Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
bravo za sparse, 77-70 na kraju. buza 31 poen, 6/8 za 3, 7 skokova
Bravo za Buzu, da se i nas decko dokaze nakon srpskog i slovenskog reprezentativca jucer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
NikakoTaRgEt_ je napisao/la:Ne branim slobodu ali moram vam reci dvije stvari pioniri Slobode igraju za kadete u toj ligi a kadeti za juniore.

Nego, gdje je onaj cirkuzant koji je rekao da je Buza smlata od koje nikada nista biti nece

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Slatinash_7
- Kontakt:
Da nisam ja,mada se tih rijeci ne sjecam?Ja sam rekao samo da je sad u A1 ligi odigrao jako losu utakmicu,pomalo se i ispucavao i to je to..tvrditi da od njega nece biti nista je glupo,ABA liga minimalni domet!neno#4 je napisao/la:NikakoTaRgEt_ je napisao/la:Ne branim slobodu ali moram vam reci dvije stvari pioniri Slobode igraju za kadete u toj ligi a kadeti za juniore.![]()
![]()
Nego, gdje je onaj cirkuzant koji je rekao da je Buza smlata od koje nikada nista biti nece![]()
![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- legenda reala
- Kontakt:
to je tvoj jaran/poznanik govorioneno#4 je napisao/la:
Nego, gdje je onaj cirkuzant koji je rekao da je Buza smlata od koje nikada nista biti nece![]()
![]()

nego hoće li ga sad neko uzeti od jačih evropskih timova, vrijeme je da ide iz BIH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad nam otimaju mnogo, a poslije nam ne daju nista, ja bih volio Nikolica gledati kod nas u reprezentaciji. Mislim da ce mali biti odlican. Ovo je dokaz kako Sparsi dobro rade. Rezultati na ovom turniru sve govore.bhsport je napisao/la:Bravo za Buzu, da se i nas decko dokaze nakon srpskog i slovenskog reprezentativca jucer.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Moram da repliciram na post mom dragom prijatelju neni.
Ti bar znas sta ja mislim o ovoj Slobodi i kako sta. Istina je ovo da pioniri igraju za kadete a kadeti za juniore.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ima li ikakve sanse da Nikolic zaigra za nas?neno#4 je napisao/la:Kad nam otimaju mnogo, a poslije nam ne daju nista, ja bih volio Nikolica gledati kod nas u reprezentaciji. Mislim da ce mali biti odlican. Ovo je dokaz kako Sparsi dobro rade. Rezultati na ovom turniru sve govore.bhsport je napisao/la:Bravo za Buzu, da se i nas decko dokaze nakon srpskog i slovenskog reprezentativca jucer.
http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=995" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sireg spiska:(ovo je samo sa podrucja Tuzlanskog kantona i gore sjeveroistocna Bosna)
Mehmed HODŽIĆ - ABC BASKET - Tuzla
Sanjin ALJUKIĆ - OKK SLOBODA - Tuzla
Safet ĆUSTOVIĆ
Mirza BERBIĆ
Jasmin JAKUPOVIĆ
Faris JAHIĆ
Dado PAVIĆ
Eldar HALILOVIĆ - KK MILLENNium - Živinice
Vedad AGIĆ
Selman HODŽIĆ
Adnan TUČIĆ - KK SALINAS FALCONS -Tuzla
Adi BENCUN
Adi ČAČKOVIĆ
Anes OMERBAŠIĆ -KK ODŽAK -Odžak
Jovan VASILJEVIĆ -KK BIJELJINA PLUS - Bijeljina
Nemanja MARKOVIĆ
Miljan ŠARIĆ - KK BUDUČNOST - Bijeljina
Marko ĐURIĆ - KK FINDO- Doboj
Fahrudin MANKARIĆ - KK KENGUR - Zenica
Kenan JAŠAREVIĆ
evo sireg spiska:(ovo je samo sa podrucja Tuzlanskog kantona i gore sjeveroistocna Bosna)
Safet ĆUSTOVIĆ
Mirza BERBIĆ
Jasmin JAKUPOVIĆ
Faris JAHIĆ
Dado PAVIĆ
Vedad AGIĆ
Selman HODŽIĆ
Adi BENCUN
Adi ČAČKOVIĆ
Nemanja MARKOVIĆ
Kenan JAŠAREVIĆ
- elninho_resTO
- Kontakt:
Sparsi s 3-0 cekaju protivnika u finalu , trenutno bi to trebao biti Fener(vodi 10+ pred 4.cetvrtinu)

Neka me neko ispravi ako grijesim ali pobjedom u eventualnom finalu idu na final-four eurolige ? To bi bila promocija za nasu kosarku , kad je mogao FMP osvajati redovno mozemo i mi

