FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Flick glumi. Pogledajte samo koliko brisanog prostora izmedju odbrane i napada. Ovi bi svi samo u napad, nikakvog balansa nema.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
thomashasler
- Kontakt:
Ej moj Flik dok si se drzao Jupovog stila i imali smo stil od igre. Kako si poceo glumiti Pepa i neke tople vode izmisljat igrati je sranje sto ispracaju polako i rezultati. Zasto jednostavno kad moze komplikovano.
Odbijam da povjerujem i sta smo se pretvorili, obična čoporativna igra bez imalo strukture na terenu. Sule igra beka na 30 metara od njihovog gola, sve sam vidio 
Vracaj Dzemperka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisu Van Gaal i Jup glupi moj Flick pa igraju 4-2-3-1. Cim si promijenio popusili smo.
Ovo je premasilo i Papetove formacije. Dva stopera igraju bekove a jedini bek na stoperu. A imas na klupi bekove. Fura alabu ko lud a isti ide na ljeto. Umjesto daviesa na beka a lucasa na stopera. U napadu mase sve zivo a odbrana cim krene protivnik popusi gol.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
thomashasler
- Kontakt:
Mora biti inovativan. S novim metodama uspjeh jer nepika se sa starim metodama novi uspjesi. Samo naprijed Flik. Ovo je sranje od igre taktike nula bodova.
Za **** ovo nije , opet 1 vezni 4 stoper , kad ce pauza da dodju sebi malo
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zamislite da imamo 2 veznjaka i beka na terenu, ne bi bilo zanimljivo jer bi vodili 2 0 do sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakve su ovo taktike, kao da je ušao duh španske prevare u Flick-a
I dalje sam maksimalno uz trenera, ne zaboravimo šta nam je donio prošle sezone. Vjerujem da će na proljeće sve biti drugačije.
I dalje sam maksimalno uz trenera, ne zaboravimo šta nam je donio prošle sezone. Vjerujem da će na proljeće sve biti drugačije.
Flick napustio svoju filozofiju, i odmah usvojio i primijenio Pirloball. 
XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nikad nisam shvatao zasto ljudi mijenjaju nesto sto valja. Isto Barcelona kada je sve osvojila pa dovela Ibrahimovica, Sancheza i odmah oslabili. Kod nas mijenja formaciju koja fercera u sranje od formacije i odmah gubimo.
Nekad i razumijem to prilagođavanje, ili jednostavno da probas nesto novo... ali ovdje nema potebe za tim, pogotovo ne da forsiras 4141 kad je ocigledno od prve utakmice da ne ide.Bundesliga je napisao/la: ↑16 dec 2020, 20:55Nikad nisam shvatao zasto ljudi mijenjaju nesto sto valja. Isto Barcelona kada je sve osvojila pa dovela Ibrahimovica, Sancheza i odmah oslabili. Kod nas mijenja formaciju koja fercera u sranje od formacije i odmah gubimo.
Nema igrača sredine koji treba da kontroliše loptu, u ovakvim sistemima i stilu takav igrač je farz da ga imaš i to da nije prosječan. Od takvog igrača zavisi sve, ako ga nema onda gubiš lopte lahko i često praviš šanse i kontre protivniku a to mi upravo radimo. U nas krila trče 60 metara da stignu nekoga u svom 16ercu, to je nedopustivo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma razumijem i ja prilagodjavanje. Kad te neko tjera da promijenis formaciju ili igru. Ali ovdje te niko ne tjera a ti mijenjas. E to ne kontam.
Vazda mrzim kad treneri tvrdoglavo pokusavaju nametnuti nesto sto ne ide. Pogotovo kad imas sistem koji funkcionira ne izmisljaj toplu vodu.
Nur der FCB
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hansi pocinje ici na zivce
Cuj Sule bek
**** ga njegova formacija
Coutinho je bolji bio prosle sezone od ovog Sanea
Cuj Sule bek
**** ga njegova formacija
Coutinho je bolji bio prosle sezone od ovog Sanea
Flick je Sulea stavio na beka da bi više trčao i brže smršao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
I ne znam na osnovu cega vi govorite da ce biti bolje na proljece? Ili ste zaboravili da nema mini priprema u januaru? Ja se jedino uzdam u Kimmicha. Taj covjek nam znaci 30% tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.