Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Alipasino
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Alipasino » 14 nov 2020, 20:44

Nas problem ako je Osim nemoze nedaju pitari ako je neki pitar nedaju nasi.Pa sve smo isprobali.Ja nemam komplex prema pitarima i recu da smo najbolji fudbal igrali kad je bio Susic.Sta je to problem rec jer zato sto he on igro za Sarajevo a navijam za Zelju.Meni nine ali mnogima jest.Pojedini bi krepali kad bi Osim uspio.Gledaju licni interes a ne kolektivni.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 nov 2020, 20:57

Alipasino je napisao/la:
14 nov 2020, 20:44
Nas problem ako je Osim nemoze nedaju pitari ako je neki pitar nedaju nasi.Pa sve smo isprobali.Ja nemam komplex prema pitarima i recu da smo najbolji fudbal igrali kad je bio Susic.Sta je to problem rec jer zato sto he on igro za Sarajevo a navijam za Zelju.Meni nine ali mnogima jest.Pojedini bi krepali kad bi Osim uspio.Gledaju licni interes a ne kolektivni.
Kad je reprezentacija u pitanju jedostavno se klupski fudbal mora iskljuciti iz glava. Nepotrebno i ne donosi nista. Nazalost to je kod nas otkako reprezentacija postoji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 nov 2020, 20:59

Neznam sto, ali bih volio Baku ili Osima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 14 nov 2020, 21:25

Nemoj Baku vise bgt :D nesto novo

Ma kakav klubski fudbal za njega treba zaboraviti sto se tice repke. Covjece mi kao neki rivali, pa onolike zemlje pa stanu pod jednu zastavu, a mi nesto budalesemo.

Poslje Sergeja samo Amar. Ali mislim da bi taj pritisak na Osima bio ogroman od strane raje koja nije s Grbavice, i takodjer svakakvog skandiranja. Samo bi isli protiv sebe jer smo takvi, Sarajlije se u jednom gradu ne mogu slozit kao da su London, a kamoli jos nas dodaj.
BašČelik!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 nov 2020, 21:31

Surreal je napisao/la:
14 nov 2020, 19:38
Fudo je napisao/la:
14 nov 2020, 19:35
I ja bi volio osima, jer covjek cesto kaze kao sto jeste i zna u toku promjeniti taktiku itd, ne vazda na bolje al vecinom. Evo ja ko pitar kazem samo ne Musemic, to bi bilo udri nabi pa sta budi i psovanje majke
Ali ne razumijem, da sad izađe Bajević (objektivno bolje trener i od Husrefa i Osima) i kaže mi smo odron reprezentacija, idemo igrati pa šta bude, da li bi to nama nešto promijenilo? Čak bi ga i pljuvali, a to se kod Osima uzima za osobinu.
Bio trener. Dusko to nije skoro deset godina.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 nov 2020, 21:56

Ja nikako ne kontam da ljudi prizivaju Sergeja
-čovjek nikada nije vodio neku ekipu ni na bajramskom turniru
-pitanje je može li uopšte obnašati funkciju selektora, ima li ikakvu trenersku licencu
-trenersko znanje-upitno.. možda je i extra ali mi to ne znamo.
-na kraju bi opet morao igrati Begićevu igru i mi bi mu svi redom hebali majku..

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 nov 2020, 21:57

aqarius je napisao/la:
14 nov 2020, 21:56
-pitanje je može li uopšte obnašati funkciju selektora, ima li ikakvu trenersku licencu
-na kraju bi opet morao igrati Begićevu igru i mi bi mu svi redom hebali majku..
+1

Osim ili Muslin
15.10.2020.

Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 14 nov 2020, 22:17

aqarius je napisao/la:
Barbarez ima pro licencu.
Barbarez je bio vecini igraca i navijaca veliki uzor i ime.
Barbarez daje sve za repku i radio bi iz srca.
Bio bi finansijski dobar
Motivacija u ekipi i nama navijacima bi bila na vrhuncu
Jedini bi mogao autamatski vratit navijacr da gledaju ponovo
Nikad ne bi radio sa savezom kontra repke
Imao bi 100% sa sobomneke takticke znalce u strucnom stabu, jer je to govorio u intervju kako poznaje te ljude koji bi stali uz njega
Dao bi sve da neki igrac zaigra za nas
U repki i ne treba toliko iskusan trener i takticar, samo poslozit sve kako treba praviti neki sistem
Moze se reci za Krstajica, Bilica, Kovaca da nisu imali iskustvo prije vodjenja repke
Barbarez bi vratio neke stare legende u strucni stab i negdje u repku jer im je svima bio vodja i kapiten i postuju ga svi.
Itd...

Nema logike da se prizivaju Muslini i neki sa strane pored nasih ljudi. Hrvati Dalica iz Kine iskopase..mi imamo Jakirovica, Akrapovica, dati Bajramovici sansu sto da ne, Osim

Nema veze velicina trenera sa ovim svime i toliko iskustvo, da dodje Mourinho ne bi mogao voditi ovo.
Nama nakvise treba motivacija dobra, covjek koji radi iz srca i koji je bistre glave da ne radi neke gluposti zvanjem svojih igraca i kao Pape stavljanja Lulica po cijeloj strani bez logike ikakve i te gafove.
BašČelik!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2020, 22:23

Onaj ko misli da ce Osim bit nekog ko ce igracu postovat bojat ga se, pratit sta govori grdno se vara. Iskljucio sam vezano za klubski fudbal i mislim da on ne moze to jednostavno. Ovaj Osim sad ne. Osim od prije 10ak godina mozda.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 nov 2020, 22:28

aqarius je napisao/la:
Nije trenersko znanje upitno nego nikakvo. Ako nisi nikad trenirao nikoga onda ga i ne možeš imati. Možeš nešto znati u teoriji ali u takvom slučaju sam i ja kandidat. Da ne spominjem da i ono što je znao da je zaboravio. Ljudi kad se nečim duže vrijeme ne bave zaborave.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 nov 2020, 22:29

Amar je u mixu jer ce se on najlakše maknuti a uvest će malo i živosti u ovu mrtvu, raspalu, kakva je atmosfera reprezentaciju.

