Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kanuric totalno bezveze igrac. Ne moze se zvati svaki igrac koji ima neke veze sa nama, a da nema ni 5 nastupa u seniorskom fudbalu. Huseinbasic, Hamulic i Jasic od ovih koji se spominju su jedini ozbiljni za sada. Prvu dvojicu smo osigurali, sada ozbiljno krenuti po Jasica koji je prioritet, pa onda Omica ako nastavi sa ozbiljim partijama i minutama u seniorskom fudbalu.
Naravno da je bezveze igrac. Neki bi ovdje sve dovodili u repku.marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 okt 2022, 11:48Kanuric totalno bezveze igrac. Ne moze se zvati svaki igrac koji ima neke veze sa nama, a da nema ni 5 nastupa u seniorskom fudbalu. Huseinbasic, Hamulic i Jasic od ovih koji se spominju su jedini ozbiljni za sada. Prvu dvojicu smo osigurali, sada ozbiljno krenuti po Jasica koji je prioritet, pa onda Omica ako nastavi sa ozbiljim partijama i minutama u seniorskom fudbalu.
Jedini kandidati su Huseinbasic, Hamulic i Jasic. Donekle i Gigovic i to je to.
Kanuric nije nikako za repku a Omic takodzer nije za sada.
Sa ova tri navedena bi dobili na sirini i to bi bila ta ekipa za kvalifikacije. S tim da onda ima par imena koji treba da otpadnu.
Vidjeti jel moze Zolotic pomoci posto igra redovno kao stoper i ljevak je. I to bi bilo to.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Huskovic i Kanuric nisu nista manje talentirani nego ostali iz tvog posta. Ko ce stvarno uspjeti to niko nezna. Mali kanuric igra u 2. bundesligi iako je napr. 4 godine mladji od naseg A-reprezentativca danilovica iz 2. portugalske lige…
Maestro je napisao/la: ↑21 okt 2022, 12:53Naravno da je bezveze igrac. Neki bi ovdje sve dovodili u repku.marlostanf1eld je napisao/la: ↑21 okt 2022, 11:48Kanuric totalno bezveze igrac. Ne moze se zvati svaki igrac koji ima neke veze sa nama, a da nema ni 5 nastupa u seniorskom fudbalu. Huseinbasic, Hamulic i Jasic od ovih koji se spominju su jedini ozbiljni za sada. Prvu dvojicu smo osigurali, sada ozbiljno krenuti po Jasica koji je prioritet, pa onda Omica ako nastavi sa ozbiljim partijama i minutama u seniorskom fudbalu.
Jedini kandidati su Huseinbasic, Hamulic i Jasic. Donekle i Gigovic i to je to.
Kanuric nije nikako za repku a Omic takodzer nije za sada.
Sa ova tri navedena bi dobili na sirini i to bi bila ta ekipa za kvalifikacije. S tim da onda ima par imena koji treba da otpadnu.
Vidjeti jel moze Zolotic pomoci posto igra redovno kao stoper i ljevak je. I to bi bilo to.

Slazem se sa ovom listom igraca. Sto se tice najaktuelnijih i koje bi sutra mogao pozvati u A repku. Ovi iz Austrije (izuzev Jasica) su bas daleko od A repke. Treba biti iskren. Kanuric je sve osim bezveze igrac, tu se ne slazem, ali nema trenutno sta traziti u kontekstu A repke.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Moje je misljenje da Armin Gigovic trenutno ne moze unaprijediti nasu igru, to je vise igrac koji treba da se prati, i kojeg ja sledece godine vidim u jacem klubu/ligi. Nisam bio ni za pozivanje Ahmedhodzica dok nije presao u Malme gdje je bio medju boljim igracima. Tako i sa Gigovicem. Pozivanje Gigovica, i kad bi on evt prihvatio bio bi samo da se osigura za buducnost. Ali kad je mogao Sabanadzovic, Djokanovic, i konstantno Danilovic dobivati poziv, onda sigurno nebi bio kriminal i sa Gigovicem viditi, jer kao sto sam napisao samo je pitanje vremena kad ce igrati na vecem nivou.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedini interes i fokus je ispratiti da li ce ovaj Hamulic nastaviti ovo sto trenutno radi.
Nadam se da smo dobili nekog iznadprosjecnog fudbalera u napadu.
Nadam se da smo dobili nekog iznadprosjecnog fudbalera u napadu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ah kad vidis da imamo nekog pratiti u Bundesligi odma osmijeh i sjecanja na stare dane.
Samo kad pomislim na Madjarsku i Ferencvaros
Samo kad pomislim na Madjarsku i Ferencvaros

Karic opet u prvoj postavi protiv Kiela, 60ta minuta u toku.
Huseinbasic na klupi jer se vratio suspendirani Kainz.
Huseinbasic na klupi jer se vratio suspendirani Kainz.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobro je gube

EDIT: 2:0 gube, ovaj stoper bot keka Kilian opet dobi crveni, drugi crveni u mjesec dana. Mogao bi i Smajic u tim brzo

