Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

steve-o
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la steve-o » 12 nov 2009, 20:29

jbg perica ce propustiti gay parade u beogradu ako nastavi pisati po ovome forumu...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 nov 2009, 20:29

perice majmune...fino docekas subotu,upalis tv ako ga uopste imas i prebacis na hrt-2 i gledas repku BiH,nema ti druge,ha ya sta cu ti ja 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 12 nov 2009, 20:29

BAN
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2009, 20:29

Scof1eld je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:Nadam se da ce ovako biti na nasoj tribini u subotu, barem 3 puta :mrgreen:
Super uzivo snimak Dzekinog gola u Genku, sa nase tribine, te atmosfere nakon gola.

vrh
Naježioooooo sam se, koji osjećaj...Zamislite, pogodak u Lisabonu? Nezamislivo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 nov 2009, 20:30

Knele je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:Nadam se da ce ovako biti na nasoj tribini u subotu, barem 3 puta :mrgreen:
Super uzivo snimak Dzekinog gola u Genku, sa nase tribine, te atmosfere nakon gola.

vrh
zasto da ga zamisljam kad cu da ga vidim za nesto vise od dva dana.

High

Post Postao/la High » 12 nov 2009, 20:31

Kao sto je neko vec rekao,ove utakmice su biti ili ne biti,nema vise prica tipa : mala ekipa,favorit,imperativ tri boda,mozemo izgubiti,igrati nerijeseno i slicno.Grupna faza zavrsena,mozda smo mogli bolje protiv Turske (u oba susreta) i Spanije u Zenici.Bilo kako bilo,to je stvar proslosti,moramo biti zadovoljni dosadasnjim rezultatom,stvaranjem neke nove reprezentacije,postizanjem odlicnih rezultata.Fino bi bilo izvuci povoljan rezultat iz Portugala,iz te prve utakmice,jer ce ona PO MENI odluciti dosta.Vidim,igraci,selektor,navijaci,svi se oslanjaju na utakmicu u Zenici,nadam se da cemo izvuci bar remi.Realno gledajuci,od nas su bolji,i to previse rekao bih.Koliko sam primijetio sva tri golmana nisu neka klasa,solidni,ocekujem neki kiks od strane njihove ''jedinice''.Imaju odlicne igrace,pocevsi od Deca,Ferreire,Simaa,Quaresme.Istina,njihova trenutna forma MOZDA i nije bas najbolja,ali to su igraci koji imaju taj neki status u fudbalskom svijetu,i zasluzuju svaki respekt,prizeljkujem njihovu losu partiju,s tim da to nasi iskoriste i ostvare povoljan rezultat.Ponavljam,svi znamo da se igraju dvije utakmice,jaki jesu,i to znamo,ali na kraju krajeva,nije nemoguce,i oni su ljudi.Dogovor u svlacionici o tome da svi ginu na terenu,da daju 120 % moze rijesiti neke stvari,sve se moze,i vjerujem u to.S druge strane,mi imamo par igraca koji mogu dati veliki doprinos utakmici i ako nista parirati im.Ocekujem dosta od Misimovica,da svojim loptama uposli kolegu iz kluba,Ibisevica,nevazno koga,da svoj dio posla uradi,nadam se da ce to ostali iskoristiti.Sto se Spahica tice,vjerujem da ce igrati kao i uvijek,pozrtvovano,muski,hrabro,kao sto to on zna.Sto se formacije,taktike tice necu da ulazim u to,jer ima covjek koji je zaduzen za to,na njemu ostaje.

Opet kazem,nema razloga za pesimizmom,sve je moguce uz volju,htjenje,nadam se dobrom rezultatu.

Ne ulazite u raspravu sa pojedinim,mislim da je uopce ne zasluzuju.

(@ perica,banovan si)
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 nov 2009, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 12 nov 2009, 20:33

Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 nov 2009, 20:33

neznam ko je gori, tipovi kao perica, ili tipovi koji odgovaraju na prvokacije, covjeku je dosadno pa prica gluposti namjerno i onda se smije kaoliko se ljudi upalilo. pa svi smo to barem jednom u zivotu radili
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

perica
Kontakt:

Post Postao/la perica » 12 nov 2009, 20:34

Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 12 nov 2009, 20:34

Knele je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:

vrh
Totalno ludilo.... strasan video.Aferim

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 12 nov 2009, 20:35

ko ga citira gay je :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 nov 2009, 20:36

Jeste tako je pero, haj jos jednom nesto napisi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 nov 2009, 20:36

Ma nije meni zbog retardiranih budala kao ovaj perica (samo ime govori) nego ovi moderatori nista nerade , da ja napisem nesto protiv hrvatske na neki hrv forum odmah bi izbrisali i ban...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 nov 2009, 20:37

perica je napisao/la:Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
HAHAH CUJ SIMUNIC
HAHAH EDUARDO BOLJI OD DZEKA HAHAHAHAHHAHAH HH SVARNO MORAS BIT MALOUMAN DA TO NAPISES AL FKT

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 12 nov 2009, 20:37

ibrakadabra je napisao/la:Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0
potpis! zacepili bi gubicu onim lesinarima, nultrasima i ostalim dusmanima za uvijek...

@lejla: ma ko njega citira, ide s njim na gay parade u beograd :lol:
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 12 nov 2009, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 12 nov 2009, 20:37

evo jasmin muharemovic na tekmi u zenici :D sada rekao 8-) ko ima DM sat neka prebaci :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 nov 2009, 20:38

[b]kreten jedan majmunski[/b] je napisao/la:Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
pa u zadnjem susretu nije nista ni trebalo kretenu jedan.

a da hrvatska ide na svjetsko jelde, sa simunicem i eduardom. dzaba njima i bog otac sad kad su ispali vec. a mi smo imali i tezu skupinu, al et.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 12 nov 2009, 20:41, ukupno mijenjano 6 puta.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 12 nov 2009, 20:38

irfan41 je napisao/la:neznam ko je gori, tipovi kao perica, ili tipovi koji odgovaraju na prvokacije, covjeku je dosadno pa prica gluposti namjerno i onda se smije kaoliko se ljudi upalilo. pa svi smo to barem jednom u zivotu radili
Ama treba ih banovati, ne zelim da se njihova slova nalaze na bosanskom forumu!
Isto tako vrijedi za sve, ko god pokaze bilo kakvu mrznju prema ovoj zemlji, duznost je svih moderatora da ih banuju!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

High

Post Postao/la High » 12 nov 2009, 20:38

Zavrsite sa raspravom,on nazalost nece imati priliku odgovoriti vam. Slicnim nije mjesto na ovom portalu
@ urban corps - takodjer
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 nov 2009, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 nov 2009, 20:39

steve-o je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0
potpis! zacepili bi gubicu onim lesinarima, nultrasima i ostalim dusmanima za uvijek...

@lejla: ma ko njega citira, ide s njim na gay parade u beograd :lol:
U inat dusmanima :lol:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.