Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

marlostanf1eld
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la marlostanf1eld » 21 okt 2022, 11:48

Kanuric totalno bezveze igrac. Ne moze se zvati svaki igrac koji ima neke veze sa nama, a da nema ni 5 nastupa u seniorskom fudbalu. Huseinbasic, Hamulic i Jasic od ovih koji se spominju su jedini ozbiljni za sada. Prvu dvojicu smo osigurali, sada ozbiljno krenuti po Jasica koji je prioritet, pa onda Omica ako nastavi sa ozbiljim partijama i minutama u seniorskom fudbalu.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 okt 2022, 12:53

marlostanf1eld je napisao/la:
21 okt 2022, 11:48
Kanuric totalno bezveze igrac. Ne moze se zvati svaki igrac koji ima neke veze sa nama, a da nema ni 5 nastupa u seniorskom fudbalu. Huseinbasic, Hamulic i Jasic od ovih koji se spominju su jedini ozbiljni za sada. Prvu dvojicu smo osigurali, sada ozbiljno krenuti po Jasica koji je prioritet, pa onda Omica ako nastavi sa ozbiljim partijama i minutama u seniorskom fudbalu.
Naravno da je bezveze igrac. Neki bi ovdje sve dovodili u repku.
Jedini kandidati su Huseinbasic, Hamulic i Jasic. Donekle i Gigovic i to je to.
Kanuric nije nikako za repku a Omic takodzer nije za sada.
Sa ova tri navedena bi dobili na sirini i to bi bila ta ekipa za kvalifikacije. S tim da onda ima par imena koji treba da otpadnu.
Vidjeti jel moze Zolotic pomoci posto igra redovno kao stoper i ljevak je. I to bi bilo to.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 21 okt 2022, 13:09

Huskovic i Kanuric nisu nista manje talentirani nego ostali iz tvog posta. Ko ce stvarno uspjeti to niko nezna. Mali kanuric igra u 2. bundesligi iako je napr. 4 godine mladji od naseg A-reprezentativca danilovica iz 2. portugalske lige…

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 okt 2022, 13:23

Maestro je napisao/la:
21 okt 2022, 12:53
marlostanf1eld je napisao/la:
21 okt 2022, 11:48
Naravno da je bezveze igrac. Neki bi ovdje sve dovodili u repku.
Jedini kandidati su Huseinbasic, Hamulic i Jasic. Donekle i Gigovic i to je to.
Kanuric nije nikako za repku a Omic takodzer nije za sada.
Sa ova tri navedena bi dobili na sirini i to bi bila ta ekipa za kvalifikacije. S tim da onda ima par imena koji treba da otpadnu.
Vidjeti jel moze Zolotic pomoci posto igra redovno kao stoper i ljevak je. I to bi bilo to.
:thumbup: :thumbup:

Slazem se sa ovom listom igraca. Sto se tice najaktuelnijih i koje bi sutra mogao pozvati u A repku. Ovi iz Austrije (izuzev Jasica) su bas daleko od A repke. Treba biti iskren. Kanuric je sve osim bezveze igrac, tu se ne slazem, ali nema trenutno sta traziti u kontekstu A repke.
@igrajlopte 🐦

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 okt 2022, 14:47

Moje je misljenje da Armin Gigovic trenutno ne moze unaprijediti nasu igru, to je vise igrac koji treba da se prati, i kojeg ja sledece godine vidim u jacem klubu/ligi. Nisam bio ni za pozivanje Ahmedhodzica dok nije presao u Malme gdje je bio medju boljim igracima. Tako i sa Gigovicem. Pozivanje Gigovica, i kad bi on evt prihvatio bio bi samo da se osigura za buducnost. Ali kad je mogao Sabanadzovic, Djokanovic, i konstantno Danilovic dobivati poziv, onda sigurno nebi bio kriminal i sa Gigovicem viditi, jer kao sto sam napisao samo je pitanje vremena kad ce igrati na vecem nivou.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 okt 2022, 15:04

Jedini interes i fokus je ispratiti da li ce ovaj Hamulic nastaviti ovo sto trenutno radi.

Nadam se da smo dobili nekog iznadprosjecnog fudbalera u napadu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 okt 2022, 16:12

Ah kad vidis da imamo nekog pratiti u Bundesligi odma osmijeh i sjecanja na stare dane.

Samo kad pomislim na Madjarsku i Ferencvaros :sick:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 okt 2022, 19:52

Karic opet u prvoj postavi protiv Kiela, 60ta minuta u toku.
Huseinbasic na klupi jer se vratio suspendirani Kainz.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 okt 2022, 20:56

forgempp je napisao/la:
21 okt 2022, 19:52
Dobro je gube :) podsjeca me na period kad je Dzeko bio u Ciyju pa smo navijali kontra dok on ne udje u igru :shhh: :mrgreen:

EDIT: 2:0 gube, ovaj stoper bot keka Kilian opet dobi crveni, drugi crveni u mjesec dana. Mogao bi i Smajic u tim brzo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 21 okt 2022, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 okt 2022, 21:07

Stopera im haha :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 okt 2022, 21:13

Sheyi je napisao/la:
21 okt 2022, 20:56
forgempp je napisao/la:
21 okt 2022, 19:52
Dobro je gube :) podsjeca me na period kad je Dzeko bio u Ciyju pa smo navijali kontra dok on ne udje u igru :shhh: :mrgreen:

EDIT: 2:0 gube, ovaj stoper bot keka Kilian opet dobi crveni, drugi crveni u mjesec dana. Mogao bi i Smajic u tim brzo :mrgreen:
Razbi ih Mainz, odlicno.
Ma pisao sam ovdje da im je odbrana katastrofa, narocito mi se dojmio onaj hadalj Huberts, ukopavao ih protiv Partizana, dobro je da i taj Kilian nije nedodirljiv.
Ako u narednom periodu Smajic ne dobije sansu onda je realna opcija da mali kurcu ne valja :mrgreen:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 okt 2022, 21:23

Dobro Smajic je tek napunio 18 godina. Moze jos igrati U19 Bundesligu. Nije realno ocekivati da ce nakon dva mjeseca u prvom timu izgurati ove stopere koliko god oni greske pravili. Nisu dzaba Benfica, Porto, Stuttgart itd ga trazili.
Nisu nam ni Anel i Dennis igrali u ligi petice sa 18 godina.

