Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
jbg perica ce propustiti gay parade u beogradu ako nastavi pisati po ovome forumu...
- rob do bagro
- Kontakt:
perice majmune...fino docekas subotu,upalis tv ako ga uopste imas i prebacis na hrt-2 i gledas repku BiH,nema ti druge,ha ya sta cu ti ja 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
BAN
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Naježioooooo sam se, koji osjećaj...Zamislite, pogodak u Lisabonu? Nezamislivo.Scof1eld je napisao/la:vrhhooligan_SA je napisao/la:Nadam se da ce ovako biti na nasoj tribini u subotu, barem 3 puta![]()
Super uzivo snimak Dzekinog gola u Genku, sa nase tribine, te atmosfere nakon gola.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zasto da ga zamisljam kad cu da ga vidim za nesto vise od dva dana.Knele je napisao/la:Naježioooooo sam se, koji osjećaj...Zamislite, pogodak u Lisabonu? Nezamislivo.Scof1eld je napisao/la:vrhhooligan_SA je napisao/la:Nadam se da ce ovako biti na nasoj tribini u subotu, barem 3 puta![]()
Super uzivo snimak Dzekinog gola u Genku, sa nase tribine, te atmosfere nakon gola.
Kao sto je neko vec rekao,ove utakmice su biti ili ne biti,nema vise prica tipa : mala ekipa,favorit,imperativ tri boda,mozemo izgubiti,igrati nerijeseno i slicno.Grupna faza zavrsena,mozda smo mogli bolje protiv Turske (u oba susreta) i Spanije u Zenici.Bilo kako bilo,to je stvar proslosti,moramo biti zadovoljni dosadasnjim rezultatom,stvaranjem neke nove reprezentacije,postizanjem odlicnih rezultata.Fino bi bilo izvuci povoljan rezultat iz Portugala,iz te prve utakmice,jer ce ona PO MENI odluciti dosta.Vidim,igraci,selektor,navijaci,svi se oslanjaju na utakmicu u Zenici,nadam se da cemo izvuci bar remi.Realno gledajuci,od nas su bolji,i to previse rekao bih.Koliko sam primijetio sva tri golmana nisu neka klasa,solidni,ocekujem neki kiks od strane njihove ''jedinice''.Imaju odlicne igrace,pocevsi od Deca,Ferreire,Simaa,Quaresme.Istina,njihova trenutna forma MOZDA i nije bas najbolja,ali to su igraci koji imaju taj neki status u fudbalskom svijetu,i zasluzuju svaki respekt,prizeljkujem njihovu losu partiju,s tim da to nasi iskoriste i ostvare povoljan rezultat.Ponavljam,svi znamo da se igraju dvije utakmice,jaki jesu,i to znamo,ali na kraju krajeva,nije nemoguce,i oni su ljudi.Dogovor u svlacionici o tome da svi ginu na terenu,da daju 120 % moze rijesiti neke stvari,sve se moze,i vjerujem u to.S druge strane,mi imamo par igraca koji mogu dati veliki doprinos utakmici i ako nista parirati im.Ocekujem dosta od Misimovica,da svojim loptama uposli kolegu iz kluba,Ibisevica,nevazno koga,da svoj dio posla uradi,nadam se da ce to ostali iskoristiti.Sto se Spahica tice,vjerujem da ce igrati kao i uvijek,pozrtvovano,muski,hrabro,kao sto to on zna.Sto se formacije,taktike tice necu da ulazim u to,jer ima covjek koji je zaduzen za to,na njemu ostaje.
Opet kazem,nema razloga za pesimizmom,sve je moguce uz volju,htjenje,nadam se dobrom rezultatu.
Ne ulazite u raspravu sa pojedinim,mislim da je uopce ne zasluzuju.
(@ perica,banovan si)
Opet kazem,nema razloga za pesimizmom,sve je moguce uz volju,htjenje,nadam se dobrom rezultatu.
Ne ulazite u raspravu sa pojedinim,mislim da je uopce ne zasluzuju.
(@ perica,banovan si)
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 nov 2009, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0
neznam ko je gori, tipovi kao perica, ili tipovi koji odgovaraju na prvokacije, covjeku je dosadno pa prica gluposti namjerno i onda se smije kaoliko se ljudi upalilo. pa svi smo to barem jednom u zivotu radili
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
Totalno ludilo.... strasan video.AferimKnele je napisao/la:Naježioooooo sam se, koji osjećaj...Zamislite, pogodak u Lisabonu? Nezamislivo.Scof1eld je napisao/la:vrhhooligan_SA je napisao/la:Nadam se da ce ovako biti na nasoj tribini u subotu, barem 3 puta![]()
ko ga citira gay je

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Jeste tako je pero, haj jos jednom nesto napisi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nije meni zbog retardiranih budala kao ovaj perica (samo ime govori) nego ovi moderatori nista nerade , da ja napisem nesto protiv hrvatske na neki hrv forum odmah bi izbrisali i ban...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
HAHAH CUJ SIMUNICperica je napisao/la:Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
HAHAH EDUARDO BOLJI OD DZEKA HAHAHAHAHHAHAH HH SVARNO MORAS BIT MALOUMAN DA TO NAPISES AL FKT
potpis! zacepili bi gubicu onim lesinarima, nultrasima i ostalim dusmanima za uvijek...ibrakadabra je napisao/la:Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0
@lejla: ma ko njega citira, ide s njim na gay parade u beograd

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 12 nov 2009, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
evo jasmin muharemovic na tekmi u zenici
sada rekao
ko ima DM sat neka prebaci 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pa u zadnjem susretu nije nista ni trebalo kretenu jedan.[b]kreten jedan majmunski[/b] je napisao/la:Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
a da hrvatska ide na svjetsko jelde, sa simunicem i eduardom. dzaba njima i bog otac sad kad su ispali vec. a mi smo imali i tezu skupinu, al et.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 12 nov 2009, 20:41, ukupno mijenjano 6 puta.
Ama treba ih banovati, ne zelim da se njihova slova nalaze na bosanskom forumu!irfan41 je napisao/la:neznam ko je gori, tipovi kao perica, ili tipovi koji odgovaraju na prvokacije, covjeku je dosadno pa prica gluposti namjerno i onda se smije kaoliko se ljudi upalilo. pa svi smo to barem jednom u zivotu radili
Isto tako vrijedi za sve, ko god pokaze bilo kakvu mrznju prema ovoj zemlji, duznost je svih moderatora da ih banuju!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Zavrsite sa raspravom,on nazalost nece imati priliku odgovoriti vam. Slicnim nije mjesto na ovom portalu
@ urban corps - takodjer
@ urban corps - takodjer
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 nov 2009, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U inat dusmanimasteve-o je napisao/la:potpis! zacepili bi gubicu onim lesinarima, nultrasima i ostalim dusmanima za uvijek...ibrakadabra je napisao/la:Da hocemo proci portugal samo radi ovih dusmana,da im zapusimo usta.Pa nek svaku izgubimo u Africi sa 10-0
@lejla: ma ko njega citira, ide s njim na gay parade u beograd

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.