budimo realni, obojica su ostro isli na loptu, s tim da je ramsey izvukao deblji kraj.Mirza_Hordas je napisao/la:znam da mu nije namjerno slomio nogu ali kad nekome slomiš nogu onda baš trebaš biti kretenMrgood je napisao/la:Pa nije mu najmjerno slomio nogu, čovječe. Onakvih startova možeš vidjeti bar 10 u svakoj utakmici...
Nećemo nogomet sad pretvoriti u balet.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Budimo relani, Arsenalu su trojici slominili nogu, slučajnost ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne, to je urota protiv Arsenala. Jadan Arsenal svi protiv njih.. šmrc šmrc 

nije slucajnost, nego sirovi engleski nogomet.GunnerS je napisao/la:Budimo relani, Arsenalu su trojici slominili nogu, slučajnost ?!![]()
ma jest i sirov sto niko ne proba bar slomiti nogu rooneyu nije ni on od celika???Wolverine je napisao/la:nije slucajnost, nego sirovi engleski nogomet.GunnerS je napisao/la:Budimo relani, Arsenalu su trojici slominili nogu, slučajnost ?!![]()
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ne vjerujem da su "napadali" igrače arsenala sa namjerom da im polome noge.....sve je to u žaru borbe ali ponekad igači pretjeraju pa se desi ono najgoreGunnerS je napisao/la:Budimo relani, Arsenalu su trojici slominili nogu, slučajnost ?!![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Upravu, desi se u žaru borbe, razumijem ja to, al kako uvjek na Arsenalovom igraču ?! Što to se uvjek desi Arsenalovom igraču ?! Možda znate ovakav prijelom noge nekom drugom igraču iz nekog drugog kluba ?!
to ti je vec izuzetno losa sreca, najukletijeg tima u engleskoj. pogledaj samo koliko ozljeda imaju u zadnje tri godine, pa i prije. nema tog igraca koji se nije povrijedio.
Znam, al ima igrača povrijede se i u drugim klubovima al im ne lome noge 
Al to je sada iza nas, treba se okrenut Briminghamu, veoma, veoma teško gostovanje, još bez TV-a, nadam se da će se Gallas oporavit do tad, sumnjam... Trebaju nam sad pobjede, pogotovo sad kad je chelsea kiksao

Al to je sada iza nas, treba se okrenut Briminghamu, veoma, veoma teško gostovanje, još bez TV-a, nadam se da će se Gallas oporavit do tad, sumnjam... Trebaju nam sad pobjede, pogotovo sad kad je chelsea kiksao

Mislim da će biti na bhtu utakmica.Mislim da će se odlučit za nas između nas i čelzija.Bio bi red.Što se tiće same utakmice i ja smatram da će biti teška utakmica,ali ipak treba li bi pobjeditiGunnerS je napisao/la:Znam, al ima igrača povrijede se i u drugim klubovima al im ne lome noge
Samo da svi budu zdravi do te tekme, to će bi prevaga... I nama i Briminghamu trebaju bodovi, doduše njima manje-više, al nama su prijeko potrebni 

Sretno Arsenalu, nadam se da cete bit prvaci pa da zajednicki proslavimo titule Holandije i Engleske 

nije covjek isao namjerno vidjelo se ! A to sto je ovo mesarska liga i sto samo terminatori mogu bez teskih povreda izac je druga stvar ! ocito je malac bio previse krhak i nije mogao naizgled lagan sudar preziviti !
Ovo nije namjeran start bio niti je bio previse ostar , oboica su uklizala a nesrecu je imao Ramsey !
Ovo nije namjeran start bio niti je bio previse ostar , oboica su uklizala a nesrecu je imao Ramsey !
Imaju najlakši poraz, mogli bi ovo osvojiti, iako sam uvijek stavljao Chelsea kao u prvi plan, i Arsenala smatrao neiskusnim bez nekog kontinuiteta. No dobro, još se ima dosta toga igrati.
Nadam se, al trebamo i mi i vi preć dosta toga i da nam se rezultati poklope da dođemo do te titule, zajedničkeAFC Ajax je napisao/la:Sretno Arsenalu, nadam se da cete bit prvaci pa da zajednicki proslavimo titule Holandije i Engleske

Heh, nisam ja rekao da je ovaj išao namjerno, nit sam rekao da je svaki išao namjerno, al kako da se to dešava Arsnealu, od svih klubova, što to ?!Andres je napisao/la:nije covjek isao namjerno vidjelo se ! A to sto je ovo mesarska liga i sto samo terminatori mogu bez teskih povreda izac je druga stvar ! ocito je malac bio previse krhak i nije mogao naizgled lagan sudar preziviti !
Da, imamo najlakši raspored ( ne porazNeutral je napisao/la:Imaju najlakši poraz, mogli bi ovo osvojiti, iako sam uvijek stavljao Chelsea kao u prvi plan, i Arsenala smatrao neiskusnim bez nekog kontinuiteta. No dobro, još se ima dosta toga igrati.

Hehe zajednicke dobra ti taGunnerS je napisao/la: Nadam se, al trebamo i mi i vi preć dosta toga i da nam se rezultati poklope da dođemo do te titule, zajedničke

Bice bice, treba bit optimista

Fabregas: Mrzim kad sam sa strane
Fabregas: Tretiraću Barcu kao bilo koji drugi tim
Vidi se da voli Arsenal više od bilo koga
Fabregas: EPL se igra utakmica za utakmicom
Wenger: Mi nismo u trci za titulo, po nekima
Prijatelju kako ubacis ovo da budu druga slova za neki link?GunnerS je napisao/la:Fabregas: Mrzim kad sam sa strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.