Tuta Petrov

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 okt 2022, 21:48

Hansestadt je napisao/la:
21 okt 2022, 14:47
Moje je misljenje da Armin Gigovic trenutno ne moze unaprijediti nasu igru, to je vise igrac koji treba da se prati, i kojeg ja sledece godine vidim u jacem klubu/ligi. Nisam bio ni za pozivanje Ahmedhodzica dok nije presao u Malme gdje je bio medju boljim igracima. Tako i sa Gigovicem. Pozivanje Gigovica, i kad bi on evt prihvatio bio bi samo da se osigura za buducnost. Ali kad je mogao Sabanadzovic, Djokanovic, i konstantno Danilovic dobivati poziv, onda sigurno nebi bio kriminal i sa Gigovicem viditi, jer kao sto sam napisao samo je pitanje vremena kad ce igrati na vecem nivou.
Baš tako, ja nemogu vjerovati da imamo igraći koji imaju rezervnu ulogu u mrtvom Partizanu. Sanicanin, Milicevic i Šerbecic moraju biti bivši a Renato Gojkovic, Nermin Zolotic i Nihad Mujakic moraju biti u širi spisak. Igraći kao sto su Danilovic, Gojak, Civic i Susic kvare ugled u našu reprezentaciju. Dijaspora opet hrani našu reprezentaciju sa kvalitet, jer su naši ljude nesposobni da ulagaju u našu ligu. Kada pomisliš da smo medju 9 zemalja koji nismo nikada imali predstavnika u grupnu fazu. Ovo nije uvreda za naši braca Bošnjaci koje zivi u Bosni i Hercegovini vec kritika da imamo toliko nesposobni ljudi u Savezu koji su jedva hibritne tereni izgradili.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 okt 2022, 21:53

Krenulo i Catica u Den Haagu, treca asistencija u zadnja tri meca, igra redovnije kao desno krilo. Doduse vec su mu 23 i pitanje koliko moze jos napredovati

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 okt 2022, 22:22

Šuplje priče, kvalitet će igrati i amatersku ligu i za mjesec moći normalne partije pružiti u najjačim ligama.

Bezbroj je više ovakvih primjera, godine samo dolaze u obzir ako se u ekipi na toj poziciji nalazi najbolji igrač .

Ovaj Smajić da je imalo dobar, zaigrao bi sljedeće kolo, pošto je vidim ovaj štoper zaradio crveni.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 22 okt 2022, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 okt 2022, 23:54

Maestro je napisao/la:
21 okt 2022, 21:23
Dobro Smajic je tek napunio 18 godina. Moze jos igrati U19 Bundesligu. Nije realno ocekivati da ce nakon dva mjeseca u prvom timu izgurati ove stopere koliko god oni greske pravili. Nisu dzaba Benfica, Porto, Stuttgart itd ga trazili.
Dovoljno mu je godina da starta ako je ikakav kvalitet i talenat, valjda ce dobit sansu :|
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 22 okt 2022, 10:08

Maestro je napisao/la:
20 okt 2022, 23:02
h1a2s3o4 je napisao/la:
20 okt 2022, 22:38
EdinjoBos je napisao/la:
20 okt 2022, 20:41
slika

slika

slika
Ne mogu se tačno sjetiti gdje sam pročitao ali mislim da je za ovog Kanurića pisalo (pošto se ne mogu sjetiti teksta ne znam da li je direktno ili indirektno) da neće igrati za našu reprezentaciju.
Nece on igrati ni za Austriju.
Ma nije kvalitet da u ovom momentu zaigra za njih ili nas, ali svakako zanimljiv igrač.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 22 okt 2022, 10:12

Tacno, ali netreba se tek poceti boriti za njega kad postane kvalitet za njih/(nas)! Tad je mozda kasno…vidjeli smo kad su hrvati na vrijeme reagovali i dobili rakitica a turci spavali i prespavali özila… .

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 22 okt 2022, 10:41

Hrvati uzese Austrijancima mlađeg Ljubicica iako je prosao njihove mlađe selekcije i bio na rezervnom spisku seniorske selekcije.Hrvati imaju prejak vezni red al od viska glava ne boli.Ovako trebaju i nasi raditi siriti bazu pa nek se na treninzima pobiju za prvih jedanaest

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 22 okt 2022, 10:50

:kralj:
forgempp je napisao/la:
21 okt 2022, 23:54
Maestro je napisao/la:
21 okt 2022, 21:23
Dovoljno mu je godina da starta ako je ikakav kvalitet i talenat, valjda ce dobit sansu :|
Govorim da nije realno ocekivati da ce odma upasti u prvih jedanest nakon dva mjeseca u timu. Ne bi ni Huseinbasic dobio priliku da nije bilo povreda a vidimo da nije nista losiji od prvih jedanest Kelna. A jos je tri godine stariji od Smajica.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink, Zglavkar i 16 gostiju.