Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nas problem ako je Osim nemoze nedaju pitari ako je neki pitar nedaju nasi.Pa sve smo isprobali.Ja nemam komplex prema pitarima i recu da smo najbolji fudbal igrali kad je bio Susic.Sta je to problem rec jer zato sto he on igro za Sarajevo a navijam za Zelju.Meni nine ali mnogima jest.Pojedini bi krepali kad bi Osim uspio.Gledaju licni interes a ne kolektivni.
Kad je reprezentacija u pitanju jedostavno se klupski fudbal mora iskljuciti iz glava. Nepotrebno i ne donosi nista. Nazalost to je kod nas otkako reprezentacija postoji.Alipasino je napisao/la: ↑14 nov 2020, 20:44Nas problem ako je Osim nemoze nedaju pitari ako je neki pitar nedaju nasi.Pa sve smo isprobali.Ja nemam komplex prema pitarima i recu da smo najbolji fudbal igrali kad je bio Susic.Sta je to problem rec jer zato sto he on igro za Sarajevo a navijam za Zelju.Meni nine ali mnogima jest.Pojedini bi krepali kad bi Osim uspio.Gledaju licni interes a ne kolektivni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Neznam sto, ali bih volio Baku ili Osima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nemoj Baku vise bgt
nesto novo
Ma kakav klubski fudbal za njega treba zaboraviti sto se tice repke. Covjece mi kao neki rivali, pa onolike zemlje pa stanu pod jednu zastavu, a mi nesto budalesemo.
Poslje Sergeja samo Amar. Ali mislim da bi taj pritisak na Osima bio ogroman od strane raje koja nije s Grbavice, i takodjer svakakvog skandiranja. Samo bi isli protiv sebe jer smo takvi, Sarajlije se u jednom gradu ne mogu slozit kao da su London, a kamoli jos nas dodaj.

Ma kakav klubski fudbal za njega treba zaboraviti sto se tice repke. Covjece mi kao neki rivali, pa onolike zemlje pa stanu pod jednu zastavu, a mi nesto budalesemo.
Poslje Sergeja samo Amar. Ali mislim da bi taj pritisak na Osima bio ogroman od strane raje koja nije s Grbavice, i takodjer svakakvog skandiranja. Samo bi isli protiv sebe jer smo takvi, Sarajlije se u jednom gradu ne mogu slozit kao da su London, a kamoli jos nas dodaj.
BašČelik!
Bio trener. Dusko to nije skoro deset godina.
Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
-čovjek nikada nije vodio neku ekipu ni na bajramskom turniru
-pitanje je može li uopšte obnašati funkciju selektora, ima li ikakvu trenersku licencu
-trenersko znanje-upitno.. možda je i extra ali mi to ne znamo.
-na kraju bi opet morao igrati Begićevu igru i mi bi mu svi redom hebali majku..
-pitanje je može li uopšte obnašati funkciju selektora, ima li ikakvu trenersku licencu
-na kraju bi opet morao igrati Begićevu igru i mi bi mu svi redom hebali majku..
+1aqarius je napisao/la: ↑14 nov 2020, 21:56Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
Osim ili Muslin
15.10.2020.
Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam!
Barbarez ima pro licencu.aqarius je napisao/la: ↑14 nov 2020, 21:56Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
Barbarez je bio vecini igraca i navijaca veliki uzor i ime.
Barbarez daje sve za repku i radio bi iz srca.
Bio bi finansijski dobar
Motivacija u ekipi i nama navijacima bi bila na vrhuncu
Jedini bi mogao autamatski vratit navijacr da gledaju ponovo
Nikad ne bi radio sa savezom kontra repke
Imao bi 100% sa sobomneke takticke znalce u strucnom stabu, jer je to govorio u intervju kako poznaje te ljude koji bi stali uz njega
Dao bi sve da neki igrac zaigra za nas
U repki i ne treba toliko iskusan trener i takticar, samo poslozit sve kako treba praviti neki sistem
Moze se reci za Krstajica, Bilica, Kovaca da nisu imali iskustvo prije vodjenja repke
Barbarez bi vratio neke stare legende u strucni stab i negdje u repku jer im je svima bio vodja i kapiten i postuju ga svi.
Itd...
Nema logike da se prizivaju Muslini i neki sa strane pored nasih ljudi. Hrvati Dalica iz Kine iskopase..mi imamo Jakirovica, Akrapovica, dati Bajramovici sansu sto da ne, Osim
Nema veze velicina trenera sa ovim svime i toliko iskustvo, da dodje Mourinho ne bi mogao voditi ovo.
Nama nakvise treba motivacija dobra, covjek koji radi iz srca i koji je bistre glave da ne radi neke gluposti zvanjem svojih igraca i kao Pape stavljanja Lulica po cijeloj strani bez logike ikakve i te gafove.
BašČelik!
- feniksptica
- Kontakt:
Onaj ko misli da ce Osim bit nekog ko ce igracu postovat bojat ga se, pratit sta govori grdno se vara. Iskljucio sam vezano za klubski fudbal i mislim da on ne moze to jednostavno. Ovaj Osim sad ne. Osim od prije 10ak godina mozda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije trenersko znanje upitno nego nikakvo. Ako nisi nikad trenirao nikoga onda ga i ne možeš imati. Možeš nešto znati u teoriji ali u takvom slučaju sam i ja kandidat. Da ne spominjem da i ono što je znao da je zaboravio. Ljudi kad se nečim duže vrijeme ne bave zaborave.aqarius je napisao/la: ↑14 nov 2020, 21:56Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amar je u mixu jer ce se on najlakše maknuti a uvest će malo i živosti u ovu mrtvu, raspalu, kakva je atmosfera reprezentaciju.