Neka me neko ispravi ako grijesim ali pobjedom u eventualnom finalu idu na final-four eurolige ? To bi bila promocija za nasu kosarku , kad je mogao FMP osvajati redovno mozemo i mi

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
sejo12 je napisao/la:http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=995
Safet ĆUSTOVIĆ
Mirza BERBIĆ
Jasmin JAKUPOVIĆ
Faris JAHIĆ
Dado PAVIĆ
Vedad AGIĆ
Selman HODŽIĆ
Adi BENCUN
Adi ČAČKOVIĆ
Nemanja MARKOVIĆ
Kenan JAŠAREVIĆ
Napadoste @MUmija a evo svi njegovi na probi. Ja ću smao reći da nikad nisam gledao djecu ali ako imaju pola od ovoga što je, čini se, @mumi pretjerao moglo bi nešto biti od njih (pogotovo ovaj od 210)i da tek sada prvi put uzmu loptu u ruke.
Slucajno sam cuo pricu za brata od Ahmedica koji je kadet i koji treba ici u Fener. Kako su se Turci lijepo ponijeli. E neces, majcin sine, neces. Ispisnica vise nema. Ni za lijeka da vam treba. Gamad jedna neotasana hoce sve da otme.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb. ... 162&l=nijt" onclick="window.open(this.href);return false;
Vode Sparsi 10 razlike. Buza za sada 3 poena.
Vode Sparsi 10 razlike. Buza za sada 3 poena.
To neno kralju, drago mi je to cuti.neno#4 je napisao/la:Slucajno sam cuo pricu za brata od Ahmedica koji je kadet i koji treba ici u Fener. Kako su se Turci lijepo ponijeli. E neces, majcin sine, neces. Ispisnica vise nema. Ni za lijeka da vam treba. Gamad jedna neotasana hoce sve da otme.

Evo sparsi uzese, najbolji Salic, Nikolic i Buza.
-
- Kontakt:
Aljukić je visok 195 cm i (pre)težak 110 kila.
Ovaj je vjerovatno odokativno lupio 210cm ponesen bujnom maštom i velikom ljubavi.
U ovoj kadetskoj ekipi Slobode najviši je Faris Smajlović (ima problema sa koljenima), visok 205cm
Inače od ovih nabrojanih jedini koji ima antropometriju i motoriku za nešto ozbiljnije je Safet Čustović na dvici.
U kadetskoj Ligi tuzlanskog kantona Sloboda je treća i nije istina da igra sa mlađom ekipom - igrala je jednom protiv Falconsa i opekla se (-30 razlike) i igra protiv fenjeraša (zadnje 3-4 ekipe koje gube od svih po 50 razlike)
Ovaj je vjerovatno odokativno lupio 210cm ponesen bujnom maštom i velikom ljubavi.
U ovoj kadetskoj ekipi Slobode najviši je Faris Smajlović (ima problema sa koljenima), visok 205cm
Inače od ovih nabrojanih jedini koji ima antropometriju i motoriku za nešto ozbiljnije je Safet Čustović na dvici.
U kadetskoj Ligi tuzlanskog kantona Sloboda je treća i nije istina da igra sa mlađom ekipom - igrala je jednom protiv Falconsa i opekla se (-30 razlike) i igra protiv fenjeraša (zadnje 3-4 ekipe koje gube od svih po 50 razlike)
Sloboda igra slabije utakmice sa mladim kadetima a jace utakmice igraju sa najacom postavom. Evo i tabela:freelancer je napisao/la:Aljukić je visok 195 cm i (pre)težak 110 kila.
http://www.rkstuzla.ba/index.php/rksbasket/index/24" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kss.rs/Vesti/Novembar%20slik ... ej%208.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; jel ovo onaj Dejan Kovacevic sto je "trebao" za nas igrati?
http://www.eurohopes.com/rankings/1995" onclick="window.open(this.href);return false;
unisao je i buza na top 5. Imamo 3 igraca u top 5 nedim djedovic, nedim buza, nurkic, ali je sandro gacic ispao iz vrha.
unisao je i buza na top 5. Imamo 3 igraca u top 5 nedim djedovic, nedim buza, nurkic, ali je sandro gacic ispao iz vrha.
ima vec duze da je gacic ispao vrha, djedovic se poravio za jedno mjesto, isto kao alija piric koji je sad 8. u 97.godistu
a znali iko sta je sa gacicem, tj. cemu ovaj pad koji se inace poklapa sa njegovim nastupom u U 16 reprezentacijidino-92 je napisao/la:ima vec duze da je gacic ispao vrha, djedovic se poravio za jedno mjesto, isto kao alija piric koji je sad 8. u 97.godistu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.