Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 14:57

Evil Genius je napisao/la:auuu ljudi nisam znao da cu izazvat lavinu postova s ovim :D to da sumnjate (juventini) u moju ljubav prema klubu smatram pomalo i uvredom jer sto ovaj gore rece cure sam znao ostavljat zbog rome a i ova sadasnja (kad vec pricamo o tome) je svjesna toga i sa mnom cak utakmice gleda i redovno se raspituje (iako zive veze nema o fudbalu) za romu :D medjutim, ovu vecerasnju planiram (znaci nije jos odluceno) propustit cisto zbog nervoze koja me dere cijeli dan jer cinjenica je da nama (romanistima) ovaj mec neopisivo puno znaci i jednostavno bi najradije sad zaspo i probudio se nekad veceras oko 23:00 a ono roma dobila. . .

Dobbiamo per forza vincere stasera.
to brate :D autoritet je vrlo bitan..mora znat da je na drugom mjestu :lol: :lol:

ma ja to je zbog nervoze..razumljivo...al bgm ces pozeljeti gledat tekmu..ipak je to adrenalin,naboj...zato se i igra,to je draz...ma gledaces ti ipak..gdjes fulit to...tek bi ti krivo bilo da ih uzmete a da nisi gledo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 15:00

Roma-Inter:
Ranieri cala i tre assi. Nel corso della seduta di rifinitura, effettuata questa mattina sul terreno del centro tecnico Fulvio Bernardini di Trigoria, Claudio Ranieri ha parlato a lungo con Jeremy Menez. Il talentino francese potrebbe così spuntarla nel ballottaggio per un posto da titolare con Taddei. In difesa sicuro il rientro di Juan al fianco di Burdisso con Mexes dirottato di nuovo in panchina. A centrocampo De Rossi, Pizarro e Perrotta, probabilmente, dovranno supportare le tre punte Menez, Vucinic e Toni. Francesco Totti dovrebbe partire così dalla panchina, pronto ad entrare a gara in corso.

menez od prve minute sto znaci da igramo ko protiv udinesea sa tri napadaca (mirko - toni - menez) s tim da ce menez odradjivat poso trequartiste tj povezivace napad s trojkom u sredini koju cine simone, piza i ddr . . . burdisso i juan u odbrani . . . hmm kolko god volio mexesa mislim da su ove sezone burdisso i juan dosta bolji par bili tako da u ovako vaznoj utakmici ne bi trebalo remetit to partnerstvo . . .

nafuraste me da gledam tekmu jbt :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 15:09

pa moras gledat ;) ..nego otvorite svoju temu ba...ima vas dosta aktivnih...steta da nemate temu...

a vucko ce to rijesit...velemajstor,malo je rec da ga cijenim od prvog dana sam vidio kakv je to igrac....menez kad igra na nivou ne moze ga niko uhvatit...toni..opasan,malo mu treba...ma jaka je roma ;) samo sirine nemaju pa im je to problem bio uvijek....stvarno nista nemam protiv rome i zelim da osvoje titulu...pametno veceras,polako i bod je ok...samo da ne izgubite prikljucak..a mislim da ranieri moze to odradit...u juventusu je izgibio samo jednu tekmu u medjusobnim duelima sa ovim velikim timovima....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 15:13

ja sam im govorio da otvore temu, ali izgleda niko nije cuo.. ima vas trojica, plus mi sto pratimo Serie A.. sigurno bi bila pravo aktivna tema.. kad moze Millwall imat, a da nema Roma :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 16:04

Vidim tema je dijevojka klub,uvijek birajte dijevojku...Fudbal je samo sporedna sstvar ono malo da ubuijes dosadu!!!!
Imas drugu varijantu...izvedes dijevojku u kafic gdje ima tv,tako gledas tekmu i pravis se da slusas sta ona govori :D !!!!!