Također, ne želim vidjeti Barbareza jer ne želim ikoni BH fudbalu hebavat mater kad rezultati krenu po zlu. On i Miske su mi najdraži BH igrači, ionako Misketu dosta toga prešutim.
Sto se Muslina tiče, već smo probavali ofucane regionalne trenere poput Robia, ali igra 3 5 2, i ima stav tako da nije ni on loša opcija.
Naravno moj trener iz snova je Vahid Halihodžić ali popišam mu se na njegov obraz, i lažnih principa.
Također, ne želim vidjeti Barbareza jer ne želim ikoni BH fudbalu hebavat mater kad rezultati krenu po zlu. On i Miske su mi najdraži BH igrači, ionako Misketu dosta toga prešutim.
Sto se Muslina tiče, već smo probavali ofucane regionalne trenere poput Robia, ali igra 3 5 2, i ima stav tako da nije ni on loša opcija.
Naravno moj trener iz snova je Vahid Halihodžić ali popišam mu se na njegov obraz, i lažnih principa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Ako dovedu Muslina znaci da stvari u nasoj repki idu nabolje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:29Amar je u mixu jer ce se on najlakše maknuti a uvest će malo i živosti u ovu mrtvu, raspalu, kakva je atmosfera reprezentaciju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Od svih tih bivših reprezentativaca samo mi Zvjezdan Misimović djeluje kao neko ko bi mogao biti dobar trener. Zato bih volio da on preuzme U21 reprezentaciju i da sebi napravi generaciju koju će preuzeti u A reprezentaciji i sa njom otići na EURO i SP.
A u medjuvremenu ja sam za to da nam Baka Slišković vodi reprezentaciju.
A u medjuvremenu ja sam za to da nam Baka Slišković vodi reprezentaciju.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav Baka bolan. Iz PLBiH niko trenutno. Mozda Vinko za par godina kad jos napreduje i u medjuvremenu ode negdje vanid a radi da stekne jos vise autoriteta al i on je daleko trenutno od ove pozicije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Najbolja opcija trenutno.Tekashi je napisao/la: ↑14 nov 2020, 21:57+1aqarius je napisao/la: ↑14 nov 2020, 21:56Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
Osim ili Muslin
15.10.2020.
Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam!
-
- Kontakt:
Slavoljub je itekako dobar izbor.feniksptica je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:32Ako dovedu Muslina znaci da stvari u nasoj repki idu nabolje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:29Amar je u mixu jer ce se on najlakše maknuti a uvest će malo i živosti u ovu mrtvu, raspalu, kakva je atmosfera reprezentaciju.
Barbarez sw treba aktivirat,pa.bilo sta brate,ucini.nesto Barba,pjetlici,kadeti..
Bajević ima preko 1000 utakmica u trenerskoj karijeri i dobro se snalazi, trener golmana Sarajeva bi mogao zaigrati kod njeg.
Sergeja instalirati u savez da posamara ove krimose
Aru Hodzica kojeg je toliko isprobavao a ni minute mu nije dao protiv S Irske. Uz ovo ide prilog sarkazma..Surreal je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:44A šta mu tačno zamjeraš? Koga bi ti ubacio umjesto Višće protiv Sjeverne Irske?Bundesliga je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:41Amater sa Neretve je pokazao kakav je trener. Njega ne treba porediti ni s kim nego g.ovnjivom motkom otjerati od reprezentacije.
Dušan i pomocnici su glavni krivci sa postavkom i zamjenama, pa tek onda 4-5:igraca koji nisu ni trebali pocinjat u toj utakmici.
Jel stvarno mislis da je Visca glavni krivac sto nismo prosli prejaku S Irsku?
Ti mozeš bilo koga dovesti za selektora na kraju ce biti marijoneta od Saveza. Sve dok imaš nacionalni kljuc i menadzerski lobi nemozeš ozbilnju reprezentaciju imati! Sve dok imaš ljudi koji veze nemaju sa fudbalom u Saveza nemozeš napredovati. Mi mjenamo jednog selektora iza drugog, a rezultat bude je na kraju isti. Bez obzir dali ima drugi više pobjede i malo bolje rezultate od drugog. Plasman na velko takmicenje nisi uspio! Još očekuješ kada pozivaš igraci iz Premijer Lige koji su preko 25-26 godina; da ce liga biti automaticki jacja bez da ulagaš jedan fening za ligu! Nemozeš redovno mjenati jednog selektora iza drugog i onda ocekivati da ce sve biti automaticki drugacje! Mi krecem kroz kolo i na kraju je stvar puno gorja. Mi smo prvo htieli da Bazdarevic bude otjeran, onda smo dobili Prosinecki koji je gorji bio i na kraju smo ga otjerali za strucnji stab koja je duplo gorja! Ja sam 100% uvjeren da bi sa Prosineckom otišli na Euro, jer je njegova igra odgovaralo protiv Sjeverne Irske i Slovacke...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.