Također, ne želim vidjeti Barbareza jer ne želim ikoni BH fudbalu hebavat mater kad rezultati krenu po zlu. On i Miske su mi najdraži BH igrači, ionako Misketu dosta toga prešutim.

Sto se Muslina tiče, već smo probavali ofucane regionalne trenere poput Robia, ali igra 3 5 2, i ima stav tako da nije ni on loša opcija.

Naravno moj trener iz snova je Vahid Halihodžić ali popišam mu se na njegov obraz, i lažnih principa.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2020, 22:32

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
14 nov 2020, 22:29
Amar je u mixu jer ce se on najlakše maknuti a uvest će malo i živosti u ovu mrtvu, raspalu, kakva je atmosfera reprezentaciju.

Također, ne želim vidjeti Barbareza jer ne želim ikoni BH fudbalu hebavat mater kad rezultati krenu po zlu. On i Miske su mi najdraži BH igrači, ionako Misketu dosta toga prešutim.

Sto se Muslina tiče, već smo probavali ofucane regionalne trenere poput Robia, ali igra 3 5 2, i ima stav tako da nije ni on loša opcija.

Naravno moj trener iz snova je Vahid Halihodžić ali popišam mu se na njegov obraz, i lažnih principa.
Ako dovedu Muslina znaci da stvari u nasoj repki idu nabolje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 nov 2020, 22:37

Od svih tih bivših reprezentativaca samo mi Zvjezdan Misimović djeluje kao neko ko bi mogao biti dobar trener. Zato bih volio da on preuzme U21 reprezentaciju i da sebi napravi generaciju koju će preuzeti u A reprezentaciji i sa njom otići na EURO i SP.

A u medjuvremenu ja sam za to da nam Baka Slišković vodi reprezentaciju.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2020, 22:50

Kakav Baka bolan. Iz PLBiH niko trenutno. Mozda Vinko za par godina kad jos napreduje i u medjuvremenu ode negdje vanid a radi da stekne jos vise autoriteta al i on je daleko trenutno od ove pozicije.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 nov 2020, 22:51

Tekashi je napisao/la:
14 nov 2020, 21:57
aqarius je napisao/la:
+1

Osim ili Muslin
15.10.2020.

Slavoljub Muslin: Kontaktirao me FS BiH – ako me trebate, tu sam!
Najbolja opcija trenutno.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 14 nov 2020, 22:51

feniksptica je napisao/la:
14 nov 2020, 22:32
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
14 nov 2020, 22:29

Ako dovedu Muslina znaci da stvari u nasoj repki idu nabolje.
Slavoljub je itekako dobar izbor.
Barbarez sw treba aktivirat,pa.bilo sta brate,ucini.nesto Barba,pjetlici,kadeti..

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 nov 2020, 23:07

Bajević ima preko 1000 utakmica u trenerskoj karijeri i dobro se snalazi, trener golmana Sarajeva bi mogao zaigrati kod njeg.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 nov 2020, 23:43

Sergeja instalirati u savez da posamara ove krimose

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 15 nov 2020, 01:01

Surreal je napisao/la:
14 nov 2020, 19:44
Bundesliga je napisao/la:
14 nov 2020, 19:41
Amater sa Neretve je pokazao kakav je trener. Njega ne treba porediti ni s kim nego g.ovnjivom motkom otjerati od reprezentacije.
A šta mu tačno zamjeraš? Koga bi ti ubacio umjesto Višće protiv Sjeverne Irske?
Aru Hodzica kojeg je toliko isprobavao a ni minute mu nije dao protiv S Irske. Uz ovo ide prilog sarkazma..
Dušan i pomocnici su glavni krivci sa postavkom i zamjenama, pa tek onda 4-5:igraca koji nisu ni trebali pocinjat u toj utakmici.
Jel stvarno mislis da je Visca glavni krivac sto nismo prosli prejaku S Irsku?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 nov 2020, 03:09

Ti mozeš bilo koga dovesti za selektora na kraju ce biti marijoneta od Saveza. Sve dok imaš nacionalni kljuc i menadzerski lobi nemozeš ozbilnju reprezentaciju imati! Sve dok imaš ljudi koji veze nemaju sa fudbalom u Saveza nemozeš napredovati. Mi mjenamo jednog selektora iza drugog, a rezultat bude je na kraju isti. Bez obzir dali ima drugi više pobjede i malo bolje rezultate od drugog. Plasman na velko takmicenje nisi uspio! Još očekuješ kada pozivaš igraci iz Premijer Lige koji su preko 25-26 godina; da ce liga biti automaticki jacja bez da ulagaš jedan fening za ligu! Nemozeš redovno mjenati jednog selektora iza drugog i onda ocekivati da ce sve biti automaticki drugacje! Mi krecem kroz kolo i na kraju je stvar puno gorja. Mi smo prvo htieli da Bazdarevic bude otjeran, onda smo dobili Prosinecki koji je gorji bio i na kraju smo ga otjerali za strucnji stab koja je duplo gorja! Ja sam 100% uvjeren da bi sa Prosineckom otišli na Euro, jer je njegova igra odgovaralo protiv Sjeverne Irske i Slovacke...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.