Medo je itekako dobar igrač za sredine terena, al' baš za sredine tačnije za centralnog veznog. Uzmi loptu od Bešića i širi vezu, pleti dodavanja, to je konstantno radio i super je sinoc radio svoj posao...ja ne znam što je vama momak toliki trn u oku. On da je igrao na mjesto Misimovića protiv Argentine, druga bi priča bila. MEDO IMA PRECIZAN PAS. MEDO NE PETLJA S LOPTOM. MEDO ŠUTA LIJEVOM KO TOPOM KAD SE USUDI. MEDO JE TEHNIČAR. ćaoClaus je napisao/la:Bio žrtva taktike ili ne, činjenica je da je nevjerovatno spor igrač i da ne zaslužuje igrati u prvoj postavi.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Medo oprosti se. Postedi nas muke. Kad se samo sjetim da je njegovu poziciju mogao igrati Prcic koji je ako nista drugo pokretniji igrac.
Celik!3,2,2.
Medunjanin moze samo da odigra poziciju Misimovica i nista drugu. Ali tu poziciju moze puno bolje da odigra Pjanic. A drugog zadnjeg veznog pored Besica bi trebao da odigra Prcic ili M.Vrancic koji cak nisu ni pozvani. On je odlican u drzanju lopte i kratkim pasovima. Nisam uocio da ima fine zakljucne asistencije na spicu kao sto imaju npr. Misimovic i Pjanic. A defanzivno je los i kao takav ne moze odigrati kvalitetno zadnjeg veznog osim protiv Latvije i slicnih ekipa. On bi trebao po meni da bude zamjena Pjanicu ili Misimovicu ( za kojega isto misllim da nije vise za prvi tim ) za zadnjih 30 minuta na ofanzivnom veznom i nista vise od toga.
-
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Bio žrtva taktike ili ne, činjenica je da je nevjerovatno spor igrač i da ne zaslužuje igrati u prvoj postavi.
jako jako SPOR igrac, mislim dovoljno za sege ili za zajebanciju s rajom po parkovima, al za nivo jednog svjetskog prvenstva nije.....covjek je Smeker.... nista vise...
-
- Kontakt:
dok je Medo igr'o i imali smo nekih akcija, čim je izašao nismo znali akcije kako treba skrojiti. momak je majstor sa loptom.
Upravo. Nije u njemu problem, vec u Misimovicu. Zajedno sa Besicem i Pjanicem bi cinio jako dobar vezni red.gojzerica je napisao/la:dok je Medo igr'o i imali smo nekih akcija, čim je izašao nismo znali akcije kako treba skrojiti. momak je majstor sa loptom.
Begovic
Mujdza-Bicakcic-Sunjic-Kolasinac
Besic-Medunjanin
Hajrovic-Pjanic-Lulic
Ibisevic
Kapitena i "zvijezdu" odstraniti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
MA Sušić je mislio snjim Misimovićem i Pjanićem da uzme srednji red ali zbog nedostatka kondicije Medunjanina i mIsimovića napravio je kontra efekat igrali smo bez lijevog beka primi gol i ispušili..
Misimovic u Kini, Ibricic ne igra standardno u fenjerasu Turske lige, Medunjanin slicno kao i Ibricic. Moje misljenje sva trojica aut iz repke. Na njihova mjesta Vrancic, Prcic pa i Modic na klupu pa ga pomalo ubacivat u prijateljskim. Sto vise mozemo ocekivati od prvonavedene trojke? Zolotic, Grahovac,Cimerot posmatrati i najboljeg drzati u okvirima repke. Treba sada presjeci praksu da igrac koji ne moze trcat ko navijen 90 min ulazi u repku, to ne prolazi vise nigdje. Susic junior ima potencijal i drzati ga na oku kao i ovu trojicu zadnje navedenih.

nema vise brade.....
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Konačno 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
steta, bolje mu je bilo dok je imao bradu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Momčina
tehničar naš, joj nema mi ništa draže od toga kad stane na loptu, pa je sakriva od protivnika 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Nema razloga za onu bradu...nije ruzan da krije lice...ima lijepe crte lice i lijep osmijeh 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
allahami mi u bosni smo definitvno najgluplji narod ikad,likovi komentarisu sto je covjek bradu obrijao
novi imidž

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Oprosti se i pojačaj ekipu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Ne znam zasto ne volite ovog tipa, covjek je odlican da ulazi sa klupe, kao rezerva, zasto da ne..
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
medo sa pjanicem i besom moze komotno prvu igrat, podcjenjen igracSamoOstroINaPrvu je napisao/la:Ne znam zasto ne volite ovog tipa, covjek je odlican da ulazi sa klupe, kao rezerva, zasto da ne..
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 12 gostiju.