Jos 2h....Menez je zasluzio da igra od prve minute..ako bude odigrao ludacki ko posednje dvije tekme(samo ne znam sta je ceko toliko dugo)...bice golova u Interovoj mrezi!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 mar 2010, 16:36

Ta se jos nije rodila, a sumnjam da ce se ikada roditi zbog koje bi propustio jednu ovakvu utakmicu
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 17:02

Formazione Ufficiali:

ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Vucinic, Toni.
A disposizione: Doni, Totti, Mexes, Baptista, Motta, Cerci, Taddei.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto’o, Milito.
A disposizione: Toldo, Materazzi, Cordoba, Stankovic, Mariga, Quaresma, Pandev.

koliko god mi se svidjala ta ideja oko otvaranje teme poprilicno sam skeptik jer ako se ne varam vec je bila tema i 'prebacena' je ovdje, ne vidim razlog zasto se ne bi isto ponovilo (nazalost) .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 17:13

Admir_Sa je napisao/la:Ta se jos nije rodila, a sumnjam da ce se ikada roditi zbog koje bi propustio jednu ovakvu utakmicu

:lol: :lol:

@Genije :D ma brate ja sam otvorio schalkeovu temu...svi su govorili bila je vec i da sam je dzaba otvaro..a eno drzi se jos...slobodno ba otvorite bice aktivna sigurno....a to je preduslov..ako ima aktivnih clanova nemaju razloga kljucat..a vas ima i plus i drugi bi se ukljucivali sigurno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 mar 2010, 17:17

Evil Genius je napisao/la:Formazione Ufficiali:

ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Vucinic, Toni.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto’o, Milito.

koliko god mi se svidjala ta ideja oko otvaranje teme poprilicno sam skeptik jer ako se ne varam vec je bila tema i 'prebacena' je ovdje, ne vidim razlog zasto se ne bi isto ponovilo (nazalost) .
Sve je dobro, al se ovog momka bojim da ne kiksa. Ja bi Mexesa stavio
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 17:26

Ja sam od nerevoze i ne izvijesnosti,ponovo instalirao PES da odigram jednu probnu tekmu Roma:Inter
Pobijedili smo 1:0 gol je dao vijerovali ili ne Menez...Eto se povrijedio u u 34 minuti i napustio tekmu....Vucinic je dobio crveni u 85 minuti...:D hehehe...
Neka bude ovako i bice dobro hehehe
------------------------------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 17:48

ma otvorite temu.. eto Marsej prezivljava, a ima samo 2 navijaca.. i Milan ima 3 aktivna ( Ado, toni_mortale i leonardo ).. Juve tema ima 4 aktivna, mada Adinjo i JuveSissoko znaju napraviti duze pauze.. ali tu smo sarajlija i ja da nadoknadimo sve :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 mar 2010, 17:59

Olimpico pun do zadnjeg mjesta :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 18:02

uff koja atmosfera jbt

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 27 mar 2010, 18:04

Evil Genius je napisao/la:Formazione Ufficiali:

jaka vam klupa jbt. :) :)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 18:11

Dobro je za pocetak drzimo se....drzimo tekmu.......Vucinic trazi podrsku publikeeeeeeeeeeeeeeeeee
ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
---------------------

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 18:17

8-)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 18:20

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DE ROSSI...ssamo tako,idemo po jos jedan...samo hrabro,pokazite ovim pacerima iz MIlana ko je bolji :D heheheh

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 mar 2010, 18:20

Kakav kiks Cesara ahahahaahahah i kad mi neko kaze da je on bolji od Buffona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo vučice samo tako derite ova **** :mrgreen:
★★★

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 27 mar 2010, 18:21

L'Avvocato je napisao/la:Kakav kiks Cesara ahahahaahahah i kad mi neko kaze da je on bolji od Buffona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo vučice samo tako derite ova **** :mrgreen:
trenutno je za klasu bolji realnoo ;)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 mar 2010, 18:25

buja je napisao/la:
trenutno je za klasu bolji realnoo ;)
to je uvreda za najboljeg golmana svijeta

ako tako mislis de mi reci jedan valjan argument
★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.