Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
soxx je napisao/la:Primera = koledzi u Americi. Stvaraju te talente koji idu u NBA=Englesku.
BigBigBang je napisao/la:Aaaaa dosli smo do cuvenog mita zvanog prodani dresovi![]()
![]()
To su oni isti mentoli sto su pusili pricu kao Ronaldov transfer ce vratiti od dresova, samo ih zajebala cinjenica da na dresovima zaradjuje proizivodjac opreme koji te placa
![]()
![]()
Cuj imaju jake sponzore, pa jace ugovore ima United ali eto Real i Barcelona ce u slucaju gubitka tih 90 miliona od tv prava da se sprovodi pravedna raspodjela to sve nadomjestiti sami ce sponzori doci i dace jos vise novca jedva cekajuAli snasli bi se Barcelona i Real nema sumnje, sigurno je da bi se u slucaju takvog scenarija prodali arapima, rusima ili kinezima.
Henderson je napisao/la:Chelsea osvaja LP a Benfica EL.
Henderson je napisao/la:I opet nijedan trofej neće stići u Primeru.
Čovjek je vizionar.mandraX je napisao/la:Henderson je napisao/la:Chelsea osvaja LP a Benfica EL.Henderson je napisao/la:I opet nijedan trofej neće stići u Primeru.![]()
Morao sam 'odža, halali.
Lahko je Sevilli osvojiti LE kada posuđuju igrače iz Premiershipa i Championshipa.mandraX je napisao/la:Henderson je napisao/la:Chelsea osvaja LP a Benfica EL.Henderson je napisao/la:I opet nijedan trofej neće stići u Primeru.![]()
Morao sam 'odža, halali.
Kod Engleza je stvar precijenjenosti. Nema mnogo Engleza koji mogu igrati za Bayern, Barcu, Real.muamerc je napisao/la:Volio bih da znam razloge zbog kojih, cini mi se, engleski i Italianski igraci (bar ovi bolji) ne prave ili skroz rijetko prave transfere van svoje maticne drzave. Da li je to precjenjenost, nekvaliteta u ocima drugih ili nesto drugo?
Pa logično da neće ići jer im klubovi u Premu mogu ponuditi bolje uslove od većine drugih klubova (ne od tih što si ti pobrojao), tako da žive u svojoj zemlji i primaju dobru platu. Ne vidim razlog da idu.Adi_Zepce je napisao/la: Kod Engleza je stvar precijenjenosti. Nema mnogo Engleza koji mogu igrati za Bayern, Barcu, Real.
Precijenjenost. Vecina Engleza koja igra za neke osrednje engleske timove nama sta da trazi recimo u osrednjim timovima iz Primere ili BL.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa logično da neće ići jer im klubovi u Premu mogu ponuditi bolje uslove od većine drugih klubova (ne od tih što si ti pobrojao), tako da žive u svojoj zemlji i primaju dobru platu. Ne vidim razlog da idu.Adi_Zepce je napisao/la: Kod Engleza je stvar precijenjenosti. Nema mnogo Engleza koji mogu igrati za Bayern, Barcu, Real.
Da, da mogu garant. Pa zato engleski timovi traze pojacanja po Francuskoj ili 2 ili 3 ligi ŠpanjolskeJoseMourinho je napisao/la:Bgm nebi se složio, mogu oni igrati u osrednjim timovima i primere i bundeslige, ali u engleskoj imaju 2-3 puta veću platu i ludi bi bili da idu
Nije to precijenjenost, nego imaju veće prihode i samim time moraju i više plaćati igrače (a obzirom da i homegrown pravilo tu dolazi do uticaja, onda pogotovo ovi veći klubovi moraju plaćati više talentovane domaće igrače), ne znam šta je tu toliko teško shvatitiAdi_Zepce je napisao/la: Precijenjenost. Vecina Engleza koja igra za neke osrednje engleske timove nama sta da trazi recimo u osrednjim timovima iz Primere ili BL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.