Jedina ekipa koja obrazli i srcem predstavlja svoju zemlju, nasu Bosnu i Hercegovinu.
Iako ste jako osteceni, vjerujem u prolaz u revansu.
Za BiH igrajte
you know what u want.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:49Sta znaci ovaj rezultat za nasu ligu
Rezult is real bajdevej
ceferin navijac maribora, kako si glup….
Ništa.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:49Sta znaci ovaj rezultat za nasu ligu
Rezult is real bajdevej
Pa da ti kazem da jeste bitno. Nas je tad pokusalo pokrasti najstrasnije, jer niko nije ocekivao da ce Borac proci grupu, a kamoli Olimpiju. Ligi konferencije uopste ne odgovara da klubovi poput Borca, Zrinjskog igraju sto duze u evropi, zbog same infrastrukture, pa onda svim ostalim pratecim. Ruznu sliku pravi na komplet ligu. Ali Borac prosle godine, a Zrinjski ove, potpuno odbijaju da se predaju pred mnogo vecim i jacim, i totalno prave istorijske rezultate, sa velikom dozom qrcobolje za evropskim misljenjima.
Koju BIH bolan haha daj ba ne ofiraj se, mislim ne navijam, ne volim ih kao i oni nas da se razumijemo, ali mi je drago da doguraju sto dalje jer mi se moj klub ne takmici, jedino to…avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:48Kapa dole, uvijek za vas navijam u Evropi.
Jedina ekipa koja obrazli i srcem predstavlja svoju zemlju, nasu Bosnu i Hercegovinu.
Iako ste jako osteceni, vjerujem u prolaz u revansu.
Za BiH igrajte![]()

Nije niko zglajzo na ovom forumu ko ti. Trebo si ic vani s tom strukom definitivno, strunut ćeš u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.