, cijenim ga kao jednog od 10 najboljih igraca ikada, cetvrtog najveceg lakera, ali ga ne volim ni sekunde bas zbog egoizma... mada eto, njega je phil drzao pod kontrolom za razliku od tomjanovicha i slicnih cirkusanata... upravo je ta paralela najbolja:

lebron/kobe - blatt/tomjanovich... samo sto je razlika sto je kobe silovao sa jadom od ekipe, a lebron sada siluje sa najjacom ekipom u ligi (po imenima dakako)...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 nov 2014, 14:47

@adriano u prvoj je bio los,a u drugoj je igrao sasvim ok,3 izgubljene 4 ukradene..

@kk Bosna nisam isao na to da obozavas Kobea,nego da se izrazis kao navijac L.A.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 06 nov 2014, 14:51

@adriano : zajebavao sam se buraz , naravno da znam o kome je rijec :D fazon je da lebron nikad ne moze odigrati lose , uvijek ima izgovora (taktika :rol: )
hit you with so many rights you gonna beg for a left

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 nov 2014, 00:47

LeBron James reportedly told Kyrie Irving that he needs to be a "better playmaker" following the team's blowout loss to Portland.
Baš ga je posluš'o
A.F.C. Bournemouth!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 nov 2014, 02:04

rambo16 je napisao/la:
LeBron James reportedly told Kyrie Irving that he needs to be a "better playmaker" following the team's blowout loss to Portland.
Baš ga je posluš'o
Rondo sinoc 15 asistencija, a cijeli Cleveland 6 od cega Lebron 4, Kyrie 0 ... :lol:
Don't believe the hype.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 nov 2014, 06:03

akisarajevo92 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:
Baš ga je posluš'o
Rondo sinoc 15 asistencija, a cijeli Cleveland 6 od cega Lebron 4, Kyrie 0 ... :lol:
A Kyrie sam imao poena kao Rondo u 4 utakmice :cool: :clap:

Mes Que Un Club!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la JoseMourinho » 07 nov 2014, 14:09

Hoćeš to sad pokušat nafalit kyria da ispadne irving>rondo? :rol: :rol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 nov 2014, 14:37

JoseMourinho je napisao/la:Hoćeš to sad pokušat nafalit kyria da ispadne irving>rondo? :rol: :rol:

Cemu smijeh, pa Irving je trenutno ispred Ronda in all way covjece. Kad kazem ovo in all way ne mislim u svakom segmentu igre da se razumijemo, vec da bi u svakoj situaciji trenutno Irvinga uzeo pored Ronda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 nov 2014, 14:40

Nije defanzivno bolji, Rondo je najbolji defanzivni PG lige, I to nije ni blizu.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 nov 2014, 14:48

alemsa je napisao/la:Nije defanzivno bolji, Rondo je najbolji defanzivni PG lige, I to nije ni blizu.
Ja bas napisao da ne mislim u segmentima igre vec sveukupno kad gledas Irving je bolji igrac i da bi ga uvijek uzeo ispred Ronda trenutno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 nov 2014, 14:50

BIHfan je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Nije defanzivno bolji, Rondo je najbolji defanzivni PG lige, I to nije ni blizu.
Ja bas napisao da ne mislim u segmentima igre vec sveukupno kad gledas Irving je bolji igrac i da bi ga uvijek uzeo ispred Ronda trenutno.
Moja greska

Posteno

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 nov 2014, 14:59

E jbg onda sam ja lud jer mi je rondo bolji :clap: Kyrie mi jedino bolji šut :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 nov 2014, 15:10

kyrie okruzen losim saigracima > rondo okruzen losim saigracima
kyrie okruzen kvalitetnim saigracima < rondo okruzen kvalitetnim saigracima

kyrie je ofanzivno prejak ali ne razigrava saigrace (koliko bi jedan PG trebao) i igra odbranu goru od lillardove, a to je fakat dno :D s druge strane rondo je ofanzivno strasno limitiran ali pregled igre, asistencije i odbrana su miljama daleko bolje i zbog toga bi ga uvijek radije uzeo u neku svoju fiktivnu ekipu za playmakera. on neka probija i razigrava, a ostali nek zabijaju :cool:

p.s. ovoj ekipi cavsa bi rondo bolje legao kao play nego kyrie. please don't shoot me :mrgreen:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 07 nov 2014, 15:13

Kyrie ne igra lošiju odbranu od Lillardove. Ne želim ulaziti u neku diskusiju, ali niko se s Lillardom po tom pitanju ne može mjeriti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 nov 2014, 15:15

moze kyrie, itekako moze.
mozda sam i pretjerao sa 'gora odbrana od lillardove' ali su definitivno tu negdje ako ne cak i podjednako losi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 nov 2014, 15:18

Evil Genius II je napisao/la:kyrie okruzen losim saigracima > rondo okruzen losim saigracima
kyrie okruzen kvalitetnim saigracima < rondo okruzen kvalitetnim saigracima

kyrie je ofanzivno prejak ali ne razigrava saigrace (koliko bi jedan PG trebao) i igra odbranu goru od lillardove, a to je fakat dno :D s druge strane rondo je ofanzivno strasno limitiran ali pregled igre, asistencije i odbrana su miljama daleko bolje i zbog toga bi ga uvijek radije uzeo u neku svoju fiktivnu ekipu za playmakera. on neka probija i razigrava, a ostali nek zabijaju :cool:
Kyrie okruzen kvalitetnim saigracima, moram se toga dotaci, igrama u USA je pokazao da zna igrati okruzen kvalitetnim saigracima, cak je i odbranu jako dobro igrao, dok je u klubu prvi puta okruzen sa kvalitetnim igracima, pa ce mu trebati malo vremena da se privikne da nije prva napadacka opcija i da ce morati razigravati saigrace. Predugo je bio prva napadacka opcija i od njega su trazeni poeni. Kada se utakmica lomi, koga bi vise volio imati u ekipi, Ronda ili Irvinga? Odnosno, Ronda ili Lillarda? Lillard i Irving su jako slicni igraci, s tim da je Lillard vec naucio igrati sa LMA, jer je tu od pocetka njegove karijere, dok je Irving po prvi puta s nekim Loveovih kvaliteta...

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.