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 21 okt 2022, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Stopera im haha 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Razbi ih Mainz, odlicno.
Ma pisao sam ovdje da im je odbrana katastrofa, narocito mi se dojmio onaj hadalj Huberts, ukopavao ih protiv Partizana, dobro je da i taj Kilian nije nedodirljiv.
Ako u narednom periodu Smajic ne dobije sansu onda je realna opcija da mali kurcu ne valja

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobro Smajic je tek napunio 18 godina. Moze jos igrati U19 Bundesligu. Nije realno ocekivati da ce nakon dva mjeseca u prvom timu izgurati ove stopere koliko god oni greske pravili. Nisu dzaba Benfica, Porto, Stuttgart itd ga trazili.
Nisu nam ni Anel i Dennis igrali u ligi petice sa 18 godina.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Baš tako, ja nemogu vjerovati da imamo igraći koji imaju rezervnu ulogu u mrtvom Partizanu. Sanicanin, Milicevic i Šerbecic moraju biti bivši a Renato Gojkovic, Nermin Zolotic i Nihad Mujakic moraju biti u širi spisak. Igraći kao sto su Danilovic, Gojak, Civic i Susic kvare ugled u našu reprezentaciju. Dijaspora opet hrani našu reprezentaciju sa kvalitet, jer su naši ljude nesposobni da ulagaju u našu ligu. Kada pomisliš da smo medju 9 zemalja koji nismo nikada imali predstavnika u grupnu fazu. Ovo nije uvreda za naši braca Bošnjaci koje zivi u Bosni i Hercegovini vec kritika da imamo toliko nesposobni ljudi u Savezu koji su jedva hibritne tereni izgradili.Hansestadt je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:47Moje je misljenje da Armin Gigovic trenutno ne moze unaprijediti nasu igru, to je vise igrac koji treba da se prati, i kojeg ja sledece godine vidim u jacem klubu/ligi. Nisam bio ni za pozivanje Ahmedhodzica dok nije presao u Malme gdje je bio medju boljim igracima. Tako i sa Gigovicem. Pozivanje Gigovica, i kad bi on evt prihvatio bio bi samo da se osigura za buducnost. Ali kad je mogao Sabanadzovic, Djokanovic, i konstantno Danilovic dobivati poziv, onda sigurno nebi bio kriminal i sa Gigovicem viditi, jer kao sto sam napisao samo je pitanje vremena kad ce igrati na vecem nivou.
Krenulo i Catica u Den Haagu, treca asistencija u zadnja tri meca, igra redovnije kao desno krilo. Doduse vec su mu 23 i pitanje koliko moze jos napredovati
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šuplje priče, kvalitet će igrati i amatersku ligu i za mjesec moći normalne partije pružiti u najjačim ligama.
Bezbroj je više ovakvih primjera, godine samo dolaze u obzir ako se u ekipi na toj poziciji nalazi najbolji igrač .
Ovaj Smajić da je imalo dobar, zaigrao bi sljedeće kolo, pošto je vidim ovaj štoper zaradio crveni.
Bezbroj je više ovakvih primjera, godine samo dolaze u obzir ako se u ekipi na toj poziciji nalazi najbolji igrač .
Ovaj Smajić da je imalo dobar, zaigrao bi sljedeće kolo, pošto je vidim ovaj štoper zaradio crveni.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 22 okt 2022, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Dovoljno mu je godina da starta ako je ikakav kvalitet i talenat, valjda ce dobit sansuMaestro je napisao/la: ↑21 okt 2022, 21:23Dobro Smajic je tek napunio 18 godina. Moze jos igrati U19 Bundesligu. Nije realno ocekivati da ce nakon dva mjeseca u prvom timu izgurati ove stopere koliko god oni greske pravili. Nisu dzaba Benfica, Porto, Stuttgart itd ga trazili.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tacno, ali netreba se tek poceti boriti za njega kad postane kvalitet za njih/(nas)! Tad je mozda kasno…vidjeli smo kad su hrvati na vrijeme reagovali i dobili rakitica a turci spavali i prespavali özila… .
Hrvati uzese Austrijancima mlađeg Ljubicica iako je prosao njihove mlađe selekcije i bio na rezervnom spisku seniorske selekcije.Hrvati imaju prejak vezni red al od viska glava ne boli.Ovako trebaju i nasi raditi siriti bazu pa nek se na treninzima pobiju za prvih jedanaest

Govorim da nije realno ocekivati da ce odma upasti u prvih jedanest nakon dva mjeseca u timu. Ne bi ni Huseinbasic dobio priliku da nije bilo povreda a vidimo da nije nista losiji od prvih jedanest Kelna. A jos je tri godine stariji od Smajica.forgempp je napisao/la: ↑21 okt 2022, 23:54Dovoljno mu je godina da starta ako je ikakav kvalitet i talenat, valjda ce dobit sansuMaestro je napisao/la: ↑21 okt 2022, 21:23Dobro Smajic je tek napunio 18 godina. Moze jos igrati U19 Bundesligu. Nije realno ocekivati da ce nakon dva mjeseca u prvom timu izgurati ove stopere koliko god oni greske pravili. Nisu dzaba Benfica, Porto, Stuttgart itd ga trazili.
Nisu nam ni Anel i Dennis igrali u ligi petice sa 18 godina.![]()
Tuta Petrov
Tuta Petrov