gledaj, konkretno pricamo o zimicevom ucinku, ne o ivanovom, keminom, vuckovom...ars01 je napisao/la:@KK Bosna,
ti po starom običaju samo izvlačiš iz konteksta što ti odgovora, tako da prešučuješ mnoge bitne stvari, kao npr:
šut Ivanovića za 2P je bio 1/4; Zimića 0/4;; Avdića 1/2, krila Vučurovića 1/4 i Đurasovića 1/2;što jasno govori o učinku naših igrača pod košem partizana.
Valjda se slažeš da šut od 30% za 2P je sramotan za igrače koji igraju NLB Ligu, ali se valjda možemo složiti da je taj procenat rezultat supremacije igre Vujoševića sa 3 visoka igrača naspram koncepcije VV.
I da je igrao Ovčina isti bi bio rezultat, ako ne i pogubniji i vjerojatno teži poraz od ovog -11 poena .
Ovo isto nam se desilo i protiv Olimpije jer i ono igraju konceptualno slično Partizanu, mada imaju na klupi neusporedivo slabijeg trenera, mog omiljenog lika "JANEZA" Zdovca.
Nekada kažem da mi je preko glave ove nakaradne politike Kk Bosne, ali ipak promjenim mišljenje o odlasku na mečeve KK Bosne, JER ipak je lijepo podržati naše mlade igrače koliko se god ja ljutio na MB, Zdovca ili VV, ali dara će prevršiti mjeru AKO SE ANGAŽUJE "KRIVONOGI", ZATO budi uvjeren da me NEČEŠ VIDJETI NA TEKMI SIGURNO OVE SEZONE U TOM SLUČAJU.
Inače u pobjedi Slavije protiv Borca naši mladi igrači su imali dobru večer, ČAMDŽIĆ je dao 16 poena, a KLINAC 4poena, tako da smatram da ih treba obavezno vratiti za Ligu 8 zajedno sa majstorićem JER SU POKAZALI ZAVIDAN POTENCIJAL i mogli bi igrati makar ove mečeve protiv Borca , leotara i hercegovca ili Mladosti.
Istodobno "KRIVONOGI" je u najboljoj svojo predstavi ove sezone protiv Hercegovca uspio dati 10 poena , garantirano uz par trica.
pa gledaj, dule vujosevic je neuporedivo bolji strucnjak od VV, pa ga je samim tim i nadmudrio. a sta i da mi igramo sa tri visoka konkretno protvi partizana? mislis li zaista da je partizan dobio zahvaljujuci tri visoka ili mozda zbog toga sto je samo stephane lasme sest puta bolji i skuplji od ovcine, zimica i ivanovica zajedno?
a za tomovica se ne sekiraj, nema sanse da on dodje kod nas
a i znam da ti volis bosnu i, ma koliko govoris kako neces ici, ides jer te srce vuce (isto kao i mene i onih 50 gledalaca u zetri kad smo bili topovska hrana maccabiju i ostalim timovima)